2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374429 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Serdar Sarıdağ pırtlattı: Tomovic

Çevrimdışı Besiktasincocugu

bu serdar harbi bizimle kafa buluyor simdide tomovic diyor  :D neyin kafasi bu anlamadim
Besiktask!

Çevrimdışı tuncaboylu

Hee satalım Omerou çok istiyordun işte Necip ve Veliyle çok güzel bir kadro kurarız

Oğuzhan bize bu sene lazım, seneye zaten satılacak. Şimdi 15'e satıp, sene sonuna kadar bizde oynaması rasyonel bir düşünce olur.

Niye kızdığını anlamadım.

Çevrimdışı tangaz

oğuzhana 20 verirlerse ben satarım.
giden sosa, gelenler talisca nasri. dolayısı ile sayısal olarak bölge kalabalıklaştı verilebilir. çok sıkıntı olacağı hissi oluşursa g.inler free kiralanır sayısal fazlalık bile olur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Alper1903

Aboubakar'ı tek santrafor yerine forveti çiftlemek veya kanat forvet tarzı bir mevkide oynatmak daha mantıklı olur.

Çevrimdışı sallapati

giden sosa, gelenler talisca nasri. dolayısı ile sayısal olarak bölge kalabalıklaştı verilebilir. çok sıkıntı olacağı hissi oluşursa g.inler free kiralanır sayısal fazlalık bile olur

sevilla 12-16 arasında dolanır bence.. amaçları da parlatıp 30+ ya satmaktır.. onların sportif direktörü tam bir sihirbaz...

aslında oguzhanı 15 + sportif direktörleri karşılığında satsak müthiş olur.. sportif direktörleri bizi uçurur

Çevrimdışı tangaz

ebubekir sonrası etooyuda istiyorum. bekirin yıpratacağı defanslara 60dan sonra oyuna girecek bir etoo 40 gol atar  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Serdar Sarıdağ "Sosa gidecek" haberi yaptıktan 1 gün sonra Sosa Beşiktaştan özür dileyince Serdar Sarıdağ Sosa'nın menejerini arıyor ve kafalarını karıştırmaya çalışıyor.

Kimsenin günahını almayalım ama söylenti bunlar.

Sosa'nın menajeri Serdar'ın sözünü mü dinleyecek?

Milan kulübüne yakın bir tanıdığı teklifin 7.5'a çıkacağını söylemiş buna belli ki, o da buna güvenerek Sosa gidecek yazdı.

Çevrimdışı 38life

Stoper kiralık değil Bonservis ile alınacak. Tomovic daha yeni sözleşme yeniledi. Neden satılsın?

Çevrimdışı Bishamon

Oğuzhan bize bu sene lazım, seneye zaten satılacak. Şimdi 15'e satıp, sene sonuna kadar bizde oynaması rasyonel bir düşünce olur.

Niye kızdığını anlamadım.

Seneye daha iyi bir fiyata satabiliriz ?

Çevrimdışı Besiktasincocugu

oguzhana seneyede 20 verirler bu sene sampiyon olup 3ncu yildizi takmaliyiz  ondan sonra istedigi yere gidebilir ama bu sene kesinlikle kalmali.
Besiktask!

Çevrimdışı tangaz

sevilla 12-16 arasında dolanır bence.. amaçları da parlatıp 30+ ya satmaktır.. onların sportif direktörü tam bir sihirbaz...

aslında oguzhanı 15 + sportif direktörleri karşılığında satsak müthiş olur.. sportif direktörleri bizi uçurur

monchi aynı işi bu ligde çıkaramaz, la ligaya 500bine giden çocuklar bizden 2mio ister...

Çevrimdışı sallapati

abilerim kardeşlerim herkese iyi geceler.. yarın haraketli bir gün bizi bekliyor

https://twitter.com/Altar2015/status/768578789353918465
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2016, 02:27:18 sallapati ]

Çevrimdışı murat baltacı

Aboubakar'ı tek santrafor yerine forveti çiftlemek veya kanat forvet tarzı bir mevkide oynatmak daha mantıklı olur.
Elbette mantıklı olurda oynayabilirmi orası önemli kanatta sow katkısı bile verse yeterli olur bizim için defansı yorar boşalttığı alanlardan nasri,talisca,eto çok gol atar.
BeŞiKtAşK

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Türkiye Ligi'nde oynayan bir Türk oyuncuya ne kadar yetenekli olursa olsun 15 milyon avrodan fazla vermiyorlar. Bunun temel nedeni belirsizlik , alınacak futbolcunun ne vereceğinin kestirilememesi. Şimdi üst düzey bir takım kuruluyor ve bu üst düzey takımda Oğuzhan'ın göstereceği performans o belirsizliği ortadan kaldıracak. Oğuzhan'a şu an 15 milyon avro veriliyorsa bu belirsizlik ortadan kalktığı için gelecek sene 25 milyon avro veren de çıkacak. Yönetim ve teknik ekip umarım hataya düşüp Oğuzhan'ı hemen elden çıkarmaz.

Çevrimdışı cursedofdragon

şu serdar'a inanmayın herkese iyi geceler :)

Yarın bizleri güzel bir gün bekliyor inşallah hem kura şansımız yanımızda olsun hem transferler olsun :)

Çevrimdışı tangaz

oguzhana seneyede 20 verirler bu sene sampiyon olup 3ncu yildizi takmaliyiz  ondan sonra istedigi yere gidebilir ama bu sene kesinlikle kalmali.

filip holosko 16-17 yaşındayken liverpool ön protokol yapıyor sene sonu için sezon ortasında bacağı kırılıyor yada bağları kopuyor sonra da liverpool almaktan vazgeçiyor...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mesaj yerine gitmiştir diye düşünüyorum. Ama siz beni şimdi yukarıda ki arkadaşın yaptığı gibi içimizdeki İrlandalı diye lanse edeceksiniz orası garanti.

Kusura bakma kardeşim ben bunda iyi niyet aramam. Takımın en önemli genç yıldızının zamanında yaptığı bir hata üzerine oynanmamalı.

Hele de şuan takımı sırtlayan oyuncu olduğunu ve kendini olağanüstü geliştirdiğini düşünürsek.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı murat baltacı

ozi satılmaz 15 verseler bile satılmaz yeni yeni yeteneklerini gösteriyo takımın maestrosu şampiyonlar liginde kendini gösterecek talisca ile uyum yakalayıp şahane sezon geçirip seneye 20-25 milyonlara satacağız. Hayır satmamız için bir nedende yok şuan iki ay sosadan para gelsin diye bekledik geldi eksiklerimizi gideriyoruz paralık bi durumumuz yok şuan ozide genç zaten gelişimini devam ettirecek töre gibi riskli bi oyuncu değil.

Serdarda bi sıkıntı var heralde nasride pürüz haberleri oziyi satma haberleri falan bi kuyruk acısı var belliki.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı tuncaboylu

Seneye daha iyi bir fiyata satabiliriz ?

Satamaya da biliriz. Erken satışın böyle bir indirimi vardır. Hem Oğuhan'ı 1 sene kiralamak da en az 2 milyon euro değerinde, satış hesaba onu da kat. Yani Oğuzhan'ı 15'e satıp 1 sene kiralarsak, aslında 17'ye satmış oluruz.

Ayrıca Türkiye Ligi'nden hiç bir oyuncuyu 20'den fazlaya satamayız. Oğuzhan'dan 15'i şimdi satmanın FFP kısıtlamasını aşmakta da faydası olur, transfer bütçemiz 21 milyon euro'ya çıkar. Şimdi olmasa bile ara transfer döneminde kullanabiliriz o parayı.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2016, 02:33:48 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Alper1903

Elbette mantıklı olurda oynayabilirmi orası önemli kanatta sow katkısı bile verse yeterli olur bizim için defansı yorar boşalttığı alanlardan nasri,talisca,eto çok gol atar.

Hızı iyi duruyor, videolardan izlediğim kadarıyla geride oynar gibi duruyor, son vuruşlarını bir santrafor için yetersiz görsem de kanat için gayet iyi. Veya Eto'o gibi bir forvetin yanında 2. forvet olarak da rahat oynar.

Çevrimdışı Bishamon

Satamaya da biliriz. Erken satışın böyle bir indirimi vardır.

Ayrıca Türkiye Ligi'nden hiç bir oyuncuyu 20'den fazlaya satamayız. Oğuzhan'dan 15'i şimdi satmanın FFP kısıtlamasını aşmakta da faydası olur, transfer bütçemiz 21 milyon euro'ya çıkar. Şimdi olmasa bile ara transfer döneminde kullanabiliriz o parayı.

Satmayalım kalsın o zaman.Ara transfer döneminde kimi alacağız ne zaman katkı yapacak?

Çevrimdışı tangaz

iyi geceler beyler heyecanlı günler yakın...

Çevrimdışı tuncaboylu

Satmayalım kalsın o zaman.Ara transfer döneminde kimi alacağız ne zaman katkı yapacak?

Katkı yapması için değil sadece, mesela ara transferde 8-10 milyona muazzam bir oyuncu denk gelse basıp parayı alabilirsin.

Çevrimdışı Bishamon

Katkı yapması için değil sadece, mesela ara transferde 8-10 milyona muazzam bir oyuncu denk gelse basıp parayı alabilirsin.

Katkı yapmasın diye 8 milyonluk oyuncu mu alalım?

Etiketler: