2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12360259 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı wbishop82

evet jovetic dediler ve ters köşe olduk.yalnız ''nasri olmazsa jovetic'' diyen sinan engin menajerlik yaptı bu kulüpte.inanılır gibi değil ! başka bir tahmin daha o zaman abubakar ın alınması halinde ben net golcü olarak alınmayacağını düşünüyorum.daha ziyade kanat forvet tipine yatkın.muhtemelen etoo ile beraber düşünüyorlar.ikisininde kamerunlu olması tesdüf olmasa gerek

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ya ne güzel işte böyle konu dışılarla gelin :D
valla ben admin olsam şu mevzuya yorum yapmayanı banlarım
benim de nacizane bir sorum olacak
konu(dışı) ile ilgili
bu döküm tavalarda 2 parmak kalınlığında et yapıyoruz ya
işte o etin özellikleri ne olmalı

teşekkürler iyi geceler

Porsiyonlar halinde sinirlerden arındırılıp süt, yağ, sarımsak rendesi, soğan rendesi, kekik marinesinin içinde beklemiş olmalı en az 1 gün :D

Süre uzadıkça eti çiğ halde elinizle parçalayacak halde bulabilirsiniz :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

Indi İstanbuldaymış.

Çevrimdışı wbishop82

Baskan instagramda subliminal mesaj vermis bu saatte.ben bi bakin derim :)

Çevrimdışı Orhan

Nasıl bir sey açar mısın?

Çevrimdışı 38life

Başkanın instagram hesabı özel. Herkese açık değil.

"Sahte insanlarla baş etmenin en iyi yolu onlara karşı gerçek olmaktır." demiş başkan.

Çevrimdışı Culpable

Gelelim Besiktasimiza
elestiriyi haketmiyor bu cocuklar q7 harici

yaris  ati camiasinda bir soz vardir  yaris ati rakibe gore kosar bu takimda aynen bu sekilde

bazen birbirlerini tamamlayamiyorlar  nereye nasil pas atacaklarini kestiremiyorlar
ama kestiridikleri zaman ise yorumcular Barca sahada diyor

senol hoca su tolga  inadindan vazgecip 2 3 sene takimin basinda kalirsa  ve yonetim bu transfer politikasi ile giderse ligi  domine edip ilerleyen yillarda topluca  ceyrek final  yari final hatta belki final maclarina bile gidebiliriz forum olarak

ben olsam antreman sahasinin ortasina bir duvar ceker bu duvar da pas calismasi yaptiririm bu takima

Guzel bir alanya maci seyrettik  ellerine  ayaklarina yureklerine saglik emegi gecenlerin

[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2016, 03:02:47 Culpable ]

Çevrimdışı murat baltacı

Beck hayranlarına kötü haber:

Şenol Güneş: "Gökhan Gönül bana çok lazım bir oyuncu. Şu aşamada onu riske etmek istemiyorum. Yeni yeni toparlıyor çünkü. Maç temposuyla sıkıntı yaşarsa tekrar geri dönmeyelim diye oynatmadım. Gökhan Gönül çok yetenekli ve bana lazım."
Kısaca gg adriano ile sürekli hucum düşünüp rakipleri delik deşik edeceğiz demiş hoca :) İnşallah sağlam bi stoper alırızda şu bekleri rahat rahat izleriz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Culpable

Son bir konu disi daha yapayim  musade  varsa
alanya basliginda sordum ama kimse cevaplamadi

takimlara sponsor olan firmalara  bilet gonderiyorlar mac icin
 simdi bu biletler icinde pasolig ve aktarma gibi islemler  gerekiyormu yoksa direk ciktisini alip gidebiliyormusunuz maclara ?

pasolig ve aktarma islemleri yoksa  cunku bunlarla ben ugrasamam  onlarda ugrasmaz
derbilerde yada   ayda 1 sefer olmak sarti ile 5 ile 10 ogrenci kardesimize sponsor olan firmalardan bilet alabilirim  sagolsunlar  besiktasa sponsor olmus  seven bu istegimize hayir demiyecek bir iki firma var :)

@onurturan suc benim degil Tekeli baslatti sohbeti onu linc ederek acliginizi bastirabilirsiniz  :)

[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2016, 04:03:50 Culpable ]

Çevrimiçi Necmi

Son bir konu disi daha yapayim  musade  varsa
alanya basliginda sordum ama kimse cevaplamadi

takimlara sponsor olan firmalara  bilet gonderiyorlar mac icin
 simdi bu biletler icinde pasolig ve aktarma gibi islemler  gerekiyormu yoksa direk ciktisini alip gidebiliyormusunuz maclara ?

pasolig ve aktarma islemleri yoksa  cunku bunlarla ben ugrasamam  onlarda ugrasmaz
derbilerde yada   ayda 1 sefer olmak sarti ile 5 ile 10 ogrenci kardesimize sponsor olan firmalardan bilet alabilirim  sagolsunlar  besiktasa sponsor olmus  seven bu istegimize hayir demiyecek bir iki firma var :)

@onurturan suc benim degil Tekeli baslatti sohbeti onu linc ederek acliginizi bastirabilirsiniz  :)

passo kartı olmayan stada giremez. sponsor biletleride TC ye yükleniyor
passo kartınla giriş yapıyorsun. artık kaçak giriş yok kimin sponsor biletiyle girdiği
tff tarafından bilinir @Culpable

Çevrimdışı cursedofdragon

günaydın transfer yokmu :D

Çevrimdışı SEBA

Bu forumda Genel Sohbet diye bir kısım yok mu? Transfer Forumu başlığı ne hale gelmiş karman çorman. Biz yanlışlıkla Transfer Forumuna kadro yazınca anında uyarı geliyor ama adamlar 24 saattir mangal cart curt bunları günlük hayatlarını Transfer Forumuna yazıyor.

@Necmi abi bu nasıl iştir. Haksız mıyım  :ok:

Çevrimdışı TURKahvesi

merhaba arkadaşlar günaydın
Beşiktaşımın sezona galibiyet ile başlaması sonrasında gelen mutluluk tarif edilemez bir gerçektir
bunu devam ettirerek sezonu şampiyon olarak kapatmak esas amaçtır
inşallah şampiyon olacağız

son olarak dün gece vakti S.Engin'in ki kendisini hiç sevmem açıklamalarından sonra (gerçi verdiği bilgi ne kadar doğru tartışılır) işaret ettiği oyuncu hakkında benim bildiğim forvet arkası ofansif orta saha olmuyor mu 10 numara dediğimiz durum forumdaki arkadaşların çoğu Jovetic diyor olur olmaz bilemiyorum ama benim tercihim Josip Ilicic olurdu tereddütsüz bir biçimde.

Çevrimdışı ayayhan

öncelik güzel bir skor ve galibiyet oldu

q7 kötüydü

ozzy çok methediliyor ama oda gol dışında yoktu daha aktif olması gerekiyor

tolgay  idare etti oyuna ağırlığını koyması lazım

marcelo karar vermek zor valla mükemmel işlerde yaptı çok aptalca hatalarda

en çok necip beğendim sıfır hatayla oynadı

alanya bence 2-3 maç sonra çok can yakar yabancıları iyi yerli 3 iyi oyuncusu var
teknik seviyeside iyi takımın organizsyon eksik onada zaman lazım.

Çevrimdışı AmaralGürses

günaydın transfer yokmu :D

o buzdolabındakilerden sonra nasi bu saatte uyandin sen yoksa uyumadın mı hiç  :evillol:

Çevrimdışı AmaralGürses

Beyler sabah şekeriniz benden olsun. Allah için şunu 04:25e getirip 10sn izleyin gününüz keyifli geçsin  :lol:

www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2016-2017/1/caykur-rizespor-1-1-konyaspor-mac-ozeti

Çevrimdışı Bishamon

Kapsızlık çekiyorum

Çevrimdışı oblomov

Aga ne etçil taraftar varmış bizde de yahu.  Pettemek kaçıp zor kurtarmış kendini, aramızda tek oturuşta yetişkin bir Pettemek yiyecek adamlar var gördüğüm kadarıyla.

O değil de,  aramızda vegan/vejeteryan olan vardır.  Etmeyin diyen bile çıkmadı.  Gece gece beni bile acıktırdı adamlar.  Kalktım cici bebe bisküvi yedim saat 2 de.

Ayrıca şaka-maka Ağustos 21 oldu,  bırakın transfer ismini dedikodusunu bile hece hece yapıyoruz.  Sonumuz hayırlı olsun. 

Şöyle bi "iç"li, bi "ri"li, bi "ca" kap düşse de rahatlasak artık.
ASAP

Çevrimdışı brkntcnr

Dün Beck' e çok üzüldüm. Sürekli geri oynuyor diyerek hakkını yiyormuşuz bu adamın. Dün adam ne zaman topla buluşsa quaresmayı aradı ileri oynamak için. Ama quaresma sürekli ortadaydı. Yani kanada açılsa Beck ona oynayacak çok belli ama adam eli belinde ortada yürüyor. Beck de 3 tane alanyalıyı bulunca karşısında, ya atibaya dönüyor ya da marceloya. Bu adamın hiç günahı yok. Dün çok iyi oynadı. Necip de çok iyiydi. Necip zaten arkası dönük adama çelmeyi takıp indirmese iyi savunmacı ama olmadık fauller yapıyor. Tosic sol stoper için yaratılmış. Adriano sakatlanana kadar gayet iyiydi, sol bekte de hata yapmadı pek. Tolgay çok etkisizdi bana göre ama cenke yaptığı asist güzeldi. Yine de sosa yoksa Tolgay var demekten çok uzak şuan. Oğuzhan Olcay ve Atiba yine yıldızlar. Tosun iki gol attı ama sahada yokları oynadı ilk yarı. Sonra penaltıyı atınca, bir de alanya da biraz alan vermeye başlayınca buldu. Bu da demek oluyor ki Cenk şuan sadece 60 dan sonra girmelik bi forvet. Quaresmaya zaten allah akıl fikir versin sırf o kutsal formayı giyiyor diye insanlar dün çıkarken alkışladı. Yoksa bi kulak arkası kalmıştı quaresmanın insanlar deli oldu artık ona küfretmekten. Nasri gelirse Olcay' ı değil Quaresma' yı keser diyerekten de konuya bağlamış olayım konu dışı olmadı gibi :D :D

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2016, 12:07:25 brkntcnr ]

Çevrimdışı BelekKartaLı

Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı mellfred

Dun beck'in burnuna aldığı kafa darbesine rağmen tereddütsüz oyunu takibi ile tolga'nın almadığı darbeye rağmen kaleyi bırakıp yerde kıvırması...

Çevrimdışı onurturan

Andreas Beck adamdır ..
Keşke transfer gelse mac da gecti..

Çevrimdışı Çağatay

Hava çok sıcak ve ferahlatacak serinletecek bir haber bile yok...!!!!
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı happy_

Hepiniz konuyu biliyorsunuz, dinimiz amin...

Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: