2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12360410 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

İndi, oyunun ihtiyaçlarını kağıt üzerinde karşılamayacağı gibi saha içinde fark da yaratmaz. Oyuncuyu olduğundan fazla göstermeyi de anlayabilmiş değilim. Omeruo için de benzer şeyleri düşünüyorum.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 12:40:27 atalay ]

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Ben hala bocchetti diyorum.. 2m € ya alınabilir..
+ serdar taşçıda eklenebilir..4-5m € ya 2 sağlam adam almış olursun

[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2016, 16:59:44 Uğur Uğurlu ]

Çevrimdışı mrred

Adrianonun dün ilk goldeki tacı asist sayılmış. Transfermarkt öyleyazmış ilginç geldi bana. oğuzhan 3 kişiyi çalımladı o taçtan sonra nasıl asist oluyor bilen biri var mı ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı onurturan

Yarın umarim kap gelir kamu olarak aydinlanmaya cok ihtiyacimiz var  :pray:

Çevrimdışı artena_condari

Talisca, Aboubakar ve Indi üçlüsünden içime sinen sadece Talisca. Indi hakkında bir fikrim yok ve bence Aboubakar Cenk'in yedeği olacak - tarz olarak benzer oyuncular, Cenk 11'de oynamaya alışır-heyecanını yenerse Aboubakar'a gerek kalmaz. Keşke Remy'i alabilseydik.

Çevrimdışı cursedofdragon

Adrianonun dün ilk goldeki tacı asist sayılmış. Transfermarkt öyleyazmış ilginç geldi bana. oğuzhan 3 kişiyi çalımladı o taçtan sonra nasıl asist oluyor bilen biri var mı ?

olur niye olmasın :)

Çevrimiçi Kapkarakartal

Ne kadar yanlış bir değerlendirme olsada golden önceki pas asist sayılır.

Çevrimdışı brkntcnr

Kiralık Caner çok güzel hamle olur. Gelmesi çok zor ama gelirse yalnız işin ilginç tarafı fenerin geçen seneki en önemli 3 oyuncusundan ikisini alıp bizde "rotasyon" oyuncusu yapacağız. Enteresan olur bence.

Çevrimiçi Necmi

Milan q7yi almaz zaten sosayi alip taraftardan tepki aldilar bunuda alirlarsa istifa sesleri iyice artar
kim istifa edecek :D
bir şirket iyi yönetilmiyor diye insanların çıkıp o şirketin sahibinin istifa etmesigerektiğini
söyleyebilirmi? Milan artık çinlilerin istediklerini alır istediklerini satarlar isterlerse bütün oyuncuları elden
çıkarır gençlerle yollarına devam ederler kimsenin söz hakkı yokki

Çevrimiçi sozkul

Kötü diyenleri ciddiye almayın. 24 yaşında 31 kere Hollanda bmilli takımı forması giymiş,  2 senedir Porto' da oynayan adamı beğenmeyecek kadar büyümedik.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hollanda milli takımının en kötü yeri defansı

Çevrimdışı brkntcnr

Asıl takımın gücünü haftaya Konya maçında göreceğimizi düşünüyorum. Alanya değerlendirilecek bi rakip değil. Çok kötüler. Düşerler gibi bu sene. Ama düşerken fenerden galatasaraydan da puan alsalar hiç fena olmaz :lol: :lol:

Takım bas bas hücumcu orta saha ve santrafor diye bağırıyordu. Dün Tolgay' ın ne oynadığını anlamadım. 10 numara için yeterince yaratıcı değil ona rağmen son gole güzel bir asist yaptı. İyi olduğu yönleri aldığı toplarla beklenmedik anda hızlı bi şekilde ileri çıkıyor. Ama ileri çıkıp dikine giderken kararları çok keskin ve doğru değil. Yani kime pas vereceğini iyi seçemedi dün birkaç pozisyonda, sonrasında da pas hatası yaptı.
Cenk de iki gol atmasına rağmen ilk yarı hiçbirşey yapmadı sahada. Kaçırdığı bir tane yüzde yüz var canı sağolsun ama ilk yarı çok etkisizdi. Olcay' ın golünde aslan payı beck in olmasına rağmen topu olcaya güzel bıraktı. Attığı golde de aslında doğru vurmadı ama rakip kaleci çok kötü olduğundan o golü yedi. Yoksa kalede bi muslera , babacan ,demirel veya onur olsa o şutu da gol olmazdı. Şuan anca nöbetçi golcü olur. Gelecek ise büyük bi soru işareti.

Çevrimdışı KadirA

İndi'ye yetersiz deniliyor. Vay anasını sayın seyirciler. İki yıldır porto ile 70 maç çıkarmış adamı beğenmiyoruz.

İndi-Aboubakar-Talisca transferleri level atlatır. Yedek bir sol bek ve olursa İnler tarzı bir dos veya bir kanat kulübeye alınabilir.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bishamon

Oyuncuyu izlemeden şurda şurda oynamış kesin alınmalı diyenleri anlamıyorum.

Çevrimdışı abdusta

Caner şu an olmasa bile devre arasında gönderilecektir.
Adriano varken Caneri alıp yedektemi oturtacagız?

Formda,Serbest bir Quaresma her iki kanatıda uçurur.

Saygılar

Çevrimdışı onder23

Fikret Orman "Talisca hafta başında istanbul da olacak."

Çevrimdışı klubnika01

Inter, Caner Erkin ile önümüzde ki 10 gün içinde yollarını ayıracak. (NTV Spor)  :alala: :alala:

Çevrimiçi Samet Ç

Talisca ile transfer kapanır. Bu saatten alınacak stoper ve forvet vasat isimler olacak belli oldu.

Çevrimdışı brkntcnr

Indi bence kötü stoper değil ya. Tamam bi mangala değil ama öyle yerin dibine sokulacak bi stoper de değil. Ama şuan gelse takımdaki en iyi stoper olur orası ayrı.

Çevrimdışı Orhan

Çevrimdışı brkntcnr

Fikret Orman: "Talisca transferini tamamladik. Yarın Istanbul'a geliyor!"  :ishock: :ishock:

Çevrimiçi Samet Ç

İndi gördüğüm en sakar stoperlerden biri.

Çevrimdışı abdusta

Inter, Caner Erkin ile önümüzde ki 10 gün içinde yollarını ayıracak. (NTV Spor)  :alala: :alala:
Italyan medyası,Almanya ve İspanyadan isteyenler durumu degerlendiriyor diye yazmışlar

saygılar

Çevrimdışı brkntcnr

Fikret Orman: "Porto bize bir rakam dayatmak istiyor. 2.2 milyon Euro'nın üstüne çıkmam. Beşiktaş'ın parasını kimseye yedirmem." (Bip Spor)

Aboubakar da geldi bence. Sadece işte ucuza getirdik, beşiktaşın parasını yedirmiyoruz gibi bir pr açıklaması olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı Besiktasincocugu

kim istifa edecek :D
bir şirket iyi yönetilmiyor diye insanların çıkıp o şirketin sahibinin istifa etmesigerektiğini
söyleyebilirmi? Milan artık çinlilerin istediklerini alır istediklerini satarlar isterlerse bütün oyuncuları elden
çıkarır gençlerle yollarına devam ederler kimsenin söz hakkı yokki
Istifa dediysek protesto anlaminda dedik hocam :D
Milan cinlilerin elinde dogruda adamlar yinede taraftari memnun etmek icin transfer yaparlar, her mac protesto edilmek istemezler herhalde.
Sosa transferinden taraftar hic memnun degil zaten bunun ardindan birde q7 gelirse vay cinlilerin haline :D
Besiktask!

Etiketler: