2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12356754 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı T.Yapici

Portekiz Külup Başkanı çıktığı bir spor kanalında Talisca transferini anlatıyor ve diyor ki :'' Talisca büyük umutlarımızın olduğu genç bir çocuk . Bu nedenle çok yüksek bir serbest kalma maddesi koyuyoruz sözleşmesine .. Tecrübe kazanması için İstanbula gidecek . Şampiyonlar Liginde oynamak onu daha da geliiştirecektir '' açıklamasını yaptı . Spikerin '' çok düşük bir kiralama bedeli aldığınız ,Türk gazeteciler tarafından bize iletildi ' sözleri ise , '' Karşımızda öyle bir pazarlıkçı bulduk ki ' acaba Pizzi'yi de gönderecek miyiz ? diye kendime sordum . Bence bir transfer yapacaksak bu pazarlıkçı ile anlaşmalıyız '' esprisini patlatttı .

Bu gerçekmi ya hahaha  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı 38life

Aboubakar 1 yıllık kiralama satın alma opsiyonu var
Klup hala sessizliğini koruyor ama Bugun oyananacak ROMA-PORTO macının kadrosunda yok
sanki olma ihtimali yüksek gibi

Fikret Başkan bu,dikkat edeceksin,Tavsiyem Porto başkanına bir daha Fikret Başkanla konuşurken kıçın duvara yapışık olsun ,daima!!

Saygılar

Geçtiğimiz sezon 1 maç dışında kadroda olmadığı hiçbir maç yokmuş.

Fakat bu sezon lig maçında ve Roma ile oynanan ilk maçta da kadroya alınmamış. Enteresan doğrusu. 11 gün önce 1.ci hafta maçı oynanmış ama kadroya bile alınmamış. @abdusta
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2016, 15:01:42 38life ]

Çevrimdışı Bishamon

Pizzi'ye hayır demem açıkçası :D:D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fakat bu sezon lig maçında ve Roma ile oynanan ilk maçta da kadroya alınmamış. Enteresan doğrusu. 11 gün önce 1.ci hafta maçı oynanmış ama kadroya bile alınmamış.
Bu sezon başında B takımına gönderildi diye haberler çıktı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Benim anlamadığım başkanın defans hattıyla uğraşacagına hucum hattıyla daha fazla uğraşması.. Elde 2. Sınıf 2 stoper var ve  karşılarına suarez - messi- neymar gelince ne olacagının bilinmesine karşı bu zamana kadar bişe yapılmaması insanı delirtiyor.. Ozi necipe siz ne kadar yerseniz yiyin bi daha fazla mı atarız diyecek şampiyonlar liginde :))

neymarı messiyi tutacak stoper varmı yada iki oyuncuyu tutabilsin diye transfermi yapılır :alala:
dalgamı geçiyorsun sen zaten barcayı tutacak kadro kursan bu sefer cl kupasını almak için uğraşırsın
bizim cl yi alacağız diye bir iddiamızmı var :D iyi transfer istemek başka bir şey böyle ergümanla
konuşmak başka bir şey kusura bakma had safhada saçmalama denir buna

Çevrimdışı tuncaboylu

Klup hala sessizliğini koruyor ama Bugun oyananacak ROMA-PORTO macının kadrosunda yok

Fikret Başkan bu,dikkat edeceksin,Tavsiyem Porto başkanına bir daha Fikret Başkanla konuşurken kıçın duvara yapışık olsun ,daima!!

Saygılar

1 yıl kiralama için 2.2 milyon çok değil mi, bizim medyada konuşulan tutarlar doğru mu?

Çevrimdışı tuncaboylu

Nasri ne kazanıyor?
yıllık 7 milyon euro civarında..
2019 yılına kadar sözleşmesi var
Pep adamı istemiyor.Bu durumda Manchester Citynin Mustafa Pektemek formatındaki Nasriye 21 milyon euro ödemek zorunda
Manchester city taraftarları neden yatan adama bu kadar para oduyoruz diye veryansın ediyorlardır,gitsin diye Totem yapmışlardır

Manchestey City bu yukden kurtulmak istiyorda ,Neden Beşiktaş bu yukun altına girsin?

Manchester City de satsam kurtulsam şeklinde düşünebilir

Ama İngilteredeki bu yuksek bedel verme hastalığı alırken iyi oluyor ama elden çıkarırken alıcı bulamıyor.

Nasrinin İçki düşkünlüğü bir yana,Kiralamada nasıl bir odeme planı var elinde?

Fikret Başkan olsam 7 milyonun yarısını bile karşılamazdım.

Bu açıdan bakınca Nasrinin işi zor diyorum zira İngiltere Çin pazarı gibi ödeme yapıyor oyuncularına

Saygılar

7 milyon euro net kazancı mı?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fakat bu sezon lig maçında ve Roma ile oynanan ilk maçta da kadroya alınmamış. Enteresan doğrusu. 11 gün önce 1.ci hafta maçı oynanmış ama kadroya bile alınmamış. @abdusta

Elden çıkarmaya çalışıyorlar işte, bizim başkan o yüzden rahatça rest çekiyor.

Çevrimdışı Çağatay

@mylife1903 abinin yakışıklı futbolcu kontenjanına girmiyor amma.. :evillol:
Forma yakışmış umarım iyide katkıda verir :)

ben @mylife1903 ı ikna ederim
bak mesela talisca benim gözümde sean connery
nasıl mı ?
hep birlikte izleyelim  :evillol:

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

1 yıl kiralama için 2.2 milyon çok değil mi, bizim medyada konuşulan tutarlar doğru mu?

çok değil bir santrafor için, töreyi 3-3,5 arasına kiraladık. muhtemelen satın alma opsiyonunu düşürtecek bir hamledir bu 2,2 de...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

evet

Bana çok doğru gelmedi bu bilgi:

http://www.totalsportek.com/money/manchester-city-player-salaries/

Bony de net 6 milyon euro mu kazanıyor yani?

Ya da şuna bak:
http://www.totalsportek.com/money/liverpool-player-salaries/

Leiva senelik net 4.5 milyon euro mu kazanıyor?

Bu tutarlar doğru olsa, Türk takımları hiç birini alamaz.

Çevrimdışı OrhanAker

ben @mylife1903 ı ikna ederim
bak mesela talisca benim gözümde sean connery
nasıl mı ?
hep birlikte izleyelim  :evillol:

:kop: :kop:

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Dostum, ffp'yi anlayamadığın gibi hedefin şampiyonlar ligi olmadığını da anlayamadın hala.

Sen defans tandemine 2 tane 20 milyonluk adam alsan da, Neymar- Suarez-Messi üçlüsü gününde olursa 5 atarlar.

Kadroyu belki eşleşiriz diye Real'e, Barcelona'ya ya da Bayern'e göre kurmak da saçma.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kadroyu alanyaspora göre kuralım ozamn..nasriyi almaya çalışırken FFP YOK üstdüzey stoper kiralanmaya çalışırken ffp sıkıntı çıkarıyor dimi.. Ver 5m € kirala mangala yada sakhoyu ama olmaz biz tr ye göre kadro kurmalıyız..
Fb mal kjaer falan alıyor dimi.. Defansın üst düzey olması gerektiğini bir türlü anlamıyorsunuz..

Çevrimdışı abdusta

Samir Nasrinin net kazancı haftalık 120bin pound x 52
3yıllıkda kontratı var

saygılar

Çevrimiçi Samet Ç

Demin Övünç 5.5 milyon Euro kazanıyor dedi.

Çevrimdışı tangaz

Bana çok doğru gelmedi bu bilgi:

http://www.totalsportek.com/money/manchester-city-player-salaries/

Bony de net 6 milyon euro mu kazanıyor yani?

Ya da şuna bak:
http://www.totalsportek.com/money/liverpool-player-salaries/

Leiva senelik net 4.5 milyon euro mu kazanıyor?

Bu tutarlar doğru olsa, Türk takımları hiç birini alamaz.

rakamlar doğru dostum EPL saçma sapan bir hal aldı arap+yağ modeli adamlar.
değil Türk takımları 3-5 takım dışında (real barca psg) zaten kimse kolay kolay EPL.den adam alamıyor ki...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Zafer55

1903. Sayfaya gelince bomba transfer olacak demiştim kendi kendime.Sonrada ohooo daha kaçyüz sayfa var böyle totem mi olur lan demiştim.Bakıyorum da 12 sayfa kalmış.

Çevrimdışı 38life

Bu yıl takımdaki zenci sayısının artışı da beni mutlu ediyor. Stoper'e de alınacak isim muhtemelen zenci olacak. Adayların hepsi zenci çünkü :) Forvet için de aynı şey geçerli. Atiba - Talisca - Stoper - Forvet + Marcelo ve belki Omeruo

Çevrimdışı tangaz

Demin Övünç 5.5 milyon Euro kazanıyor dedi.

övünç dediyse bil ki yanlıştır  :D
%88, 5,5 demedi mi ?

Çevrimdışı OrhanAker

Bu yıl takımdaki zenci sayısının artışı da beni mutlu ediyor. Stoper'e de alınacak isim muhtemelen zenci olacak. Adayların hepsi zenci çünkü :) Forvet için de aynı şey geçerli. Atiba - Talisca - Stoper - Forvet + Marcelo ve belki Omeruo
Fener zenci sever :evillol:

Çevrimdışı 38life

1903. Sayfaya gelince bomba transfer olacak demiştim kendi kendime.Sonrada ohooo daha kaçyüz sayfa var böyle totem mi olur lan demiştim.Bakıyorum da 12 sayfa kalmış.

Ozaman bu akşam bomba geliyor :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Kadroyu alanyaspora göre kuralım ozamn..nasriyi almaya çalışırken FFP YOK üstdüzey stoper kiralanmaya çalışırken ffp sıkıntı çıkarıyor dimi.. Ver 5m € kirala mangala yada sakhoyu ama olmaz biz tr ye göre kadro kurmalıyız..
Fb mal kjaer falan alıyor dimi.. Defansın üst düzey olması gerektiğini bir türlü anlamıyorsunuz..

Sevgili dostum.

Mangala'yı kiralamak istemiyorlar, 30 milyon euro'ya satıyorlar. Götüreyim mi seni mangala? Gelir misin?

Indi'yi kiralamak istemiyorlar, 10 milyona satıyorlar. Indirmek ister misin?

Üst düzey stoperler kiralık listesine pek konmuyorlar, santraforlardan farklılar. Çünkü çoğu takım kadrosunda 3 santrafor tutarken 5 stoper tutuyor.

Kiralayabileceğin üst düzey stoperler bir Sakho görünüyor, bir de Gil. İkisiyle de ilgileniyoruz. Daah kimi istiyorsun, kim gelse durdururuz Messi'yi Neymar'ı?

O sarı saçlarına vurulduğun Kuzey Tanrısı Kjaer, bitik Falcao'yu ve isimsiz Germain’i durduramadı; hem de yanında 6 milyonluk Skrtel varken.
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2016, 15:20:04 tuncaboylu ]

Çevrimiçi Samet Ç

övünç dediyse bil ki yanlıştır  :D
%88, 5,5 demedi mi ?
Adam 5.5 milyon dedi de ben de yaklaşık 6.5 7 milyon civarı biliyorum. 8.4 milyon puond kazanıyor benim bildiğım kadarıyla Nasri City'den yıldı.

Çevrimdışı TURKahvesi

Saygılar

:lol:
Portekiz Külup Başkanı çıktığı bir spor kanalında Talisca transferini anlatıyor ve diyor ki :'' Talisca büyük umutlarımızın olduğu genç bir çocuk . Bu nedenle çok yüksek bir serbest kalma maddesi koyuyoruz sözleşmesine .. Tecrübe kazanması için İstanbula gidecek . Şampiyonlar Liginde oynamak onu daha da geliiştirecektir '' açıklamasını yaptı . Spikerin '' çok düşük bir kiralama bedeli aldığınız ,Türk gazeteciler tarafından bize iletildi ' sözleri ise , '' Karşımızda öyle bir pazarlıkçı bulduk ki ' acaba Pizzi'yi de gönderecek miyiz ? diye kendime sordum . Bence bir transfer yapacaksak bu pazarlıkçı ile anlaşmalıyız '' esprisini patlatttı .
:lol:

Etiketler: