İki kelam da Talisca için edelim. Seyretmişliğim ve takip etmişliğim var. Öyle bir oyuncu ki net iki seviye atlatır. İkili mücadelelerde yıkılmaz, çalım atar, kesicidir, şut atar, uzun paslar konusunda uzmandır, sırtı dönük oynar, yani kısacası komple bir orta saha oyuncusudur. Eksik yanı ise şut-pas-dribling tercihlerinde hatalı kararlar alabilmesi. Lakin Şenol hoca ne yapar eder geliştirir takıma monte eder. 3 maç geçsin Sosa unutulur.
Tosic yedek sol stoper olmalı şu takımda. Bazı arkadaşlar stoper ayakta durabilmeli diye saçma bir argümanın arkasına sığınıp beğenmiyorlar. Kayarak müdahalelerinde başarılı ise ki genel olarak başarılı o zaman bırak yatsın. Başarısız bir görüntü sergilemiş olsaydı müdahalelerinde hak verirdim.
Bu takımın yedek sol stoperi Tosictir. Sağ stoper Marcelo-Rodolpho fazlasıyla güçlü. Sol stoper ile birlikte yedek sol bek alınıp savunma hattı için transfer kapanmalı.
Ortasaha rotasyonunda Atiba-Tolgay-Oğuzhan-Talisca arasından 3lü kurulur. Necip DOS rotasyonuna Aras ise OOS rotasyonuna katılır.
Ben kanatlarda eksiklik seziyorum. Quaresma oldu 33 yaş high performance veremez artık verse dahi uzun maç temposuna ayak uyduramaz. Olcay-Kerim ise net 11 oyuncusudur diyemiyorum. Ah be Olcay keşke dribling ve bitiricilikte biraz level atlasaydın

Arastan umutluyum henüz resmi maçta göremedik ama kalite var bu çocukta. Skor yapacak bir kanat oyuncusu.
Ömer bu takımın 3.forveti olmaktan öteye gidemez. Belki çok çalışkan ama yok zor Ömerle. Cenk ise nazar değmesin, inşallah üstüne koyup seneye 1.forvetimiz olur ama şu aşamada top striker şart takıma. Aboubakar olur iyidir severim
SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi