Caner 15.30 da gelmiş diyorlar.
Ilk gsye geldiginde rusyadan beraber gelmistik, cok kil olmuyordum kendisine verilmis sadakasi varmis cocugun.
Simdi bu caner olayi iyi manipule edilmeli arkadaslar. Adam agresif ve ofke kontrolu olmayan birisi, cirkef denilemez bu canere cunku yaptigini gizli sakli yapmiyor ulu orta daglara taslara yapiyor.
Bizim basin mensuplarina egitim verilmeli cunku ciktigi ilk maclarda illaki kirmiziyi yiyecek bu caner.
Hakemler dolu kendisine fbdeyken atamadiklari icin bize gelince fbde yaptiklarina mahsuben yani
Simdi bu kirmizilar sonra pr calismasi guzel yapilmali.
Canerin agzindan haberler girilebilir mesela soyle
Fbde ayni harekete lehimize faul veriyorlar, besiktasta oynamak gercekten zormus, fbde bu kirmizi karti hayatta gormezdim besiktasta adama dokannnmaadan attiler. Gibin
Nobreyi hatirlayin
Fbde elle atardi, elle kaldirip voleyle atardi, kaleciyi gecip kendini atar penalti kirmizi kazandirirdi sonra kirmizi iptal edilirdi falan filan
Besiktasa gelince ne oldi, fbde yaptiklarina mahsube bir ankaraspor macinda ankarada kaleci topu kendi iceri tokatladi nobre iki uc metre uzaktaydi hakemsi nobre elle atti, dedi nobreye kart. Adam kirmizi kart bilem gordu.