2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12399467 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

Arkadaşlar bizim kap'a bildirdikten sonra alamadigimiz bir futbolcu vardı diye hatırlıyorum. Yanlış mı hatırlıyorum? Kimdi o?
Nicolas Lodeiro

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Hadi baskan yap numarani sapkadan boyko+6milyona raketciyi cikar millet futbolcu gorsun.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Saat 5-6 gibi Nasri transferi açıklanacak.

NTV SPOR Övünç Özdem

:ishock: :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hadi baskan yap numarani sapkadan boyko+6milyona raketciyi cikar millet futbolcu gorsun.
Öküz alınır o paraya :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Passolig hususunda kaç kişi hakem heyeti ve tüketici mahkemelerine bireysel başvuru yaptı. Decoder iptali, TFF ve malum banka ile ilgili suç duyurusunda bulundu. Güçlü bir sivil toplum anlayışı olmazsa yayıncı kuruluşundan, kulübüne kadar herkes sizi ... Hakkınızı arayın, kulübünüz de olsa duygusal bakmayın! Ayrıca madem passolig işleyişi bu ve kulüp destekçisi o halde 20 milyonluk güvenlik sisteminin mantığı ne?

Şunların hangisini yaptınız? O halde neden yakınıyorsunuz?! Mesela önce kulübe neden güvenlik sistemi için 20 milyon harcayıp, bu düzene destek verdiğini sorarak başlayabilirsiniz.   
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2016, 16:57:25 atalay ]

Çevrimdışı pascal26

Ülkede bu kadar sorun, belirsizlik varken Nasri yatırımı fln bu kadar borcu olan bir kulüp için malesef büyük risk. Kiralık bi stoper ve Eto'o ya fitim ben.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şunların hangisini yaptınız? O halde neden yakınıyorsunuz?! Mesela önce kulübe neden güvenlik sistemi için 20 milyon € harcayıp, bu düzene destek verdiğini sorarak başlayabilirsiniz.
Decoderimi iptal ettim gerekli açıklamalarıyla birlikte sessiz sakin kapattılar hiç itiraz etmeden, Passolig konusu sıkıntılı bizim kulübün finansal işbirliğini düşününce malum firma ile ilgili aklıma çok kötü kokular geliyor, Güvenlik sistemini defalarca eleştirdik stat başlığında ama her seferinde suçlu ilan edildik geldiğimiz nokta ortada, suçsuz yere kesilen cezalar ve elini kolunu sallayarak stada giren amigolar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Saat 5-6 gibi Nasri transferi açıklanacak.

NTV SPOR Övünç Özdem

:ishock: :ishock: :ishock:

kanalda mı söyledi yunus ?

Çevrimdışı arena_t2000

Transfer varmi transfer...

Çevrimdışı abdusta

Transfer varmi transfer...

Jeremy mathei uzerinde calisiyor
Yeni bilgiler okudum

Saygilar

Çevrimdışı uğur07

Ben stadta degilim. Ama art niyet varsa noter tutup gozlemcinin dibine yerlestirsek mi diye dusunuyorum. Yazik masum taraftara.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TURKahvesi

407.408.409.410.411.412. Bunlarin hepsi uygundur.. Yalniz 412 nin cok kosesinden alma cam bariyer var orda

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

anladım @sallapati
ben aslında maç boyunca oturarak izlemeyi yeğliyorum önceliğim bu (engelliyim gerçi ayakta da izlerim sorun değil ama yinede 90 dakika boyunca ayakta durmak yoruyor beni)
özellikle üst katları dikkate alıyorum ki sanırım en çok oturup da izlenilen yerler orada tahminen belirtiyorum
misal eski açık 426,427,419,420 bloklarda olabilir değilmi?

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Stada 20 milyon tl ye mal olan guvenlik sistemi kufur edenle etmeyeni ayirt edemiyorsa at o 20 milyon tl yi çöpe

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı atalay

Decoderimi iptal ettim gerekli açıklamalarıyla birlikte sessiz sakin kapattılar hiç itiraz etmeden, Passolig konusu sıkıntılı bizim kulübün finansal işbirliğini düşününce malum firma ile ilgili aklıma çok kötü kokular geliyor, Güvenlik sistemini defalarca eleştirdik stat başlığında ama her seferinde suçlu ilan edildik geldiğimiz nokta ortada, suçsuz yere kesilen cezalar ve elini kolunu sallayarak stada giren amigolar.

Passolig'in amacı da, kulüplerin bu amaca hizmeti de ortada. Bunu zamanında öngörebilmek için uzman olmaya gerek yoktu. Şu anda spor endüstrisi baştan aşağı berbat yönetiliyor fakat belli bir süre sonra müşteri bulamayacaklar. Neyse en azından decoder iptali ile küçük bir adım atmışsın.   

Çevrimdışı sozkul

Cezaları da Tribün den Bloklara indirmisler

Yeni açık ------> 408 - 409 nolu bloklar

Kapali --------> 415 - 416 nolu bloklarda maci izleyen taraftarlar bir sonraki maca giris yapamayacak..

Yeni açık 408-409 cezalı kombinelilerin devredilmiş biletleriydi, kendileri girmediği için bir sonraki maça girebiliyorlar değil mi?

Çevrimdışı tuncaboylu

Stada 20 milyon tl ye mal olan guvenlik sistemi kufur edenle etmeyeni ayirt edemiyorsa at o 20 milyon tl yi çöpe

Güvenlik sisteminin amacı bu mu, ondan emin değilim.

Adı üstünde, güvenlik sistemi. Bu kayıtlar kriminal bir olay olduğunda incelenir. (yaralama, gasp, kapkaç, kaçak giriş, vandalizm vs)

Biz neden o sistemin küfür edenleri tespit etmesini bekliyoruz, ondan emin değilim. Başkanın açıklamaları yanlış yönlendirdi insanları heralde.

İlaveten sen incelesen bile, federasyonun bunu ciddiye alıp almayacağı da belli değil. Adam gözlemcisinin raporu varken senin kamera kayıtlarınla uğraşmaz muhtemelen.

Çevrimdışı Zafer55

Jeremy mathei uzerinde calisiyor
Yeni bilgiler okudum

Saygilar
Sakatlandı diye okumuştum ve stoperdeki sessiz bekleyişi acaba mathei nin iyileşmesini mi bekliyorlar diye yorumlamıştım.Hadi inşallah

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Passolig'in amacı da, kulüplerin bu amaca hizmeti de ortada. Bunu zamanında öngörebilmek için uzman olmaya gerek yoktu. Şu anda spor endüstrisi baştan aşağı berbat yönetiliyor fakat belli bir süre sonra müşteri bulamayacaklar. Neyse en azından decoder iptali ile küçük bir adım atmışsın.
Maalesef rezil durumda, seyirci sayıları git gide düşüyor ama halen buradaki kelli felli adamlar bile bunu görmezden geliyor sırf biz de bu vagonda olduğumuz için, zamanla düzelir dendi ama bir şey düzelmeyeceği ve daha kötüye gideceği açık.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Güvenlik sisteminin amacı bu mu, ondan emin değilim.

Adı üstünde, güvenlik sistemi. Bu kayıtlar kriminal bir olay olduğunda incelenir. (yaralama, gasp, kapkaç, kaçak giriş, vandalizm vs)

Biz neden o sistemin küfür edenleri tespit etmesini bekliyoruz, ondan emin değilim. Başkanın açıklamaları yanlış yönlendirdi insanları heralde.

İlaveten sen incelesen bile, federasyonun bunu ciddiye alıp almayacağı da belli değil. Adam gözlemcisinin raporu varken senin kamera kayıtlarınla uğraşmaz muhtemelen.
Baskan besiktasa kim zarar verirse tespit edip mahkemeye verecem zarari ondan cikaracam demedimi simdi 130 bin lira ceza aldi kulup sistem kufur edeni ayirtedebilmeli

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Barcelona taraftar sitelerinde Jeremy Mathieu ile 1 yıllık anlaşıldığı yazılmaktadır ???

@abdusta Abi bir bilgin var mı bu konuda ?  Mathieu kalmıştı en son ispanyada.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Baskan besiktasa kim zarar verirse tespit edip mahkemeye verecem zarari ondan cikaracam demedimi simdi 130 bin lira ceza aldi kulup sistem kufur edeni ayirtedebilmeli

Abi anlatamazsın bu tarz kişiler olduğu sürece, Burada söz konusu olan mevzu Beşiktaş'ın ve taraftarın menfaati, Beşiktaş zarar gördü mü? Gördü, Suçsuz kişiler zarar gördü mü? Gördü. O zaman bu Passolig ve 20 milyon euroluk sistemin bize ne getirisi oldu? Olmadı. Şunu analiz etmekten bile uzak insanlar zorlama varyasyonlarla yapılan yanlışları aklamaya çalışıyorlar. Amigo konusundan ve bunların set yapmasına izin verilmesinden bahsetmedim bile.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Başkanın söyledikleri küfür için uygulanabilir şeyler değil. Belli ki bazen kendisinde ortaya çıkan bir şeyi olduğundan iyi gösterme huyundan kaynaklı, gerçekçi olmayan bir açıklama yapmış.

Küfür edenleri kamerayla tek tek tespit etmenin imkanı yok abi, ben o kameraların sesli kayıt yaptıklarından bile emin değilim.(Çoğu güvenlik kamerası sessiz kayıt yapar)

Bunu federasyon gözlemcisi de teespit edemez, toplu küfür duyunca yazabilir ancak

Burada oto eleştiri yapmamız lazım, taraftar artık bilinçlenmeli ve küfür etmemeli. Koy başı at başı falan, yapmayacağız. Gerek yok, 4-1'lik maçta bile ceza yiyoruz.

Galatasaray taraftarı bilinçlendi, 2.5 sene küfürden ceza almadı herifler stadında. Fenerbahçe taraftarı bile bilinçlendi, küfür etmek için Avrupa Kupası maçlarını bekliyorlar. Biz de bilinçlenene kadar böyle sürecek.

Çevrimdışı 38life

Dailymail de girdi Nasriyi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Türkiye'de bazı şeyler hem birilerinin tekelinde olup hem kaliteli hizmet sunuyor mu hiç gören duyan var mı? Ben bilmiyorum da.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Başkanın söyledikleri küfür için uygulanabilir şeyler değil. Belli ki bazen kendisinde ortaya çıkan bir şeyi olduğundan iyi gösterme huyundan kaynaklı, gerçekçi olmayan bir açıklama yapmış.

Küfür edenleri kamerayla tek tek tespit etmenin imkanı yok abi, ben o kameraların sesli kayıt yaptıklarından bile emin değilim.(Çoğu güvenlik kamerası sessiz kayıt yapar)

Bunu federasyon gözlemcisi de teespit edemez, toplu küfür duyunca yazabilir ancak

Burada oto eleştiri yapmamız lazım, taraftar artık bilinçlenmeli ve küfür etmemeli. Koy başı at başı falan, yapmayacağız. Gerek yok, 4-1'lik maçta bile ceza yiyoruz.

Galatasaray taraftarı bilinçlendi, 2.5 sene küfürden ceza almadı herifler stadında. Fenerbahçe taraftarı bile bilinçlendi, küfür etmek için Avrupa Kupası maçlarını bekliyorlar. Biz de bilinçlenene kadar böyle sürecek.
Uefa turkce kufurleri nasil anlayacak, ingilazca edersek sikinti tabi. Bu italyanlar maclarda devamli bisi bisi diye bagiriyorlar ama bilemedim simdi
En temizi sampiyonlar ligi macini beklemek kufurbaz arkadaslar icin.
Uefa ilginc bak sike sahaya yansimasa da cezayi cakiyor ama kufur yataga yansimayinca ceza yok. Cok fark var aramizda argadas bu avrupayla, kapanmaz bu fark.

Etiketler: