2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12368194 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Four four two açık açık yazmış

http://fourfourtwo.com.tr/2016/08/22/samuel-etoo-besiktasta/

Mario Gomez’in ayrılığı sonrası, santrfor arayışlarına hız veren Beşiktaş, Antalyaspor’un dünyaca ünlü golcüsü Samuel Eto’o’yu kadrosuna kattı.

Kamerunlu yıldızın bonservisi için siyah-beyazlıların kasasından 600 bin Euro çıkacak. Yıllık 2,5 milyon Euro ödenecek Samuel Eto’o ile 2 yıllık sözleşme imzalanacak.

TÜRKİYE’DE YENİDEN DOĞDU

CV’sinde Real Madrid, Barcelona, Inter, Chelsea gibi dünyaca ünlü kulüpler bulunan 35 yaşındaki oyuncu, başarısızlıkla sonuçlanan Everton ve Sampdoria deneyimlerinin ardından Antalyaspor’da eski günlerine döndü.

Geçen sezon Süper Lig’de 31 maça çıkan Samuel Eto’o, 20 gole imza atarak Mario Gomez’in ardından ligin en golcü ikinci oyuncusu oldu.

PFDK’LIK OLDULAR

Hatırlanacağı üzere Antalyaspor, izinsiz transfer görüşmesi yapıldığı gerekçesiyle Samuel Eto’o ve Beşiktaş kulübünü Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) şikayet etmiş, bunun sonucunda taraflar Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilmişti.

KADROYA ALINMADI

Öte yandan tecrübeli golcü, takımının dün Osmanlıspor ile oynadığı maçın 18 kişilik kadrosuna alınmazken, karşılaşmayı tribünden takip etti.
Haber yanlis yahu
O 600bin yuro antalyanin bize verecegi paradir
2.5 milyon euro antalyanin etoya verecegi sozlesme fesih bedelidir
Romayi yakan ebubekir
1453 yasindayim
Ilk halife neron

Bizim baskan semsiye girince bagiran antalyayi oyle birakmaz o semsiyeyi acar once sonra 600bin yurolarini alir, sonra etoya kalan 7 milyonluk alacaginin 2.5milyonunu alir ustune etoyla 1+1 sozlesme yapar 1.5milyon verir, mac basi falan da vermez ustune 20golu gecemezse maasinin yarisini da odemez ve 5milyona cine satar. Ohhhh

Çevrimdışı atalay

Gelecek oyuncular -gelecekse- ve eldeki fiziksel olarak hazır olamayan isimler için milli takım arası önemli fırsat. Doğru antrenman programı ve en az iki hazırlık maçı oynayarak o açığı kapatabilirler. Umarım gelecek isimler fiziksel olarak çok geride değillerdir.
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2016, 13:38:04 atalay ]

Çevrimdışı artena_condari

Remy dediler Bony dediler onca ismi gündeme aldılar da sonunda gidip 35lik Eto'o'ya 2 yıllık sözleşme önerdilerse vay halimize.

Çevrimdışı Zafer55

ETO'O haberleri baya bir çoğaldı.

Hangi şartlarda gerçekleşecek bakalım transferi.

Eto - Ömer takası uyar bana.
Ömer yıllık 1m€ alacak.Düş Etonun masşından onu.Koy ömer yerine Hamza yı tamam işte

Çevrimdışı Zafer55

Haber yanlis yahu
O 600bin yuro antalyanin bize verecegi paradir
2.5 milyon euro antalyanin etoya verecegi sozlesme fesih bedelidir
Romayi yakan ebubekir
1453 yasindayim
Ilk halife neron

Bizim baskan semsiye girince bagiran antalyayi oyle birakmaz o semsiyeyi acar once sonra 600bin yurolarini alir, sonra etoya kalan 7 milyonluk alacaginin 2.5milyonunu alir ustune etoyla 1+1 sozlesme yapar 1.5milyon verir, mac basi falan da vermez ustune 20golu gecemezse maasinin yarisini da odemez ve 5milyona cine satar. Ohhhh
:D Bir ilavede ben yapayım:
 Donunu kendi getirecek :lol:

Çevrimdışı abdusta

Alıntı
A comitiva do FC Porto defronta a equipa italiana, esta terça-feira, às 19h45. Em jogo está a qualificação para a fase de grupos da Liga dos Campeões.

Nuno Espírito Santo repete a convocatória escolhida para o jogo com o Estoril e acrescenta dois nomes nos eleitos para o jogo com a Roma: Alex Telles e Evandro. O lateral regressa, depois de ter cumprido uma partida de castigo. O médio está de volta, após ter recuperado de lesão.
Bueno continua a ser a ausência notada. Depoitre não está inscrito na UEFA. Brahimi e Aboubakar não entram nas contas do Porto para esta temporada. Diego Reyes volta a ser chamado. É, neste momento, o terceiro central do plantel.

Salı günü Romaya karşı oynayacak Porto da Aboubakar kadroya alınmamış.Haber bu sabah 10.00 da derlenmiş
yorum olarak Beşiktaşın teklifi hala masada ve Porto anlaşmak istiyor.

saygılar

Çevrimdışı anılnr

Eto ile 1 yıldan fazla imzalanmamalı.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Eto'o-Aboubakar-Cenk bence gayet sağlam bir üçlü olur

Çevrimdışı can1903

Eto'o ve göbeği gelmez inşallah.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Zafer55

lens, remy, babacar, bony, gil, vida isimlerinden üçü gelsin muazzam olur da şimdiye kadar böyle bir transfer sezonu yaşamadık.

Şahsi düşüncem, defansa ilk 11 için yetersiz iki isim (omeruo, kaan), kanat için isim yapmış biri (nasri), santrfor için ise düşüşte olan iyi bir golcü (etoo) ile transfer sezonunu bitiririz.

Yıllardır transfer sezonunu böyle geçiriyoruz çünkü.

Talisca yı aldığımız ön şartı ile, ben yazdığın senaryoya kabulüm.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bizim etoya ihtiyacımız kaç yıllık ?? 1 yıl dediğinizi duyar gibiyim.. Biz bu adamı bir yıl kiralasaydık olmuyormuydu?? Neden 2 yıl bu adama kontrat yaptıkki.. Seneye ffp bitiyor sonuçta.. Daha iyi ve genç adam alınabilir. Dünkü eto resimlerini gördünüzmü bilmiyorumda formu çok kötü gözüküyordu..

Çevrimdışı tuncaboylu

Yıllık 2,5 mılyon dıyorlar ama cok gıbı geldi bana . Artı bonservis için 600 bin.

2.5 normal, Antalyaspor'dan 3 milyon alıyor adam zaten.

Ama kesin konuşmak için erken bence, ortalığı karıştırmak ya da nabız yoklamak için yapılan haber de olabilir.

Şimdi Antalyaspor başkanı çıkıp vık vık edip, "bize gelen teklif yok mok" derse şaşmam o yüzden.
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2016, 13:49:25 tuncaboylu ]

Çevrimdışı artena_condari

Eto'o'ya gerçekten 2.5 milyon euro verilmesi düşünülüyorsa Quaresma da demez mi ben niye 1.600 alıyorum diye...

Çevrimdışı anılnr

Bizim etoya ihtiyacımız kaç yıllık ?? 1 yıl dediğinizi duyar gibiyim.. Biz bu adamı bir yıl kiralasaydık olmuyormuydu?? Neden 2 yıl bu adama kontrat yaptıkki.. Seneye ffp bitiyor sonuçta.. Daha iyi ve genç adam alınabilir. Dünkü eto resimlerini gördünüzmü bilmiyorumda formu çok kötü gözüküyordu..

Koskoca İbrahimovic peşinde onlarca klüp varken Manu ile 1 yıllık imzaladı.Eto'yu biz olmasak kim alacak ?

Çevrimdışı tuncaboylu

Eto'o'ya gerçekten 2.5 milyon euro verilmesi düşünülüyorsa Quaresma da demez mi ben niye 1.600 alıyorum diye...

Eto'o nun kariyeri Quaresma'yı donunda sallar.

Çevrimdışı ayayhan

eto  1-2 yıl farketmez her OLASILIKTA çin arap liglerine göderilir.

transferin son gecesi ahmet bulut'un getirdiği oyuncuları kiralarız. başka da birşey olmaz. bu kadar olmaz. 1 yıldır stoper arıyoruz  transfer sezonu bitti bitecek 2-3 isimden başka bişi duymadık. yazık vallahi.

Çevrimdışı tuncaboylu

eto  1-2 yıl farketmez her OLASILIKTA çin arap liglerine göderilir.

Aynen öyle. Eto'o bu sene oynat, aldığın paraya ya Amerika'ya ya Arap yarımadası'na satarsın seneye.

Çevrimdışı Besiktasincocugu

etoo 35 yasinda ve gobekli olmasina rahmen hala cok istekli ve karakterli bir oyuncu. son vuruslari hala cok iyi, ben gelmesini isterim ama 2 senelik sozlesme fazla 1+1opsiyonlu daha mantikli olur
Besiktask!

Çevrimdışı autopsy

Quaresma'nın bildiğini Eto unutmuştur. Eto için o cümleyi kuracak bir oyuncu yok bu topraklarda .

Çevrimdışı Tolga

Eto'nun gelmesini isteyen biri olarak eğer söylenen rakamlar doğruysa bence fazla vermiş oluruz diye düşünüyorum.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Aboubakar'ın türkiye temsilcisi Ceylan Çalışkan.
Mbokani'nin türkiye temsilcisi Ahmet Bulut.

Aboubakar bitmezse kim biter sizce  :tabe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı LuceGel

Etoo hayırlı olsun rakamlar uygun maçlarda multipozisyonlarda oynatabiliriz. :ok:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı abdusta

Aboubakar'ın türkiye temsilcisi Ceylan Çalışkan.
Mbokani'nin türkiye temsilcisi Ahmet Bulut.

Aboubakar bitmezse kim biter sizce  :tabe:

Mbokani ile ilgili haberi bu sabah yazdım klubunun beklentisi 7 milyon euro bonservis
kiralamaya sıcak bakmıyor ama son dakika ne olur bilinmez
ancak ETO gelirse Mbokani gereksiz olur bana göre

hala ortada stoper yok bu gidişle Fabriyi oynatırız o bolgede

saygılar

Çevrimdışı Savaş

Eto'o icin bahsedilen rakam çok fazla ve 2 senelik direk sözleşme de saçma.

Tamam bende bu adamın gelmesini istiyorum ama 1+1 sözleşme bedelsiz ve max 1.8 almalı.

Sonuçta biz bu adamın peşinde illaki Eto'o diye kosmuyoruz o bizi daha fazla istiyor. Bu sebeple bu kadar para verilecekse eğer inanılmaz saçma bir rakam olmuş bu.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: