2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12362344 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı asi_kartal

Eto nun ölüsü dirisi ismi cismi her şeyi iş yapar.. Cl de ismi yeter, ins biz alirz rakiplere gitmez.

Not : forvet dışında ekstradan..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı can1903

Arkadaşlar Eto'o 50 dakikadan fazla kaldırmaz hazırlanması da 2 ayı sürer son fotosuna bakın bira göbeği yapmış resmen.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bu paralar Eto'o için çok fazla.

Çevrimdışı Zafer55

Eto için kiralama teklifinde bulunsaydık resmi olarak.Antalyaspor kabul de etse red de etse şuan her şey daha normal olmazmıydı?Kiralama isteği ne demek?Oyuncuyu istiyoruz ama bonservis ödemek istemiyoruz demek değilmi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Eto'o icin bahsedilen rakam çok fazla ve 2 senelik direk sözleşme de saçma.

Tamam bende bu adamın gelmesini istiyorum ama 1+1 sözleşme bedelsiz ve max 1.8 almalı.

Sonuçta biz bu adamın peşinde illaki Eto'o diye kosmuyoruz o bizi daha fazla istiyor. Bu sebeple bu kadar para verilecekse eğer inanılmaz saçma bir rakam olmuş bu.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamın şu anda 2 yıllık 3 milyon euro'luk sözleşmesi var. Zaten 6 milyon euro var cebinde.

Sana gelmek için 2.5'u kabul etmesi bile iyi bir fedakarlık, 2 senede 1 milyon euro indirim yapıyor.

Aboubakar'ı kiralamak için Porto'ya 2.2 vereceğimize, Eto'o ya 2.5 milyon euro maaş vermek daha mantıklı. Kaldı ki Aboubakar da en az 1.5-2 maaş isteyecek.

Gerçi çok gaza geldik sanırım, daha biten bir şey yok diyor Murat Özen.

Çevrimdışı Savaş

Adamın şu anda 2 yıllık 3 milyon euro'luk sözleşmesi var. Zaten 6 milyon euro var cebinde.

Sana gelmek için 2.5'u kabul etmesi bile iyi bir fedakarlık, 2 senede 1 milyon euro indirim yapıyor.

Aboubakar'ı kiralamak için Porto'ya 2.2 vereceğimize, Eto'o ya 2.5 milyon euro maaş vermek daha mantıklı. Kaldı ki Aboubakar da en az 1.5-2 maaş isteyecek.

Gerçi çok gaza geldik sanırım, daha biten bir şey yok diyor Murat Özen.
Aslında Pektemekten cebimize kalan 1 milyon euro gibi bir rakam var. Ben bunu her türlü kar sayarım. Bu parayı Eto'dan düşsek Eto'o senelik 1.5 milyona gelmiş oluyor.

Bardağın dolu tarafından bakmak bu olsa gerek :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:busted_cop:

Talisca geliyürrr :ishock:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tuncaboylu

Aslında Pektemekten cebimize kalan 1 milyon euro gibi bir rakam var. Ben bunu her türlü kar sayarım. Bu parayı Eto'dan düşsek Eto'o senelik 1.5 milyona gelmiş oluyor.

Ya da Gomez'den 3.5 (bazı kaynaklara göre 5.5) maaş boşluğu açıldı, onun sadece 2.5'uyla yerini dolduruyoruz.  :ok:

Çevrimdışı Dr.Zeck

Remy dediler Bony dediler onca ismi gündeme aldılar da sonunda gidip 35lik Eto'o'ya 2 yıllık sözleşme önerdilerse vay halimize.

tmmda ne istersin acaba ? belki olumsuzluk oldu neden sadece kendi gozunle bakıyorsun olaya ? halimizde ne var cok merak ediyorum o 35 lik dediğin adam gecen sezon antalya formasıyla 2. oldu krallık yarısında.

keske basa siz gecsenizde messiyi getirirsiniz ..

bnm sadece takıldıgım konus ucreti cok fazla gibi

Çevrimdışı Savaş

Ya da Gomez'den 3.5 (bazı kaynaklara göre 5.5) maaş boşluğu açıldı, onun sadece 2.5'uyla yerini dolduruyoruz.  :ok:
Ben Gomez'in parasının üst duzey, Nasri gibi bir adama gideceğini düşünüyorum.

Sosa'nın parasi Talisca'yı karşılar. Heralde Gökhan'ın parası da stopere gider.

Çevrimdışı Zafer55

Aboubakar'ın türkiye temsilcisi Ceylan Çalışkan.
Mbokani'nin türkiye temsilcisi Ahmet Bulut.

Aboubakar bitmezse kim biter sizce  :tabe:
İkisinin de sadece 5-6 dakikalık 2şer videosunu izledim.Mbokani yi daha çok beğendim ben.İnşallah aboubakar bitmez diyorum şahsen ben :dontknow:

Çevrimdışı SEBA

Eto'u'nun bu göbekle 1 haftada 3 maç kaldıracağına inanan varsa gelsin. Yoksa kalsın.

Çevrimdışı Koa_lAA

etoo iyidir.. bu sene idare etsin bizi yeter.. seneye bakılır artık başka biri..

Çevrimdışı tangaz

Eto'o'ya gerçekten 2.5 milyon euro verilmesi düşünülüyorsa Quaresma da demez mi ben niye 1.600 alıyorum diye...

dememesi lazım zira Q7 portoda 500bine oynuyordu bize 3 katı maaşla geldi. etoo 3,5 alıyor ve indirime gidiyor bize gelirken...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı canU

Eto'o kusura bakmasın clde oynamak istiyorsa 1.8-2 aralığına gelecek. Sözleşme de 1+1 olur ya gol barajı konur uzatmak için ya da minimum maç sayısı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben Gomez'in parasının üst duzey, Nasri gibi bir adama gideceğini düşünüyorum.

Sosa'nın parasi Talisca'yı karşılar. Heralde Gökhan'ın parası da stopere gider.

Nedense ben Nasri'nin geleceğini düşünmüyorum, başkan yine Fener'e zokayı yutturmak için attı ismini belki de.

Şimdi bunlar gidip 2.5 milyon kiralama bedeli + 5 milyon maaşa kiralar Nasri'yi.  :evillol:

Çünkü Talisca geliyor, 2 stoper geleceği kesin gibi, 1 santrafor da kesin. Bizim başkan 1 haftada 5 transfer yapar mı sizce?

Çevrimdışı tuncaboylu

Eto'u'nun bu göbekle 1 haftada 3 maç kaldıracağına inanan varsa gelsin. Yoksa kalsın.

Ben varım. Nereye geliyoruz?

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Ben ayrıca eto nun 2.5 alcagını düşünmüyorum.. 20-25 gol arası 500k , 25 gol üstü bi 500 k ve şampiyonluk içinde 500k gibi rakamlara anlaşmıştır.. Adamın bize maliyeti maç başılarla 4m  € seviyelerindedirki 1 forvet daha alınacaksa çok fazla maliyet olacaktır

Çevrimdışı Dr.Zeck

ucak falan yokmu takip etmeyi ozledim :)

Çevrimdışı artena_condari

tmmda ne istersin acaba ? belki olumsuzluk oldu neden sadece kendi gozunle bakıyorsun olaya ? halimizde ne var cok merak ediyorum o 35 lik dediğin adam gecen sezon antalya formasıyla 2. oldu krallık yarısında.

keske basa siz gecsenizde messiyi getirirsiniz ..

Eto'o'nun Antalya'da oynamasıyla Beşiktaş'ta oynaması farklı olacaktır; Antalya'nın tüm hücüm stratejisi "Eto'o'ya ver, yapar bir şeyler" idi; Beşiktaş'ın hızlı ve yüksek tempodaki hücümlarına ayak uydurabilecek mi şüpheliyim. Kaldı ki muhtemelen bildiğin gibi Eto'o'nun gerçek yaşı tartışmalı.

Neyse, Eto'o'nun gelmesine karşı değilim ben, sadece sözü geçen ücretlerin akıl dışı olduğunu düşünüyorum. Eto'o + Cenk + Mbokani olsun, ona da razıyız.

Çevrimdışı Zafer55

Eto ya karşılık ömeri verelim.Hem forvetsiz kalmasınlar yazık  :)  Ömere verilecek 1 milyonu da düşersek Eto 500bin e gelir.Bide boyko giderse onun maaşını da düş  aha sana bedava Eto :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben ayrıca eto nun 2.5 alcagını düşünmüyorum.. 20-25 gol arası 500k , 25 gol üstü bi 500 k ve şampiyonluk içinde 500k gibi rakamlara anlaşmıştır.. Adamın bize maliyeti maç başılarla 4m  € seviyelerindedirki 1 forvet daha alınacaksa çok fazla maliyet olacaktır

Nereden çıkarılıyor bu maddeler, cidden çözemiyorum.

"20-25 gol arası 500 bin, 25 golden sonra bir 500 bin daha" falan. Cidden soruyorum, hangi profesyonel futbolcunun sözleşmesinde böyle bir saçma maddeler silsilsesi yer alıyor da, bu tarz bir öngörüde bulunuyorsunuz?

Takım artık maç başı değil puan başı ücret uyguluyor, onu bile takip etmeden acayip senaryolar yazılıyor. Gerçekten çok enteresan.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bu abi çok güzel şeyler yazıyor twiterda ve güzel tespit etmiş..

Çevrimdışı Koa_lAA

Nereden çıkarılıyor bu maddeler, cidden çözemiyorum.

"20-25 gol arası 500 bin, 25 golden sonra bir 500 bin daha" falan. Cidden soruyorum, hangi profesyonel futbolcunun sözleşmesinde böyle bir saçma maddeler silsilsesi yer alıyor da, bu tarz bir öngörüde bulunuyorsunuz?

Takım artık maç başı değil puan başı ücret uyguluyor, onu bile takip etmeden acayip senaryolar yazılıyor. Gerçekten çok enteresan.

fm den :DD

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu abi çok güzel şeyler yazıyor twiterda ve güzel tespit etmiş..

Eto'o ya Mehmet Batdal muamelsi yapmış, belli ki bilgili bir abiymiş.  :tabe:  :kop: :kop: :kop: :kop:

Etiketler: