2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12362879 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

stoper ismi hiç yok ya bi ara kiralık mangala deniyordu, ne oldu o iş....
Mangal işi yaş :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Transfer iyidir heyecan yaratır, takımda Gomez ve Sosa olsaydı Alanya maçındaki o boşluklarda olmazdı, bir de bu açıdan bakmak lazım transfer olayına sadece takım açısından değil taraftar ve heyecan açısından da fark yaratır..
Iste balotelli gelse o stadi doldurur. Ariza yapana kadar da rakip kaleleri golle doldurur

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Çevrimdışı mylife1903

Mangal işi yaş :evillol:
Ustume oynaniyor, komple yapiliyor, montej
Biri habire at diyor oburu mangal diyor
Guresel kompleye gurban gidiim

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Stoperde iyisi kötüsü bir yana, sayısal eksikliğimiz var.

Caner'i kiralayıp Tosiç'i stopere mi çekmeyi planlıyorlar acaba.

O zaman sadece Omeruo'yu alıp transferi kapatırlar.
Caneri alacaklarsa ben stoper almasalar da olur derim ama Rhodolfo sağlıklı eski halinde döneceği umuduyla. Rhodolfo Marcelo Tosic Necip idare eder, etmese de eder. Gidip Omeru gibi kiralıkta olsa Milosevic Franco ayarında bir adam alacaklarına hiç almasınlar daha iyi. Omeru alacağıma altyapıdan çocuk koyarım defansa yedekte dursun Türkiye kupası maçlarında oynasın yeter.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı murat baltacı

Eto ya karşı çıkanları anlamıyorum gs nin estiği zamanda snajder drogba hamlesi neyse bizim içinde eto hamlesi odur hem daha uygun maliyetli olacak hem daha fazla gol atıp katkı verecek etonun takımda olması her yönden avantaj genç oyunculara örnek olur takıma abilik liderlik yapar önemli maçlarda rol alır yedekte otursa hocaya yardımı olur. nasri eto hamlesi rakiplere korku salar beş seneye damga vurdurur.

snajder  drogba
nasri  eto
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mylife1903

Bedelsiz atinci mi kiralasak?

Çevrimdışı tuncaboylu

Transfer iyidir heyecan yaratır, takımda Gomez ve Sosa olsaydı Alanya maçındaki o boşluklarda olmazdı, bir de bu açıdan bakmak lazım transfer olayına sadece takım açısından değil taraftar ve heyecan açısından da fark yaratır..

O boşlukların sebebi ligin erken başlaması da olabilir, millet tatilde yazlıkta vs.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Nasri'nin tek Besiktas ciddi sekilde talip oldugu yaziyor fransiz basininda. Ve bu haberi gordum transferin riski bu http://m.rtl.be/sport/841078

Şu Nasri gelsin, Talisca +Q7+Etoo ile tekrar bası ve üstünlük bize geçer yeminle.
renklıler gomez ve sosa gidisinden acayip memnunler %50 lık hücum kaybı olacağını söylüyorlar.
Bu adamlar sahadayken baskının hücumun tillahını görecek o hıyarlar.
Sırf isim ve EPL deneyımı yetecek bıze

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Iste balotelli gelse o stadi doldurur. Ariza yapana kadar da rakip kaleleri golle doldurur
Yok abi o adam balon, büyük balon, Eto'o taraftarı çeker tribüne Talisca'da çeker bir iki maça ama Balotelli işi yaş..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

bence stoper konusunda son ana kadar birileri kovalanacak düşeş gelmesi beklenecek (kiralık) olmayınca da k.omeruo açıklanacak
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bence stoper konusunda son ana kadar birileri kovalanacak düşeş gelmesi beklenecek (kiralık) olmayınca da k.omeruo açıklanacak
Şu zamana kadar Omeru'nun açıklanmamasının sebebi de o bence. Yoksa şimdiye kadar 10 kere açıklanmıştı, B planı olarak tutuyorlar, aslında oyuncunun profiline bakınca en fazla M planı olur ama neyse..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Culpable

@AigleBordeaux

burda aleni bir sekilde resim cekilmis 
Turkiye liginde  olup ust duzey futbol oynayan  bundan daha alasini yapan bir cok oyuncu sayarim ama yeri degil ..

Besiktas dan 2 3 futbolcuya sahidim ama FB de cok futbolcuya sahitim .
eski GS li  en son mersinde oynayan defans ismini unuttum ona ise butun Turkiye  sahit  alemlerine ama  bir kere haberi cikmadi

Nasri'nin tek Besiktas ciddi sekilde talip oldugu yaziyor fransiz basininda. Ve bu haberi gordum transferin riski bu http://m.rtl.be/sport/841078

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Caneri alacaklarsa ben stoper almasalar da olur derim ama Rhodolfo sağlıklı eski halinde döneceği umuduyla. Rhodolfo Marcelo Tosic Necip idare eder, etmese de eder. Gidip Omeru gibi kiralıkta olsa Milosevic Franco ayarında bir adam alacaklarına hiç almasınlar daha iyi. Omeru alacağıma altyapıdan çocuk koyarım defansa yedekte dursun Türkiye kupası maçlarında oynasın yeter.

Necip'e stoperde güvenip yola çıkmasınlar, Omeruo iyidir.

Altyapıda belli ki adam yok, Omeruo 700 bin euro maaşla oynayacak ve yaşına göre tecrübeli.

Onu da yatırım olarak düşünün hem: Tutarsa satın alırız, olur biter.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

O boşlukların sebebi ligin erken başlaması da olabilir, millet tatilde yazlıkta vs.
Yok sadece ona bağlamak olmaz, İyi ve yeni futbolcular heyecan yaratır, ben Futbolla çok ilgili birisi olmasam Cenk'i, Olcay'ı izlemeye gitmem ama Sosa'yı Gomez'i izlemeye giderim, o açıdan bakmak lazım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bedelsiz atinci mi kiralasak?

Bence Omeruo kiralamak daha mantıklı, en azından makul bir satın alma opsiyonu koydururuz.

Homegrown'u çok önemsemiyorum ben, CL'de kim oynarsa oynasın.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bence de.

Bunun için Caner'i de kovalıyorlar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bence Omeruo kiralamak daha mantıklı, en azından makul bir satın alma opsiyonu koydururuz.

Homegrown'u çok önemsemiyorum ben, CL'de kim oynarsa oynasın.
Bir kere adam sağ ayaklı, Kiralık alacaklarsa bari sol ayaklı birisini alsınlar, zaten dengesiz bir yanı geçen sene 10 tane sarı kart görmüş nerdeyse 2 maçta 1 sarı kart görmüş sol stoperde oynatırsan iyice sırıtır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı solar

Stoperde Tosic konusunda da kafam biraz karışık. TVden izleyenler olarak memnunuz ama son maçı staddan izleyenlerle konuştuğumda herkes Marcelo'yu övdü, çoğu kişi Tosic'den memnun değildi, hatta babam ondan Beşiktaşa stoper olmaz dedi, heh. Tolgay da beğenilmiş örneğin genel kanının aksine.

Çoğu kişi cezalı olduğu için herhalde pek stadda izleyip yorum yapan olmadı sanırım.

Çevrimdışı tangaz

iyi kötü 3 stoperi gönderdik ama hala tek bir stoper transfer etmedik bakalım bu işin sonu nereye varacak  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı T.Yapici

Daha büyüğü yokmuydu bunun bu oldukça küçük  :evillol: Ayrıca, resim değil, fotoğraf.
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Stoperde Tosic konusunda da kafam biraz karışık. TVden izleyenler olarak memnunuz ama son maçı staddan izleyenlerle konuştuğumda herkes Marcelo'yu övdü, çoğu kişi Tosic'den memnun değildi, hatta babam ondan Beşiktaşa stoper olmaz dedi, heh. Tolgay da beğenilmiş örneğin genel kanının aksine.

Çoğu kişi cezalı olduğu için herhalde pek stadda izleyip yorum yapan olmadı sanırım.
Tolgay çok durağandı, o bölgedeki oyuncunun kafa ayak ve oyun görüş hakimiyeti daha yüksek olmalı, Tolgay bunlardan birisinde tıkanıyor, ya düşündüğünü yapamıyor ya da düşündüğüne ayakları imkan vermiyor, zamanla düzelir mi? Emin değilim ama bu pas hatası yüzdeysiyle o bölgede oynaması çok zor, bir kaç kez kontra atak imkanı verdi rakibe yaptığı pas hataları yüzünden.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

iyi kötü 3 stoperi gönderdik ama hala tek bir stoper transfer etmedik bakalım bu işin sonu nereye varacak  :icool:

Yokuşa abey :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir kere adam sağ ayaklı, Kiralık alacaklarsa bari sol ayaklı birisini alsınlar, zaten dengesiz bir yanı geçen sene 10 tane sarı kart görmüş nerdeyse 2 maçta 1 sarı kart görmüş sol stoperde oynatırsan iyice sırıtır.

Doğru diyorsun, sol ayaklı biri almaları daha avantajlı.

Etiketler: