2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12366131 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

1- Geçen seneki demeçlerinden gördük ki, Beşiktaş'a ve oyun sistemine bir meyli olduğu ortada.
2- Futbol hayatının son 2 senesinde küme düşme hattında değil de şampiyonluk yarışı içinde olmak istiyor olabilir.
3- Sponsorluk ve reklam anlaşmalarıyla bu para eksiğini kapatacağını düşünüyordur. (Bir sürü organizasyon falan düzenliyor adam, Beşiktaş'ta bu organizasyonları duyurma şansı daha fazla)
4- Taraftarın Demba Ba ve Gomez'e olan düşkünlüğünü görüp, son 2 senesinde bu ortamda bulunmak istiyor olabilir.
5- Antalyaspor'un aptal başkanından sıkılmış ve İstanbul'da daha düzgün yönetilen bir kulüpte oynamak istiyor olabilir.

İstersen daha 10 tane madde sayarım sana.
Yahu adam rusyada paranin dibine vurdu, eto para konusmaz bizim yonetimle. Bizim yonetim zaten oyle okuz bir yonetim degil sen para konusmadin al sana 500bjn euro, demez. Etonun son durumu sorulur, raporlara bakilir quaresma kadar alacaksin, denir ve eto imzalar

Hic madde sayma @tuncaboylu gerek yok. Eto winner adam herifin kafasi baska calisiyor gelir iki sene oynar istanbulda sampiyon olur, vodafone reklamlarinda oynar, clde havasini basar istanbula gelen tanidiklarina ve en onemlisi daha sonraki sohretli futbolcu transferlerimizde iyi referans olur.

Çevrimdışı GÖRKEM

Kanat almayip Talisca alinirsa büyük yanlis olur.

Çevrimdışı mylife1903

İmlam ve noktalamam çok iyidir ama gözümden kaçmış  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:
At demesen iyiydi yahu karnim acikti simdi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu adam rusyada paranin dibine vurdu, eto para konusmaz bizim yonetimle. Bizim yonetim zaten oyle okuz bir yonetim degil sen para konusmadin al sana 500bjn euro, demez. Etonun son durumu sorulur, raporlara bakilir quaresma kadar alacaksin, denir ve eto imzalar

Hic madde sayma @tuncaboylu gerek yok. Eto winner adam herifin kafasi baska calisiyor gelir iki sene oynar istanbulda sampiyon olur, vodafone reklamlarinda oynar, clde havasini basar istanbula gelen tanidiklarina ve en onemlisi daha sonraki sohretli futbolcu transferlerimizde iyi referans olur.

Çok güzel özetlemişsin abi.  :claps:

Çevrimdışı R.Langdon

@hosgeldin. Önce bi yasını gir abi mi kardeş mı diyeceğiz onu bilelim  :biggrinking:

oldu sanırım :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Allahını seven üstümüze kap filan atsın ya..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı artena_condari

Allahını seven üstümüze kap filan atsın ya..

Talisca madem geliyor bu akşam, niye açıklamıyorlar hala merak ediyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

At demesen iyiydi yahu karnim acikti simdi.

@mylife1903, kaç kilosun abi sen?  :kop: :kop:

Çevrimdışı Bishamon

Allahını seven defans alsın

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903, kaç kilosun abi sen?  :kop: :kop:
Zayifladim yahu simdilerde 98 falanim. Param yok gunde bir sefer yemek yiyorum ama ne yesem yariyor arkadas anlamadim su iciyorum kilo aliyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Zayifladim yahu simdilerde 98 falanim. Param yok gunde bir sefer yemek yiyorum ama ne yesem yariyor arkadas anlamadim su iciyorum kilo aliyorum.

Yarasın abi.  :lol:

O sunta benzer şeyler var ya Eti Form falan tarzı, acıktıkça onlardan at ağzına bir tane.  :)

https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/1425093-30234-eti%CC%87-form-light-kepekli%CC%87-bi%CC%87skuvi%CC%87-5-li%CC%87225-gr

Yine çıkıyoruz konu dışına, neyse dur bakalım.  :lol: :lol:

Çevrimdışı emrecakmak

Sosa tshirtlerini atmıyoruz 😂

Çevrimiçi Kapkarakartal

Öyle bir kıvama geldimki lisansı olan futbolcu alsınlar razıyım.

Çevrimdışı tangaz

Yarasın abi.  :lol:

O sunta benzer şeyler var ya Eti Form falan tarzı, acıktıkça onlardan at ağzına bir tane.  :)

https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/1425093-30234-eti%CC%87-form-light-kepekli%CC%87-bi%CC%87skuvi%CC%87-5-li%CC%87225-gr

Yine çıkıyoruz konu dışına, neyse dur bakalım.  :lol: :lol:

konu dışı mı yapıyoruz hani nerede ne zaman Çağataya haber verin :upto:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Gelecek santraforu atacağı gol sayısı üzerinden değerlendirmek sığ bi' düşünce. Oyun içi etkinliğe ve diğer unsurlara total olarak bakmak gerekiyor. Yoksa mevcut kadro yapısını ve santrafor pozisyonunu anlatmak için 'gol adedi' en güçlü parametre olacak elbette.

Çevrimdışı İhsan

ben yeni üye oldum arkadaşlar
herkese merhabalar  :busted_cop:

Hoşgeldin ama Necmi abi KAPa bildirmeden inanmam  :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Transfermarkt'ta Utku Yuvakuran'ı satın alma opsiyonuyla 1 sene kiralık olarak aldığımızı gösteriyor.

Yanlış mı gösteriyorlar, yoksa başka bir şeyler mi var bilmediğimiz?

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı T.Yapici

Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/Muratozen1903/status/767698467640803328

Stopere Gil'i alacağız gibi görünüyor, başka aday kalmadı.

Bariz her ihtimale karşı Omeruo'yu kiralasınlar şimdiden, onda da arıza çıkarsa 1.5 stoperle lige girmeyelim.

Çevrimdışı Orhan

drogba çinden 1,5 yıllığına 10 milyona geldi herkes alkışladı biz etooyu 2 yıl 5 milyona alıyoruz herkes dudak büküyor.
100 milyon yuro transfer bütçemiz var. Batımızda fransa güneyimizde italya var ondan beğenmiyorlar abi.

Çevrimdışı solar

Eto'o adı ilk anıldığından bu yana sıcak bakmadığım bir isimdi, yaşı ve ''transfer planlamamız'' sebebi ile. Ama bu kadar süre geçmesine rağmen yerine bir alternatif bulunamadığı için ve buradaki arkadaşların pozitif yorumlarını okuyarak ikna oldum. Kendisinden en büyük beklentim Cenk'e abilik/mentorluk yaparak onun da seviyesini yükseltmesi.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Etiketler: