2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12360371 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Oyuncular top kayıpları ile sonuçlanacak biçimde bireyselliğe aşırı kaçıyor ve topsuz oyunda geçmiş senelere kıyasla daha pasifler. Takımın geometrisinde kat edilmesi gereken mesafe de var.

Benzer arızalar ve geometri sorunu geçen sezon da vardı; defaatle yazdım. Dünkü problem daha çok orta saha kurgusu ve ön bölgedeki bazı oyuncuların lakayıt tutumundan kaynaklıydı. Bu problemi geçen sezon olduğu gibi oyun merkezini olabildiğince önde kurgulayarak çözebiliriz lakin bu her maçın planı olamaz.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Milan Q7 için  4m €  verse yeter.. O paraya rahat lens alınır..

Çevrimdışı Bishamon

Bir kere Lens'i o paraya alamazsin.Ikincisi Lens'in Quaresma'dan daha fazla katki verecegini nereden biliyorsun?

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı artena_condari

O parayla Lens alınır mı bilemem ama 33 yaşında hala ciddi gelgitleri olan bir Quaresma 4m €'ya satılır bence.
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2016, 14:30:26 artena_condari ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bir kere Lens'i o paraya alamazsin.Ikincisi Lens'in Quaresma'dan daha fazla katki verecegini nereden biliyorsun?

Geçen yıl q17 ne oynadı?? Kapıları tekmelediği dönemi hatırlıyormusun?? Adamın tek derdi trivela ve rabonadan gol atmak olan bi adam..  Gecen yıl sadece evimizde oynadıgımız son maçlardaki adam aklınızda sanırım.. İlk yarı onun oynadığı maçlarda gol atamıyoduk ve çıktıgı an gol atmaya başlıyorduk.. Benim gibi olcayı sevmeyen adama olcayı sevdirdi, sırf q7 oynamasın diye olcayın oynamasını istiyordum..q7 bizim hızlı oyunumuza göre değil.. Topu ayagında çok tutuyor ve çalımlamaya çalışıncada % 90 kaptırıyor topu..

[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2016, 14:36:54 Uğur Uğurlu ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Nasriyle fenerde ilgileniyormuş biz hangi adamla ilgilensek ona yöneliyorlar ve bir hayli fazla para verip alıyorlar , katkılarıda düşük oluyor. Bunu başarı olarak görmek de çok enteresan durmak yok yola devam

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Milan q7yi almaz zaten sosayi alip taraftardan tepki aldilar bunuda alirlarsa istifa sesleri iyice artar
Besiktask!

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı SEBA

Antalyaspor'da Samuel Eto'o 18 kişilik Omsanlıspor maç kadrosunda yok.

Çevrimdışı Yasin02

Sen bana bir adım gel ben sana Samuel Eto'o (totem içerir  :) )
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı Bishamon

Geçen yıl q17 ne oynadı?? Kapıları tekmelediği dönemi hatırlıyormusun?? Adamın tek derdi trivela ve rabonadan gol atmak olan bi adam..  Gecen yıl sadece evimizde oynadıgımız son maçlardaki adam aklınızda sanırım.. İlk yarı onun oynadığı maçlarda gol atamıyoduk ve çıktıgı an gol atmaya başlıyorduk.. Benim gibi olcayı sevmeyen adama olcayı sevdirdi, sırf q7 oynamasın diye olcayın oynamasını istiyordum..q7 bizim hızlı oyunumuza göre değil.. Topu ayagında çok tutuyor ve çalımlamaya çalışıncada % 90 kaptırıyor topu..

Avrupa Liginde en iyi oyuncularimizdandi.Tolga olmasaydi onun sayesinde grubu gececektik.Ligin ikinci yarisi Tore kaybolmusken kim oynadi?

Çevrimdışı RevivaL

Fikret Orman hem Aboubakar, hem de Martins İndi ile anlaşma sağladı. Porto ile görüşmeler devam ediyor. (DHA)

tam ben paylaşıyordum benden hızlısın :)

Eto Beşiktaş'ımıza hayırlı olsun :)

İlk defa böyle birşey yapıyorum içime doğdu :)

1+1 yıllık yıllık 2 milyon €  free olarak gelicek :)

Çevrimdışı mülkübey

Q7 Oğuzhan'la mevcut kadronun en değerlisidir . Sadece forma girmek için 3-4 haftaya ihtiyacı var . Bir de yaptığı ortalara vurabilecek bir forvete .Sonucuna inanmadığı ortayı yapmaz
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Bu arada gökhan töre değer kaybetmiş 15 milyon € idi transfermarkt'ta değeri.14 milyon € olmuş.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fikret Orman hem Aboubakar, hem de Martins İndi ile anlaşma sağladı. Porto ile görüşmeler devam ediyor. (DHA)
İndi nasıl oyuncudur ?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hala transfer yok.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

İndi nasıl oyuncudur ?

kötü diyor herkeste necip'in stoper oynamasından iyidir herhalde :)

Kiralık alınacak hem memnun kalmazsak almama imkanımız var elimizde kalmaz :)

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Aspor mbokani ile anlasildi diyor, baskasi abubakar yakin diyor, simdi siz etoo gelecek icime dogdu diyosunuz benim kafa iyice karisti  :alala:
Besiktask!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu arada gökhan töre değer kaybetmiş 15 milyon € idi transfermarkt'ta değeri.14 milyon € olmuş.
Boş ver artık onu artık bizde değil    Çok gerçekçi bir şey değil zaten o site emenike 10 oğuzhan 14 diyor ama 20 22'den aşağı olmaması gerekirdi

Çevrimdışı MUSTAFA_

1903'ün edindiği bilgiye göre; M.City Kulübü ile Nasri'nin kiralık olarak Beşiktaş'a gelmesi konusunda anlaşan Siyah Beyazlı Yönetim, bu hafta içi yıldız futbolcunun menajeri ve oyuncu ile bir araya gelerek transferi konusunda görüşecek.

Yapılacak görüşmelerin ardından Futbol Komitesinin Nasri ile anlaşması durumunda yıldız futbolcunun Beşiktaş'a kiralık olarak gelmesi bekleniyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kötü diyor herkeste necip'in stoper oynamasından iyidir herhalde :)

Kiralık alınacak hem memnun kalmazsak almama imkanımız var elimizde kalmaz :)
Bence fena bir stoper değil son birkaç senedir izlemedim hollanda milli takım stoperi necipten de tosicten de iyidir

Etiketler: