2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12390631 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

Yazili degil, duyum degil, atmasyon degil  :alala: ben benim cocugu uyandirayim o zaman zaten karpuz kesiyordum cocugu da aradan cikartirim

:evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yazili degil, duyum degil, atmasyon degil  :alala: ben benim cocugu uyandirayim o zaman zaten karpuz kesiyordum cocugu da aradan cikartirim
:lol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kutay

Pepe de  gelirse ligi izlemeye gerek kalmaz bir tek cl maçlarını izlerim.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı b.damatoglu

Pepe kendisi aradı söyledi sanırım

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Pepe kendisi aradı söyledi sanırım

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynen arayıp söylemiş abi besiktasarena.com sitesinde b.damatoglu'ya inat gelicem demiş hatta :D  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Dış basın bizim Akşam gazetesini kaynak göstermemiştir abi umarım :D
@#Berat sen yoktun forumda @abdusta abinin kaynak desifre oldu

Çevrimdışı Ersoy

Pepe'nin imkanı yok ona harcayacagimiz zamanı bize gelme imkanı olan birine harcıyoruzdur inşallah.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Gökhan Kurt

abi cok güldürme bizi sonra ağlamayalım macta

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Konya Tribünleri Talisca ile selfie cekilmek icin birbiriyle yarışıyor

Talisca Ilgiden ve halinden oldukça memnun gözüküyor :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

abi cok güldürme bizi sonra ağlamayalım macta

Sen kadroyu gormedin galiba, ben suan oyuncak arabasini kaybetmis yaramaz cocuk gibi agliyorum

Çevrimdışı Çağatay

Kaan ayhan milli takıma seçilmiş
bu adamı schalke satışa koymamış mıydı ?
çöksek ya yerli statüde back up işte
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Berat

@mylife1903 Abi sağol maç öncesi yine neşelendirdin bu defans beşlisine rağmen :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Suraya bak Tolga Cigerci ve Sinan'da kadroda. Gelde gulme ulan. Daha ne oynadiklari belli olmayan GS'li bebeleri milli takima alarak degerlerine deger katiyor. Evet mesaj yine cok acik: GS'ye, FB'ye gelen milli olur, BJK'ye giden milliyse bile kadrodan cikar. Mesaj cok net. Yonetimin federasyon nezdinde bir seyler yapmasi lazim. Veya Besiktas taraftari sosyal medya mecralarinda bu eyyamci herifi desifre etsin.
Değer meğer kattıkları yok, aksine şu milli takımda oynamak oyuncunun değerini düşürüyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Necip'in stoperdeki üçüncü resmi maçı. Kenarda orta saha için hamle oyuncusu yok. Sonra plan, akıl vesaire...

Çevrimdışı atalay

Üst yapıya fazla odaklanıyorsunuz. U17, U19 ve Ümit Millilerde bir tane bile Beşiktaşlı oyuncu yok. Sebebini daha önce yazmıştım.

Çevrimdışı tangaz

Üst yapıya fazla odaklanıyorsunuz. U17, U19 ve Ümit Millilerde bir tane bile Beşiktaşlı oyuncu yok. Sebebini daha önce yazmıştım.

vedat iceefe diyetini ödüyordur...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ağzını açıp da kimse de bişey söylemiyor.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı brci

Tolgay çok kötü çok ağır sadece fiziksel olarak değil düşünce olarakta çok ağır

Çevrimdışı brkntcnr

Sonra Pepe isteyince gelmesin çok kavgacı. Ya elin köy takımı senin kaptanını araya alıyor, Oğuzhandan başkası yok.

Çevrimdışı ebabil

şu takıma 3 aydır defans almamak nedir yahu, nasrinin peşinden koşacağımıza defans alalım. neciple olur mu bu işler.
adamlar kjaer yetmiyor yanına skertel alıyor.

Çevrimdışı 38life

Bu takımın 2 stoper ve 2 forvete ihtiyacı var.

Çevrimdışı klubnika01

bu takıma eğerki stoper almazlarsa şu güzel kadroyu mundar etmiş olurlar açık ve net.necip tosiç tolgay bu takımın 11de başlayacak kapasitede oyuncular değil

Çevrimdışı atalay

Konyaspor'un en önemli gol planı duran toplar. Yapılacak basit fauller rakibe gereksiz şans yaratmak demek. Olağan şüpheliler ve duran toplardaki alan savunmasında yaşadığımız sıkıntılar malum.

Olağan şüphelilerden önce Necip ardından Tosic'in hatası ve yenen duran top golü. Söyleyecek sözüm yok.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

2000 sayfa olmuşuz hala STOPER yok.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Etiketler: