2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12392748 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

Yalnız kalede halen Tolga var, stoper de yok olumsuz yanı bu işin.

Çevrimdışı tuncaboylu

2.5 milyon opsiyonu varmış.

Memnun kalırsak seneye 1.2'ye alırız.

Çevrimdışı b.damatoglu

Heryerden ses geliyor rakip forumlar inliyor.

Şenol Hocanın elinin altında hayatının kadrosu var. İşin güzel tarafı seneye çok daha iyisi olacak bundan eminiz.

Fikret Başkan olduğu  sürece bize ölüm yok beyler.

W.ham yedi bu arada.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Aboubakar ⬇️⬇️⬇️

Aboubakar, fizik kalitesi yüksek bir oyuncu. Motorik yeteneklerinin getirdiği avantajları oyun içinde etkili kullanıyor. Bizim gibi ileri uç oyuncularına iyi servis hazırlayan bir ekipte final aksiyonlarındaki doğru koşuları ile yüksek skor üretebilir. Fakat vuruş kalitesi, bitiricilik ve genel kalite konusunda özel yada çok üstün bir oyuncu değil.
Atletik, pace özelliği iyi, patlayıcı gücü yüksek, dribbling üzerinden oynayabilecek gezgin bir santrafor. Oyunu önde oynadığınız bölümlerde bağlantı oyuncusu olabilir. Yüksek toplarda vuruş becerisi fena değildir. Karar verme mekanizması biraz sıkıntılı. Bir önceki sezondan farklı bir oyuncu tiplemesi.

Çevrimdışı mylife1903

Adriano - Caner - Beck - Gökhan 🚀 🚀 🚀 🚀
Fazla lukus degil mi @atalay bizim seviyemiz icin. Atibanin yedegi yokken beklere bah

Çevrimdışı tuncaboylu

Yalnız kalede halen Tolga var, stoper de yok olumsuz yanı bu işin.

Stoper rotasyonu Tosic-Marcelo-Rhodolfo oldu.

Fazlasına gerek yok. Solak bir genç stoper kiralasınlar, yeter.

Çevrimdışı Türkay

Muhtemel kadro

Aboubakar/Cenk/Ömer

Olcay/Aras Talisca/Nasri Quaresma/Frei

Atiba/Xecip Oğuzhan/Tolgay

Adriano/Caner  Rhodolfo/ X/Marcelo Gökhan/Beck

Fabri/Tolga

Kadronun güzelliğine yaaa  :bandit: :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Dr.Zeck

o kadar son dk geciyorlar hala kap gelmiyor :)

yalnız senelerdir bek sıkıntımız vardı simdi bolluktan kimi oynatacagına karar veremiyecek hoca :)

Çevrimdışı kadirakca

bunu bende duydum bir yerde ama pek ihtimal vermiyorum.napacak kaleci turşusumu kuracak takım  :D

Bende ihtimal vermiyorum. Boyko gider, Utkuyu kiraya verilir, Fabri 3.kaleci olur falan filan.

Ama duyum duyumdur, Adriano varken Caneri aldı yönetim, ama ama bu adam Barçanın kalecisi.

Neyse bekleyip görelim.

Çevrimdışı anılnr

Yanlız abartmıyorum son yıllarda bu kadar alternatifli bu kadar kaliteli bir takım yoktu Türkiyede.Feda döneminden nerelere geldik.Helal olsun emeği geçenlere. :claps: :claps:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Fenerliler ağlıyor  :D

Ağlasınlar Açılırlar A'ye cok pis sallıyorlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fazla lukus degil mi @atalay bizim seviyemiz icin. Atibanin yedegi yokken beklere bah

Adriano gerekirse Atiba'yı yedekler, Caner gerekirse sol önde oynar.

Çevrimdışı yusufş

guti ve quaresma dan sonra en çok zevk aldığım transfer dönemi  :ishock: :ishock:

Çevrimdışı KAP

En çok da Caner'in muz ortalarını imrenirdim bizde tüm senede açılmayan kavisli ortaları bi iki maçta açıyor eleman
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Kutay

Boyko gidip Ter Stegen kiralık gelirse eğer Beşiktaş tarihinin en iyi kadrosu olur bu takım Ter Stegen-Gökhan-Rhodolfo-Marcelo-Adriano-Atiba-OğuzhanTalisca-Olcay-Q7-Aboubakar bir tek stoperler sıkıntı gibi duruyor ama cl için lig için fazlasıyla yeter
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı emrecakmak

Omeruo iptal Tosic yedek stoper. Adriano Caner sol bek rotasyonu Caner'i ŞL ye de yazabiliyoruz, cillop gibi oldu.

Çevrimdışı Berat

Gomez bizim kadar üzüleceksin bu gidişle..

İçimde ağır bir yara.

Çevrimdışı tuncaboylu

Vay arkadaş, 15 gün önce herkes rezalet bir transfer dönemi geçiriyoruz diye isyanlardaydı.

Şimdi halaylarla türkülerle sevdi bu kalpler çalıyor arka fonda.  :kop: :kop: :kop:

Hayırlısı olsun, hepsi resmiyete kavuşsun.

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı atalay

Adriano ve Caner'in sadece sol bek olarak kullanacağını zannetmiyorum. Bugün dediğim gibi ya Maslow'un İhtiyaçlar Hiyerarşisinden haberdar değiller yada güçlü bir planları var. Şayet bahsi geçenler sonuçlanacak ise bu kadar kiralık oyuncu ile planlama yapmak asıl sıkıntı.

Çevrimdışı cisse557

100 gol atmayı mi planlıyoruz?

Çevrimdışı sozkul

Caner hatalarindan ders alarak gelecek bide ozel hayatidacduzene girdi yenge hasta Besiktasli sukran ovali senol hocada sans caner icin psikolojik ustunluk acisindan buyuk olay

Yanılmış olmayı umut ediyorum ama Caner'den artık adam olmaz, eski hatunda kaldı aklı bence, hatun feto gibi üç ciniyle büyülemiş çocuğu, inşallah yanlış algılıyorumdur, şükran ovalı geçmişi unutturur ona

[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2016, 22:51:50 sozkul ]

Çevrimdışı Bishamon

Ter Stegen'in 1. kaleci olması için Barça Bravo'yu sattı siz bize kiralık getiriyorsunuz  :lol: :lol:

Çevrimdışı oblomov

Bende ihtimal vermiyorum. Boyko gider, Utkuyu kiraya verilir, Fabri 3.kaleci olur falan filan.

Ama duyum duyumdur, Adriano varken Caneri aldı yönetim, ama ama bu adam Barçanın kalecisi.

Neyse bekleyip görelim.

Aga bu nedir? Hayvan gibi ş'abıyo bizim yönetim. A Class dışında kimi yazsalar sadece biz değil herkes inanır oldu gelebileceğine.
 :busted_cop: :busted_cop:

https://youtu.be/Vp6u_plogPE?t=51
ASAP

Çevrimdışı tuncaboylu

Yalnız bu transfer dönemi ortaya koydu ki, eğer bu sene de şampiyon olursak; Lyon'un 2000-2010 arası Fransa Ligi'nde yaptığını burada da biz yapacağız.

Diğer iki renkliyle aramızda uçurumlar kadar yönetim kalitesi farkı var.

Etiketler: