2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375285 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sallapati

"SERDAR SARIDAĞ
Başkan Oğuzhan için Inter ve Monaco'nun teklifini bekliyor. 15 üstüne satabilir."

Bu adam ne diyor ya? Transfer dönemin bitmesine 5 gün kala 15-20'ye Oğuzhan mı satılır? Bu adam güvenilir değil miydi?

türkiye l,g,nden Türk bir oyuncuyu 20 milyon euroya satman imkansız.. sadece kiralayıp 25 opsiyon koydurma durumun olabilir...

burda önemli olan Oğuzhandan 1-2 yıl daha faydalanabilmemiz... her zaman 15 civarına satılır zaten...

Çevrimdışı 38life

Serdar Sarıdağ'ın Sosa'nın menejerini arayıp gitmeleri konusunda tavsiyede bulunduğuna dair söylentiler var. Bu tarz muhabbetler dönmüş.

Çevrimdışı Orhan

Çevrimiçi Necmi

"SERDAR SARIDAĞ
Başkan Oğuzhan için Inter ve Monaco'nun teklifini bekliyor. 15 üstüne satabilir."

Bu adam ne diyor ya? Transfer dönemin bitmesine 5 gün kala 15-20'ye Oğuzhan mı satılır? Bu adam güvenilir değil miydi?
başkan canlı yayında oziyi sıradan bir takıma satmam dedi
gideceği takımın büyük olması gerekiyor ve asla o paralara satmaz

Çevrimdışı Bishamon

15'e satılır ve 1 sene bizde kiralık kalırsa ben fitim.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hee satalım Omerou çok istiyordun işte Necip ve Veliyle çok güzel bir kadro kurarız

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 12:41:08 atalay ]

Çevrimdışı Besiktasincocugu

bu serdar saridag oguzhani gondermekte israrli simdide teklif 15 ustune cikarsa baskan kabul edebilir diyor :alala:
Besiktask!

Çevrimdışı ozankarakoc

türkiye l,g,nden Türk bir oyuncuyu 20 milyon euroya satman imkansız.. sadece kiralayıp 25 opsiyon koydurma durumun olabilir...

burda önemli olan Oğuzhandan 1-2 yıl daha faydalanabilmemiz... her zaman 15 civarına satılır zaten...

Şöyle de bir olay yaşanmıştı:

"Barcelona, 6 Temmuz 2015 tarihinde €34 milyon bonservis bedeli karşılığında Arda Turan ile 5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı."
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Serdar satılık diyor Fırat kalıyor diyor Ozi için.

Çevrimdışı murat baltacı

Beşiktaşımız için hayalini kurduğum takıma müthiş katkı sağlayacak tam oyun sistemimize uygun iki isim vardı bastian ve pepe olma ihtimali yoktu tabi ama transfer edeceğimiz oyuncuları bu özelliklere yakın olsun diye isim bu isimleri yazarak tarif ederdim. bastian yerine talisca alındı atiba,talisca,ozi orta sahası hem dirençli hem üretken olur stoperede ihtiyacımız olan oyuncu pepe gibi olmalıydı şimdi pepe haberlerini görüyorum ihtimal veremiyorum kalite,hız,çabukluk,hava hakimiyeti,hamleli oyun,pasla çıkma gibi üst düzey meziyetleri yanında kazanma hırsı ve tecrübeside olan pepe gelirse ortalık yıkılır en çok ihtiyacımız olan mevkiye en iyi oyuncu alınmış olur.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

Serdar Sarıdağ'ın Sosa'nın menejerini arayıp gitmeleri konusunda tavsiyede bulunduğuna dair söylentiler var. Bu tarz muhabbetler dönmüş.

Serdar Sarıdağ "Sosa gidecek" haberi yaptıktan 1 gün sonra Sosa Beşiktaştan özür dileyince Serdar Sarıdağ Sosa'nın menejerini arıyor ve kafalarını karıştırmaya çalışıyor.

Kimsenin günahını almayalım ama söylenti bunlar.

Çevrimdışı sallapati

renkliler böyledir güzel kardeşim. yıllar evvel atina da ŞL finalinde milan barcaya 4 attı kupayı aldı maçın yıldızlarından biride milanın solak 10 numarası saviçeviçti. izmitteyim o yıllar bizim mahalleden 2 kartal bir fenerliyi araya almış hararetli tartışıyorlar. beni görünce fenerli arkadaş atladı. "murat gel ne diyor bu manyaklar sergen 5 tane saviçeviç edermiş sen futboldan bunlardan iyi anlarsın ne diyorsun" die sordu. yanıtım: "halt etmişler 10 saviçeviç eder" olmuştu  :lol:

bu arada bence şuan dünyadaki en iyi stoper pepe gerçekten de, en iyi 3 demem burada pek çok arkadaş boateng ve s.ramos diyor onlara saygımdan 3 dedim :)

:D :D :D :D  tangaz abi adamsın... ben zidane i ayrı bir yere koyarım ama sergen saviçeçiç i havada karada... ayrıca ne gol atmıştı zubizarettaya

Çevrimdışı sallapati

"Barcelona, 6 Temmuz 2015 tarihinde €34 milyon bonservis bedeli karşılığında Arda Turan ile 5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı."

türk Liginden yazdım Ozan.. 3.4 büyük ligde kendini gösterdiği sürece satılabilir.. adamlar Türk ligindeki kaliteyi reel test olarak görmüyorlar

Çevrimdışı anılnr

Sosa 31 yaşında 7.5 a gitti oğuzhanı biz 5 sene sonra bile satarız 15 e

Çevrimdışı 38life

Arkadaş "Türkiye liginden" diye yazmış oraya.

Çevrimiçi Necmi

bizden gitmedi atletico dan gitti.
gs sanırım 13 e satmıştı

Çevrimdışı TURKahvesi

Daha önce de yazmıştım; Real'in, Pepe'yi elinde tutması lazım. @Özgür Küçük bir ihtimal bile varsa şartları sonuna kadar zorlarım.
aynen öyle @atalay
"SERDAR SARIDAĞ

şurada bitmesine 5 gün kalmış nereye satıyor hayırdır
satarsa yeminlen cinnet geçiririm  :akuma:

Çevrimdışı artena_condari

Oğuzhan'a 25-30 verseler dahi göndermesinler bu sezon; kim dolduracak Oğuzhan'ın yerini Tolgay mı? Kaldı ki 25-30'dan aşağı Oğuzhan'ı göndermek bence saçmalıktır.

Aziz Yıldırım, geçen gün Ozan Tufan'nın değeri 20 milyon euro dedi; elbette değil değeri o ama adam bunu ciddi ciddi diyebiliyor. O bunu diyebiliyorsa biz de Ozzy'nin değeri 50'dir der en az 30'a okuturuz.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Şu saatte renkli forumlarda yazılanları okuyup zevkten dört köşe oluyorum :D

Alıntı
James Rodriguez - 25.08.2016 01:25

Neyse bari yatayım biraz daha uyumazsam bu (Hakaret Yasak)₄ bizim evi de

kiralıcak

Şu yorumu okudum kahkaha attım  :evillol:
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

oguzhanla once 3ncu yildizi takalim oyle gidebilir  :money:
Besiktask!

Çevrimdışı tangaz

:D :D :D :D  tangaz abi adamsın... ben zidane i ayrı bir yere koyarım ama sergen saviçeçiç i havada karada... ayrıca ne gol atmıştı zubizarettaya

süper goldü ama bence o gecenin golü ve man of the match :marcel dessaly idi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ProjectOrigin

Oğuzhan  :akuma:

Satılamaz, satılması teklif dahi edilemez.En azından Şampiyonlar Ligi kadrosunda olması lazım, bu para meselesi değil.Benim için Oğuzhan ve Olcay; Feda Dönemi ile başlayan yapılanmamızın temel taşları.

Kısaca; Oğuzhan en az 1 sene daha kalmalı.Feda sezonu ile başlayan bu eseri, devler arenasında da görmeliyiz.

Serdar satılık diyor Fırat kalıyor diyor Ozi için.
bu serdari hic gozum tutmadi  :bandit:
Besiktask!

Çevrimdışı sallapati

Şenol Hocanın yerinde olmak istemezdim... gece gece 3 adam gitti 4 adam geldi  :D :D

adam belki uyuyor şu anda

Etiketler: