2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372637 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sallapati

ABOUBAKAR
Uçak şimdi kalktı
izlemek isteyenler

https://www.flightradar24.com/THY1UJ/acf9d21

saygılar

Eyvallah sayın abim.. ben de şimdi ntvsporda 16.30 da İstanbula inecek dedi diye 16.30 da inecek lizbon uçaklarına baktım yoktu.. doğrusu sendeymiş... Fikret Başkan tarifeli uçakktan şaşmamış  :D

Çevrimiçi Samet Ç

Stoper için bir aday daha varmış. Aymen Abdenour Valencia'da oynuyor. ( Murat Özen )

Seneye Töre 13 Ozzy 20'ye satılıp 33m€ ile hunharca transfer yapılmalı.Temmuz sonuna kadar da hepsi bitmeli.2016 yaz transfer dönemi son 5 güne bu kadar eksik mevki ile girilen kabus gibi bir dönem oldu

Aboubakar Muhammed Ali'nin gençliğini anımsatıyor bana :)

Çevrimdışı Orhan

Cuma dendi pazar dendi pazartesi dendi şimdi salı deniyor. Bekliyorlar bizi resmen. Hepsi yalan. Nasri transferi bitmiş değil. Guardiola'nın sözleri ortada. City henüz son kararı vermiş değil. Her an satmiyoruz diyebilirler. Veya maaşını istemiyoruz diyebilirler.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O kadarını bende bilmiyorum tabi. Duyum veya bilgi buldugumda paylaşmaya çalısıyorum sadece.

Çevrimdışı MrtBlgc

İlk 18'de olmayan bir futbolcunun yedek kulubesinde bulunması kurallara aykırı mıdır bilen var mı? Tosic futbol olarak çok kötü ama böyle durumlar saha kenarında hazır bulunması lazım bu adamın :D

http://twitter.com/BesiktasGolleri/status/769447072575651840
Araya gireyim derken ayakları neredeyse yerden kesiliyor hala daha ayırmaya çalışıyor haha ama mangal gibi yürek var herifte, hiç geri vites yok helal olsun.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Stoper için bir aday daha varmış. Aymen Abdenour Valencia'da oynuyor. ( Murat Özen )

İlk 11de oynayan adamı, transfer döneminin sonunda kiralık nasıl alacaz acaba. Trajikomik bir hal almaya başladı bu iş.

Çevrimdışı KadirA

Abdennour tam bizim aradığımız stoper mi bilmiyorum sol ayaklı vs ama level atlatır savunmaya.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Orhan

Cuma dendi pazar dendi pazartesi dendi şimdi salı deniyor. Bekliyorlar bizi resmen. Hepsi yalan. Nasri transferi bitmiş değil. Guardiola'nın sözleri ortada. City henüz son kararı vermiş değil. Her an satmiyoruz diyebilirler. Veya maaşını istemiyoruz diyebilirler.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama öyle birdey yapmazlar herhalde. Yani koca kulüp başkanı kaç gündür orada bütün enerjisini harcamıskwn satmıyoruz demek savas sebebi

İtalyan basınına göre Caner önümüzdeki saatlerde resmen açıklanacak.

Çevrimdışı cursedofdragon

yeminlen dün kü maç moralimi bozdu olabilir yenilebiliriz berabere kalırızda bu kadar sorumsuzluk olmaz.

abubakar kap'ına bile sevinemiyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

İlk 11de oynayan adamı, transfer döneminin sonunda kiralık nasıl alacaz acaba. Trajikomik bir hal almaya başladı bu iş.
Bende onu anlamadım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Geçen sene 22 milyon euro'ya aldılar. Alamayız yani.

Bu arada neden hep Arfikalı oyuncularla geçiyor adımız, çok acayip.  :alala:

Çevrimdışı talha

Murat Özen boşa kürek sallamaz. Ama isim çok iddialı geldi bana Valencia iyi para vermiş üstelik. Olay kuşkulu geldi.

Manoel benim için yeterli bir isim. Olursa ikisi de alınsın kime ne olacağı belli olmuyor Necip'İ görmek istemiyorum artık.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağatay

Stoper olayi sanirim son gün son saat surpriz bir isimle noktalabilir. Omeru disinda tabi.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı KadirA

@atalay

Abdennour hakkındaki fikrin nedir. Marcelo ile uyumu nasıl olur?

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/ntvspor/status/769511408992149505

Bunlarda girdi haberi.

Nasri transferinden bile zor gözüküyor bana, anlayamadım.

Valencia yerine adam almadı bu arkadaşın, ilk 11'de de oynatıyor.

Neden kiralasınlar, anlamıyorum. İhtimal vermiyorum dediğim gibi ama bir şekilde gelirse, turnayı gözünden değil gözbebeğinden vurmuş oluruz.

Çevrimdışı tangaz

işkembe-i kübradan haberler gibi görünüyor. geçen sene 20 küsür verip aldıkları adamı kiralamaları biraz zor. ancak ffp baskıları varsa ve maaş limitine takılıyorlarsa kadro hafiflemesi ile açıklanabilir. onun dışında da mantıklı izahati yok...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı abdusta

O kadarını bende bilmiyorum tabi. Duyum veya bilgi buldugumda paylaşmaya çalısıyorum sadece.

Nasri bitti..Ptesi gunu geliyor,hafta sonu veda partisi var.
Aboubakar şu an uçakta erken gelmesinin sebebini sabah yazdım buradan dogrudan Kameruna uçacak

endişemizi stoper için yönlendirelim,zira içimize sinecek iyi stoper kalmadı,gelecek olan vasat olur sayısal eksikliğimizi giderir

saygılar

Çevrimdışı Berat

Aboubakar şu an uçakta erken gelmesinin sebebini sabah yazdım buradan dogrudan Kameruna uçacak

endişemizi stoper için yönlendirelim,zira içimize sinecek iyi stoper kalmadı,gelecek olan vasat olur sayısal eksikliğimizi giderir

saygılar

Var mı Kepler Lima'dan haber :D

Çevrimdışı Orhan

saygılar
Abdennour Valencia ya 21 milyon ueroya gelmiş sanırım. Çok kolay bir  transfere benzemiyor

Çevrimdışı Bishamon

Abdennour sanirim Valenciadan ayrilmak istiyordu.

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Çağatay

saygılar

Dedigim gibi son gun son saat surpriz bir isim olabilir abi
Ve dedigin gibi sadece sayisal eksiklige deva olacaktir.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Etiketler: