2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12387199 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Bakalım kimin hayalleri gerçekleri olacak göreceğiz..

Çevrimdışı T.Yapici

Umarım o forvet haberi doğru değildir. Taraftar olarak ben istemiyorum fakat yönetim bir şey gördüyse eğer oyuncu gelmeden de yerden yere vurmak olmaz.
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş dergisinin bu ay hediye ettiği Quaresma Kitabı. Çok güzel bi hatıra olmuş.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

hayaller mbokani, eto gercekler yacine bammou ??  1903 sitesi bu ismi ikinci defa yazdi 36 mac 5 gol atmis adami kim alir ? eger yemse nasil yem anlamadim dogrusu :alala:

Ölümü gösterip , sıtmaya razı edecekler sanırım bizi. O kadar yıldızdan sonra bu adamların ismini görünce hayattan soğuyor insan.

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Ölümü gösterip , sıtmaya razı edecekler sanırım bizi. O kadar yıldızdan sonra bu adamların ismini görünce hayattan soğuyor insan.
Insallah yalandir ne diyim ama son donemlerde bu isim cok dolasmaya basladi tirstim dogrusu
Besiktask!

Çevrimdışı panic13

Insallah yalandir ne diyim ama son donemlerde bu isim cok dolasmaya basladi tirstim dogrusu

@Besiktasincocugu Pascal Nouma :D

Hollanda'dan bir oyuncu tavsiyen var mı?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

@Besiktasincocugu Pascal Nouma :D

Hollanda'dan bir oyuncu tavsiyen var mı?
vallah lig daha yeni basladi ama suana kadar gozume carpan bir iki isim var enes unal hattrick yapti  :D ve ado denhaagda oynayan 20 yasindaki kasteneer var cok hizli ve etkili bir oyuncuya benziyo seneye sozlesmesi bitiyor bu  :)
Besiktask!

Çevrimdışı klubnika01

hani hala gelmemiş  :alsaa: :uyucam:

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Sercan62

Herkese günaydın.
Talisca'nın kap geldi mi? Adam idmana bile çıktı ama kqp gelmedi sanırım ne zaman açıklanır?

Çevrimdışı emrecakmak

Nasri sadece alkolik değil sanırım :/

https://t.co/wvh7dFY4De

Çevrimdışı Jukebox

Bende paylaştım bunu burada,Necmi abi o ortamda bulunması kullandığı anlamına gelmez kullansa yıllarca Fransa ve M.City gibi takımlarda forma giyemezdi dedi.
Haklı olabilir. :lol:

hollandada cok fasli tanirim bunlarin cogunlugunda cok buyuk disiplin sorunu var cok vurdum duymaz insanlardir. fasli oyunculardar uzak dursak iyi olur bu isim nasri olsa bile, zaten gelmez orasi ayri :)
Besiktask!

Çevrimdışı Jukebox

hollandada cok fasli tanirim bunlarin cogunlugunda cok buyuk disiplin sorunu var cok vurdum duymaz insanlardir. fasli oyunculardar uzak dursak iyi olur bu isim nasri olsa bile, zaten gelmez orasi ayri :)
Abi Nasri Cezayir asıllı.

Çevrimdışı Bishamon

Başladık yine...

Çevrimdışı emrecakmak

Bende paylaştım bunu burada,Necmi abi o ortamda bulunması kullandığı anlamına gelmez kullansa yıllarca Fransa ve M.City gibi takımlarda forma giyemezdi dedi.
Haklı olabilir.
Görmemiştim umarım öyledir, temiz yüzlü bir çocuk sıkıntısı yoksa sosa iyi ki gitmiş deriz :)

Çevrimdışı D-MAN

çok önemli bir kaynaktan aldığım bilgi

7 gün içinde kap gelecekmiş ama 1 değil 2 değil 3-4 tane

dediğim gibi kaynak sağlam 7 gün içindeymiş hemde

Çevrimiçi murat

Abi Nasri Cezayir asıllı.
Ayrıca fransız vatandaşı olması lazım. Faslı hollandalılardan (ziyekh) mi cezayir li fransız(nasri) den mi uzak durmak lazım. Adamlarda yine bir futbol kültürü var. Bizde bu tip bir adamın futbolcu olma şansı pek yok. En haylazı sergendi onunda içki sigarası yoktu. At lar ve kumar.
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2016, 12:37:59 MURAT ]

Çevrimdışı Savaş

Bugün gündüz bir hareketlilik olmaz sanırım akşama doğru görüşmeler bitince belli olur herşey.

Akşam saatlerini beklemek lazım.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

çok önemli bir kaynaktan aldığım bilgi

7 gün içinde kap gelecekmiş ama 1 değil 2 değil 3-4 tane

dediğim gibi kaynak sağlam 7 gün içindeymiş hemde
Zaten transfer dönemi bitiyor 7 güne :D

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı brkntcnr

Caneri alırsak türkiyeden yetişmiş bir oyuncuyu da kadromuza katmış olacağız.

Çevrimdışı D-MAN

Zaten transfer dönemi bitiyor 7 güne :D

cidden mi ??? şok oldum

Çevrimdışı Ersoy

Sıkıntıdan cl müziğiyle kura çekip duruyorum bu nasıl gün.  :s20:
Akşama güzel haberler gelsin bari.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kalyoncu

Boyko sakatlanmış dün akşamki antremanda.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: