2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12391235 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kuntz

Kura iyi sayılır

Transferler fena gitmiyor

Yalnız kalede Tolga'nın olduğunu düşündükçe içim bir garip oluyor.

Tolga'ya 500 bin daha fazla maaş ödeyelim ama kulübede oturma garantisi isteyelim. Bence başka türlü olmayacak bu iş.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bunu bende duydum bir yerde ama pek ihtimal vermiyorum.napacak kaleci turşusumu kuracak takım  :D
Boyko yu 1 yil kiralik olarak gonderip yerine S.L için düşünülüyor olabilir ama ben Stegeeni hic beğenmiyorum Boyko oynasin onu alacagimiza :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Alper1903

Gomez bizim kadar üzüleceksin bu gidişle..

İçimde ağır bir yara.

Çok pişman olacak çook...

Çevrimdışı Kalyoncu

Tolga+
Boyko
Fabri
Gökhan+
Beck
Rhodolfo
Marcelo
Tosic
X
Caner+
Adriano
Necip+
Atiba
Talisca
Oğuzhan
Q7
Olcay
Aras
Kerim
Nasri
Cenk
Ömer+
Ebubekir
Unuttuğum varmı bilmiyorum ama 17+3+3 olmuş olsa bile bunu sağlayamıyoruz kimleri çıkaracağız
Edit:Tolgay ali arslan

Çevrimdışı tuncaboylu

Ter Stegen'in 1. kaleci olması için Barça Bravo'yu sattı siz bize kiralık getiriyorsunuz  :lol: :lol:

1. kaleci olarak Cillessen'i aldılar Ajax'tan dostum, Ter Stegen uymadı onlara.

Çevrimdışı Mehmet57

Adriano sag acik, sol acik, orta saha, sagbek, solbek, stopper oynamis oyuncu.

Sagbek oynayabilir, sol on oynayabilir, defansin onunde oynayabilir. Caner transferi de bundan kaynakli bence. Hoca onun oyun zekasi ve pas oyununa cok aliskin olmasindan en iyi sekilde faydalanmak istiyor.

Çevrimdışı SEBA

Ya benim anlamadığım bu yönetim kaç tane kiralık oyuncu almayı düşünüyor acaba? Oldu olacak takımın hepsini satsın başka oyuncular da kiralayalım. İyi ki Mario Gomez transferi tuttu yani. Saçmalığın daniskası. Yemin ederim Hollanda Ligi takımlarından Vitesse'ye döndük.

Çevrimdışı cursedofdragon

#SONDAKİKA: Beşiktaş, Liverpool'da forma giyen Mamadou Sakho'i 1 yıllığına kiraladı. (DHA)

hadi bakalım :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ter Stegen, Pepe, Eto'o, Nasri'yi de alalım tamamız beyler.. :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kutay

Basında geçen bütün transferler gerçekleşirse kaç tane kiralık oyuncumuz olmuş olacak biri yazabilir mi rica etsem ?
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı mylife1903

Yalnız bu transfer dönemi ortaya koydu ki, eğer bu sene de şampiyon olursak; Lyon'un 2000-2010 arası Fransa Ligi'nde yaptığını burada da biz yapacağız.

Diğer iki renkliyle aramızda uçurumlar kadar yönetim kalitesi farkı var.
Aynen 2004 yili ocak ayinda boyle dusunuyordum sonrasi malum

Çevrimdışı anılnr

İki tane takım çıksak lige teki birinci bitirir diğeri ikinci :D

Çevrimiçi Samet Ç

Sene sonu kiralık aldığımız oyuncular tutarsa ki tutacaktır Talisca harici hepsinin bonservisi alınır.

Çevrimdışı Bishamon

1. kaleci olarak Cillessen'i aldılar Ajax'tan dostum, Ter Stegen uymadı onlara.

2. kaleci olması için aldılar Stegen'in büyük potansiyeli var ve oynamaya ihtiyacı var  :ok:

Çevrimdışı tuncaboylu

#SONDAKİKA: Beşiktaş, Liverpool'da forma giyen Mamadou Sakho'i 1 yıllığına kiraladı. (DHA)

hadi bakalım :D

Gerçek mi?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Vay arkadaş, 15 gün önce herkes rezalet bir transfer dönemi geçiriyoruz diye isyanlardaydı.

Şimdi halaylarla türkülerle sevdi bu kalpler çalıyor arka fonda.  :kop: :kop: :kop:

Hayırlısı olsun, hepsi resmiyete kavuşsun.
:kop: :kop:

Klasik Beşiktaş taraftari daha dogrusu klasik turk insani herseyi anlik yaşıyoruz hemde en uçlarda.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

Basında geçen bütün transferler gerçekleşirse kaç tane kiralık oyuncumuz olmuş olacak biri yazabilir mi rica etsem ?
5

Çevrimdışı cursedofdragon

Nasri 1
Talisca 2
Abubakar 3
Caner 4
Sakho 5

Bitti :D

Çevrimdışı Berat

Bu seneyi şampiyon bitirmek tek amaç  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

2. kaleci olması için aldılar Stegen'in büyük potansiyeli var ve oynamaya ihtiyacı var  :ok:

Hmm, oynamaya ihtiyacı varsa bizde de oynar yaw.  :)

Ahmet Bulut'la Fikret Orman Monaco'dan bir uğrayıp kiralık teklifini sunsunlar bence, maaşının %50'sini bile öderiz gerekirse.  :kop: :kop:

Çevrimdışı Kalyoncu

Gerçek mi?
Değil ben bulamadım

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bishamon

Hmm, oynamaya ihtiyacı varsa bizde de oynar yaw.  :)

Ahmet Bulut'la Fikret Orman Monaco'dan bir uğrayıp kiralık teklifini sunsunlar bence, maaşının %50'sini bile öderiz gerekirse.  :kop: :kop:

Abi yapma ya  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı can1903

Ahmet Bulut imkansızı zorluyor :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Doğukan E.

Adriano ve Caner'in sadece sol bek olarak kullanacağını zannetmiyorum. Bugün dediğim gibi ya Maslow'un İhtiyaçlar Hiyerarşisinden haberdar değiller yada güçlü bir planları var. Şayet bahsi geçenler sonuçlanacak ise bu kadar kiralık oyuncu ile planlama yapmak asıl sıkıntı.
Abi opsiyonlar makul gibi duruyor. Caneri ve Aboubakarı seneye alabiliriz gibi. Talisca nın ki bir hayli fazla. @atalay

Etiketler: