2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12358009 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Stoperde Tosic konusunda da kafam biraz karışık. TVden izleyenler olarak memnunuz ama son maçı staddan izleyenlerle konuştuğumda herkes Marcelo'yu övdü, çoğu kişi Tosic'den memnun değildi, hatta babam ondan Beşiktaşa stoper olmaz dedi, heh. Tolgay da beğenilmiş örneğin genel kanının aksine.

Çoğu kişi cezalı olduğu için herhalde pek stadda izleyip yorum yapan olmadı sanırım.
Ben geldiginden beri cok sicak bakmiyorum marceloya cok bombaci bence. Maci dogru duzgun 90dakika izleyemedim yirtti oyuzden ozetlerde gordum ama bombasini.
Neyse onumuzde 50ye yakin mac var soyle bir bakariz marceloya ama her an avatar olabilir o potansiyel var onda

Çevrimdışı Yasin02

3:50 Sneijdere beşlik  :D
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı abdusta

O kadar çok karmaşık,olmayacak isimler yazılıyorki..

Tekrar toparlayayım listesi,bu duyum listesi degil klup acıklamaları haberlerinden çıkarım

Aboubakar da fiat ve şartlar problemi var ancak klubu salı gunku maç kadrosuna almadı.Hatta Rudolfo Reis 'in bu konuda sert açıklamaları var.

Talisca yolda (cepte)

ETO Antalyanın tutumuna baglı

stopper aday isim dahi yok?

Bunların dışındakiler hepsi olmayacak olasılıklar,

Saygılar

Çevrimdışı OrhanAker

Yalnız talisca ve gelirse nasri transferi ciddi prestij katacak klübe özellikle talisca.

Çevrimdışı eski inönü

Talisca forvet arkası oynarsa efsane olur; orta saha oynarsa yazık olur.

Çevrimdışı Bishamon

Bence Marcelo da Tosicte as stoper olmamalı.Ama zorunluluktan ikisiyle başlıyoruz  :lol:

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

3:50 Sneijdere beşlik  :D

yalnız baya rezil oynamış gibi :D

Çevrimdışı tuncaboylu

O kadar çok karmaşık,olmayacak isimler yazılıyorki..

Tekrar toparlayayım listesi,bu duyum listesi degil klup acıklamaları haberlerinden çıkarım

Aboubakar da fiat ve şartlar problemi var ancak klubu salı gunku maç kadrosuna almadı.Hatta Rudolfo Reis 'in bu konuda sert açıklamaları var.

Talisca yolda (cepte)

ETO Antalyanın tutumuna baglı

stopper aday isim dahi yok?

Bunların dışındakiler hepsi olmayacak olasılıklar,

Saygılar

Stoper arayışlarının arka plana itilmesinin sebebi, Rhodolfo'nun sağlık durumundan iyi haberler gelmesi olabilir mi?

Rhodolfo milli maç arasından sonra tam hazır olacaksa, yıldız stoper yerine görev adamı stoper arayışına başlanmıştır belki.

Çevrimdışı T.Yapici

İddaa şampiyonluk oranları güncellenmiş, Beşiktaş 2.60 idi 2.40 olmuş. Şuan favori biziz  :tabe:
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı tangaz

https://twitter.com/ovuncozdem/status/767719412531073024

kolileri önden kargoya verseymiş ya ben hep öyle yaparım, o kadar yükle yoracak kendini  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

iyi kötü 3 stoperi gönderdik ama hala tek bir stoper transfer etmedik bakalım bu işin sonu nereye varacak  :icool:
Baskan adim adim cozuyor abi once santraforsuz kaldik sonra ortasahasiz simdi stopersiz kaldik eeee sonunda sira kaleye kelecek :busted_cop:

Çevrimdışı tangaz

yalnız şenol hocanın geçen hafta transfer, s.aziz ve e.derdiyok açıklamaları sonrası ben asla hocaya transferleri bırakmam. mevki söyle bizim getirdiklerimizle idare et der geçerim...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Stoper arayışlarının arka plana itilmesinin sebebi, Rhodolfo'nun sağlık durumundan iyi haberler gelmesi olabilir mi?

Rhodolfo milli maç arasından sonra tam hazır olacaksa, yıldız stoper yerine görev adamı stoper arayışına başlanmıştır belki.
Yıldız stoper alma ama yıldız sağ bek al üstelik ihtiyacın yokken :) Biraz zorlama bir düşünce olmuş bence.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Samet Ç

yalnız şenol hocanın geçen hafta transfer, s.aziz ve e.derdiyok açıklamaları sonrası ben asla hocaya transferleri bırakmam. mevki söyle bizim getirdiklerimizle idare et der geçerim...
Şenol hoca geldiğinde ilk cümlem transferleri sakın hocaya bırakmasınlar olmuştu. Cidden çok vasat adamları istiyor hoca. 

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İddaa şampiyonluk oranları güncellenmiş, Beşiktaş 2.60 idi 2.40 olmuş. Şuan favori biziz  :tabe:
Fener miydi önceki?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağatay

https://twitter.com/ovuncozdem/status/767719412531073024

kolinin içinde aboubakar varmış
başkan bilet parasından tasarruf etmek için koliletmiş adamı
bagajda geliyor herif  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı T.Yapici

Fener miydi önceki?

Evet. 2.40 fener 2.60 Beşiktaş'tı önce ki oranlar  :tabe:
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı Koa_lAA

Çevrimdışı cartographer

Yarım saatte saç ektirip, bıyık ve sakalları uçurmuş; sandığımdan daha yetenekli çıktı bu Talisca :icool:

Çevrimdışı tuncaboylu

Katılıyorum.  :tabe:

Hocamız dünyada en çok sevdiğim insanların arasında gelir, ama futbolun ekonomisinden ve transferden pek anladığı söylenemez.

Çevrimdışı tangaz

Şenol hoca geldiğinde ilk cümlem transferleri sakın hocaya bırakmasınlar olmuştu. Cidden çok vasat adamları istiyor hoca.

olur da Şenol hoca bırakırsa ben takımın başında jorge jesus & manuel pellegrini ikilisinden birini görmek isterim.

Çevrimdışı mylife1903

kolinin içinde aboubakar varmış
başkan bilet parasından tasarruf etmek için koliletmiş adamı
bagajda geliyor herif  :evillol:
Ahahaha paketlemis diyorsun ebubekiri, o degil de baskan bu tasarruf olayinin dibine vurdu bilet parasi vermemek icin etoyu deplasmandaki alanya macindan sonra alip gelmesin.

Çevrimiçi Samet Ç

olur da Şenol hoca bırakırsa ben takımın başında jorge jesus & manuel pellegrini ikilisinden birini görmek isterim.
Pellegrini'yi bende istiyorum ileride birde Sampaoli'yi bizde hoca olarak görmek isterim.

Etiketler: