2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12388406 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kiralardı metrobüsü büyük Başkan :evillol:
Opsiyonlu kiralasa bari :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı OrhanAker

Nasri bir gidiyor bir geliyor durduramıyoruz :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Aboubakar gelmiş en sonunda. Eto'o'yu şu saatten sonra alacağız diye çok korkuyordum Aboubakar'ın yerine o adamın tam olarak hazır olması en az 2 ay sürerdi.

Çevrimdışı sallapati

Hala daha Olcay kesilecek diyenler var :)

Olcay takımın ve sistemimizin vazgeçilmez parçasıdır Oğuzhan'la birlikte.Dikkat ederseniz bu ikisi geldiğinden beri tiki-taka oynuyoruz, küçük üçgenler kuruyor, Barcelonavari goller atıyoruz.Haaa formsuz olduğu dönemler oluyor bu zamanlarda tabiki kesilecektir kendiside buna ses çıkarıp yaygara çıkarak bir tip değildir.Ama o kadar profesyonel ve çalışkan ki formayı tekrardan kapacaktır.Ayrıca takımın ruhudur, göze hoş gelen hareketleri, çalımları olmasada sahada takımı sahiplenişi Deli İbo'dan aşşağı değildir.
Velhasıl kelam Olcay kesilecek diye kendinizi kurmayın, sonra üzülürsünüz :)

Ayrıca Olcay'ın fanı falanda değilim, kesik yedi diye Hoca'yı futboldan anlamamakla suçlamıyoruz, x bir takım arkadaşının ona bilerek pas atmadığını savunmuyor-um/uz.

katılıyorum sana.. bazen yetenek fakirliği yapsa da takımın dinamosu ve takım oyunu için pas istasyonlarından biridir

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Bir tek bana mı oluyor bilmyiorum ama sürekli gelen mesajları takip ederken,mesajları yazan kişilerle profil resimlerini özdeşleştirmeye başlıyorum.Günün birinde kısmet olurda tanısırsak mylife1903 bana baya kızacak ama kendisi Pektemek e,Yunus Emre Dökmeci,Boyko ya benzemiyorsa özellikle Abdusta Julio iglesias a degilde tipik bir kel,bıyıklı,göbekli bir standart Türk abimize benziyorsa,çok şaşıracagım. :D

Çevrimdışı atalay

Kadro planlamasını yapanlar sanırım Maslow'un İhtiyaçlar Hiyerarşisinden haberdar değiller. Minumum 50 maçlık planlamada stoper ve o pozisyonun Back-up oyuncusu, aynı zamanda Atiba'nın alternatif oyuncusu halen yok.

Çevrimdışı Bishamon

Kadro planlamasını yapanlar sanırım Maslow'un İhtiyaçlar Hiyerarşisinden haberdar değiller. Minumum 50 maçlık planlamada stoper ve o pozisyonun Back-up oyuncusu, aynı zamanda Atiba'nın alternatif oyuncusu halen yok.

Allah ne verdiyse.

Çevrimdışı alimm

Aboubakar icin 3 milyon € kiralama bedeli + 10 m satin alma opsiyonu , Yillik da 3.5 milyon € maas diolar :o_o: :o_o:

Cok fazla degil mi ?

kiralama bedeli ve maaşı 2 yi opsiyonu da 10 u geçmez... Başkan o kadar vermezz yani...
Ama opsiyonu net olarak merak ediyorum....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dediklerine sonuna kadar katılıyorum.
Daha transfer dönemi bitmedi. Bekleyelim görelim....

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mahmut

Atibaya alternatif olarak Necip var, Veli var tabi Veli ne halde onu bilmiyoruz.

Çevrimdışı SEBA

Çevrimdışı SEBA

katılıyorum sana.. bazen yetenek fakirliği yapsa da takımın dinamosu ve takım oyunu için pas istasyonlarından biridir
Firat Gunayer antrenman videosu paylasmis Sut çalışması yapmış takim

Olcay iyidir hostur da bide su ayagini bi düzeltebilse Bizim Mullerimiz olacak

Sut çalışmasında Tolgay , Ozi , Q7 , Aras birbirinden guzel Goller atarken Olcayin her vurduğu daga tasa gitti :s20: :s20:

Boyko Bayagi iyi kurtarislar yapti Jeneriklik Hatta kenardan ve arkadaşlarından bayagi alkis aldi , Gollerin buyuk çoğunluğunu TolGEA yedi

Çevrimdışı onurturan

Bir tek bana mı oluyor bilmyiorum ama sürekli gelen mesajları takip ederken,mesajları yazan kişilerle profil resimlerini özdeşleştirmeye başlıyorum.Günün birinde kısmet olurda tanısırsak mylife1903 bana baya kızacak ama kendisi Pektemek e,Yunus Emre Dökmeci,Boyko ya benzemiyorsa özellikle Abdusta Julio iglesias a degilde tipik bir kel,bıyıklı,göbekli bir standart Türk abimize benziyorsa,çok şaşıracagım. :D

Yunus Emre Boyko gibi yakuşuklu şaşırmazsın abi  :ok:
Mylife abinin pektemekle ilgisi yok pektemek zayıf bikere vitaminsiz..
Abdusta abi tambir  sürpriz ama hiç konu dışı yapmadığından bilgi sızmıyor   :lol:

Ben bu konuda artik gercekten Hocaya anlam veremiyorum

Antrenman videolarini hazırlık maclarini izliyoruz

Hem Boyko hemde Fabri bayagi iyi performans sergiliyor ama Kampta dogru duzgun antrenmana cikmayan hazırlık macina cikmayan antrenmanda en Vasat performansi gosteren TOLGA yine kalede yine kalede bu isin Cılkı çıktı artık...

Çevrimdışı TURKahvesi

işte bu yüzden G.İnler'e burun kıvıranlar var forumda
zamanında J.Jones hakkında methiyeler düzenler unutmasın Beşiktaş'a geldiğinde 32 yaşındaydı @atalay

Ben kendimi gizleyen biri degilim abi buyur

Çevrimdışı Bishamon

Firat Gunayer antrenman videosu paylasmis Sut çalışması yapmış takim

Olcay iyidir hostur da bide su ayagini bi düzeltebilse Bizim Mullerimiz olacak

Sut çalışmasında Tolgay , Ozi , Q7 , Aras birbirinden guzel Goller atarken Olcayin her vurduğu daga tasa gitti :s20: :s20:

Boyko Bayagi iyi kurtarislar yapti Jeneriklik Hatta kenardan ve arkadaşlarından bayagi alkis aldi , Gollerin buyuk çoğunluğunu TolGEA yedi

Boyko sakat nasıl antremanda ?  :alala: :alala:

Çevrimdışı abdusta

Gökhan Beyin merakını giderelim 2-3 yıl öncesine ait

Saygılar

Çevrimdışı tangaz

benim az evvel yazdığım "günaydın beyler, bugün KAP gelmeyecek. bilginiz olsun" mesajım kim tarafından ve neden silindi???

benim bu sorum halen yanıt bekliyor ???
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Ben kendimi gizleyen biri degilim abi buyur

bence kesinlikle boykodan daha yakışıklı  :super:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Boyko sakat nasıl antremanda ?  :alala: :alala:
Sakatlandigi antrenmanin videosudur belki dedim ya Firat gunayer paylaşmış Kendi Facebook hesabından ve Youtube uzerinden

Çevrimdışı onurturan

@mylife1903  abi den de foto bekliyoruz mangal paylaşmak yetmez artık  :tabe:

Gökhan Beyin merakını giderelim 2-3 yıl öncesine ait

Saygılar
Ben yabanci bir oyuncuya ( Sanatci ) benzettim ama cikaramadim bi türlü abi :alala:

bence kesinlikle boykodan daha yakışıklı  :super:
Eyv abim :)

Etiketler: