2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12369269 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Boyko-Fabri-Beck-Rhodolfo-Marcelo-Tosic-Adriano-Atiba-Aras-Talisca-Quaresma-Aboubakar
Nasri ve bir yabancı stoper daha geldiği zaman 14 yabancıyı doldurmuş oluyoruz.
2. yabancı stoper transferi için sadece Boyko'nun gitmesi yeterli olur da sanmıyorum alınacağını.

@Tolga Nasri gelmicek diyorlar sen hala gelcek diyosun . Bi karar verin gelcek mi gelmiek mi bu adam  :alala:

İki jet tutuldu biri geldi diğeri Nasri için mi =)

Çevrimdışı MrtBlgc

Kiralanması daha mantıksız değil mi? Kadrosuna baktım Valenciada Mustafi Abdennour oynuyor genelde. Mustafi zaten satılacak gibi. Abdennour u da niye versinler? Üstelik kiralık. Hadi bonservisiyle olsa istenilen parayı basıp almışızdır diycem de öyle de değil. Çok ilginç.
Küçülmeye gidecekler heralde, başka bir açıklaması olamaz. Geçen sene ligi 11. sırada tamamlamışlardı. Kötü bi sezonun ardından böyle bir karar almış olabilirler.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

@Tolga Nasri gelmicek diyorlar sen hala gelcek diyosun . Bi karar verin gelcek mi gelmiek mi bu adam  :alala:

Nasri'nin geleceği söyleniyordu ne oldu da gelmeyecek denmeye başladı. :)

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı brkntcnr

Bonservisin bonunu duysa valencialilar sen daha servis demeden 30milyon derler, lan peso pesetami o demeden, yuroyu da yapistirirlar. Hayal bence bu transfer biri ortaya ismarlama atti bunu ama destekli degil, atmasyon dalinda altin atmaca odulu verilir
Ya da ilgilendiler yatınca saldılar ortaya millet oyalansın diye.

Çevrimdışı SEBA

Nasri Salı'ya kadar gelmezse bilin ki yatar. Ama benim içimde nedense bir umut var Nasri için. Gelmezse forvet arkasına kesinlikle adam alınmalı. Sosa gibi ileri de top tutacak oyuncumuz yok. Deplasmanlarda ve derbi maçlarda çuvallarız. CL'den hic bahsetmiyorum :)

Çevrimdışı brkntcnr

Çevrimdışı tuncaboylu

Villarel yapabilir oynatabilir o adamı.Kimsenin adını bile bilmediği adamı alıp Man United'a 38M€'a sattılar.Sistemleri uygun böyle bir işe.ama bizim en zayıf halkamız zaten defans böyle genç adamları alıp oynatamayız.Hatasız oynamaya çalışan ve zeki bir stoper lazım.

Taraftarın bir ara hızlı stoper aşkı vardı heryerde arıyorlardı bak Alexis'i aldık adam direk uymadı bize yolladık.

Aynen katılıyorum. Hızlı stoper kadar anlamsız bir tabir yoktur, Türkiye'ye özgü bir arayış bu.

Öte yandan ben Tosiç'in sol bek kalacağını ve Omeruo'yu 2 stoper alınacağı söylenirken istiyordum daha çok, 4. stoper gibi. "Altyapıdan genç koysak daha iyidir"  Neden daha iyi? Chelsea'nin scout'larının bulduğu 22 yaşında 31 kere milli olmuş adamı beğenmiyoruz, altyapıdan adam koyuyoruz. 700 bin euro düşük bir maliyetle gelecekti hem de.

Neyse, transfer dönemi bitsin de daha net konuşuruz.

Çevrimdışı artena_condari

Bu kadar kiralık oyuncuyu motive etmek de büyük bir dert olacak - hele ki işler kötü gitmeye başlarsa. Kiralık oyuncuların gelecekleri/kaderleri, Beşiktaş'a bağlı olmadığından işler kötü giderken kendilerini göstermeye/kurtarmaya meyledebilirler.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2016, 17:36:25 artena_condari ]

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Nasri'nin geleceği söyleniyordu ne oldu da gelmeyecek denmeye başladı. :)

@Tolga @SEBA Valla ülke basını herseyını yazdı , % 60'ını city ödiceğini bile yazdı.
Ama iki gündür ses soluk yok kurada bitti, konya macıda bitti daha ortada fol yok yumurta yok =)
Yatmasın bu transfer o kadar heveslendik

Çevrimdışı mylife1903

Ya da ilgilendiler yatınca saldılar ortaya millet oyalansın diye.
Bu daha mantikli. Ben yonetici olsam ben de oraya buraya faks ceker basina sizdirirdim ilgileniyoruz diye spk sirtima binene kadar da hisseleri manupile ederdim.

Kristiyano ronaldonun transferi icin kulubumuzle real madrid kulubu arasinda gorusmelere baslanmistir.

Sat sat sat

Kristiyano ronaldonun transferinden yuksek bonservis yuzunden vazgecilmistir.

Al al al

Çevrimdışı Tolga

@Tolga @SEBA Valla ülke basını herseyını yazdı , % 60'ını city ödiceğini bile yazdı.
Ama iki gündür ses soluk yok kurada bitti, konya macıda bitti daha ortada fol yok yumurta yok =)
Salı'ya kadar bir gelişme olmazsa zaten yattı demektir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

https://twitter.com/sporx/status/769541734200115204

GEL-SİN!
Ben sevemedim bu herifi hic begenmiyorum gecen sene baya bi birbirinize girmisiniz bu sosyalkartal falan firildak cevirmis. Ha nerde bu arada onun balotelli?

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ben sevemedim bu herifi hic begenmiyorum gecen sene baya bi birbirinize girmisiniz bu sosyalkartal falan firildak cevirmis. Ha nerde bu arada onun balotelli?
Halen Hernanes'in evraklarının İtalya'dan gelmesini bekliyormuş. Evraklar geldikten sonra Balotelli'ye gelecektir sıra.

Çevrimiçi Necmi

belki iş bittiği için konu kapanmıştır avukatlar sözleşme şartlarını düzenliyordur.
transfer bittiyse daha neyi konuşacaklar iki gün önce iki gün sonra gelmesininde bir önemi yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

Halen Hernanes'in evraklarının İtalya'dan gelmesini bekliyormuş. Evraklar geldikten sonra Balotelli'ye gelecektir sıra.

İtalya'dan transfer bile yapmadık, belki Caner işte.  :D :D

Nasıl bir kolpacıysa artık, hala da geliyor arada.

Çevrimdışı sosyalkartal

Aynen katılıyorum. Hızlı stoper kadar anlamsız bir tabir yoktur, Türkiye'ye özgü bir arayış bu.

Öte yandan ben Tosiç'in sol bek kalacağını ve Omeruo'yu 2 stoper alınacağı söylenirken istiyordum daha çok, 4. stoper gibi. "Altyapıdan genç koysak daha iyidir"  Neden daha iyi? Chelsea'nin scout'larının bulduğu 22 yaşında 31 kere milli olmuş adamı beğenmiyoruz, altyapıdan adam koyuyoruz. 700 bin euro düşük bir maliyetle gelecekti hem de.

Neyse, transfer dönemi bitsin de daha net konuşuruz.
o konoplyanka buraya gelecek  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İtalya'dan transfer bile yapmadık, belki Caner işte.  :D :D

Nasıl bir kolpacıysa artık, hala da geliyor arada.
Unutacağımızı sanıyor ama yazdık bir kenara 

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu kadar kiralık oyuncuyu motive etmek de büyük bir dert olacak - hele ki işler kötü gitmeye başlarsa. Kiralık oyuncuların gelecekleri/kaderleri, Beşiktaş'a bağlı olmadığından işler kötü giderken kendilerini göstermeye/kurtarmaya meyledebilirler.

gomez de kiralıktı nasıl oynadı :)

Çevrimdışı ProjectOrigin

Çevrimdışı mylife1903

Ahahhaa var mi boyle bir sey sensor var adamda

Atasozu hangisiydi yahu iyi insan lafinin ustune gelir var comagi hazirla var. bu cocugun kalbi temiz bence. Boyle tesaduf olamaz ya da ziyaretci olarak okuyor dahil oluyor sonra.

Tekmili kiyafet takiliyor, ziyaretci 134. Sonra lafi gecince hop login

Çevrimdışı tuncaboylu

o konoplyanka buraya gelecek  :lol:

Geldi yine tipini sevdiğim.  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

o konoplyanka buraya gelecek 
Sen bir gitsene bir şey deniyeceğiz

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Sen bir gitsene bir şey deniyeceğiz
ya bu sosyalkartalin fotosunu bulun avatar yapayim ankut koma gitsin bu hemen

Etiketler: