aslında genel yapı hepsi yetenekli ama sırtı bir türlü aşamıyorlar.
TR de böyle kimler kayboldu. Ozi konusundada katılmıyorum daha bir bu sene oynadı
takım çok iyiydi. Büyük oyuncular takım kötüyken maç kazandırır. Ozi bu seviyede değil
bu noktaya gelmeliydi. Yeteneklerine ihanet ediyor bence sorumluluk üstlenmiyor.
sosa ile mukayese etsek bence üç gömlek üstün ama gel görki sosa sorumluluk alıyordu
bu sene iyi bir satış olması için bence son senesi oldu oldu olmadı TR nin büyük yıldızı olarak kalır.
insanlar satıyor 30-40 istiyorlar ama şu anda ederi 10 civarı anca olur. Hakim Ziyeçh e bakın
oziden ne eksiği var bence fazlası var ama 10 M veren alır onu bile veren çıkmıyor.
gerçekci olmak lazım.
@Necmi abi az uykusuz gordum seni???
Ben oguzhani seviyorum iyi cocuk ama hep az kasinti geliyor bana her an kil kapabilirim ona.
Mesela herkesin aksina gokhan torenin sahada durusunu seviyordum ben, tamam maclar sikisinca uyuz oluyordum toreye o topu kaptirinca arkadan kacan trene bakar gibi bakmalar falan ama cok cooldu sahada.
Ayni ferrari ile sag seritte gidip seni sollayan murat124u takmamak gibiydi torenin sahada durusu, ahhh cakarim simdi iki tAne havasi veriyordu.
Oguzhanin ve tolgayin problemi bence ara ara sahada kaybolmalari, devamli aksiyon icinde olmasinlar tabi ama fazla yorulmadan bazi anlarda topu bizde tutmalari gerekiyor. Ozzy az sut atmaya baslayinca bu sene daha da goz onunde olur bence.
Burada tartismasi olmustu frei ile ozzy konusunun, frei geldiginde oguzhandan daha ondeydi ama frei bence hic degismedi ve hep yerinde saydi, oguzhan level atladi. Frei tipi bidi bidi futbolcular bence 25-26 yasinda capdan dusmeye baslarlar oyuzden frei gardas azicik oyununu gelistirmeli.
Gunaydinlar