2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12366545 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı alimm

dünkü tosiç performansından sonra caner transferinin iptal olması demek... Bi leylek kaldı demek...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tuncaboylu

Caner iptal ? Boyko gitmezse Nasri de iptal olabilir mi ? Nur topu gibi iki yeni sorumuz oldu...

İlaveten Nasri iptal olursa Aboubakar da iptal oluyormuş, sözleşmesinde öyle bir madde varmış.

Aboubakar iptal olursa, kadrodaki tüm yabancılarımız da serbest kalıyorlarmış.

Çok kötü bir durumdayız.

Çok moralim bozuk, ben gidip biraz daha Aspor izleyeyim.

Çevrimdışı Orhan

Aboubakar İstanbul'a özel uçak ile geliyor . Tarifeli uçak beklemeyin  demiş bjktv çalışanı

https://twitter.com/gurlerakgun/status/769506971322093569

Çevrimdışı Gökhan Kurt

@Orhan 2.Jette ne varmış kardeşim , var mı bi duyum , bi bilgin ???

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlaveten Nasri iptal olursa Aboubakar da iptal oluyormuş, sözleşmesinde öyle bir madde varmış.

Çok kötü bir durumdayız.

Yaraya tuz basmakla A spor izlemek aynı şey yalnız. Acilen A spor izlemeyi bırakmalısın...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Bishamon

Neuer  :bandit:

Çevrimiçi Mehmet57

Manoel ve Abdennour. Ikiside uyar. Fit bir Rhodolfo ile Manoel tamamlayici ikili olurlar. Abdennour'a kiralik oyuncu sayisindan dolayi pek istekli bakmiyorum.

Ikinci bir stopper sart bu isimlerin yani sira. Daha guzeli stopper ve on libero oynayabilen bir isim olur, Salif Sane veya Kara Mbodji gibi.

Çevrimdışı alimm

Çok kötü bir durumdayız.

:biggrinking: :biggrinking:
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tuncaboylu

Yaraya tuz basmakla A spor izlemek aynı şey yalnız. Acilen A spor izkemeyi bırakmalısın...

1 twitten (Şenol Güneş 2 stoper istiyormuş) nereye kadar yürüyüebileceğimizi test ettim.  :)

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

kendi kardeşimin isminden soğudum vallaha  :lol:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Orhan

Büyük bir ihtimal Nasri için.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Neuer  :bandit:

Neuer'de kimmiş dünyanın sayılı eldivenlerinden biri bizdeyken  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı MrtBlgc

Minnoş Fırat ateşim çıktı fenalaştım, akşam gelişmeleri konuşalım falan diyor. Ne çıkarttı ki bunun ateşini?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Minnoş Fırat ateşim çıktı fenalaştım, akşam gelişmeleri konuşalım falan diyor. Ne çıkarttı ki bunun ateşini?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ateşini yolla bana by Hakan Peker yeni transferimiz.

Çevrimdışı bjk4ever

Yok derbi kazanamayız, yok bu kötü Konya'ya puan verdik vs. Benim okuduklarımda bunlar yazıyor.

Hocanın Tolga dışında tercih ya da inat edecek durumu yoktu, 2'si tam hazır olmayan, 1'i altyapıdan, 1'i kaleci olmak üzere 7 yedek vardı kadroda. Kimseyi tercih edemezdi zaten başka.

Tolga tercihi sıkıntılı bence de, onun dışında sorun yoktu dn çıkan kadro ve değişikliklerle ilgili.

Katilmiyorum. Rhodolfo 2 aydir nasil hazir duruma gelemez? Yarim saat koc gibi oynamadi mi? Gokhan zaten 2 haftadir antrenmanlara cikiyordu, nasil hazir degil? Necip-tosic olmadigini alanyaspor macinda bile gorduk, nasil bu oyunculardan biri rotasyona sokulup defans duzeltilmez?

Ha, madem risk almiyoruz ve konyaspor macini onemsemiyoruz, o zaman bari kimseyi oynatmasaydik. Cenk yerine omer, quaresma yerine frei, oguzhan yerine aras, atiba yerine eslem oynasaydi.

Gokhan, rhodolfo hazir degil diyip quaresma'yi oynatmak ayri bir sacmalik. Dun de alanya macinda da hic hazir olmadigi net gozuktu.

Ben necipin stoper oynamasinin nedeninin takinti veya mesaj kaygisi oldugunu dusunuyorum. Gecen sene de 2. Yarida bir ara baska stoperler varken necipi stoper oynatmisti. Iki-uc mac berbat oynayinca tosic-marceloya mecburen gecmistik ve savunma duzelmisti, simdi aynisi oluyor.

Birsey diyim mi; stoper alindiktan sonra bile bu hazir degil takima almismadi diyip karabuk ve benfica maclarina da neciple cikarsa sasirmayin derim. Laz inadi var adamda.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2016, 16:38:59 bjk4ever ]

Çevrimdışı Orhan

Çevrimiçi Necmi

Manoel ve Abdennour. Ikiside uyar. Fit bir Rhodolfo ile Manoel tamamlayici ikili olurlar. Abdennour'a kiralik oyuncu sayisindan dolayi pek istekli bakmiyorum.

Ikinci bir stopper sart bu isimlerin yani sira. Daha guzeli stopper ve on libero oynayabilen bir isim olur, Salif Sane veya Kara Mbodji gibi.
nerdeyse 22 M verdi valencia abdennour için neden elden çıkarsın
çağrıya görede geçen sene çok iyi performans vermiş :alala:

Çevrimdışı Çağatay

para bastırmak :alala:
şimdi transfer yapacağız diye kalpazanlıkmı yapalım :D

şair orada "parasını verip" demek istemiş :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı bjk4ever

Şenol güneş dünkü maçtan sonra iki stoper istiyorum demiş
Kaynak:Murat özen

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Almasinlar emenike.
Eline fabriyi boykoyu verdiler hala tolgayi oynatiyor. Once elindeki rhodolfoyu kullansin. Adama kalsa serdar azizle eren derdiyokla clye gidecektik.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı Orhan

Abi bu iş Tallisca transferine dönebilir :D

Çevrimiçi Necmi

çok beklersin... :money:

FFP ne zaman bitiyor ? Devre arası içinde geçerli mi
FFP 2019 yılında 1 haziranda bitiyor @İhsan

Çevrimdışı Karabay

Bak bu gündüz gelen haberler doğrudur işte. İnanırım bunlara.

Çevrimdışı Kutay

Lens transferi yattı galiba hiç haber gelmiyor  :bandit:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Mehmet57

Hicbir fikrim yok, ama bana 2 hafta once Talisca deselerdi guler gecerdim.

Ama Manoel'i su durumda tercih ederim. Abdennour ile bildigin kiralik ordusuna doneriz cunki 2ci stopper sart.

Omeruo konusu da ornek. "Paraguaydan stoppermi cikar" demisti @TANERCAN  isminde bir uyemiz, adam Milan'a gitti. Omeruo da Villarreal yolunda.

Etiketler: