2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12369524 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sallapati

Pepe şu an dünyadaki en iyi 3 stoperden biridir.

pepe Beşiktaşa gelecekse dünyanın en iyi stoperidir  :D :D

Çevrimiçi Necmi

'Cristiano Ronaldo, Alanyaspor'da!' (DHA)

Herkeste bir sözde duyumuna 'DHA' ekleme hastalığı...

Bu DHA, haberlerini kendi sitesinde yayınlamadan önce abonelerine mi dağıtıyor, anlamadım ki...
http://www.dha.com.tr/dhaspor/
haber ajansı elbette sitesinde yayınlamadan abonelerine vermek zorunda
haberi yayınlarsa haber niteliğini yitirir. O haberi alabilmek için aboneleri dünya para ödüyor
sitesinde yayınlayıp piyasaya yaydıktan sonra parasal değeri kalmaz haberin

Çevrimdışı GÖRKEM

https://twitter.com/Pankart1903/status/768574995765362688

:o_o:

Eger öyleyse Nasri'nin Takimi ucurmama gibi bir lüksü olmaz. Herseyi gectim. Kendisini bu kadar baski altina sokmak ne kadar dogru olur bilemem.

Çevrimdışı Besiktasincocugu

mendes patlatıyor bombayı.. 3 sene sonra da Ronaldoyu alırız  :bandit:
iyice uctuk :D
Besiktask!

Çevrimiçi Necmi

Abi ne Pepesi , Nasri geldi bırakın Pepe imkansız şuanda ..

ilk nasri ismini burda ben söylemiştim tepki aynıydı :D

Çevrimdışı TURKahvesi

Sürekli tarif ettiğim profildeki majör stoper: Pepe. Halen elit seviyede. O yüzden ihtimal vermiyorum.
ilaveten ekleyeyim Atalay
diyelim Pepe bize geldi peki koskoca R.Madrid kulübü bir sezonda ortalama 60-70 arası maç temposunda 2 elit 1 orta derecede defans oyuncuları ile mi devam edecek
ha Pepe'nin yerine üst düzey defans oyuncusu peşindelerse o zaman neden olmasın ben gelmesini isterim.

Çevrimdışı 38life

İki dakka sevindirmiyolar adam gibi..

Çevrimdışı tangaz

pepe Beşiktaşa gelecekse dünyanın en iyi stoperidir  :D :D

@sallapati ne diyorsa altına imzamı atarım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı indie

Pepe gelip maça çıksa bile inanmam. Nasri şu şartlarda müthiş profilde transfer olur, Aboubakar'ın golcülüğü için şüphelerim var ama bu sene Gol yükünü ortasaha paylaşacaktır Talisca, Oğuzhan,  Quaresma ve olursa Nasri ile.

Çevrimdışı ProjectOrigin

ilaveten ekleyeyim Atalay
diyelim Pepe bize geldi peki koskoca R.Madrid kulübü bir sezonda ortalama 60-70 arası maç temposunda 2 elit 1 orta derecede defans oyuncuları ile mi devam edecek
ha Pepe'nin yerine üst düzey defans oyuncusu peşindelerse o zaman neden olmasın ben gelmesini isterim.

İşte bu yüzden Nasri transfer haberlerine inanırım ama Pepe'ye inanmam.Real Madrid'de kadroya ilk yazılan isimlerden birisi bu adam.
Eğer gelirse   :steamed:

Çevrimdışı Berat

Böyle çok sevindiğimizde hep bir şey kursağımızda kalıyor, bu mutluluğun sonu gelmesin :D

Çevrimdışı Orhan

haberi yayınlarsa haber niteliğini yitirir. O haberi alabilmek için aboneleri dünya para ödüyor
  necmi abi(temsili)

Çevrimdışı sallapati

@sallapati ne diyorsa altına imzamı atarım

estagfurullah tangaz abii..sizin gibi değerli abilerimizin yanında bize laf düşmez.. Böyle bir geyik döner sosyal medyada daha çok da ekşi sözlükte...

Beşiktaşlı taraftarlar futbolcularını takımlarını çok fazla abartıyor der renkli taraftarlar genelde...

Beşiktaşlı taraftarlar da bunla dalga geçmek için Beşiktaş a gelen her adam için dünyanın en iyi ...dur derler...

ondan geyik yaptım.. ama pepe gercekten Portekizin şampiyon olmasında büyük rol oynadı.. ölüsü iş yapar

Çevrimdışı emrecakmak

Şu saatte renkli forumlarda yazılanları okuyup zevkten dört köşe oluyorum :D

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 12:41:17 atalay ]

Çevrimdışı 38life

Aradığım bilgi ve cevap buydu.

Çevrimdışı sallapati

Şu saatte renkli forumlarda yazılanları okuyup zevkten dört köşe oluyorum :D

bunlar işte hep dram kardeşim

Çevrimdışı Bishamon

Oğuzhan'ın satılmasını düşünmek bile saçmalık olur

Çevrimdışı ozankarakoc

Nihayet DHA'nın haber metni de ortaya çıktı...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sallapati

Daha önce de yazmıştım; Real'in, Pepe'yi elinde tutması lazım. @Özgür Küçük bir ihtimal bile varsa şartları sonuna kadar zorlarım.

@atalay belki Varane i düşünüyordur Zidane ilk 11 için...

Çevrimdışı artena_condari

"SERDAR SARIDAĞ
Başkan Oğuzhan için Inter ve Monaco'nun teklifini bekliyor. 15 üstüne satabilir."

Bu adam ne diyor ya? Transfer dönemin bitmesine 5 gün kala 15-20'ye Oğuzhan mı satılır? Bu adam güvenilir değil miydi?

Çevrimdışı aspireless

İki futbolcu da çok çok zor transferler. Ama ciddi bir stoper beklenmeseydi birileri ile imzalar atılana kadar. O yüzden pepe olur mu bilmiyorum ama iyi bir staper gelecek galiba.

Çevrimdışı tuncaboylu

"SERDAR SARIDAĞ
Başkan Oğuzhan için Inter ve Monaco'nun teklifini bekliyor. 15 üstüne satabilir."

Bu adam ne diyor ya? Transfer dönemin bitmesine 5 gün kala 15-20'ye Oğuzhan mı satılır? Bu adam güvenilir değil miydi?
15'e satılır ve 1 sene bizde kiralık kalırsa ben fitim.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozankarakoc

Ne yani, şimdi biz yarın KAP'ta şu yazıyı mı göreceğiz?

"Samir Nasri ve Vincent Paté Aboubakar'ın transferi ile ilgili olarak, oyuncuların kendileri ve kulüpleri Manchester City ve FC Porto ile görüşmelere başlanmıştır."

Şükürler olsun sayın seyirciler...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

estagfurullah tangaz abii..sizin gibi değerli abilerimizin yanında bize laf düşmez.. Böyle bir geyik döner sosyal medyada daha çok da ekşi sözlükte...

Beşiktaşlı taraftarlar futbolcularını takımlarını çok fazla abartıyor der renkli taraftarlar genelde...

Beşiktaşlı taraftarlar da bunla dalga geçmek için Beşiktaş a gelen her adam için dünyanın en iyi ...dur derler...

ondan geyik yaptım.. ama pepe gercekten Portekizin şampiyon olmasında büyük rol oynadı.. ölüsü iş yapar

renkliler böyledir güzel kardeşim. yıllar evvel atina da ŞL finalinde milan barcaya 4 attı kupayı aldı maçın yıldızlarından biride milanın solak 10 numarası saviçeviçti. izmitteyim o yıllar bizim mahalleden 2 kartal bir fenerliyi araya almış hararetli tartışıyorlar. beni görünce fenerli arkadaş atladı. "murat gel ne diyor bu manyaklar sergen 5 tane saviçeviç edermiş sen futboldan bunlardan iyi anlarsın ne diyorsun" die sordu. yanıtım: "halt etmişler 10 saviçeviç eder" olmuştu  :lol:

bu arada bence şuan dünyadaki en iyi stoper pepe gerçekten de, en iyi 3 demem burada pek çok arkadaş boateng ve s.ramos diyor onlara saygımdan 3 dedim :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: