2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394762 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

fatih terim'in şu cümlesi aklıma geldi bir roportajından cenk tosun için kullandı.

"2 maç iyi oynadı diye takıma alıcak halimiz yok" dedi.

gs'ye gelmeden önce hiç milli takıma çağrılmamış tolga ciğerci (Yanılıyorsam özür baktım göremedim)

A milli takıma çağrılacak.

Where is Adalet ¿
Adalet pavyona dusen bir kadin ismidir turkiyede sadece baska adalet yoktur.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 12:43:34 atalay ]

Çevrimdışı Librarius

Bu senin düsüncen saygı duyarım , ama zaten benim kulubümün adam göndermesini istemiyorum yabancı milli takımlarıda dahil
hazırlık maçları kadar sacma bir olay yok lig tatil edilirde neyse derim ama takımların takvimleri zaten sıkısık birde bu cıkıyor
en doğrusu ne kadar az gönderirsek o kadar iyi bu sene 3 kulvardayız zaten

Kardes bir oyuncunun milli takiminda oynamasi o oyuncuya deger katar. Hani transfer sezonlarinda hep duyariz "bu adam madem bu kadar iyi niye milli takiminda oynamiyor?" Iste bu yuzden bile olsa milli takim onemli. Hasan Ali gibi cop adam, Sener gibi cop adam milli takimda Gokhan ve Caner yok.  Elinden gelse Oguzhan'i da almaz ama cok goze batar diye yapamiyor.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Yasin02

Talisca lisansı çıkmadığı için Konya maçının kadrosunda yokmuş. Şu lisans işlerinde çok ağır davranıyoruz.

Transferler son güne kalırsa Grosskreutz vari bir olay olabilir diye korkuyorum, neyse ben şom ağzımı kapıyım :D
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı Dr.Zeck

Fatih Terim yakında zamanda olsun eski zamanlarda bile milli takımın basında oldugu donemlerde Besiktas'tan cok oyuncu cagırıldıgını hatırlamıyorum sahsen.

o yuzden sasırmamak lazım

ben zevkle izleyeceğim cunku bu milli takımdan hiç bir sey olmaz

yenilmesini istemem ama desteklemem de

torpille olanları goruyoruz kac seneden beri gruplara bi bu sene kaldık

cunku hak edenler oynamıyor milli takımda..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şampiyonlar liğinde kombine için belirsizlik vardı noldu o mesele
Henüz bir aciklama yapılmadı diye biliyorum abi ama baskan her an bir SÜPRÜZ yapabilir size :icool: @Oktay
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kalyoncu

Niye bu kadar sitem ediyorsunuzki  hiç çağırmasa ne güzel olurdu tüm takım hazırlanırdık. Şimdi oğuzhan,olcay,Cenk,aboubakar,q7,boyko,aras hepsi gidecek

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Ne kadar masum degil mi? Peki Ismail oynuyor mu FB'de? Yada Sener? Acin gozlerinizi, bu is oyle masum degil. Resmen su gercek var yillardir: Besiktas'a giden a milli oyuncular milli takimdan kesiliyor. Allah Terim'i rezil rusva etsin insallah. Turk futbolunun en buyuk kirlerinden biridir bu herif.
Milli takima ambargomuzu koyamiyoruzmbir turlu. Metin ali feyyaz kacar kere milli oldu, sifo mehmet, kadir ile ulvi ve gokhan.
Mustafa denizli gsyi calistirmasaydi, besiktasli oldugu icin hayatta milli takim goremezdi.

Milli takimda ben besiktasli hoca ve besiktasli oyuncu hegomonyasi hatirlamiyorum.

Gecen sezon biri yazmisti 1955den beri sadece 55gun mu ne besiktasli teknik direktor calistirmis milli takimi.
Turk futbolunun son 30 yilini iyi hatirliyorum, son 40 yilini @Necmi abi ve @sozkul abi hatirlar @Hasan Tahsin abimiz azick daha fazla hatirlar belki son 45 seneyi onlar da farkli sey soylemeyeceklerdir nedense batiyoruz birilerine, bizim eski baskanlar cok mu capkindi birilerinin, neyse

Çevrimdışı Librarius

Suraya bak Tolga Cigerci ve Sinan'da kadroda. Gelde gulme ulan. Daha ne oynadiklari belli olmayan GS'li bebeleri milli takima alarak degerlerine deger katiyor. Evet mesaj yine cok acik: GS'ye, FB'ye gelen milli olur, BJK'ye giden milliyse bile kadrodan cikar. Mesaj cok net. Yonetimin federasyon nezdinde bir seyler yapmasi lazim. Veya Besiktas taraftari sosyal medya mecralarinda bu eyyamci herifi desifre etsin.

Gelde art niye arama şimdi sinan gümüş'e laf etmem yetenekli genç çocuk ona lafım yok.

Tolga ciğerci ne oynadıda kadroya alınacak ?

Daha önce çağrıldı mı hiç ? (gs'ye gelmeden önce)

Ve siz halen diyorsunuz ki art niyet aramayalım siz aramayın.

Ben arıyorum.
YuhTolga cigerciyi mi çağırmış :akuma:

Ulan Ben omru hayatimda bu kadar büyük Beşiktaş düşmanı görmedim :akuma:

Fatih Terim'in kadro secimi yine yeniden yerli oyunculara su mesaji veriyor: milli takima alinmak istiyorsaniz FB ve GS'ye gidin.

Daha gecen sezon Turkiye'nin en iyi bekleri olarak anilan milli 2 oyuncu Besiktas'a gelir gelmez milli takimdan kesik yedi. Hasan Ali nedir lan? Sener nedir? 

Gel de bu milli takimi destekle. Terim defolup gidene kadar milli takimi benimsemeyecegim. Resmen takim kayirmadir bu.
İmza :ok:

Ama isin içine mili duygular giriyor Kaybedince de üzülüyorum..

Ne kadar masum degil mi? Peki Ismail oynuyor mu FB'de? Yada Sener? Acin gozlerinizi, bu is oyle masum degil. Resmen su gercek var yillardir: Besiktas'a giden a milli oyuncular milli takimdan kesiliyor. Allah Terim'i rezil rusva etsin insallah. Turk futbolunun en buyuk kirlerinden biridir bu herif.
Buna en büyük örneklerden biride MEHMET AURELLODUR

Adami Milli yapabilmek icin 40 takla atıldı ve her mac 11 oynadi , Ne hikmetse Besiktas a transfer olduktan sonra 1 kez bile milli takima cagirilmadi

Çevrimdışı bjk4ever

Ömer Şişmanoğlu dahi forvette rekabete hazırım, isteyen forvet gelsin, Şenol Güneş'in adaletine güveniyorum minvalinde bir demeç vermiş geçen -adam çalışırsa oynayacağına inanıyor yani. Bence Beşiktaş'ı geçen sene başarılı yapan Şenol Hocanın oyuncularda karşılık bulan bu hakkaniyeti.

Bu hakkaniyeti yeri gelince Nasri'ye, Quaresma'ya uygulayınca ne olacak; bence mesele orada. Yönetim ve taraftar -söz gelimi- Şenol Hoca, Nasri'yi 18'e almadığında arkasında durabilecek mi? Durabilirsek başarılı oluruz bence.

Hocanin 100% hakkaniyetli davrandigini dusunmuyorum. Gecen sene cenk firtina gibi baslamisti. Gomez hazir hale gelince aninda adamdan kapti formayi ve bir daha gostermedi de (gostermemesi dogal o ayri konu). Yine olcay ve sosa'nin cok formsuz oldugu donemler oldu, ama kesmedi.
Bu sene yine fabri ve aras formdayken gitti olcay ve tolga'yi oynatti.

Acikcasi omer'e adil bir sans verilecegini dusunmuyorum, kendisi adina da uzuluyorum. Ne zaman biraz oynasa cok iyi isler yapiyor. Bende fazla forma sansi bulsa gecen sene cenk'in yaptigi etkiyi yapacakmis hissi veriyor. Aboubakar gelirse 3. Forvet olur, hatta birde eto'o gelirse sittin sene forma yuzu goremez. Oynayacagi bir anadolu kulubune gitmesi mantikli olur. Gecen sene aslinda patlama yapabilirdi ama sansi adamin onune eto'o geldi.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı Librarius

Milli takima ambargomuzu koyamiyoruzmbir turlu. Metin ali feyyaz kacar kere milli oldu, sifo mehmet, kadir ile ulvi ve gokhan.
Mustafa denizli gsyi calistirmasaydi, besiktasli oldugu icin hayatta milli takim goremezdi.

Milli takimda ben besiktasli hoca ve besiktasli oyuncu hegomonyasi hatirlamiyorum.

Gecen sezon biri yazmisti 1955den beri sadece 55gun mu ne besiktasli teknik direktor calistirmis milli takimi.
Turk futbolunun son 30 yilini iyi hatirliyorum, son 40 yilini @Necmi abi ve @sozkul abi hatirlar @Hasan Tahsin abimiz azick daha fazla hatirlar belki son 45 seneyi onlar da farkli sey soylemeyeceklerdir nedense batiyoruz birilerine, bizim eski baskanlar cok mu capkindi birilerinin, neyse

Milli takim deyip gecmesin kimse. Bakin Sinan Kurumus GS'de oynuyor diye hemen milli oldu. Fakat bu cocugun Kerim'den daha fazla basardigi ne var? Ben soyleyeyim: hic bir sey. Ama Sinan hemen milli oldu, milli yildiz kategorisine girdi. Tolga Cigerci nedir yahu? Defansif ortasaha olarak Ozan ve Mehmet Topal var ama Terim gidip ustune Tolga cigerciyi aliyor. Yuh....

Bakin oyle bir trend var ki insan cileden cikyor.

Kerim Frei milli takima duzenli aliniyordu taki Besiktas'a gelene kadar. Gokhan Gonul, Caner hakeza.
Fakat GS ve FB'den gidenler milli takimdan kesik yerken, bu takimlara gelenler hemen milli oluyor.

Bu masum degil kesinlikle. Bu 2 buyuk mesajidir. Bunu yikmazsak, ama bize ne dersek kaybedecegimiz cok sey olur. Buna dur demeyi bilmeliyiz artik.

Çevrimdışı mylife1903

Aaaaa rusya ile oynuyormusuz. Ulan iki ucu pis odun oldu bu is.

Rusyaya yenilsek uzulmem, hanim sevindi derim ama sonra bu maganda ruslarin kasinti suratlarini cekmek var.
kazansak mac sonu ftnin demeclerini dinlemek var. offff soyle portekizle falan oynasaydik iyiydi. Ayrica ruslar cok hirs yapmazsa bizim ft takimi bile tokatlar bunlari.

Çevrimdışı Dr.Zeck

nasri ye b.k atanlar şimdi lensi ove ove bitiremezler.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

nasri ye b.k atanlar şimdi lensi ove ove bitiremezler.

Lens'de iyi oyuncu ama Nasri ile kıyaslanmaz.

renklıye yararı olur mu su durumda evet.

Çevrimdışı Kalyoncu

Hocanin 100% hakkaniyetli davrandigini dusunmuyorum. Gecen sene cenk firtina gibi baslamisti. Gomez hazir hale gelince aninda adamdan kapti formayi ve bir daha gostermedi de (gostermemesi dogal o ayri konu). Yine olcay ve sosa'nin cok formsuz oldugu donemler oldu, ama kesmedi.
Bu sene yine fabri ve aras formdayken gitti olcay ve tolga'yi oynatti.

Acikcasi omer'e adil bir sans verilecegini dusunmuyorum, kendisi adina da uzuluyorum. Ne zaman biraz oynasa cok iyi isler yapiyor. Bende fazla forma sansi bulsa gecen sene cenk'in yaptigi etkiyi yapacakmis hissi veriyor. Aboubakar gelirse 3. Forvet olur, hatta birde eto'o gelirse sittin sene forma yuzu goremez. Oynayacagi bir anadolu kulubune gitmesi mantikli olur. Gecen sene aslinda patlama yapabilirdi ama sansi adamin onune eto'o geldi.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Olcay nasıl formsuzdu o kısmı anlayamadım ben :)

Çevrimdışı Dr.Zeck

Lens'de iyi oyuncu ama Nasri ile kıyaslanmaz.

renklıye yararı olur mu su durumda evet.

lensi bende begeniyorum zaten onun için değilde aspordaki yorumcular için yazdım :)

Olcay nasıl formsuzdu o kısmı anlayamadım ben :)

Olcayin gecen sezon cok kotu oldugu maclarda vardı Baya baya kötü oldugu maçlar

Ama genel anlamda oynamak zorundaydı Ne Tore nede Kerim Iyi değildi

Olcayi Ayakta tutan ve Ozel kilan Tek pas oyununa olan yatkınlığı , Oyunu okumasi ve iyi pozisyon almasi ve Hucum pressleri..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

lensi bende begeniyorum zaten onun için değilde aspordaki yorumcular için yazdım :)

@Dr.Zeck Abi benden sana tavsiye Aspor'u TV'nden kaldır  :biggrinking: En azından sinirlerin bozulmaz..

Çevrimdışı Savaş

Yahu almazsa almasın arkadaşlar neyin sinirini yapıyorsunuz? Milli takım Fatih Terim'in Çiftliği olmuş kendi kendinize sinirleniyorsunuz.

Ben bu adam gidene kadar Milli Takımı takip etmeme kararı aldım. Siz de aynısını yapın siniriniz bozulmasın.

Bırakın almasın sakatlık riski yaşamayız. Yorulmaz oyuncularımız.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Milli takim deyip gecmesin kimse. Bakin Sinan Kurumus GS'de oynuyor diye hemen milli oldu. Fakat bu cocugun Kerim'den daha fazla basardigi ne var? Ben soyleyeyim: hic bir sey. Ama Sinan hemen milli oldu, milli yildiz kategorisine girdi. Tolga Cigerci nedir yahu? Defansif ortasaha olarak Ozan ve Mehmet Topal var ama Terim gidip ustune Tolga cigerciyi aliyor. Yuh....

Bakin oyle bir trend var ki insan cileden cikyor.

Kerim Frei milli takima duzenli aliniyordu taki Besiktas'a gelene kadar. Gokhan Gonul, Caner hakeza.
Fakat GS ve FB'den gidenler milli takimdan kesik yerken, bu takimlara gelenler hemen milli oluyor.

Bu masum degil kesinlikle. Bu 2 buyuk mesajidir. Bunu yikmazsak, ama bize ne dersek kaybedecegimiz cok sey olur. Buna dur demeyi bilmeliyiz artik.
Fikret orman bu isle kesin ilgilenir ve ilgilenmeli mesela once bir tepki sonra ise basin aciklamasi yapabilir. Fb nasil hep dava ile tehdit ediyor, kendileri de biliyor dava acacak ve kaybedecek bir tek mars adli mahkemeleri kaldi.
Ince ince tvden dokundurursun sonra sonucunu bildigin halde federasyona basvuruda bulunursun, dilekceyensoyle yazarsin

Milli takim secmelerinde toprakcilik ve kulupculuk yapimaktadir, secim hakkaniyetli degildir ve kamuoyu vicdanini yaralamaktadir boyle bir dar secilmisler karmasinda besiktasli oyuncularin olmasini istemiyoruz ve futbolcularimizin milli takimdan affina......
Gibi bisiler karalarsin, biraz kendilerine gelirler.

Ne bileyim rekabet kurulu var gidip basvurursun. Bu beyinsizlerin en buyuk eksikligi kendilerini en akilli kalan herkesi gerzek sanmalaridir.

Çevrimdışı Kemal

Cr7 ve q7 de çağrılmamis milli takıma ? Buyutmemek lazim

Yahu almazsa almasın arkadaşlar neyin sinirini yapıyorsunuz? Milli takım Fatih Terim'in Çiftliği olmuş kendi kendinize sinirleniyorsunuz.

Ben bu adam gidene kadar Milli Takımı takip etmeme kararı aldım. Siz de aynısını yapın siniriniz bozulmasın.

Bırakın almasın sakatlık riski yaşamayız. Yorulmaz oyuncularımız.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En guzeli bunu yapmak

Oyuncularimizin yorulmamasi ve sakatlik riski olmamasi da guzel..

Tek sikinti Milli duygular ne kadar Ft den nefret etsekte Ay yildiz var ortada , Maglup olunca üzülüyor insan elde degil uzulmemek :s20: :by2:

Etiketler: