2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12370635 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

bu arada gökhan töre ;

25 maç ve üzeri oynarsa 13 milyonluk opsiyon otomatik devreye giriyordu galiba yeni transfer Ayew'in 4 ay sakatlanması işimize geldi :D :evillol:

Bugün kü maçtada ilk 11 :)
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2016, 18:01:50 cursedofdragon ]

Çevrimdışı can1903

Keyifler gıcır  :icool:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kalyoncu

Pıt pıt yapıyo :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Jukebox

Raskolnikov ne kadar duyumcuysa ben de o kadar duyumcuyum.İtibar etmemek gerek.

Çevrimdışı can1903

Pıt pıt yapıyo :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bir görüşme için mesajlaşmıştır belki.  :super:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Librarius

Bazi arkadaslar Aboubakar transferi icin burun bukuyor. Evet, cok bitirici bir oyuncu degil; fakat bizim sistemimizde rakip stoperlerle bogusacak bir oyuncuya ihtiyacimiz var. Cenk cok iyi bir golcu fakat det forvet oynayabilecek biri degil, zira stoperlerin arasinda kayboluyor.  Aboubakar cok hareketli ve guclu. Ayrica oyun bilgisi de cok ust duzey. Tek sikintisi bitiricilik. Yasi daha genc ve bu konuda da kendini gelistirebilir.

Fernandao gibi kalas bir oyuncuya bile 20 uzeri gol attiran bir hocamiz ve sistemi var. Aboubakar biz de cosacaktir. Bundan hic suphem yok Allah'in izniyle.

Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı RevivaL

Eğer bu kadar gülüp transfer yapmadan dönüyorsa vay halimize  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başkan sanki kilo almış. Çerez götürürken baya da yemiş heralde

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MrtBlgc

Raskolnikov ne kadar duyumcuysa ben de o kadar duyumcuyum.İtibar etmemek gerek.
Adı üstünde zaten duyumcu. Fazla itibar etmeyeceksin ama görmezden de gelmeyeceksin. Burda yere göğe sığdıramadığımız BTD'nin son dönemde ne kadar patladığını hepimiz biliyoruz fakat takip etmeye devam ediyorum. Başka türlü günler geçmiyor çünkü.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Orhan

Mesela Sosa için her zaman gideceğini söyledi. Kulüpten açıklama yapıldığı zaman da bile Sosa gidiyor dedi. Takımdan ayrılacak oyuncuları birer birer yazdı ve sanırım yanılmadı, yazdığı oyuncuların hepsi takımdan ayrıldı. GS'nin Josue transferini çok önceden yazmıştı. Boyko -  Malagaya kiralandı falan dedi en son 2-3 gün evvel, ve öyle bir ihtimal de var şuan için sanırım. Daha var ama aklıma gelenler bunlar.

Bende güvenilir buluyorum. Bu sene iyi duyumları oldu. Gomez gidecek diye lig bitmeden yazdı. Şafak Malatya da iyi duyumlar veriyor.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Talisca instagramda Oğuzhan'ın attığı golü beğenmiş 433.

Çevrimdışı OrhanAker

Gel gel sende gel :D

Çevrimdışı Librarius

Turk spor basini kadar objektiflikten uzak baska bir spor basini var mi bilmiyorum. FB les bir takim olan grasshoppers'a 3 atinca "Muhtesem Fener," Besiktas en az 4 eksikle Alanya'ya 4 atar "Besiktas cok guc kaybetmis." 

:lol: :lol: :lol:
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Jukebox

Adı üstünde zaten duyumcu. Fazla itibar etmeyeceksin ama görmezden de gelmeyeceksin. Burda yere göğe sığdıramadığımız BTD'nin son dönemde ne kadar patladığını hepimiz biliyoruz fakat takip etmeye devam ediyorum. Başka türlü günler geçmiyor çünkü.

Yok abi görmezden gel bu adamı.
Bunun gibi bir de evren manchester mı ne var ikisi aynı.İsmimiz kimle geçiyorsa hayırlı olsun sözleşme detayları falan diye bir iki şey yutturuyorlar,Beşiktaş üzerinden prim yapıyorlar.
BTD farklı onlar daha önce isimleri vs herkesten önce yazıyorlardı twitter,haber kanalları vs kim varsa bakıyordu BTD'ye.
Şimdi BTD'nin tek yaptığı milleti oyalama ve motive etme.Verdikleri haberler,isimler hepimizin bildiği ve kendilerinin twitter'dan okuduğu haberler.
Bence Erdal Torunoğulları ile bir bağlantıları vardı,görevden ayrılınca haber bağlantıları kesildi.

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Takimarkadasinin golunu begenmis normal :)
Besiktask!

Çevrimdışı MrtBlgc

Bende güvenilir buluyorum. Bu sene iyi duyumları oldu. Gomez gidecek diye lig bitmeden yazdı. Şafak Malatya da iyi duyumlar veriyor.
Geçen sene çok kötü tahminlerde bulunmuş ondan burda çoğunluk pek onun duyumlarına itibar etmiyor sanırım. Yalnız benim gözümde RASKOLNIKOV, BTD 'den daha duyumcu. BTD kesin bilgi vermekten kaçınıyor tepki almamak için. Bir kaç kere tepki aldılar çünkü.

Çevrimdışı Orhan

Geçen sene çok kötü tahminlerde bulunmuş ondan burda çoğunluk pek onun duyumlarına itibar etmiyor sanırım. Yalnız benim gözümde RASKOLNIKOV, BTD 'den daha duyumcu. BTD kesin bilgi vermekten kaçınıyor tepki almamak için. Bir kaç kere tepki aldılar çünkü.

Zaten burası transfer başlığı. Duyum olur haber olur caps olur paylasırsın.Yuzde yuz doğru cıkmasını beklyenler zaten hayal kuruyor hele fikret ormanın oldugu yerde hiç bir transfer kesin değildir.

Çevrimdışı MrtBlgc

Yok abi görmezden gel bu adamı.
Bunun gibi bir de evren manchester mı ne var ikisi aynı.İsmimiz kimle geçiyorsa hayırlı olsun sözleşme detayları falan diye bir iki şey yutturuyorlar,Beşiktaş üzerinden prim yapıyorlar.
BTD farklı onlar daha önce isimleri vs herkesten önce yazıyorlardı twitter,haber kanalları vs kim varsa bakıyordu BTD'ye.
Şimdi BTD'nin tek yaptığı milleti oyalama ve motive etme.Verdikleri haberler,isimler hepimizin bildiği ve kendilerinin twitter'dan okuduğu haberler.
Bence Erdal Torunoğulları ile bir bağlantıları vardı,görevden ayrılınca haber bağlantıları kesildi.
Evren'i takip etmiyorum, onun için bir şey söyleyemem ama dediğim gibi RASKOLNIKOV son dönemde başarılı tahminlerde bulunuyor. Bir zararı yok ki niye görmezden geleyim? Mesela Şafak Malatya burda çok sevilen bir gazeteci o da arada sırada Raskolnikov'la konuşuyor sanırım. Bahsedildiği gibi çok boş, bağlantısı olmayan birisi olduğunu düşünmüyorum.

Çevrimdışı MrtBlgc

Zaten burası transfer başlığı. Duyum olur haber olur caps olur paylasırsın.Yuzde yuz doğru cıkmasını beklyenler zaten hayal kuruyor hele fikret ormanın oldugu yerde hiç bir transfer kesin değildir.
Transfer döneminin başından beri bunu anlatmaya çalışıyorum. Burası transfer başlığı ve burda kesin olsun olmasın her duyum paylaşılmalı ki başlık amacına ulaşsın. He doğruluk payı vardır yoktur orasını kestirmek güç zaten fakat ben bir zararı olduğunu düşünmüyorum. Benim için en güvenilir kaynak Murat Özen mesela çünkü yönetimden çok tanıdığı var ve doğruluk payı en yüksek tahminleri o yapıyor. Tahmin demek de doğru değil.. Kaynaklarını iyi kullanıyor diyelim.

Çevrimdışı cursedofdragon

biz burda indiyi beğenmezken liverpool indi için 9 milyon € teklif yapmış.

Çevrimdışı anılnr

Martins İndi gelirse çok fena elimizde patlayacak gibi hissediyorum
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2016, 18:47:12 anılnr ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu Indi nin iyi stoper oldugunu mu gosterir ?

Ya Liverpool bu takmayin bu kadar Hep diyorum Ingilterenin Fenerbahcesidir Liverpool

Vasat adamlara Ederinin 3-4 mislini verip alir sonra sene sonunda da oturup ağlarlar yillardir boyle bu..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı AvrupaKartalı

transferde örnek alinacak en son kulüp liverpooldur, onlari örnek alirsak demirören döneminden beter oluruz :D
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Alsinlar hayrini görsünler :super:

Simdi bi tane sakar stoperi Fenere yolladilar ya bosluk hissettiler demekki oyuzden Skrtelin yerini baska bir sakarla doldurmaya çalışıyorlar :D

Not : Skrtli beğeniyorum normalde

transferde örnek alinacak en son kulüp liverpooldur, onlari örnek alirsak demirören döneminden beter oluruz :D
Cok Net :busted_cop:

Onlar transferde Feneri ornek alıyorlar :bandit: :evillol:

Etiketler: