2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12367430 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Quarezma takıma luks gibi duruyor,onu anlayan yok,orta yapacak/yapıyor 18 icinde kimse yok
takımüstü oynuyor,takımda kalite yükselmeye başlayınca Avrupa şampiyonumuz Q7 den daha çok verim alınacaktır.

Saygılar
Nasıl yok dün net 3 tane orta pozisyonu vardı Cenk te 18 deydi ama Quaresma gitti kalecinin kucağına attı topu. Bu sadece ortaları bir de. İki tane seri pas yapsa atak şekillenecekken topu ezip bitirdiği pozisyonları saymıyorum bile.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onurturan

Quarezma takıma luks gibi duruyor,onu anlayan yok,orta yapacak/yapıyor 18 icinde kimse yok
takımüstü oynuyor,takımda kalite yükselmeye başlayınca Avrupa şampiyonumuz Q7 den daha çok verim alınacaktır.

Saygılar
Değisik ve güzel bir bakis açısı abi tebrikler..

Çevrimiçi Samet Ç

Ntvspor'a göre Adriano ikinci maçta Konya maçının kadrosunda olabilirmiş. Ama bence zorlamaya gerek yok milli takım arasından sonra tam hazır olur.

Çevrimdışı cursedofdragon

o buzdolabındakilerden sonra nasi bu saatte uyandin sen yoksa uyumadın mı hiç  :evillol:

uyanıktım o saatte 7 yi 5 geçeye yattım :D

12:01'de kalktım ama yavrusunu kartal kapmış fatma girik gibiyim şuan :D

5 saat uyumuşum :)

Çevrimdışı autopsy

Saygılar

Hiç katılamayacağım , takım hızla atağa çıkarken kaç kez gereksiz adam eksiltme çabalarıyla takımın hızını kesti. Üstüne üstlük bir çoğunda da topu kaptırdı . Bizim en büyük özelliğimiz zaten pas oyunu ve takım oyunu . Quaresma bizim takımın üzerinde falan oynayamaz , ancak takıma uyabilir. Geçen senenin ikinci yarısında bunu başardı ve faydalı oldu ama dün izlediğim Q7 bildiğin eskiye dönmüş. Bu kafayla kulübeye döner .

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fizik ile ilgili ufakta olsa illa ki sorunu vardır ama bana yaptığı hareketler 2011 update yüklemeye başladığını gösteriyor. 1-2 maç kesik yesin kendine gelir diye düşünüyorum. Dönmesi de lazım iyi olduğu zaman izlerken keyif veriyor ama kötü olduğu zaman hiç çekilmiyor Olcay gibi değil Olcay kötü olduğu zaman da çekiliyor defansa yardıma geliyor aradan çıkıyor bir gol atıyor insanın fikri değişiyor Quaresma öyle değil ama.
Hoca transferleri bekliyor bence. Q7 yi o zaman kenara alabilir...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı T.Yapici

Adriano'nun 2.hafta maçına yetişmesi bekleniyormuş  :ishock:
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı Blackmd1

Beşiktaş'a Alanyaspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Adriano'dan iyi haber geldi.
Beşiktaş'ta Adriano'nun ciddi bir sakatlığı olmadığı açıklandı. Brezilyalı futbolcunun, ligin 2. haftasındaki Konyaspor maçına kadar hazır olması bekleniyor.

Ligin ilk haftasında Alanyaspor'u 4-1 mağlup eden siyah-beyazlılarda, Adriano'nun sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Maçın 30. dakikasında yerini Necip'e bırakan Brezilyalı oyuncunun sol üst arka adalesinde 1. derece zorlanma tespit edildi. Tedavisine başlanan Adriano'nun kısa süre içinde antrenmanlara başlayabileceği kaydedilirken, tecrübeli oyuncunun ikinci haftada oynanacak Konyaspor maçında takımdaki yerini alması planlanıyor.

Haber Kaynağı: Ntvspor  :ishock:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ntvspor'a göre Adriano ikinci maçta Konya maçının kadrosunda olabilirmiş. Ama bence zorlamaya gerek yok milli takım arasından sonra tam hazır olur.
Övünç ü dinledim. Sadece birinci derece zorlama varmış. Konya maçında oynaması bekleniyormuş. Ciddi bir şey yokmuş.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Değisik ve güzel bir bakis açısı abi tebrikler..
Iki kg odun kesin lazimdir quaresmaya dunku macimdogru duzgun izleyemedigim icin fazla mac ozelind e yorum yapmak istemiyorum ama karijmajan stil olarak riskli oynayan bir topcu, dun herhalde ortalar isabetli olmamis, calimlarken top kaptirmistir falan. 
Simdi hep ileri oynayan oyuncu oldugu icin top kaybi yapacaktir zaten karijma top kaybi yapmazsa, ortalari da hep isabetli olsa 4 gol 6 asist falan yapar her mac.
Maclsri kazandikca ben olsam ozellikle ic sahada topu karijmaya veririm ki taraftara biraz gosterisini yapsin rahatlasin. Taraftar tosici izlemeye gitmiyor sahaya, zaten problemli oyuncu mac kazandikca cok ustune dusmemek lazim sadece onlemleri alip herifi rakibin kalesinde patlatmak lazim. Canli bomba oldugundan birinin elinde patlayacak zaten

Çevrimdışı brkntcnr

Quaresmanın dünkü yaptıkları fizik sorunu falan değil. Fizik olarak hazır olmayabilir ama topu ezmek, saçmasapan yerlere orta kesmek, pozisyonları kendi saçma hareketleri yüzünden öldürmesinin fizik sorunuyla ne alakası var. Klasik quaresma işte.

Çevrimdışı onurturan

Quresma katki verecek.. düzelecek ve yine vazgecilmezimiz olacak..
ayrica simdi  yunus emre gelirse görursunuz  siz :evillol:

Çevrimiçi sozkul

Saygılar

Dün maçtaydım, kötü ortalar yaptı. Acaba TV de farklı mı görünüyordu.

En kötüsü maç içindeki el kol hareketleri, açığa kaçıyor, top atılmayınca el kol hareketleri, top atılıncada onları eziyordu

Çevrimdışı mylife1903

Hoca transferleri bekliyor bence. Q7 yi o zaman kenara alabilir...
Senol hoca quaresmayi kesmez. Adam yattara ike oynamis bir teknik direktor yahu karijma da takimdan baya bi uzak kaldi, hersey rayina oturur.

Çevrimdışı onurturan

Senol hoca quaresmayi kesmez. Adam yattara ike oynamis bir teknik direktor yahu karijma da takimdan baya bi uzak kaldi, hersey rayina oturur.
ben de oyle dusunuyorum ama bi hafta kesik yer bence..

Çevrimdışı brkntcnr

Nasri veya lens veya başka bi kanat oyuncusu gelirse yine Olcay' ı kesemeyecek bakın bunu çok net söylüyorum. Quaresma yı kesecek. Olcay belki çok yetenekli değil ama sirkte değil sahada oynadığının farkında. Ayrıca kaç senedir şu takımda, bir kere oyundan çıkarken trip attığını hatırlamıyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Q7 ile birini rekabete sokmak isterse Q7 yi kesip ders vermek isteyebilir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı abdusta

Alıntı

Saygılar

Ne mutluki Şenol Hocayla aynı şeyi düşünüyorum.

saygılar

Çevrimdışı cursedofdragon

bu totomaç gazetesi ne kadar şer..... bir gazate.

van persie,ismail'de yedek attıkları başlığa bak.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beyler bu Nasri- febe haberleri nedir ya? Neye elimizi atsak peşimizden geliyo bu yüzsüz herifler. İnş. En kısa sürede acıklarlar su Nasriyi.

Çevrimdışı OrhanAker

Nasri veya lens veya başka bi kanat oyuncusu gelirse yine Olcay' ı kesemeyecek bakın bunu çok net söylüyorum. Quaresma yı kesecek. Olcay belki çok yetenekli değil ama sirkte değil sahada oynadığının farkında. Ayrıca kaç senedir şu takımda, bir kere oyundan çıkarken trip attığını hatırlamıyorum.

Keser :) geçen sene töre ve q7 ile çıktığımız çok maç var.
Nasri - aras olsun kanatlar :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Arkadaşlar şunu da unutmayalım bu sene 50+ maç oynayacağız. Bunların hepsini Q7 ile oynayamayız. İllaki Q7 min oynamadığı maçlar olacak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

bu totomaç gazetesi ne kadar şer..... bir gazate.

van persie,ismail'de yedek attıkları başlığa bak.

Şenol Güneş acıklama yaptı GG77 benim için özel bir oyuncu diye. Renkli köpeği bir gazeteden ne beklersiniz ki. Tag acıp aslında sosyal medyadan bastırmak lazım .

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beyler bu Nasri- febe haberleri nedir ya? Neye elimizi atsak peşimizden geliyo bu yüzsüz herifler. İnş. En kısa sürede acıklarlar su Nasriyi.

Kaynak yok haberde. Gazeteleri kaynak olarak kabul etmiyorum. Kaynaksız haber ısmarlamadır. Yani haber asılsız...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı T.Yapici

Quaresmanın dünkü yaptıkları fizik sorunu falan değil. Fizik olarak hazır olmayabilir ama topu ezmek, saçmasapan yerlere orta kesmek, pozisyonları kendi saçma hareketleri yüzünden öldürmesinin fizik sorunuyla ne alakası var. Klasik quaresma işte.

Bana göre fiziki yetersizlik ile alakası var çünkü, vücut bir bütün olarak işlev görür psikolojik olaylar/yıpranmalar fiziki durumu oldukça etkiler çünkü vücut psikolojik durumlara göre farklı hormonlar salgılayabilir bu hormonların etkisi ile de insan sağlıklı düşünemeyebilir. Mesela çalımdan sonra rakibinin önüne geçememesi onun gibi bir oyuncuyu mental olarak yıpratır/yıpratabilir. Maç içinde de olsa, kısa sürelide olsa sinirlerini bozar buda sağlıklı düşünmeyi ve doğal olarak topla daha fazla oynayıp görünenden daha güçlü, daha iyi olduğunu gösterme çabası içine girmesine sebep olabilir.
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Etiketler: