2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12358649 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Şu mükemmel transfer politikasının meyvelerini almaya başlasak artık. 9 gün kaldı armut gibi kaldık ortada bir tane stoper ismi geçmiyor son gün Omerou gelecek herhalde onun için böyle yapıyorlar. Talisca'nın bile transferinin bittiğine dair şüphelerim var.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu 1903 cemiyeti kimdir nedir, bilen var mı?

Çok aklı başında bir yazı yayınlamışlar da, bir sorayım dedim.

Çevrimdışı emrecakmak

Bu gidişle kuradan sonra açıklanacak transferler

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada Fenerbahçe'nin Samir Nasri konusundaki en büyük kozu, Arsenal'den eski takım arkadaşı Robin Van Persie'ymiş.

Güzel sözlerle ikna etmeye çalışıyormuş Nasri.  :lol: :lol:

Nasri cevap olarak, "Daha sen oynayamıyorsun o takımda, bana ne anlatıyorsun?" dese ne diyecek acaba.

Çevrimdışı b.damatoglu

Canerin tek cezbeden tarafı homegrown olması

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TURKahvesi

1,5 milyon euro diye bir habere rastlamadım ama Ben biraz farklı dusunuyorum
velevki farklı bir anlaşma olsun Beşiktaşın haberi olduguna inanıyorum
mekanizma çok farklı yazılı degil sözlü konusulmuştur ve Başkanın wolksburg transferinin her şartından bilgisi vardır.
zira hep takip ettiğim FIO ile BESIKTAS arasında özel bir kanal var

ilişkiler o kadar yakınki daha önce yazdıgım gibi Beşiktaş Babacarı yollayın desin
ALITALIA ile ertesi gun Istanbulda,sonradan konusulur şartları

Ama neden BABACAR istenmiyor bilemiyorum acaba Şenol hocamı istemedi?

saygılar

anladım @abdusta
yalnız şunun altını çizeyim
ben şahsen Babacar konusundaki ısrarcı tavrım şu nedendendir
forumda günler öncesinden belirttiğim gibi ana sebep Aboubakar'dır
yani Aboubakar mı Babacar mı derseniz ben tereddütsüz Babacar derim
gözlemlediğim kadarıyla Aboubakar'a göre daha böyle derli toplu görünmekte her alanda yani Babacar
yoksa bu ikisinden daha iyi golcüler mevcut
neyse bu konuda son mesajımdır
Beşiktaşım için hayırlısı ne ise o olsun

fio verecekse Giuseppe Rossi versin  bize gölcü lazım kanat forvet ikinci planda
k.bakma sana bu konuda katılmıyorum @ayayhan (hem Rossi konusunda hem Babacar konusundaki kanat forvet dediğine Babacar direkt santrafordur)

Çevrimdışı Zafer55

Ne Caneri allah aşkına...
İsmail kartala,pereira ya yaptıklarını Şenol Hoca ya yaptığını düşünsenize...Necipti Cenkti Olcaydı Tolgaydı yeminlen linç ederler onu.Ne hocaya bırakırlar ne taraftara ne yönetime.
Yeteneklerini performanslarını sorgulasak da adamlıklarından emin olduğumuz bir oyuncu grubuna sahipiz.Hepsi evlat kardeş gibi gönlümüzde.Röportajlarını bile izlerken beni gururlandıran bu "bizim çocuklar" ın içinde ne işi var Canerin

Çevrimdışı SEBA

Göklerdeki Kartal

Çevrimdışı SEBA

Ne kadar yakışmış  :ok:

Çevrimiçi Necmi

Yedek sol bek genç ve ileriye dönük olmalı.

Stoper-Orta Saha-Forver gelsin artı Nasri ve yedek stoper veya sol bek.

Nasri veya kanat oyuncusu gelmezse, hoca Caneri isteyip Adrianoyu önde kullanabilir. Eğer Şenol Hoca isterse gelsin Caner, isterse vardır bir bildiği derim.

hocaya bırakırsan bir sene erenle serdar azizle fıtık olursun
Şenol hocaya transfer bırakılmaz

Çevrimdışı TURKahvesi

bu Caner ısrarını da ayrıca anlayamıyorum
ya kasten yapıyorlar ya da farkında değiller
Caner'i almak E.Belözoğlu'nu almakla eşdeğerdir
Caner'i aldık diyelim bizim oyun içindeki karakter yapımız mevcuttur bunu bozmak demektir
zaten Q7 var yanına Nasri gelecek üstüne Caner'i de aldık mı kaotik yapı baş gösterir bu hiç iyi olmaz
şu anki pırıl pırıl karakterli oyuncularımız mevcut hoca ve başkan yönetimde dahil
işte bu karakterli yapının baskınlığı sayesinde başarıya ulaşıyoruz

not:Caner'in futbolcu yeteneğine bir lafım yok olamaz da gününde Caner her zaman müthiş işler yapar burası ayrı.

Çevrimdışı Savaş

Fourfourtwo özel haber girmiş. Ne kadar doğru bilemem.

Mario Gomez’in ayrılığı sonrası, santrfor arayışlarına hız veren Beşiktaş, Antalyaspor’un dünyaca ünlü golcüsü Samuel Eto’o’yu kadrosuna kattı.

Kamerunlu yıldızın bonservisi için siyah-beyazlıların kasasından 600 bin Euro çıkacak. Yıllık 2,5 milyon Euro ödenecek Samuel Eto’o ile 2 yıllık sözleşme imzalanacak.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Takımların oyun kalitelerinin potansiyel aralığı epey düşük.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 13:55:17 atalay ]

Çevrimdışı OrhanAker

Kap ın şifresini unuttular herhalde :duman:

Çevrimdışı İhsan

Takın moralini bozmamak için gelecek sene transfer yapalım

@Bishamon

Ben transfer yapmayalım mı dedim ? Neden böyle tepki verdin?
Hayır KAP daha önce gelsin elimizdeki oyuncuklar daha iyi oynar diyorsan eyvallah. Görüşe saygı duyarım, ama  kusura bakma dalga geçilecek bir şey söylemedim ben.

Polemiğe girmeden düşüncelerimi aktarmaya çalışıyorum:

Cuma sabahı forvet kapı, on numara kapı gelirse Akşama Cenkten Tolgay'dan verim alamayabilirsin. Böyle bir riske girmeye gerek yok.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Bishamon

@Bishamon

Ben transfer yapmayalım mı dedim ? Neden böyle tepki verdin?
Hayır KAP daha önce gelsin elimizdeki oyuncuklar daha iyi oynar diyorsan eyvallah. Görüşe saygı duyarım, ama  kusura bakma dalga geçilecek bir şey söylemedim ben.

Polemiğe girmeden düşüncelerimi aktarmaya çalışıyorum:

Cuma sabahı forvet kapı, on numara kapı gelirse Akşama Cenkten Tolgay'dan verim alamayabilirsin. Böyle bir riske girmeye gerek yok.

3 aydır transfer bekleniyor.Normal bir süreçte transferin kamp döneminde yapılması gerekir.Bundan sonra oyuncular ne kadar geç katılırsa uyum süreci, maç kondisyonu vb. açısından biz zararlı çıkarız.Ayrıca Cenk ve Tolgay çok hırslılar.Transfer yapılması onları kötü değil iyi anlamda etkiler.

Çevrimdışı furkankaya1903

Selamün Aleyküm abiler/kardeşler... Eto'o serbest kalmadı mı ? Antalya ödemeyi yaptı mı ? KAP gelir mi acaba ? Çok soru sordum galiba özür dilerim...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Geçen sezon ligde içeride dışarıda tokatlanacak takım sayısı minumum 10 demiştim. Bu sezon sayı biraz daha yüksekmiş gibi duruyor. Takımların oyun kalitelerinin potansiyel aralığı epey düşük.

Bayağı düşük :)

Çevrimdışı Zafer55

Selamün Aleyküm abiler/kardeşler... Eto'o serbest kalmadı mı ? Antalya ödemeyi yaptı mı ? KAP gelir mi acaba ? Çok soru sordum galiba özür dilerim...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alp er tunga öldi mi?  :)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Alp er tunga öldi mi?  :)

:kop: :kop: :kop: :kop: zafer abi ben yazcaktım sen benden daha cok yasıcaksın  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı graser

ETO'O haberleri baya bir çoğaldı.

Hangi şartlarda gerçekleşecek bakalım transferi.

Çevrimdışı fatih e.

lens, remy, babacar, bony, gil, vida isimlerinden üçü gelsin muazzam olur da şimdiye kadar böyle bir transfer sezonu yaşamadık.

Şahsi düşüncem, defansa ilk 11 için yetersiz iki isim (omeruo, kaan), kanat için isim yapmış biri (nasri), santrfor için ise düşüşte olan iyi bir golcü (etoo) ile transfer sezonunu bitiririz.

Yıllardır transfer sezonunu böyle geçiriyoruz çünkü.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

ETO'O haberleri baya bir çoğaldı.

Hangi şartlarda gerçekleşecek bakalım transferi.

Yıllık 2,5 mılyon dıyorlar ama cok gıbı geldi bana . Artı bonservis için 600 bin.

Çevrimdışı panic13

Four four two açık açık yazmış

http://fourfourtwo.com.tr/2016/08/22/samuel-etoo-besiktasta/

Mario Gomez’in ayrılığı sonrası, santrfor arayışlarına hız veren Beşiktaş, Antalyaspor’un dünyaca ünlü golcüsü Samuel Eto’o’yu kadrosuna kattı.

Kamerunlu yıldızın bonservisi için siyah-beyazlıların kasasından 600 bin Euro çıkacak. Yıllık 2,5 milyon Euro ödenecek Samuel Eto’o ile 2 yıllık sözleşme imzalanacak.

TÜRKİYE’DE YENİDEN DOĞDU

CV’sinde Real Madrid, Barcelona, Inter, Chelsea gibi dünyaca ünlü kulüpler bulunan 35 yaşındaki oyuncu, başarısızlıkla sonuçlanan Everton ve Sampdoria deneyimlerinin ardından Antalyaspor’da eski günlerine döndü.

Geçen sezon Süper Lig’de 31 maça çıkan Samuel Eto’o, 20 gole imza atarak Mario Gomez’in ardından ligin en golcü ikinci oyuncusu oldu.

PFDK’LIK OLDULAR

Hatırlanacağı üzere Antalyaspor, izinsiz transfer görüşmesi yapıldığı gerekçesiyle Samuel Eto’o ve Beşiktaş kulübünü Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) şikayet etmiş, bunun sonucunda taraflar Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilmişti.

KADROYA ALINMADI

Öte yandan tecrübeli golcü, takımının dün Osmanlıspor ile oynadığı maçın 18 kişilik kadrosuna alınmazken, karşılaşmayı tribünden takip etti.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Zafer55

:kop: :kop: :kop: :kop: zafer abi ben yazcaktım sen benden daha cok yasıcaksın  :kop: :kop: :kop:
Allah ikimize de uzun ömür versin.Dinimiz amin  :)

Etiketler: