2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12360311 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu atiba bep dogru yerde mi durur arkadas. Bir ara baglanabildim maca bakiyorum beck ileri gitmis bizim ozzy topu ortasahada eveleyip geveleyince atiba kosarak sag bek pozisyonuna gecti becki ileri gonderdi atak bozulmasin diye sonra atak olgunlastikca yavas yavas yerine kaydi, inanilmaz akilli oyuncu iqsu 150falandir herifin. Bu akilla daha 3 sene oynar
Abi inanilmaz bir adam ya onu stadda canli izlemen lazim , Beck ileri cikiyor topu kaptiriyoruz hemen gidip sag beke yama yapip rakibi karsiliyor , Marcelo duran topta ileri cikiyor veya orta sahaya top dagitmaya cikiyor Atiba hemen stopere geçiyor yok böyle bir adam gercekten..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı OrhanAker

Eğer eto ve nasri gelirse çift 8 ile oynayabiliriz bence.Deneyebiliriz :bandit:
           Eto
Nasri.          Aras
    Talisca.  ozi
           Atiba

Çevrimdışı abdusta

Quresma katki verecek.. düzelecek ve yine vazgecilmezimiz olacak..
ayrica simdi  yunus emre gelirse görursunuz  siz :evillol:
Geldim :busted_cop:

Dun bende begenmedim , hazır degil henüz bi ara bende kızdım b.kunu cikarmaya basladi diye :bandit:

Ama bu yapılan agir eleştirilere katilmiyorum , Gecen sene basinda da boyle herkes görmüyordu yok soyle yok böyle diye sonra ne oldu ? Takimin vazgeçilmezi oldu ve katki sagladi yine oyle olacak form tutsun ozaman konusuruz yine :tabe:

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bu tablo vahim bir durumdur.. Şuan için de başarısızlıktır.. 2 stopermi olur..Bide CL de oynayacagız.. Ya oynamasak stopersiz olacakmışız demekki.. Yönetim çok güzel algı yaratıyor.. Alamıyacagımız oyuncuları gazetecilere uçurup taraftarın gazını alıyorlar.. Bence kadro gecen yıldan kötü..dünkü maçta da gördük hucum hattını..konyayı yada güçlü defans yapan takımları zor yeneriz bu kadroyla

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu tablo vahim bir durumdur.. Şuan için de başarısızlıktır.. 2 stopermi olur..Bide CL de oynayacagız.. Ya oynamasak stopersiz olacakmışız demekki.. Yönetim çok güzel algı yaratıyor.. Alamıyacagımız oyuncuları gazetecilere uçurup taraftarın gazını alıyorlar.. Bence kadro gecen yıldan kötü..dünkü maçta da gördük hucum hattını..konyayı yada güçlü defans yapan takımları zor yeneriz bu kadroyla

arkadaş birini gönderiyoruz biri çıkıyor :)

2 stoperle mi kalıcak zannediyorsunuz siz takımı ? :)

arkadaş birini gönderiyoruz biri çıkıyor :)

2 stoperle mi kalıcak zannediyorsunuz siz takımı ? :)
:evillol: :evillol:

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Sende 2 stopermi alınacak sanıyosun?? Yada 2 . Alınacagın marcelodan iyi olacaganı?? Valla sizin kafadakilere bu kadroda fazla..

Çevrimdışı autopsy

Sende 2 stopermi alınacak sanıyosun?? Yada 2 . Alınacagın marcelodan iyi olacaganı?? Valla sizin kafadakilere bu kadroda fazla..

Cidden enteresansınız . Satmadan alamıyorsun bunu biliyorsun değil mi ? Transfer sezonu bitti mi , bitmedi . Adamlar tekrar ceza almadan en uygun şartlarda halletmeye çalışıyor, bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. Sizin kafadakilere de bu yönetim fazla , Demirören lazım size .

Çevrimdışı atalay

Takımın hücumdan savunmaya geçerken ki transformasyon problemleri sürüyor. Mevcut oyuncu gurubu ve oyun anlayışı ile bu sıkıntılar devam edecek.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Zaten 4 tane üst düzey Stoper olmaz biz Barcelona - B.Münih felan değiliz bunların yanına Omeruo ve birde üst düzey oyuncu alınıp orası 4'lenecek.

Çevrimdışı Savaş

Dostum bende planlamadan şikayetçiyim ama bu çıkış abartı olmuş biraz. Herkes farkında 2 stoper ile olmayacağının. Tabikide 2 stoper gelecek ve illaki biri düşük profilli olacak.

Zaten 4 tane üst düzey adam alıp 2'sini yedek oturtma lüksümüz yok şuan. 1 üst düzey ve bir marcelo - rhodolfo şuan yeterli.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dun maci canli izledim

Takim 10 numara ve Forvet diye bas bas bağırıyor

Cenkle olmaz bunda herkes hemfikir zaten.

Olcay Dun cok kötüydü ama yine de Golünü atti bir sekilde adamda Seytan tüyü var , Hicbir sey vermedigi macta bile bir anda çıkıp skor üretebiliyor boyle bir özelliği var

Quaresmayi hic begenmedim :bandit:

Tolgayi cok beğendim cok iyiydi

Atibayi konusmaya bile gerek yok Takimin bel kemigi can damarımız Ahtapotumuz

Marceloyu da cok beğendim , Akilli oynadı yaklasik 28 - 29 hava topuna cikti ve sadece birinde topa o vuramadi onda da rakip 2 kisi ile birden cikti topa onun haricinde butun yuksek toplari süpürdü , gecen seneye gore bayagi ustune koymuş ve HIZLANMIŞ , gecen sene ben agir buluyordum onu , Rakibin yuksek top veya savunma arkasina top atacağını anladigi an rakip santrafordan once kosmaya başlıyor :busted_cop:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Takımın hücumdan savunmaya geçerken ki transformasyon problemleri sürüyor. Mevcut oyuncu gurubu ve oyun anlayışı ile bu sıkıntılar devam edecek.
Oyuncular top kayıpları ile sonuçlanacak biçimde bireyselliğe aşırı kaçıyor ve topsuz oyunda geçmiş senelere kıyasla daha pasifler. Takımın geometrisinde kat edilmesi gereken mesafe de var.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Cidden enteresansınız . Satmadan alamıyorsun bunu biliyorsun değil mi ? Transfer sezonu bitti mi , bitmedi . Adamlar tekrar ceza almadan en uygun şartlarda halletmeye çalışıyor, bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. Sizin kafadakilere de bu yönetim fazla , Demirören lazım size .
Bu yıl mı stoper problememiz çıktı?? Ama sizde hafıza yok saanırım..kadro planlaması denen birşey var.. Ama yönetim günübirlik transfer politikası var.. Geçen yıl para artıracagımıza yada pedro,milo, alexis gibi olmıyacak oyuncular defans hattımızı kuracagımıza  adam gibi stoperler alabilirdik rahatlıkla..FFP ayağına bi biz transfer yapamıyoruz nedense

Çevrimdışı artena_condari

Dün Lig TV'de Aboubakar'a maaş olarak 3 milyon euro önerildiği söylendi de adam Porto'da 1.25 kazanıyor; değer mi sizce?
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2016, 13:58:39 artena_condari ]

Çevrimdışı onurturan

Alacaz ya adam gardaş :sumo:

https://twitter.com/futbolarena/status/767312065283428352
8 Milyon € :bandit:

Oradan gelen para ile Nasriyi 2 yil kiralayalım yillik ücretinin de bir kismini ordan karsilariz :tabe:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Nerde bizde o şanş.. Q7 den kurtulacagımız yok bizim..
Eğer giderse nasri ve lens gelebilirse harika olur..hep hayal :))

Çevrimdışı autopsy

Bu yıl mı stoper problememiz çıktı?? Ama sizde hafıza yok saanırım..kadro planlaması denen birşey var.. Ama yönetim günübirlik transfer politikası var.. Geçen yıl para artıracagımıza yada pedro,milo, alexis gibi olmıyacak oyuncular defans hattımızı kuracagımıza  adam gibi stoperler alabilirdik rahatlıkla..FFP ayağına bi biz transfer yapamıyoruz nedense

Evet bir tek biz alamıyoruz çünkü bonservis dengesi ile ilgili anlaşması olan sadece biziz . GS'ın anlaşması yıllık maaşlar ile ilgili mesela, keza Trabzon'un da öyle . Detayları takip etmediğin çok belli . Bu yönetimin oyuncu satarak kazandığı parayı toplam tüm Beşiktaş yönetimleri kazanmamıştır ama bakmak istediğin yerden bakarsan sadece istediğini görürsün. Daha 3 yıl önce Feda demiş bir takım stadsız şampiyon oluyorsa ve aldığı oyuncular parlatılıp kar edilerek satılıyorsa elde başarı vardır başarısızlık değil . Ben yapılan her şey doğru demiyorum da senin gibi sadece tek bir olayın üzerine giderek ad hominemin dibine vurmuyorum. 40 tane parametre varken sadece olumsuz olan 2-3 tanesini çekip onun üzerinden konuşmak komik oluyor biraz .

Çevrimdışı Gökhan Kurt

8 Milyon € :bandit:

Oradan gelen para ile Nasriyi 2 yil kiralayalım yillik ücretinin de bir kismini ordan karsilariz :tabe:

Nani o kadara gitti Yunus. Q7 bu bence bir farkı olmalı

Çevrimdışı Gökhan Kurt

40 tane parametre varken sadece olumsuz olan 2-3 tanesini çekip onun üzerinden konuşmak komik oluyor biraz .

Abicim ne güzel konusmussun öyle. Bakmak bu olsa gerek. Tebrikler. Daha cok olumlu seyler olacak ins.

Çevrimdışı can1903

Nasri kesinlikle gelmeli yoksa Quaresma aynı tas aynı hamam devam eder.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Etiketler: