2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12390525 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Hadi bi de stoper beee
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yalçın

Benim taniyabildigim kadariyla @Necmi abi su anda "Ne oldu Yalcin efendi Baskan'a yonetime saydiriyordun iki hafta evvel genir genis" diyordur simdi  :tabe:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yarın olmaz yarın maç var :D
belli olmaz panpa bekirin kap gelir büyük ihtimalle  :evillol:

Çevrimdışı ozankarakoc

"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu anda herkes kafasında huni, sokakta koşmak için soyunuyor.  :lol:

Şu furyada başkan Oğuzhan'ı Sevilla'ya 20 milyona okutsa, kimse tepki falan koymaz.  :bandit:

Öyle bir niyeti varsa, tam sırası.  :money:

Çevrimdışı cursedofdragon

çok fazla kiralik var. seneye ne yapacgiz hepisi gidince ?

seneye ffp bitiyor alırız hepsini talisca hariç :)

Çevrimiçi Samet Ç

çok fazla kiralik var. seneye ne yapacgiz hepisi gidince ?
Bir tek Talisca gider. Bu sene şampiyon olup Cl'de gelen yaklaşık 30 milyon Euro ile kiraladıklarımız arasında tutanların bonservisini alırız.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ulan Sen git bir İngiliz takimdan NASRI gibi bi adami Bedava kirala üstüne birde maasinin yarisindan fazlasini onlara ödet

Baskan Show yapıyor resmen :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Ohhh...

gerçek mi bu :D

Yoksa taraftarın yapımı her halikarde müthiş :)

Çevrimdışı Zafer55

Şu anda herkes kafasında huni, sokakta koşmak için soyunuyor.  :lol:

Şu furyada başkan Oğuzhan'ı Sevilla'ya 20 milyona okutsa, kimse tepki falan koymaz.  :bandit:

Öyle bir niyeti varsa, tam sırası.  :money:
Aman de

Çevrimdışı Yalçın

Bir gece ansızın 81 abubakar 82 caner erkin 83 samir nasri  :D
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı b.damatoglu

Uluslararası bir şirkette Satınalmadan sorumluyum. Ciddi ciddi başkandan staj görmek istiyorum.

Nasıl oluyor bu Nasri falan işleri?

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Savaş

Bu durum bana YD zamanında Simao-Guti-Almedia-Quaresma-Nihat zamanını da hatırlatmıyor değil.

Bu kadar yeni adam takımın kimyasını bozar mı onu da göreceğiz. Son 2-3 senedir beraber oynamaya alışmış takımı neredeyse komple değiştirdik.

Şenol Güneş'e güveniyorum fakat işi zor. Olumsuz düşünmek istemiyorum ama bilemedim. Transfer sarhoşu olup bunları atlamayalım.

Çevrimdışı acan07

valla fikret başgannn bildiğin "hayvan gibi şeyyy yaptı" gs fb ortasaha bakmasın  paraları cepleriinde kalsın  :D

transfer edilen oyuncuların yaşlarının iyi olmasının yanında ego problemlerininde olacağını sanmıyorum , bu sene yine takımdaş takımdaş
ligi ağlatırız. CL 2.gruptan çıkar. derbilerde kamyon gibi ezer geçeriz gibi  . nokta  :bandit: :bandit: :bandit: :bandit:

Bu durum bana YD zamanında Simao-Guti-Almedia-Quaresma-Nihat zamanını da hatırlatmıyor değil.

Bu kadar yeni adam takımın kimyasını bozar mı onu da göreceğiz. Son 2-3 senedir beraber oynamaya alışmış takımı neredeyse komple değiştirdik.

Şenol Güneş'e güveniyorum fakat işi zor. Olumsuz düşünmek istemiyorum ama bilemedim. Transfer sarhoşu olup bunları atlamayalım.
Bu sefer baska Freni patlamış TIR gibi geliyoruz yok boyle kadro :halay:

Çevrimdışı MrtBlgc

Renklilerin forumunu okuyorum şu anda çıldırıyorlar :D Tamamen ruhsal olarak bitik durumdalar.

Çevrimdışı TURKahvesi

bahsedilen transferler gerçekleştiğinde akibetim...

Çevrimdışı b.damatoglu

O dönem klübün kilidini bu adamlara vermiştik.

Şenol Hoca varken mümkün değil.

Ha bu sene farklı olarak 1-2 oyuncunun disiplin problemlerini belki kadro dışı kalma durumlarını görebiliriz.

Ama gelenlerin çoğunun son şansı. Herkes kendini göstermek zorunda el mahkum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Uluslararası bir şirkette Satınalmadan sorumluyum. Ciddi ciddi başkandan staj görmek istiyorum.

Nasıl oluyor bu Nasri falan işleri?

"Masaya, kalkacağınızı bilerek oturun." demişti Büyük Fikret Orman :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

yeni diye anında komple takım değişecek diye birşey yok :)

Yavaş yavaş takıma adepte olucaklar bakınız gökhan gönül alındı beck oynuyor.

Fabri var tolga oynuyor.

zamanı gelince hepsi oynuyacak.

Fabri

Gökhan             Marcelo         X           Adriano
                       Oğuzhan       Atiba

Quaresma                  Talisca               Nasri

Abubakar

Çevrimdışı Yalçın

Ha bu arada.. Demek ki hakikaten de is Erdal Torunoglullari'nda bitmiyormus.. Degil mi sebastian..  :bandit:

Suleyman Seba

Simao - Guti - Almedia - Nihatin yas ortalamasi 33

Nasri - Talisca - Abubakar in 24 - 25 falan yapiyor bide bu açıdan bakmak lazim

Çevrimdışı Berat

Elimizde ne kadar para kaldı bilmiyorum ama, sağlam bir stoper alsak ben caddeye çıkıp koşacam :D

Çevrimdışı b.damatoglu

"Masaya, kalkacağınızı bilerek oturun." demişti Büyük Fikret Orman :D
Bu açıklamıyor Nasri transferini.
Aboubakar için, Gomez için bu işleyebilir ama Nasri olayı başka.

Çevrimdışı D-MAN

bütün futbolcuların maaşının olduğu tabloyu nerden bulabilirim acil

Etiketler: