2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12399464 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mrred

Kura çekimi hangi kanalda acaba ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı OrhanAker

Maçlardan hemen önce stad da anons geçilse (varmı bilmiyorum) aslında büyük ölçüde önüne geçilebilir belki.
Klübün bu konuda daha aktif olması lazım.Sadece internet sitesinden yapılan açıklama yetmez..Tabi dolu koltuğu tekrar satacağı için bunu isterlermi ?

Çevrimdışı Egos

küfür konusunda doğru noktalara parmak basılmış, tribünler toplu halde küfretse dahi arada buna uymayan insanlar mutlaka çıkıyor; eğer ayıklamak ekstra mesai, dolayısıyla maliyet diye bu işe yanaşılmıyorsa bazı eleştiriler kulübe iletilmeli.

merak ettiğim cezalı duruma düşüldüğünde yapılan devir sonrasında satıştan kimlerin pay aldığı, yeni kısıtlamalarla kulübe devredilip satılması beklenecek biletlerden elde edilecek gelirlerde kulübün herhangi bir ekstra kârı olup olmadığı. eğer varsa yönetimler aynı bileti tekrar tekrar sattıklarında küfür nedeniyle kesilen cezalara bir kaynak olarak gördükleri toptan infazdan kolay vazgeçmezler. adamlar hem ceza ödeyecek, hem suçsuzları ayıklamak için para ödeyecek; buna karşılık yeni satışlardan - eğer pay alıyorlarsa - alabileceği miktarı azaltacak bir çözüme yanaşmaları zor. bu bağlamda taraftarın bilinçlenmesi tek çözüm olarak görülüyor. böyle durumlarda herkes çevresindeki 9 kişiden sorumlu, bence bu bilinçlenme beşiktaş'ın yeni taraftar profilini güçlendirmesi için bir gereklilik.

sahaya arkasını dönüp ezberinden marş okumayan, oyunun içinde bir topluluğa evriliyoruz, yeni stat bunun için bana çok kez umut verdi. kime beşiktaşlı olacağını söylemek bize düşmüyor, ama beşiktaşlılığı hamasi bazı söylemlerden uzaklaştırıp daha bilinçli temellere oturtabiliriz. bu kültürü yeşertmek için elimizde yeteri kadar iyi insan var.

son olarak: wolfsburg berbat bir sezon geçirsin, seneye mario kontratı tek taraflı feshedip geri dönsün. bence amin.

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi anlatamazsın bu tarz kişiler olduğu sürece, Burada söz konusu olan mevzu Beşiktaş'ın ve taraftarın menfaati, Beşiktaş zarar gördü mü? Gördü, Suçsuz kişiler zarar gördü mü? Gördü. O zaman bu Passolig ve 20 milyon euroluk sistemin bize ne getirisi oldu? Olmadı. Şunu analiz etmekten bile uzak insanlar zorlama varyasyonlarla yapılan yanlışları aklamaya çalışıyorlar. Amigo konusundan ve bunların set yapmasına izin verilmesinden bahsetmedim bile.

Anlatmaya çalıştığın veya savunduğun şeyin federasyonun gözünde temeli yok Serhat.

Federasyon gözlemcisi doğaüstü güçleri olan bir yaratık değil, senin benim gibi bir insan. 400-500 kişinin katıldığı ve 20-25 saniyeden uzun süren bir tezahüratı ancak duyabilir ve raporlayabilir bu adamlar. Senin taraftarın bu tarz bir davranış içine girmeyecek. Yoksa kimse "vay (Küfür Yasak)₆" dedi diye ceza almıyor.

Sağda solda "Koy başı tezahüratı yaptık, küfür etmedik ki" yazan adamlar var, Koy başı'nın küfürden sayılmadığını düşünüyorlar.

Böyle böyle öğrenecekler işte, yapacak bir şey yok. Eskiden her maç meşale yakılıyordu, şimdi yakanları diğer taraftarlar uyarıp elinden alıyor meşaleyi. Küfürde de böyle olacak.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Kura çekimi hangi kanalda acaba ?

TRT spor veTivibuSpor'dan yayınlanacak saat : 19:00

Çevrimdışı mrred

TRT spor veTivibuSpor'dan yayınlanacak saat : 19:00
Teşekkürler
The great gig in the sky

Çevrimdışı GÖRKEM

http://www.n24.de/n24/Sport/Fussball/internationaler-fussball/d/9041978/medien--besiktas-holt-nasri-und-aboubakar.html

Nasri'nin yilliginin yarisini yani 3,2 Milyonu City ödeyecekmis öyle yaziyor.

Aboubakar icin ise pesin 8 Milyon € ödenecekmis. Bunun karsiliginda satin alma Opsiyonu olacakmis Sezon sonunda 10 Milyon Euro'ya.

Çevrimdışı mylife1903

http://www.n24.de/n24/Sport/Fussball/internationaler-fussball/d/9041978/medien--besiktas-holt-nasri-und-aboubakar.html

Aboubakar icin ise pesin 8 Milyon € ödenecekmis. Bunun karsiliginda satin alma Opsiyonu olacakmis Sezon sonunda 10 Milyon Euro'ya.
Oha 8milyon ebubekirjana fazla kacmis azicik, fikret orman hayatta vermez o parayi verecek olsa bile simdi vermez, 8 sene sonra 8 taksitle verir

Çevrimdışı GÖRKEM

Oha 8milyon ebubekirjana fazla kacmis azicik, fikret orman hayatta vermez o parayi verecek olsa bile simdi vermez, 8 sene sonra 8 taksitle verir

Bende sasirdim. Eger yazilan dogruysa Aboubakar'in sadece bonservis parasi toplam 18 Milyon € ediyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

DHA'nın haberinden alıntılamışlar haberi, öyle yazıyor.

Acayip bir bilgi kirliliği var. Türk kaynakları bir şey yazıyor, onu referans alan yabancı bir kaynak Almanca veya İtalyanca yayınlıyor. Biz de aha Alman/İtalyan kaynakları da yazdı, oldu bu iş sanıyoruz.

Şu transfer dönemi bitse de, rahatlasak biraz.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Alanya maçında 3-4 kere kavga çıktı kapalı üst setin oralarda. Bir grup koridora indi, arkasından başka grup falan. Emin olun o adamların hepsi 2 maç sonra tekrar statta olacak. Durmadan küfürlü tezahürat girmeye çalışan ve zaman zaman da başarılı olan 50-100 kişilik bir grup var. Bu adamlar da genelde hiç değişmiyor, aynı kişiler, aynı gruplar. Bana (kapalı tribünü bilen çoğu kişiye) görev verseler en az yarısını seçerim 15000 kişi arasından, ama 20 milyonluk güvenlik sistemimiz tespit edemiyor. Bırakın allah aşkına. Bu durum yönetimin de işine geliyor. Kombine aldık diye cezalandırılıyoruz resmen, 3 yıl önce kombine almamıza rağmen geçen sene 3 maça ayrı kombine aldık, bu sene cl maçları için de böyle bir girişim olsa hiç şaşırmam. Bu iş böyle devam ederse ve yönetim de çanak tutmaya devam ederse, benim gibi düşünen çok arkadaşım kombine falan almaz bir dahaki sezon.   
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2016, 18:09:25 Mustafa UZUN ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Maçlardan hemen önce stad da anons geçilse (varmı bilmiyorum) aslında büyük ölçüde önüne geçilebilir belki.
Klübün bu konuda daha aktif olması lazım.Sadece internet sitesinden yapılan açıklama yetmez..Tabi dolu koltuğu tekrar satacağı için bunu isterlermi ?
Ananscu yapiyor ama Anaonscu bu uyariyi yaparken Tribünler Ananonscuyu YUHALIYOR
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı GÖRKEM

Acayip bir bilgi kirliliği var. Türk kaynakları bir şey yazıyor, onu referans alan yabancı bir kaynak Almanca veya İtalyanca yayınlıyor. Biz de aha Alman/İtalyan kaynakları da yazdı, oldu bu iş sanıyoruz.

Dogrumudur bilemem ama bildigim sey bizim hangi sartlarda olursa olsun bir Oyuncu icin 18 Milyon€ bonservis parasi ödemek gibi bir lüksümüzün olmadigi.

Çevrimdışı abdusta

Kura çekiminden sonra Başkanla röportaj yapılacaktır
orada ögreniriz

saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

Dogrumudur bilemem ama bildigim sey bizim hangi sartlarda olursa olsun bir Oyuncu icin 18 Milyon€ bonservis parasi ödemek gibi bir lüksümüzün olmadigi.
Ciddiye almaya değmez. 2.2 kiralama + 1.7 yıllık ücret. Oluru bu.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı abdusta

Jeremy Mathieu ile ilgili elimde önemli bir bilgi var
ancak Kura çekimi heyecanı ve yorumlarından sonra
ortalık yatışınca yazıcagım

saygılar

Çevrimdışı mylife1903

Jeremy Mathieu ile ilgili elimde önemli bir bilgi var
ancak Kura çekimi heyecanı ve yorumlarından sonra
ortalık yatışınca yazıcagım

saygılar
Yok abi birak bu jeremy orda kalsin, pepe, raketci falan derken hic istemem
Hani iki gun once jeremi, desen
Tamam abi yarin gelsin baslasin, modundaydim ama iki gundur bizim duyumcular beni pis gaza getirdi

Jeremiye tepkim sudur

Çevrimdışı sozkul

Güvenlik sisteminin amacı bu mu, ondan emin değilim.

Adı üstünde, güvenlik sistemi. Bu kayıtlar kriminal bir olay olduğunda incelenir. (yaralama, gasp, kapkaç, kaçak giriş, vandalizm vs)

Biz neden o sistemin küfür edenleri tespit etmesini bekliyoruz, ondan emin değilim. Başkanın açıklamaları yanlış yönlendirdi insanları heralde.

İlaveten sen incelesen bile, federasyonun bunu ciddiye alıp almayacağı da belli değil. Adam gözlemcisinin raporu varken senin kamera kayıtlarınla uğraşmaz muhtemelen.

Bende, bu sistemin neden küfüre öncülük edenleri TFF den bağımsız olarak inceleyip bulup passolarını 2 sezonluk bloke etmediğini anlamıyorum @tuncaboylu.
Hadi senin dediğin gibi amaç bu değildi diyelim, ama bunun yapılmasının kulübe ne zararı olacağını açıklar mısın?
Bunu yapıp cezayı kestiğinde hem basın hem PFDK üzerinde çok sağlam bir savunman olmaz mı?

Benim aklıma gelen tek zarar el koydukları biletlerden 130K dan daha çok para kazanacak olmaları.
Bir analiz yapar mısın hangisinin kulüp imajı ve Türk futbolu üzerindeki getirisi daha büyük olur? Kulübümüz bu işe öncülük etse?

Çevrimdışı sozkul

Anlatmaya çalıştığın veya savunduğun şeyin federasyonun gözünde temeli yok Serhat.

Federasyon gözlemcisi doğaüstü güçleri olan bir yaratık değil, senin benim gibi bir insan. 400-500 kişinin katıldığı ve 20-25 saniyeden uzun süren bir tezahüratı ancak duyabilir ve raporlayabilir bu adamlar. Senin taraftarın bu tarz bir davranış içine girmeyecek. Yoksa kimse "vay (Küfür Yasak)₆" dedi diye ceza almıyor.

Sağda solda "Koy başı tezahüratı yaptık, küfür etmedik ki" yazan adamlar var, Koy başı'nın küfürden sayılmadığını düşünüyorlar.

Böyle böyle öğrenecekler işte, yapacak bir şey yok. Eskiden her maç meşale yakılıyordu, şimdi yakanları diğer taraftarlar uyarıp elinden alıyor meşaleyi. Küfürde de böyle olacak.

TFF ciddiye almasa ne olacak ki, ve ciddi yaparsan mecburen ciddiye alacağını sanıyorum ama diyelimki almasın.
Sen bunu uygula üç maç sonra küfür filan kalmazki zaten

Çevrimdışı Serhat Akkaya

TFF ciddiye almasa ne olacak ki, ve ciddi yaparsan mecburen ciddiye alacağını sanıyorum ama diyelimki almasın.
Sen bunu uygula üç maç sonra küfür filan kalmazki zaten
Hala bilinçten bahsediliyor, yonetimin kendi eliyle yaptığı sete çıkıp küfürü başlatan sanki benim. Bunu göremeyecek kadar ne yaşandı cidden merak ediyorum
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı RevivaL

Çevrimdışı tuncaboylu

Bende, bu sistemin neden küfüre öncülük edenleri TFF den bağımsız olarak inceleyip bulup passolarını 2 sezonluk bloke etmediğini anlamıyorum @tuncaboylu.
Hadi senin dediğin gibi amaç bu değildi diyelim, ama bunun yapılmasının kulübe ne zararı olacağını açıklar mısın?
Bunu yapıp cezayı kestiğinde hem basın hem PFDK üzerinde çok sağlam bir savunman olmaz mı?

Benim aklıma gelen tek zarar el koydukları biletlerden 130K dan daha çok para kazanacak olmaları.
Bir analiz yapar mısın hangisinin kulüp imajı ve Türk futbolu üzerindeki getirisi daha büyük olur? Kulübümüz bu işe öncülük etse?
Bunu ben de desteklerim abi.

Ama dediğim gibi kim öncülük ederse etsin, toplu katılım olmazsa ceza almayız. Bu da toplu bilinçle olacak bir şey.

Ayrıca 130 binden çok para kazanacak değiliz, hepi topu 1000 kişinin kartı bloke oldu. Zarar etti kulüp.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2016, 18:36:35 tuncaboylu ]

Etiketler: