2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12386988 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Olcay gelirse Nasri ve Quaresma'yı kesecek Aras da Olcay'ı kesecek bence  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı tangaz

Bu forumu kapatalım o zaman tartışma olmayacaksa :) Gelsin Şenol Hoca yazsın burada :)

Şenol hocanın yazılarını anlayamayabiliriz. düşünce hızını kelimelere dökerken senkronizasyon olmuyor bir de yazarken benzer şeyler olursa ortaya bölük pörçük yazılar çıkabilir  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı KAP

Nasri Ebubekir kiralık olacaksa elimizde kayda değer bonservis kredisi kalacak. Stoperi bonservisli alacağız galiba.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Kalyoncu

Nasri Ebubekir kiralık olacaksa elimizde kayda değer bonservis kredisi kalacak. Stoperi bonservisli alacağız galiba.
Kiralama bedelleri?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ayayhan

defans nedir nasıl yapılır.

günü tartışması

bana göre olcay hariç ön tarafta defans yapan oyuncu yok

göstermelik defans yapılıyor

hücum pres defans değildir

kendinize şünu sorun Beşiktaş skoru korumaya çalıştığında neden hep arka arkaya pozisyon veriyor tr ligi için belki idare ediyoruz ama

UEFA DA idare edemedik geçen sene CL de hiç edemeyiz.

Çevrimdışı Koa_lAA

talisca için yaya toure benzetmeleri de yapılıyor rivaldo benzetmeleri de. şayet yaya'dan esintiler de varsa savunması zayıf demek gerçekçi olmayabilir.

bende o yüzden kesin konuşamadım abi... çok zıt yaya ve rivaldo benzetmeleri... rivaldo tmm efsaneydi ama savunma yapmazdı.. yaya da tam tersi savunma yapan bi adam...

o yüzden izlemeden tam bişey diyemiyorum ama umarım takım savunmasına katkı veriyodur...

Çevrimdışı autopsy

Sosa'nı yaptığı presi , ön alanda baskıyı yapan ofansif orta saha dünyada az var . O yönden çok değerli bir adamdı .
Bizim oyunumuz savunma çizgisini önde kurmak üzerine kurulu, dolayısıyla topu kaptırdığında çok hızlı geri kazanman gerekir.
Talisca , Nasri , Q7 , Forvet 4 'lüsünün topu hızlı kazanabilmesi kolay değil .
Zayıf rakipler haricinde Olcay sahada olur , olmalı da .

Çevrimdışı yigitcan1903

Nasri ciddi kumar,tutmama olasılığı yüksek
Şahsen ebubekir + iyi bir stoperle kapatmamız gerektiğini düşünüyorum

Çevrimdışı KAP

Kiralama bedelleri?

Nasri de bedel ödeyeceğimizi sanmıyorum ebubekir de 1,5 olsa 6-8 arası bir miktar kalıyor galiba, hesap hatalı olabilir:)
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Guti ne katkısı sağladı, çoğu maç sakat veya hazır olmadığı için oynamadı? o sezonu 5.bitirdik o takımda Q7 de vardı.
Sergen sahada her zaman elinden geleni yaptı hiç bir zaman takımını satmadı ve şampiyon yaptı. Sergen'le Q7 ve Guti gibilerini karşılaştırmak saçma takıma verdikleri katkı bakımından.
Abi ben katki saglayip saglamadiklarini soruyorum sen Sergenle diğerlerini karsilastirma diyorsun

Sorunlu diye belirttigimiz adamlarin hepsini yazdim hepside Katki sagladi onemli olan konu bu

Nasri gelirse oda ciddi katki saglar saglayacak konumuz bu
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kalyoncu

Nasri de bedel ödeyeceğimizi sanmıyorum ebubekir de 1,5 olsa 6-8 arası bir miktar kalıyor galiba, hesap hatalı olabilir:)
2 milyon € talisca :) kalan paranın hepsini stopere yatırsalar iyi bir transfer görebiliriz ama sanmıyorum devre arasında kullanmak isterler bu parayı

Çevrimdışı 38life

Evet gelsin Fikret Orman'a eleştiriler. Gelsin çok pahalı bu nedir yavlar. Gelsin para işlerini Fikret Ormandan daha iyi bilenler. buyrun buyrun hoşgeldiniz :)

Çevrimdışı Kalyoncu

Abi ben katki saglayip saglamadiklarini soruyorum sen Sergenle diğerlerini karsilastirma diyorsun

Sorunlu diye belirttigimiz adamlarin hepsini yazdim hepside Katki sagladi onemli olan konu bu

Nasıl katkı sağladı yunus. O sezon 5. olduk. Samet aybabaya bu formayı koysan zaten 3. Olur diye gönderdik.q7 o sezonki oyunuyla şimdiki oyunu arasında dağlar kadar fark var, guti olayını hiç söylemiyorum herkes kafasına göre takılıyordu tam bir rezillik. En göze çarpan oyuncumuz q7 di adamı şimdi eliştirirken bile 2011 e döndü diye eleştiriyoruz sen düşün gerisini :)

bende o yüzden kesin konuşamadım abi... çok zıt yaya ve rivaldo benzetmeleri... rivaldo tmm efsaneydi ama savunma yapmazdı.. yaya da tam tersi savunma yapan bi adam...

o yüzden izlemeden tam bişey diyemiyorum ama umarım takım savunmasına katkı veriyodur...
Kendisi takim oyuncusuyum Hem Gol atmayi hemde asist yapmayı seviyorum dedi ayrica kendisini 10 numara pozisyonunda daha rahat hissettiğini soyledi

Bir kac video izledim bende Ikili mucadelelere giriyor ve rakibini kovalıyor goruntusu var

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Benim için katkı şampiyonluğa yaptığı katkıdır bireysel istatistik değil, Q7 geçen sene başlarda saçmalamasına rağmen şampiyonluğa katkı sağlamıştır yoksa gol atıp asist yapınca iyi olmuyor bir adam. O takımda kimler kimler vardı 5.olduk mühim olan takım olabilmek yoksa Nasri gelmiş öbürü gelmiş önemli değil mühim olan takımın ahenginin bozulmaması..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

Bu forumu kapatalım o zaman tartışma olmayacaksa :) Gelsin Şenol Hoca yazsın burada :)

Yok tartışma olacak tabi de çok keskin fikirler sunmak yanlış diyorum sadece "illa ki böyle olacak başka türlüsü felaket olur" falan gibi konuşmak yersiz.

Çevrimdışı 38life

En başından beri düşünülen bu.

Nasıl katkı sağladı yunus. O sezon 5. olduk. Samet aybabaya bu formayı koysan zaten 3. Olur diye gönderdik.q7 o sezonki oyunuyla şimdiki oyunu arasında dağlar kadar fark var, guti olayını hiç söylemiyorum herkes kafasına göre takılıyordu tam bir rezillik. En göze çarpan oyuncumuz q7 di adamı şimdi eliştirirken bile 2011 e döndü diye eleştiriyoruz sen düşün gerisini :)

O sezon berbat bir sezondu Defans hic yoktu

On taraf Ferrari , Orta saha ve Defans Tofasti ve takim oyunu oynamiyorduk bireysel yeteneklerin ayagina bakıyorduk dolayisi ile sonu husran oldu

Gecen senede Defans Tofasti ama takim oyunu oynuyorduk ve herkes birbirinin acigini kapatıyordu ve arkadaslik ust duzeydeydi buda bize sampiyonlugu getirdi

Çevrimdışı autopsy

Sorunluyla ne alakasi var şimdi ?

Nasri nin ismi bile bu ligin cok üzerinde

Yeteneklerine ve futbolculuguna soylenecek tek soz yok

S.Liginde oynayacagiz ve Nasri Burada bize cok buyuk katki saglar her anlamda..

Sorunlu derken Bu Alem gecesi fotolarıysa Bunu yapmayan futbolcu yok denecek kadar azdır..

En basitinden Guti yi Sergeni örnek verebiliriz

Guti bize katki sağladı mi ? Sagladi

Sergen hipodromdan Bardan çıkmıyordu , Anyrenman bile yapmıyordu ama sahada yuruyerek mac aliyordu adam bu sekilde Sampiyon yapti bizi

Quaresma ? Katki verdimi ? Verdi

Pascal katki verdimi ? Verdi

Eee simdi burada sizin TEZINIZ ve algi operasyonunuz sona ermis bulunmaktadır :busted_cop:

Çok alakasız adamları aynı anda örneklemişsin bence .
Pascal saçma sapan kırmızı gördüğü maçlar hariç cidden harikaydı . Yenilgiyi kabul etmeyen bir adamdı .
Sergen de gerçekte verebileceklerini karakteri sebebiyle hiçbir zaman vermedi . Çok yetenekli olduğu için % 60'ı-70'i bile yetti .
Diğerlerine hiç katılmıyorum .
Guti katkı falan sağlamadı bir kaç maç haricinde . Birçok maçta sahada yürüdü resmen .
Quaresma'nın da geçen senenin 2. yarısı haricinde katkı verdiğini düşünmüyorum . Hele ilk gelişi tam bir faciaydı .
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2016, 11:33:18 autopsy ]

Çevrimdışı SEBA

Ronaldo bile gelse onda bile sorun bulabileceğimiz bir futbol ülkesiyiz. Gelecek olan adam Samir Nasri. EPL'de daha düne kadar Manchester City kadrosunun direk 11 oyuncusu. Biz Şampiyonlar Ligi'ndeyiz beyler bayanlar. Aramızda sanırım daha şampiyonlar Ligi'nin bir marka olmadığını bilenler var. Samir Nasri ve Quaresma gibi adamlar Şampiyonlar Ligi'nin markalarıdır. Ki Talisca bile şu an Beşiktaş'ın kadrosunda olan tüm oyunculardan daha fazla Şampiyonlar Ligi'nde oynamış bir adam düşünün.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

bu kura cekimi hep cuma günleri saat 12' de yapiliyordu, simdi neden persembe aksami 19' da cekiliyor anlamadim :alala:. gün önemli degilde aksam olmasi biraz tuaf.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı SEBA

bu kura cekimi hep cuma günleri saat 12' de yapiliyordu, simdi neden persembe aksami 19' da cekiliyor anlamadim :alala:. gün önemli degilde aksam olmasi biraz tuaf.

Geçen senede 18.45'te çekildi grup kuraları. Genelde gruplardan sonraki kura çekimleri gündüz yapılıyor.

ASPOR Aboubakar Beşiktaş da diye son dakika geçiyor

Birde Aboubacar Instagramda Quaresmaya Ben geldim Kardeşim demis doğru mu bu ?

Çevrimdışı Bishamon

ASPOR Aboubakar Beşiktaş da diye son dakika geçiyor

Birde Aboubacar Instagramda Quaresmaya Ben geldim Kardeşim demis doğru mu bu ?

Fake hesap

Çevrimdışı brkntcnr

Eğer Nasri,Aboubakar ve Pepe gelirse sportif başarı haricinde kendi ismimizi de yurtdışında çok sık duyuracağız. Şuan bile Şampiyonlar Ligi' nde yabancı taraftarlar 4. torbadan Beşiktaş gelmesin diyorlar. Bu üç isim geldiği takdirde ŞL' de büyük takımlara bela olabiliriz. Büyük reklam yapmış oluruz.

Etiketler: