2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12384392 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

sosayla mukayese etmemek lazım bence çok tehlikeli ama o derecede savruk geldi
yanlız sıkışan oyunu iyi açıyor pasları ve asist olacak ortaları çok iyi ve kesinlikle futbol aklı var
şu an olma aşamasında bu haliyle bile tolgayı direk keser ama yeri 8 gibi 10 oynayamaz özellikle bizim oyun sistemimizde
zor oynaması ben beğendim zeki topla ilişkisi iyi çok sert şutları var beklenmedik şutlar çıkarıyor
görünen oki bu sene uzaktan çok gol atacağız. Nasride gelirse bir futbol takımının hücumda yapabileceği
her şeyi yapabilen bir takım olacağız tamamen hücum takımı olacağız stoperlerin çok iyi olması gerekiyor
en azından bir tane çok seri stoper şart gibi çok fazla kontra yeriz bu sene
kesinlikle  katiliyorum sana Necmi abicim... Benim  su videodan  tek soru  isaretim fizik  guc  olarak  ayni kalip kalmadigiyla alakali ..Oyun aklindan ve gorusunden en ufak  suphem yok  hatta  giden Sosayla karsilastirinca  fazlasi var eksigi yok  ..  Umarim bekledigimzi gibi  cikar ... Yoksa Tolgay sene boyunca  tek  basina bu  isin ustesinden kalkamaz  gibi .. Rotasyon sart yani !  Talisca da  tek basina kalkamayabilir.. Gecen sezon ilk 11  oyuncusu  olamamis rotasyonda kullanilmis .. Ama tabi  hala  cok genc  ... Cok umutluyum  o yuzden   
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2016, 03:34:13 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Bence başkan fb gs nin bu halini görünce ligi garanti görüp avrupada başarı için ingiltereye giderek sakho,nasri transferlerini bitirip ardından torinoya giderek mandzukiç ile ölümcül hamleyi yapacak gibi hissediyorum :)  :halay:
Mndzukic  olursa  var  yaa offf diyeyim  yeme de yaninda  yat  Gomez'den sonra ilac  olur ...  :halay:
Yorgo

Çevrimdışı Kuntz

Kuntz Aynen abi renkli medya özellikle bu başarılı transferimizi gölgelemek için sürekli sosa gibi değil sosanın yerini tutamaz diye negatif söylemlerde bulunuyo buda taraftarımızda eksiklik hissi oluşturuyo zannedersin sosa alex hagi katkısı vermiş. Aynı yorumcular sezonun ilk yarısında ortalarda görünmeyen,geç form tutan,derbilerde önemli maçlarda yokları oynayan sosayı eleştiren kişilerdi aynı tolga da olduğu gibi geçen sene devre arası Beşiktaşın tolgayı kesecek kaleciye ihtiyacı yokki tolgayla rekabet edecek kaleci alınsın diyen yorumcular boyko kötü çıkınca Beşiktaşın kalesindede bi muslera yok dediler yani tavşana kaç tazıya tut taktiği. Yönetim kaleci konusunda onlara kulak vererek yanlış yaptı boyko değilde adler alınmış olsa tolgadan kaleyi alacak rahat rahat şampiyon olacaktık tolga ve defans sayesinde arkamıza yaslanıp maç izleyemedik boykoya verdiğimiz bonservis zararı ve bu senede kalede tolganın olmasıda zararın farklı boyutu.

Ben şunu idda ediyorum nasri-eto veya aboubakar,niasse gibi topu kaleye sokacak bi forvet alınırsa sosa ve gomezin esamesi okunmaz. Defansada sakho gibi kaliteli bi stoper alınırsa Şampiyonluk garanti avrupada başarıda sürpriz olmaz diyorum.

Sen böyle yazmaya devam et bizi de yorma :D İşin şakası bir tarafa bizim taraftarın en kötü yanı çok çabuk manipüle edilebilmesi. Çabuk gaza geliyoruz. Sosa mevzusuda bunun ispatı. Yönlendirme elbette her camiada var. Ama bizde olumsuz yönlendirme hemen kabul görüyor.  Bu birazda bizim yaş grubunun gördüğü başarıları sizin yaş grubu ve daha gençlerin görmemesi,Beşiktaş'ın büyüklüğünü anlayamamaları ile ilgili. Büyük takım taraftarı gibi davranmıyorlar. Senin gibiler de azımsanmayacak sayıda ama genel eğilim her zaman önemlidir.

Umuyorum ki,geçen sene ile başlayan,bu sene ve önümüzdeki senelerde devam edecek süreç bu kafa yapısını mecburen değiştirecek. Yavaş yavaş büyük takım taraftarı olmanın gereklerini anlamaya başlayacaklar. Bakıyorsun Galatasaray Josue'yi almış adamlar kıyamet koparıyor. Harika futbolcu şu bu. Sen Nasri'yi konuşuyorsun adamın ne göbeği ne alkolü kalıyor. Bunu da Beşiktaş taraftarı kendi kendine yapıyor.

Bu adamın adı renklilerle geçse adamlar ülkeyi ayağa kaldırır. Neyse aşacağız bunları inşallah.
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2016, 03:40:50 Kuntz ]

Çevrimdışı Kuntz

Bence başkan fb gs nin bu halini görünce ligi garanti görüp avrupada başarı için ingiltereye giderek sakho,nasri transferlerini bitirip ardından torinoya giderek mandzukiç ile ölümcül hamleyi yapacak gibi hissediyorum :)  :halay:

Yapma böyle şeyler daha işe gideceğiz  :evillol: Uyutmayacaksın sen bizi anlaşıldı ben kaçayım. Cümleten iyi geceler. Yarın güzel kura üzerine kaplar falan her şey istediğimiz gibi gider umarım.

Bak bak Haldun Domac i  izliyorum su an  Asporda .. Besiktasin  galibiyetini  kucumseyen, Ogzuhanin  golunun hali sahada  atilamayacagi kada r basit  hatalardan geldigini soyluyor.. Alanya maci olcu degilmis de, super lig takimi o oyle Alanya gibi olmazmis da  ..  vs vs 
Konya da da  iki uc  tane attigimizda boyunun olcusunu  verir Besiktasim .. Bu  domac  hangi renkli bilen var mi ben  laci  olan kiskardesten hatirliyorum ama  ??
Yorgo

Bak bak Haldun Domac i  izliyorum su an  Asporda .. Besiktasin  galibiyetini  kucumseyen, Ogzuhanin  golunun hali sahada  atilamayacagi kada r basit  hatalardan geldigini soyluyor.. Alanya maci olcu degilmis de, super lig takimi o oyle Alanya gibi olmazmis da  ..  vs vs 
Konya da da  iki uc  tane attigimizda boyunun olcusunu  verir Besiktasim .. Bu  domac  hangi renkli bilen var mi ben  laci  olan kiskardesten hatirliyorum ama  ??
neyse  biraz dengeledi bu  Dom,ac  mantikli aciklamalr  yapmaya basladi :))
Yorgo

Çevrimdışı Librarius

Dogru soyluyor Alanya maci olcu degil, cunku Besiktas tam takimla ciktiginda daha farkli kazanacaktir insallah. Bu acidan katiliyorum Haldun beye.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Samet Demir

Mandzukic i alırsak o gidince kimi alacağız çıta git gide yükseliyor :)

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı murat baltacı

Yapma böyle şeyler daha işe gideceğiz  :evillol: Uyutmayacaksın sen bizi anlaşıldı ben kaçayım. Cümleten iyi geceler. Yarın güzel kura üzerine kaplar falan her şey istediğimiz gibi gider umarım.
Abi sabahtan beri foruma girmedim gece bi girdim sayfaları geriye doğru okudukça heyecan bastı beni duyumcular yorumcular haberler twitler falan gaza gelmemek mümkün değil :) ii geceler
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Haklısın abi kerim,cenk,tolgay,aras da ciddi potansiyelli kıymetli oyuncular ama hepsinin bi sınırı var gibi ulaşabilecekleri maksimum seviyeyi gözünün önüne getirebiliyosun ama ozi çok farklı ucu açık bi potansiyeli var izleyince büyük takımlarda büyük işler yapabilir diyosun. Töre de böyleydi ama onun pisikolojisi gelişimine çok etkiliyo.
aslında genel yapı hepsi yetenekli ama sırtı bir türlü aşamıyorlar.
TR de böyle kimler kayboldu. Ozi konusundada katılmıyorum daha bir bu sene oynadı
takım çok iyiydi. Büyük oyuncular takım kötüyken maç kazandırır. Ozi bu seviyede değil
bu noktaya gelmeliydi. Yeteneklerine ihanet ediyor bence sorumluluk üstlenmiyor.
sosa ile mukayese etsek bence üç gömlek üstün ama gel görki sosa sorumluluk alıyordu
bu sene iyi bir satış olması için bence son senesi oldu oldu olmadı TR nin büyük yıldızı olarak kalır.
insanlar satıyor 30-40 istiyorlar ama şu anda ederi 10 civarı anca olur. Hakim Ziyeçh e bakın
oziden ne eksiği var bence fazlası var ama 10 M veren alır onu bile veren çıkmıyor.
gerçekci olmak lazım.

Çevrimdışı mylife1903

aslında genel yapı hepsi yetenekli ama sırtı bir türlü aşamıyorlar.
TR de böyle kimler kayboldu. Ozi konusundada katılmıyorum daha bir bu sene oynadı
takım çok iyiydi. Büyük oyuncular takım kötüyken maç kazandırır. Ozi bu seviyede değil
bu noktaya gelmeliydi. Yeteneklerine ihanet ediyor bence sorumluluk üstlenmiyor.
sosa ile mukayese etsek bence üç gömlek üstün ama gel görki sosa sorumluluk alıyordu
bu sene iyi bir satış olması için bence son senesi oldu oldu olmadı TR nin büyük yıldızı olarak kalır.
insanlar satıyor 30-40 istiyorlar ama şu anda ederi 10 civarı anca olur. Hakim Ziyeçh e bakın
oziden ne eksiği var bence fazlası var ama 10 M veren alır onu bile veren çıkmıyor.
gerçekci olmak lazım.
@Necmi abi az uykusuz gordum seni???
Ben oguzhani seviyorum iyi cocuk ama hep az kasinti geliyor bana her an kil kapabilirim ona.
Mesela herkesin aksina gokhan torenin sahada durusunu seviyordum ben, tamam maclar sikisinca uyuz oluyordum toreye o topu kaptirinca arkadan kacan trene bakar gibi bakmalar falan ama cok cooldu sahada.
Ayni ferrari ile sag seritte gidip seni sollayan murat124u takmamak gibiydi torenin sahada durusu, ahhh cakarim simdi iki tAne havasi veriyordu.
Oguzhanin ve tolgayin problemi bence ara ara sahada kaybolmalari, devamli aksiyon icinde olmasinlar tabi ama fazla yorulmadan bazi anlarda topu bizde tutmalari gerekiyor. Ozzy az sut atmaya baslayinca bu sene daha da goz onunde olur bence.
Burada tartismasi olmustu frei ile ozzy konusunun, frei geldiginde oguzhandan daha ondeydi ama frei bence hic degismedi ve hep yerinde saydi, oguzhan level atladi. Frei tipi bidi bidi futbolcular bence 25-26 yasinda capdan dusmeye baslarlar oyuzden frei gardas azicik oyununu gelistirmeli.
Gunaydinlar

Çevrimdışı mylife1903

Bu iki sari ruh ikizi daha kotu hAllerinde sampiyon yapilabilirler uyanik olmak lazim. 101. Yil havasi var camiada azicik silkinmemiz ve meydanlari bos birakmamamiz lazim her an bir 101.yil operasyonu kalkismasina sahit olabiliriz.

Çevrimdışı cagdas44

Guardiola'nın kadroda yer vermeyi düşünmediği Nasri ile Türk kulübü Beşiktaş ilgileniyor. (Çarşamba günü bir görüşmenin olacağı bu haber kaynak gösterilerek İngiliz medyasında yer almış)
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3754641/Napoli-make-enquiry-Manchester-City-defender-Eliaquim-Mangala-Besiktas-target-Samir-Nasri.html

Guardiola sonrası MC'de kapıya yakın olan son isim Nasri. Nasri ile Türkiye şampiyonu Beşiktaş ilgileniyor, Nasri için plan bir sezondan uzun kiralama şeklinde. Oyuncunun güncel değeri 17 milyon sterlin olarak ele alınırken Arsenal'dan 25 milyon sterline transfer olmuştu.
http://mancitysquare.com/2016/08/21/city-transfer-watch-nasri-talks-turkish-move/

Türk devi Nasri ile anlaşmaya yakın. Türk devi Nasri için MC ile görüşüyor anlaşmanın önümüzdeki hafta başına kadar netleşmesi bekleniyor. Oyuncu Türkiye'ye gitmeye ve CL'de oynamaya hazır.
http://www.insidefutbol.com/2016/08/20/turkish-giants-in-talks-to-sign-out-of-favour-manchester-city-midfielder/300732/

Çevrimdışı onurturan

Günaydın millet bugün kim gelecek acaba uyuyamadim yemin ederim.. :halay:

Çevrimdışı mylife1903

Günaydın millet bugün kim gelecek acaba uyuyamadim yemin ederim.. :halay:
Senin bebe gelmedi mi hala

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Günaydın Büyük BEŞİKTAŞ Ailesi.
Bakalım bugün kimin KAP'ını beklicez ....=))

Çevrimdışı bjk4ever

Gecen macta  Baskanin yaninda oturan sahis 
forumda bazi arkadaslar  neden sponsor olmuyor  diye soruyorlardi

neden sponsor olmuyor  su ulkedeki  en kolay para kazanan insanlardan  birisi

150 euroya  getirilen   pos  cihazlarini 600 euroya sattilar
2.500.000  adet mi sattilar   
pasolig  ve digerlerini saymiyorum bile

Madem besiktas   Taraftarisin   Yap bir kiyak baskana ve taraftara

sunu de : getir kardesim samir nasriyi  yanina 3 tane daha saglam elaman   maaslarina ben sponsorum

Ama yapmaz  cunku cebinde akrep var  ama bu akrep kumar a geldigi zaman her gun minimum 100bin euro verirler

O senin dedigin olay ffp ile kalkti. Yonetici veya herhangi bir karsiliksiz para yatiramiyor kulube. Onu da kilifina uydurmak lazim.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı bjk4ever

Beşiktaşlı zenginlerin Beşiktaş'a faydaları olmadığı konusunda haklısın abi, çok doğru bir nokta bu.

Bir kısmı kişisel hırslarından ötürü başkan seçilemeyince toz oluyorlar, TJK'nın başına geçip hala kulübü karıştırabilir miyiz diye fırsat kolluyorlar.

Bir kısmı birilerine yaranmak için cumhurbaşkanının semtinin takımına oluk oluk para akıtıp, bir anlamda çöpe döküyorlar.

En tepedeki adamları Beşiktaşlı olmasına karşın, Koç ve Aandolu grubu bile yeterince destek olmadılar kulübe.

Koç hadi neyse, Beko ile forma sponsoru oldu.

Anadolu grubu neden bir tribünün adını Efes tribünü yapmadı mesela. Antik görünümlü sütunları olan bir stadımız var, bunu da mı akıl edemediler?

Baskete her sene 30 milyon euro batırıyor, senede 1 milyon dolar batırır mı Özilhan'ı?

Ben en cok su efes'in durumuna anlam
Veremiyorum. Fb-ulker birlesmesinden sonra ve diger 2 buyuk+pinar ve bandirma da yatirimlari arttirdiklarindan beri inanilmaz basarisiz efes. Son 10 yil 1 sampiyonluk var, ki onu bjk, gs, ksk de kazandi. Euroleague zaten hak getire. Ustelik bunlar inanilmaz paralar harcanmasina karsin. Son 3 sene ivkovicle calistin yine bos. Fbnin birlesme olur olmaz orta sira takimindan surekli sampiyon olan ve an itibariyle euroleague favorisi haline gelmesi tesaduf degil.
Senin camiands eksikler belli. Taraftar gucu ve camia+oyunculari full motive ve konsantre edecek kaynak. Bu sekilde 10 sene gitse adamlar el favorisi haline gelemez fb gibi. Hatta dacka ve simdiki bjk ve gs ile ligde final bile zor bence. Onunde bjk gibi basketbolds hedef olunca inanilmaz destek veren bir kitle var. Birles ve yatirimin karsiligini al bari. Kupalar, tarih ve adim kaybolmasin diyorsan zamanindaki alpella gibi efesi genclerin oynayacagi ve ufak bir butce ile ligde kalacak takim haline getir, baba yatirimi bjk efese yap iste. Bu sacma inat niye anlamiyorum. Her sene 20-25 milyon dolar cope gidiyor resmen.

Çevrimdışı bjk4ever

Abi, Caner büyük ihtimal eski takımına dönecek gibi cünkü onlarda istemiş, hazır ismail- hasan ali kazmaları varken gideyim der bence

Bu haberler bile fbnin ne kadar kötü yonetildigini gosteriyor. Olursa adamlar senede 3 mac oynamayacak 3. Solbekine yillik garanti 1.6 verecek, kafaya bak.

Ben de soguk bakiyorum canere. Tamam, tosic ideal solbek yedegi degil, ama canerin hayvani maasi, saha icin davranislari ve sorun cikarma potansiyelini goz onune getirince basim agriyor. Bedelsiz 1.5 milyon maasla gelecekse denemeye deger yerli oldugu icin, ama bu sartlarda gelebilecegiji sanmam.

[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2016, 12:39:07 Tolga ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu haberler bile fbnin ne kadar kötü yonetildigini gosteriyor. Olursa adamlar senede 3 mac oynamayacak 3. Solbekine yillik garanti 1.6 verecek, kafaya bak.

Ben de soguk bakiyorum canere. Tamam, tosic ideal solbek yedegi degil, ama canerin hayvani maasi, saha icin davranislari ve sorun cikarma potansiyelini goz onune getirince basim agriyor. Bedelsiz 1.5 milyon maasla gelecekse denemeye deger yerli oldugu icin, ama bu sartlarda gelebilecegiji sanmam.

Şenol Hoca'nın takımında kimse saha içinde öyle davranışlar yapamaz hele Beşiktaş'ta hiç yapamaz.  Gelecekse de bu şartların farkında olarak gelecektir, hırs iyi bir şeydir ama çirkeflik kötü.
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2016, 12:39:28 Tolga ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Türkay

Keşke BJK TV'yi temelli Ali Ece yönetse :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

İyi gelir. >>>

Net olarak böyleyim. asfdafasgafs KAP gelecek hissediyorum  :lol:

Çevrimdışı tangaz

Günaydın Beyler.
bugün KAP gelmeyecek, kendinizi ona göre hazırlayın  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Türkay

Günaydın Beyler.
bugün KAP gelmeyecek, kendinizi ona göre hazırlayın  :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sosayla mukayese etmemek lazım bence çok tehlikeli ama o derecede savruk geldi
yanlız sıkışan oyunu iyi açıyor pasları ve asist olacak ortaları çok iyi ve kesinlikle futbol aklı var
şu an olma aşamasında bu haliyle bile tolgayı direk keser ama yeri 8 gibi 10 oynayamaz özellikle bizim oyun sistemimizde
zor oynaması ben beğendim zeki topla ilişkisi iyi çok sert şutları var beklenmedik şutlar çıkarıyor
görünen oki bu sene uzaktan çok gol atacağız. Nasride gelirse bir futbol takımının hücumda yapabileceği
her şeyi yapabilen bir takım olacağız tamamen hücum takımı olacağız stoperlerin çok iyi olması gerekiyor
en azından bir tane çok seri stoper şart gibi çok fazla kontra yeriz bu sene
Sakho gelsin dertler bitsin abi @Necmi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: