2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12369322 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Portekiz seferi başarıya ulaştı demiştim.

Aymen Abdennour işinde ise Ahmet Bulut devrede.. Olma ihtimali var  :tabe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mylife1903

Portekiz seferi başarıya ulaştı demiştim.

Aymen Abdennour işinde ise Ahmet Bulut devrede.. Olma ihtimali var  :tabe:
Ahmet bulut valensiada suyu fazla kacirmistir hava da sicak tabii
Aymen degildir o peppedir peppe

Çevrimdışı can1903

Ahmet bulut valensiada suyu fazla kacirmistir hava da sicak tabii
Aymen degildir o peppedir peppe
İkisi de zor ama ikisi ile de uğraşıyor. İki takımın da stoper rotasyonu sıkıntılı.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Oktay

Aboubakar istatistik bilgilerine baktınızmı ?? Porto formasıyla 62 maçta 24 gol  :alala: Fransa Liginde oynadığı takımlardaki istatistik yerlerde... Bizim bobo bile bundan daha iyi istatistiği vardı
 bize sezonda 20 den az atacaksa hiç gelmeseydi

Çevrimdışı mylife1903

İkisi de zor ama ikisi ile de uğraşıyor. İki takımın da stoper rotasyonu sıkıntılı.
Senin baglantin var gibi soyle ahmet buluta hic ugrasmasin aymen falan peppeyi zorlasin, yok peppe olmuyorsa bizim alexisi alsin getirsin geri huzur icinde cozulsun bu is.

Çevrimdışı LuceGel

Yalnız çarşı grubu Tolga Zengini protesto tarzında sürekli mesajlara başlamış durumda ortalık ısınacak tribünlerde belli oldu.Winter is coming Tolga efendi demedi deme. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aboubakar istatistik bilgilerine baktınıznı ?? Porto formasıyla 62 maçta 24 gol  :alala: Fransa Liginde oynadığı takımlardaki istatistik yerlerde... Bizim bobo bile bundan daha iyi istatistiği vardı
Şenol Güneş effect

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı brkntcnr

Aboubakar istatistik bilgilerine baktınızmı ?? Porto formasıyla 62 maçta 24 gol  :alala: Fransa Liginde oynadığı takımlardaki istatistik yerlerde... Bizim bobo bile bundan daha iyi istatistiği vardı
Daha 24 yaşında. Ve çok yetenekli olduğunu düşünüyorum. Bizde parlatma işini yapacağız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yalnız çarşı grubu Tolga Zengini protesto tarzında sürekli mesajlara başlamış durumda ortalık ısınacak tribünlerde belli oldu.Winter is coming Tolga efendi demedi deme. :bandit:
Asıl tribünden müdahale ederlerse sıkıntı. Fabri veya Boyko yu kalede görmek istiyor taraftar artık. Dün Atalay ın dediği gibi Tolga nın yüzü eskidi artık...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Gökhan Kurt

belki iş bittiği için konu kapanmıştır avukatlar sözleşme şartlarını düzenliyordur.
transfer bittiyse daha neyi konuşacaklar iki gün önce iki gün sonra gelmesininde bir önemi yok.

@Necmi İnş. Abicim dediğin gibi cıkar

Çevrimdışı Oktay

Şenol Güneş effect
derbilerde ve Avrupa'da atsında diğer maçlarıda cenk halleder artık

Çevrimdışı mylife1903

Daha 24 yaşında. Ve çok yetenekli olduğunu düşünüyorum. Bizde parlatma işini yapacağız.
O bolgede parlatilacaktan cok bizi parlatacak adama ihtiyacimiz vardi bence.

Çevrimiçi Necmi

cenke bile her maç gol attırıyoruz derdimiz gol kralımı çıkartmak
forvetler ihtiyaç duyulan maçlarda gol atsın diğerlerinde takım bir şekilde atıyor zaten
ben etoo isterim kritik maçlarda ortaya çıkması için abubakar olduysa etoo olma ihtimalide yüksek bence

Çevrimdışı cursedofdragon

bu abubakar insan yer tipe bak :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yine darbeci yakalamış gibi götürüyolar :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Aboubakar istatistik bilgilerine baktınıznı ?? Porto formasıyla 62 maçta 24 gol  :alala: Fransa Liginde oynadığı takımlardaki istatistik yerlerde... Bizim bobo bile bundan daha iyi istatistiği vardı
Hocanın oyun planına uygun isim Aboubakar. Hoca kendini bir pozisyona hapsetmeyen sürekli mobil oyunculardan oluşan dinamik bir takım istiyor. Oyuncu uyum sağlarsa istatistiklerinde fırlama görebiliriz.
Hocanın hücumdan çok savunma stratejileri önemli olacak. Savunmayı biraz göz ardı ediyor hoca. Hücum kadar önemsemiyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

derbilerde ve Avrupa'da atsında diğer maçlarıda cenk halleder artık
Zaten arkada Talisca ve gelirse Nasri ile baya gol katkısı alacağız gibi geliyor. Cenk ve Aboubakar en az ligde 25+ atar...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

cenke bile her maç gol attırıyoruz derdimiz gol kralımı çıkartmak
forvetler ihtiyaç duyulan maçlarda gol atsın diğerlerinde takım bir şekilde atıyor zaten
ben etoo isterim kritik maçlarda ortaya çıkması için abubakar olduysa etoo olma ihtimalide yüksek bence
Ebubekir-balotelli olsa abi, nasil?

Çevrimdışı Oktay

potansiyeli var

Çevrimdışı Berat

Hz.Ebubekir ve Cenk atar da , bir de gol yememek lazım.

Çevrimdışı SEBA

Samir Nasri gelirse ne olur acaba :biggrinking:

milli takımdan sonra inşallah şöyle bir kadro görmek ümidi ile.

Fabri

Gökhan          Rhodolfo             Abdennour        Adriano

Oğuzhan             Atiba

Aras                           Talisca                         Nasri

Abubakar

Ama görücek olduğumuz kadro  ;

Tolga

Beck         Marcelo           Necip             Tosic

Oğuzhan          Atiba

Quaresma                Tolgay                Olcay

Cenk tosun

Çevrimdışı mylife1903

Ayibogan bu be

Volkan demirel tirsti

Yine darbeci yakalamış gibi götürüyolar :D

biri adamın kolunu kıtlıyor :D

Çevrimdışı brkntcnr

O bolgede parlatilacaktan cok bizi parlatacak adama ihtiyacimiz vardi bence.
İkisinin birlikte yapılabileceğini düşünüyorum. Sonuçta bu adam nasıl parlar? Gol atarsa. Gol atarsa ne olur? Maç kazandırır. Maç kazanırsak ne olur? Şampiyon oluruz gibi win-win olacağını düşünüyorum :lol: :lol:

Etiketler: