2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12364298 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Orhan

Nasri Transferine gelene kadar inanmam.

City onu neden bize kiralasin ki Maasinin sadece yüzde 60ini ödeyeceksek?

PL'de ona tam Maas verebilecek sayisiz Takim var. Isteyen mi olmadi diye soruyorum kendi kendime. Onun Kalitesinde bir Oyuncu neden istenmesin? Mental Sorunlari mi var? Futbola küsmüs olabilir mi? Bunlari iyice arastirmak lazim. Senol Hoca Adam eder deyip gecmekle olmuyor.
Yanlız değilsin :halay:

Çevrimdışı ozankarakoc

birileri atmıyor isimleri ben isimleri twitterde öğrenmiyorum oraya ayda bir bakarım
olur olmaz bilemem ama hep iyi isimlerle ilgilendiler ortaya atılan vasat isimlerin çoğu menejer
oyunu. mesela benim bildiğim mbokani ile yakından uzaktan ilgilenmediğimiz. Gökhan inler iki sene önce
başkanın çok istediği bir isimdi ama şimdi en ufak ihtimal vermiyorum neden onunla yabancı kontenjanını
dolduralım birde mevkisi en kalabalık olduğumuz yer. Tamamen menejer oyunu birilerini besleyip gündem
yaratıp istanbuldaki bir takıma kaktırma işi. yoksa boşta kaldı. Bu sene bir sözleşme alamazsa forma yüzü görmeden
seneyi tamamlar unutulur buda futbol hayatının sonudur yani şu anda emeklilik ikramiyesi arıyor. iyi olduğu dönemlerde
Türkiye dendiğinde başını çeviren birini şimdi hiç bir türk takımı almamalı bence

Gökhan İnler konusundaki tespitinize ve görüşünüze sonuna kadar katılıyorum. Mbokani ile ilgili sözleriniz de içimi rahatlattı, teşekkür ederim :) Forvet için Aboubakar ve Remy (ile Eto'o) arasında tercih yapılacak gibi görünüyor. Bakalım neler olacak...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Alper1903

Talisca transferinin işleyiş süreci de bunun gibiydi. Resmi olmasa da her yerde Nasri geldi yazıyor.

:icool:

Çevrimdışı tuncaboylu

Euro cinsinden yillik ucreti 2.930 Milyon ediyor. Gomez'den ucuz.
Haber öyle demiyor.

Beşiktaş kiralama bedeli olarak City'e 2.5 milyon pound ödeyecek ve Nasri'nin 6.25 milyon pound olan maaşının % 60'ını karşılayacak diyor. Nasri'yi 1 sene oynatmak için 6.5 milyon pound ödeyeceğimizividdia ediyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Librarius

Beyler renklilerin forumlarinda dram yasaniyor. Adamlar birsey bulamamis, "besiktas hep kiralik aliyor, bir sey yapamazlar," Nasri tamam isimli ama ben istemezdim bize," Nasri burda gece kuluplerinden cikmaz, maca dermani kalmaz."  Evet beyler bu bir dramdir.

Gecen sene Mario Gomez icin actiklari basliga bakin hep benzer seyler. Simdi de gitti diye seviniyorlar. :)
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Gokhan-

Kap yetmezliğinden kalp yetmezliğine.
Aynen devam..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı onurturan

Nasri hayirli olsun dedik dedik totemi tutturduk beyler... Herkese benden cayyy

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eyvallah abi :serefe:

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

Ercan Taner Tweet:  Gerçek şu samir Nasri Beşiktaş'da bütün dünya medyası yazıyor ..
Physical Education Teacher

Çevrimdışı cursedofdragon

güzel güzel bütün renkliler kuduruyor :D

içimizde ki irlandılalarda dahil :D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beyler renklilerin forumlarinda dram yasaniyor. Adamlar birsey bulamamis, "besiktas hep kiralik aliyor, bir sey yapamazlar," Nasri tamam isimli ama ben istemezdim bize," Nasri burda gece kuluplerinden cikmaz, maca dermani kalmaz."  Evet beyler bu bir dramdir.

Gecen sene Mario Gomez icin actiklari basliga bakin hep benzer seyler. Simdi de gitti diye seviniyorlar. :)

febe mi? Gs forum mu?

[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2016, 01:07:16 gokhan_kurt ]

Çevrimdışı Kutay

Nasri,Pepe,Aboubakar,Caner,Pepe  neler oluyor  :o_o:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Nasri gelirse eğer şu fotoğraf karesinin içine Nasri'yi de ekleyin. Sahada katkı verirse sorun olmaz vermezse sıkıntı.

Amaç ne bunu paylaşmakta?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı artena_condari

Haber öyle demiyor.

Beşiktaş kiralama bedeli olarak City'e 2.5 milyon pound ödeyecek ve Nasri'nin 6.25 milyon pound olan maaşının % 60'ını karşılayacak diyor. Nasri'yi 1 sene oynatmak için 6.5 milyon pound ödeyeceğimizividdia ediyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kiralama bedeli olarak 2.9 + Maaşın %60'ı 4.4 = 7.3 milyon euro mu ödeyeceğiz yani nasri için??
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2016, 01:04:12 artena_condari ]

üzüldü :D

sinan engin abisi gibi oyuncuyu nasıl kötülerim diye düşünüyor :D

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

Serdar Sarıdağ tweet: Birazdan buradayım... Gelişmeler önemli.
Physical Education Teacher

Çevrimdışı Jukebox

Biz iyiyiz de renkliler hazmedemiyecek. :evillol:

Çevrimdışı mrred

Yok artık fikret orman
çıtayı baya yükselttik yakında ronaldo'ya musallat olur bizim başkan :lol: :lol: :lol:
The great gig in the sky

Kiralama bedeli olarak 2.5 + Maaşın %60'ı 4.4 = 6.9 milyon euro mu ödeyeceğiz yani nasri için??

330 bin sterlin gibi bir rakam çıkmıştı bugun kaç para yapıyor oda 500-600 bin € mu yapıyor :)

Çevrimdışı murat baltacı

Samir Nasri gelmiş millet uyuyo sayfa ilerlemiyo şokamı girdik nedir :evillol: :halay: :halay:
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı yusufş

Samir Nasri yi Beşiktaşımızda görmek istemeyen net renklidir

Çevrimiçi Samet Ç

Mesaj yerine gitmiştir diye düşünüyorum. Ama siz beni şimdi yukarıda ki arkadaşın yaptığı gibi içimizdeki İrlandalı diye lanse edeceksiniz orası garanti.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2016, 01:08:17 Samet Ç ]

Çevrimiçi Necmi

Gökhan İnler konusundaki tespitinize ve görüşünüze sonuna kadar katılıyorum. Mbokani ile ilgili sözleriniz de içimi rahatlattı, teşekkür ederim :) Forvet için Aboubakar ve Remy (ile Eto'o) arasında tercih yapılacak gibi görünüyor. Bakalım neler olacak...
3 yabancı alma şansımız var kontenjan doluyor. 4. etoo olabilmesi için boykonun gitmesi
gerekiyor.

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Arkadaslar haber dogruysa ve gercekten bize geliyorsa nasri transferi hayirli olsun.

benim nasrinin yeteneklerine lafim yok olamazda ozellikle arsenal donemi muthisti kabul ama adam son 2 senedir ciddi sakatliklar yasamis ve eski formundan cok uzakta.
Eski formuna doner ve gercekten oynamak icin geliyorsa adam bizi tek basina sampiyon yapabilecek kapasitede ama benim bu transfer hakkinda ciddi kuskularim var umarim ben yanilirimda gomez gibi muthis oynar ve sampiyon oluruz tek temennim bu.
Besiktask!

Etiketler: