2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12388564 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Culpable

Cumleten Gunaydin

Talisca videolarini izleyen  suna dikkat ettimi  attigi pas ve  pas hizlarina ?

Madem taliscayi transfer ettin o zaman onun yanina saglam 2 tane kanat  ve 1 tane  bitirici forvet transfer etmelisin ki CL maclarini gonul rahatligi ile seyredelim renklilerde korkudan titresin

daha oncede yazdim bu sene benim  icimdeki dusunceler beklentiler cok farklilasti
Guzel gunler bizi bekliyor   yazmak istemiyorum beklentilerimi ama  en azindan  sunu soyluyeyim [senol hoca tolga da  israr etmez ise ]namaglup rekorunu bile egale edebilirler

Fikret Baskan Ve Senol hoca  insallah en az 5 yil daha burda kalirlar

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Günaydın Beyler.
bugün KAP gelmeyecek, kendinizi ona göre hazırlayın  :bandit:

@tangaz Abi Günaydın,

Neden gelmicek acaba biraz açar mısın ? Kendimizi bugüne hazırlamıştık oysa   :bawling:
Nasri- Sakho felan olmaz yanı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@tangaz Abi Günaydın,

Neden gelmicek acaba biraz açar mısın ? Kendimizi bugüne hazırlamıştık oysa   :bawling:
Bir gün önceden haberi çıkıyor sosyal medyada, birden kap geldiğini duydun mu son zamanlarda? :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı bjk4ever

Su 10 numara muhabbetini anlamiyorum hic. Gecen sene de biz klasik bir 10 numara veya second strikerla oynamadik ki. Evet, kagit uzerinde oguzhan atibanin yaninda, sosa gomezin arkasinda oynadi, ama pratikte oyle degildi. Oguzhan atibanin yanina oyun kurmak icin geldi ama onun disinda surekli ileri cikti. Sosa da surekli ileride bekleyip forveti ciftlemekten ziyade geriye gelip pres yapti, orta alana destek oldu ve pas trafigine katildi. Ki adamin gol sayilarina ve sekillerine bakarsan da anlarsin. Bir ss kafadan 15 gol atar ve ceza alanina kosu yapip atar bu golleri. Sosa kendini bu konuda gelistirdi, ama hala cok fazla gol atmiyor ve cogu duran top ve uzaktan sutla geliyor. Gs deplasmaninda kacirdigi goller zaten 10 numara olmadigini gosteriyor. O yuzden talisca da orta alani oguzhanla pek ala cevirir. Belki sosa kadar pres yapmaz cevik degil, ama top teknigi ve uzaktan sutlari daha iyi. Velhasilkelam ikisi de 10 numara degil, hatta oguzhan da degil, tolgay da degil.

O yuzden de forvet karakteri onemli. 15 gol atacak bir second striker veya kanat forvetiniz olmayinca forvetinizin gol sayisi onemli oluyor. Bu kadro yapisiyla bize 22-25 gol garanti atacak forvet sart. Gecen sene gomez 5 gol az atsa sampiyon olamazdik. Bizi 15 gol atacak forvet de kurtarmaz, net gol sikintisi cekeriz. O yuzden tas catlasa 15 gol atacak aboubakar kotu transfer olur. Bize hizli veya yirtici bir forvet degil, belki agir ama gol vurusu iyi ve gol ortalamasi yuksek bir forvet lazim kesinlikle.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir gün önceden haberi çıkıyor sosyal medyada, birden kap geldiğini duydun mu son zamanlarda? :)
Bu hafta kap geleceğini düşünmüyorum, haftaya pazartesi gelir kaplar son ana kadar pazarlıklar sürecek o belli oldu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Bu hafta kap geleceğini düşünmüyorum, haftaya pazartesi gelir kaplar son ana kadar pazarlıklar sürecek o belli oldu.

inş. yanılırız da şu hafta içinde açıklasınlar. BTD 'da yazında yarın Kap var diye bütün millet heveslendi. :ok:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

inş. yanılırız da şu hafta içinde açıklasınlar. BTD 'da yazında yarın Kap var diye bütün millet heveslendi. :ok:
Ben anlaşılan bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum henüz, kulüplerle anlaşılsa daha futbolcularla pazarlıklar sürüyordur biraz daha bekleyeceğiz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

@tangaz Abi Günaydın,

@gokhan_kurt başkan dün akşam üzeri ingiltereye ulaştı bu denli kısa sürede kap gelmesi mantık dışı, olumlu haberler belki gelir ama kap gelmez. bu twitterda falan yazan şarlatanların amacı takipçi kasmak falan filan...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tayfunyasar

murat özen yacine bammou demiş oldu.

Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mustafa Pektemek geri gelsin o derece kötü bir transfer olur..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı brkntcnr

Günaydın, transfer yaptık harekat başladı aman başkan çabuk ol bombalar patlamadan alıp getir oyuncuları.

Çevrimdışı brkntcnr

Bence yem diye ortaya atılmış biri. Başkan  eğer kimseyi alamazsa Aboubakarı falan vermezlerse döner gelir Türkiye' ye Eto'o yu alır.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bence yem diye ortaya atılmış biri. Başkan  eğer kimseyi alamazsa Aboubakarı falan vermezlerse döner gelir Türkiye' ye Eto'o yu alır.
Fas milli takımına bile alınmayan adamı Beşiktaş'a yazmak çok komik.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı brkntcnr

Çok net yem yani. Fener alır belki diye ortaya atmış olabilirler :D

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

bize gelince milli olur işte  :icool:

hoca pivot santrafor istiyorya biraz boyu uzun olan herkesi yazarlar bugünlerde...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bize gelince milli olur işte  :icool:

hoca pivot santrafor istiyorya biraz boyu uzun olan herkesi yazarlar bugünlerde...
Hoca pivot santrafor istiyorsa sıkıntılı :) Gerçi Hoca'nın bir Hakan Şükür sevgisi vardı Dünya kupasında, belkide turnuvanın en formda golcüsünü yedek tutmuştu biz ise sinirden saçlarımızı yolmuştuk Hakan Şükür gol kaçırdıkça :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Hoca pivot santrafor istiyorsa sıkıntılı :) Gerçi Hoca'nın bir Hakan Şükür sevgisi vardı Dünya kupasında, belkide turnuvanın en formda golcüsünü yedek tutmuştu biz ise sinirden saçlarımızı yolmuştuk Hakan Şükür gol kaçırdıkça :)

dillere pelesenk olmuştu hatta "ahh abi bir de ilhan oynasaydı" sözü...

Çevrimdışı ozankarakoc

Nasri, Instagram'da Van Persie'yi takip ediyor. Renkli basın hala Nasri Fener'de manşeti atmadı, hayret...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Besiktasincocugu

hayaller mbokani, eto gercekler yacine bammou ??  1903 sitesi bu ismi ikinci defa yazdi 36 mac 5 gol atmis adami kim alir ? eger yemse nasil yem anlamadim dogrusu :alala:
Besiktask!

Çevrimdışı SEBA

Nasri + Kompany

Bu ikisinin birlikte alınması imkansız. Hatta teker teker bile. Piyasada dönen Nasri haberlerine ben inanmıyorum bile.

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Besiktask!

Çevrimiçi Darkeagle

Su A sporda ısıtıp ısıtıp temcit pilavı gibi Gökhan İnler haberi yapıyor.  Ne işi var bu adamın takımda.
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı 38life

Bu ikisinin birlikte alınması imkansız. Hatta teker teker bile. Piyasada dönen Nasri haberlerine ben inanmıyorum bile.

güzel totem

Etiketler: