2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12369450 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Boyko'ya ne olacak acaba :D
en son malaga ilgileniyordu sanirim, transferi gerceklesirse cok iyi olur yoksa yedek kaliyorum diye huzursuzluk cikabilir
Besiktask!

Çevrimdışı leucocyte

silindi
burda renkliler konuşulmaz
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2016, 19:45:40 Necmi ]

Çevrimdışı Berat

+ olarak renklileri bu başlıkta konuşmuyoruz.

Arkadaşa/abiye direkt cevap verip konuyu kısadan kestim zaten. Daha da uzatmadım.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada Rakitsky gelirse ŞL' de oynayabiliyor mu oynayamıyor mu net bir açıklama var mı? Transfermarkt' a göre bir Şampiyonlar Ligi bir de Avrupa Ligi elemesinde oynamış.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaşa/abiye direkt cevap verip konuyu kısadan kestim zaten. Daha da uzatmadım.
Su profil fotosunu bi atsana foruma sana zahmet :iblush:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bu arada Rakitsky gelirse ŞL' de oynayabiliyor mu oynayamıyor mu net bir açıklama var mı? Transfermarkt' a göre bir Şampiyonlar Ligi bir de Avrupa Ligi elemesinde oynamış.

oynayamaz.

Sakho gelicek zaten :)

Çevrimdışı Kalyoncu

Uefa, futbolcuların Avrupa kupalarında bir sezonda sadece bir takımda oynamaları kuralına değiştirdi.

İsrail'in Tel Aviv kentinde yapılan uefa toplantısında,uefa İcra Komitesi, Şampiyonlar Ligi ya da Avrupa Ligi'nin eleme turlarında oynayan ve sonra bu liglerde mücadele eden başka bir takıma transfer olan bir oyuncunun, eski takımının eleme turlarında elenmesi halinde, yeni takımında bu liglerde oynayabilmesine izin verdi.

Uefa Genel Sekreteri Gianni Infantino, Reuters'a yaptığı açıklamada, ''Gelecek sezondan itibaren, bir oyuncunun takımı elendiyse ve bu oyuncu 1 Eylül'e kadar yeni bir takımla sözleşme imzalarsa yeni takımında Avrupa kupalarında oynayabilir'' dedi.

Infantino, Ocak'taki ara transferde takım değiştiren oyuncuların da bu yeni karardan faydalanabilecekleri ve eski takımlarının eleme turlarında elenmiş olması halinde yeni takımlarında Avrupa kupalarında oynayabileceklerini belirtti.

Uefa'nın kararında, takımların Ocak'taki ara transferde uefa'ya en fazla 3 yeni oyuncunun ismini bildirebileceği hatırlatıldı ve takımların yeni transfer ettikleri ve eleme turlarında forma giyen oyunculardan sadece birini Avrupa kupalarında oynatabilecekleri kaydedildi.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

oynayamaz.

Sakho gelicek zaten :)
Sakho gelsin de opsiyonu olsun. Talisca gidicek zaten her sene her sene topçu aramayalım aynı yere. Bonservisli Rakitsky mi kiralık opsiyonsuz Sakho mu deseler Rakitsky seçerim o kadar bonservisle topçu almayı özledim.

Çevrimdışı Kemal

Yav kim gelecekse gelsin artık bu nedir arkadaş , 2 stoper 1 forvet eksik takımda ilk 11 oynayabilecek hadi kanat geçtim bize lüks dedim , 6 gün kalmış transfer sezonu bitimine , ligin 2. Haftası gelmiş .

Bu adamların adaptasyon süreci 1 ay sürer zaten , her geçen dakika bizden gidiyor .

Çok başarısız bir dönem geçirdik kabul edelim

Çevrimdışı Berat

@mylife1903 Boyko+para -> Vida
Rakitsky --> Raketçi için göreve :D

Çevrimdışı brkntcnr

İnşallah doğrudur Raskoln bu ara formda  :evillol: :evillol:

Edit: #Berat teşekkürler :D
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2016, 20:18:02 brkntcnr ]

Çevrimdışı KAP

Yalnız transfer olacak diye umudunu koruyup son dakikaya kadar bekleyip 2 Eylül'e transfersiz uyanmak nasıl bir duygu olur? İnsanlar buna hazır mı :)
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Yado

Naçizane 1 görüşüm var burada dillendirilmeyen Talisca konusunda !

Şimdi bu adamın potansiyelli ve ciddi bonservisler edeceği öngörülüyor , Avrupa pazarındaki üst düzey takımların takip ettiği aşikar.

Tam bu noktada bu transfer dolayısı ile scoutlar bizim takımı takip edecek ve Talisca üzerinden elimizdeki oyuncularında izleneceği ve piyasada daha kolay pazarlanır hale geleceği öngörülemez mi ?

Mesela Talisca'ya 25M. Paha biçen avrupalılar Ozzy'nin muhtemel iyi performansında Ozzy içinde bu meblalara çıkmayacaklarmıdır ?

Talisca Transferini Salt Talisca olarak değil Kerim , Tolgay , Ozzy'nin pazarını da genişletme operasyonudur bence .
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Berat

@brkntcnr Ekran görüntüsü paylaş daha iyi, gizli hesap sanırsam artık raskoln. Umut törpüsü.

Çevrimdışı brkntcnr

L'Eqiupe: "Nasri, Beşiktaş'ta oynamayı kabul etti. Beşiktaş'la Manchester City, Nasri'nin yıllık ücretinin ödenmesi konusunda görüşüyor."

Çevrimdışı ayayhan

Şimdi bu adamın potansiyelli ve ciddi bonservisler edeceği öngörülüyor , Avrupa pazarındaki üst düzey takımların takip ettiği aşikar.

Tam bu noktada bu transfer dolayısı ile scoutlar bizim takımı takip edecek ve Talisca üzerinden elimizdeki oyuncularında izleneceği ve piyasada daha kolay pazarlanır hale geleceği öngörülemez mi ?

Mesela Talisca'ya 25M. Paha biçen avrupalılar Ozzy'nin muhtemel iyi performansında Ozzy içinde bu meblalara çıkmayacaklarmıdır ?

Talisca Transferini Salt Talisca olarak değil Kerim , Tolgay , Ozzy'nin pazarını da genişletme operasyonudur bence .

güzel düşünmüşsün kardeşim.

Çevrimdışı SEBA

Zaten şu an takım içerisinde Oğuzhan dışında para edecek kimse yok. Gelecek oyuncular da kiralık olacağı için seneye Oğuzhan'ın yükselecek olan performansı ile gidişine kesin gözüyle bakabiliriz.

https://twitter.com/Amacsz_adAmm/status/768495012225114112

İnşallah doğrudur Raskoln bu ara formda  :evillol: :evillol:

twetter hesapları gizli olan adamların resmini çekipte atın gözükmüyor hiçbirşey.

Ayrıca bugune kadar bu adamın birşey tutturdugunu dha göremedim.

Çevrimdışı Berat

L'Eqiupe: "Nasri, Beşiktaş'ta oynamayı kabul etti. Beşiktaş'la Manchester City, Nasri'nin yıllık ücretinin ödenmesi konusunda görüşüyor."

Birkaç yerde daha çıktı bu haber hayırlısı.

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 Boyko+para -> Vida
Rakitsky --> Raketçi için göreve :D
Ben en iyisi @tangaz reisin yazdigi gibi bir ukrayna turuna cikayim soyle forumlara uye olam karistiram ortaligi, fitne verem orda, avatari raketci yapam da kurtulalim bu kapsizliktan.

Çevrimdışı SEBA

Sakho gelsin de opsiyonu olsun. Talisca gidicek zaten her sene her sene topçu aramayalım aynı yere. Bonservisli Rakitsky mi kiralık opsiyonsuz Sakho mu deseler Rakitsky seçerim o kadar bonservisle topçu almayı özledim.

Zaten opsiyon olmayacaksa gelmesin burası Vitesse değil.

Çevrimdışı Yado

Zaten şu an takım içerisinde Oğuzhan dışında para edecek kimse yok. Gelecek oyuncular da kiralık olacağı için seneye Oğuzhan'ın yükselecek olan performansı ile gidişine kesin gözüyle bakabiliriz.

Kerim'i 2.3'e aldık yanlış hatırlamıyorsam ve Epl'de ciddi piyasası olduğu biliniyor , bu sezon yapacağı sıçramayla epl'ye 8-10 arasında gitmesi süpriz olmaz benim için yaşıda hala oldukça genç
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Etiketler: