2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12357661 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Yıldız stoper alma ama yıldız sağ bek al üstelik ihtiyacın yokken :) Biraz zorlama bir düşünce olmuş bence.

Gökhan Gönül boştayken alınır, ona laf söylemem.

Ama Rhodolfo sağlamsa ve Caner(ya da başka bir sol bek) geliyorsa, Rhodolfo-Marcelo-Tosiç üçlüsünün yanına orta karar bir stoper yeterli olur.

Çevrimdışı Yasin02

yalnız baya rezil oynamış gibi :D

Orta saha oynadığı için olabilir, rezil iyi kalmış bu maç için  :ebebe:
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı mylife1903

olur da Şenol hoca bırakırsa ben takımın başında jorge jesus & manuel pellegrini ikilisinden birini görmek isterim.
Kuper olur abi dusun senol hoca da loserdi hep ikinciydi, senol sonrasi kuperi alip parlatirsak onu da reale falan sokustururuz besiktas sonrasi

Çevrimdışı Yasin02

Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı OrhanAker

olur da Şenol hoca bırakırsa ben takımın başında jorge jesus & manuel pellegrini ikilisinden birini görmek isterim.
Aynı fikirdeyim bende.
Birde kloppu istiyorum ammaa :D

Çevrimiçi Samet Ç

Yenge tv üstü için dantellerle felan doldurmuş heralde :D
Bu kadın bizim yeni Carolay'ımız olacak. Gözüm hiç tutmadı bu kadını.  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

kolinin içinde aboubakar varmış
başkan bilet parasından tasarruf etmek için koliletmiş adamı
bagajda geliyor herif  :evillol:

Aboubakar aygır gibi adam yahu, neresinden baksan 85 kilo çeker.

Onu koliye koyup getirmek, ekstra kilo farkından ötürü daha pahalıya gelir. Bizim başkan düşmez öyle yanlışa.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Aynı fikirdeyim bende.
Birde kloppu istiyorum ammaa :D

klopp TR.ye uygun değil bence

jesus olsun pellegrini olsun gerek kişilik gerek teknik anlamda çok üst düzey profesyoneller...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı T.Yapici

Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı Çağatay

Ahahaha paketlemis diyorsun ebubekiri, o degil de baskan bu tasarruf olayinin dibine vurdu bilet parasi vermemek icin etoyu deplasmandaki alanya macindan sonra alip gelmesin.

abi öyle diyosun da antalya merkez-alanya arası nerden baksan 2 saat yolu var
100 km den fazladır orası 50 tl benzin koysa belki dicem ama
antalya deplasmanı daha mantıklı olabilir  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı OrhanAker

klopp TR.ye uygun değil bence

jesus olsun pellegrini olsun gerek kişilik gerek teknik anlamda çok üst düzey profesyoneller...
Klopp a biraz taraftar gözüyle bakıyorum ayrı bir sempatim var adama :D

Çevrimiçi Kapkarakartal

Michel Preud'homme'da iyidir  :eyes

Çevrimdışı mylife1903

abi öyle diyosun da antalya merkez-alanya arası nerden baksan 2 saat yolu var
100 km den fazladır orası 50 tl benzin koysa belki dicem ama
antalya deplasmanı daha mantıklı olabilir  :evillol:
Antalya deplasmanini dusundum de transfer donemine denk gelmiir az sikinti var. adana da olumlu etoyu alip geliriz.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/HaberKartali/status/767724151335518208

Önce fiyatını sorsalarmış ya.   :money:

Muhtemelen Porto'yla Aboubakar için konuşmaya gittiklerinde mevzuuya dahil oldu bu arkadaş, 10 milyon euro istenen ve kiralanmayan adamın neyini konuşalım yoksa?

Çevrimdışı Çağatay

Antalya deplasmanini dusundum de transfer donemine denk gelmiir az sikinti var. adana da olumlu etoyu alip geliriz.

O zaman eto kendi imkanlarıyla gelsin abi adanaya
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

hayrola niye hoca bakıyoruz :D

Çevrimdışı tangaz

hayrola niye hoca bakıyoruz :D

ilerisi için  :D malum yönetim planlama konusunda sınıfta kaldığı için iş bize düştü

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Bosta olan futbolcular arasindan bir stoper alamazmiyiz? Ben baktimda martin caceres dikkatimi cekti suan sakat ama iyilesirse isimize yariyabilir
Besiktask!

Çevrimdışı Yasin02

O zaman eto kendi imkanlarıyla gelsin abi adanaya

Konya'ya gelsin abi işte ne zorluyoruz, haftasonu takımla beraber İstanbul'a döner :D
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Stoperde Tosic konusunda da kafam biraz karışık. TVden izleyenler olarak memnunuz ama son maçı staddan izleyenlerle konuştuğumda herkes Marcelo'yu övdü, çoğu kişi Tosic'den memnun değildi, hatta babam ondan Beşiktaşa stoper olmaz dedi, heh. Tolgay da beğenilmiş örneğin genel kanının aksine.

Çoğu kişi cezalı olduğu için herhalde pek stadda izleyip yorum yapan olmadı sanırım.
Staddan izlemekle tv den izlemek arasinda cok fark var

Olcayi tv den izle soversin birde stadda izle helal olsun dersin

Bende maci staddan izledim ve burada Sahanin en iyisinin MARCELO oldugunu soyledim tv den izleyenler katilmadi

Yaklasik 28 -29 hava topuna cikti ve sadece 1 inde topu rakip indirdi ondada 2 kisi yukseldi rakip oyuncular geri kalan butun hava toplarini süpürdü

Ben normalde Marceloyu begenmeyen biriyim ama Gs ve Alanya macindaki Marcelo gerçekten iyiydi

Daha cok sorumluluk alan daha cok mucadele eden bir Marcelo var ve en cok dikkatimi ceken sey gecen seneye gore baya HIZLANMIS ben gecen sezon Agir buluyordum onu
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz Kızıltaş

Asamoah Gyan haberleri dolaşıyor. Umarım olmaz. Ters giden bir şeyler var hissine kapıldım şimdi.

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı tuncaboylu

Bosta olan futbolcular arasindan bir stoper alamazmiyiz? Ben baktimda martin caceres dikkatimi cekti suan sakat ama iyilesirse isimize yariyabilir

Boşta olan stoperlerden Papa Gueye var, neden bizim için düşünülmedi ve hiç bir takım almadı anlayamıyorum.

Etiketler: