2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12358332 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı riza calli

Konu disi kusura bakmayin ama aksam maca gitmek istiyorum kombinem var ama cezali oldugum icin gidemiyorum.aklina bi fikir gelen varmi nasil giderim ben o maca

Çevrimdışı cursedofdragon

Cenk Gönen✅
Serdar Kurtuluş ✅
İsmail Köybaşı✅
Mustafa Pektemek ✅

Tolga Zengin❓

Çevrimiçi Samet Ç

Konu disi kusura bakmayin ama aksam maca gitmek istiyorum kombinem var ama cezali oldugum icin gidemiyorum.aklina bi fikir gelen varmi nasil giderim ben o maca
Gidemezsin.

Çevrimdışı tuncaboylu

Dengeleri bozmuyor muymuş?
Bir de Ömer'in Cenk'in moralleri bozulmasın?

Külliyen YALAN inanmayın,umut satıyorlar.
Nereden biliyorsun? Aboubakar'ın menajeri misin, Porto başkanı mısın?  Bilirkişi misin? Sen kimsin?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı linux

Nasri kanada düşünülüyor bence

evet kanada düşünülüyor ama maaş durumu umarım takımı zorlamaz.

Çevrimiçi sozkul

Pektemek kap'ı sonrası Başakşehir taraftarlarindan toplu intihar girişimleri gelebilir. Lutfen cevrenizde bu bahtsız insanlardan görürseniz sahip çıkın. Büyük ihtimalle çoğu evlerinde dogalgaz vanasını açıp ellerinde kibritle bekliyorlardir.

Sahip çıkalım dedeye :D

Toplu intihar edebilmek için toplanabilmek lazım, uefa maçında kaç taraftarları vardı stadda? Birde maç sırasında maratonu gösterdiler, belliydiki gelenler sponsor biletiyle gelmişler ve gelmeye zorlanmışlar.

Çevrimdışı onurturan

her cesit yol denendi oyle bir sey mumkun degil maalesef..
biletinizi devredin bence..

Çevrimdışı Orhan_

Ilk kez vodafone arenaya girmenin heyecanini bir anlatabilsem varya...resmen elim ayagim titriyor..kapali alt da olcam..yanlizda olsam. Besiktasda herkezi ailen gibi görüyorum..insallah kazanan biz olcaz..konu dişi olduysa ozür dilerim..en büyük besìktassssss :halay:

Hayırlı uğurlu olsun. Hayatın boyunca unutamayacağın bir ortam göreceksin =).

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Şenol hoca mustafayı istemeyerek +1 kazandı fakat tolgayı kalede tutarak -1 kazandı  :evillol:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ilk kez vodafone arenaya girmenin heyecanini bir anlatabilsem varya...resmen elim ayagim titriyor..kapali alt da olcam..yanlizda olsam. Besiktasda herkezi ailen gibi görüyorum..insallah kazanan biz olcaz..konu dişi olduysa ozür dilerim..en büyük besìktassssss :halay:
Erken gelebilirsem tanışmak isterim :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı bjk4ever

Okuduğunu anlayamama gibi bir marifetin var galiba. 13 milyon Euro'ya kaç tane iyi oyuncu alabileceksin bonservisli olarak bana bunun cevabını ver bende haklısın diyeyim. 4 tane kiralık alırım 3 milyondan hepsine de toplam 12-15 milyon maaş bağlarım şampiyon olurum. Ama 4 tane 2-3 milyon bandında bonservisle vasat oyuncu alıp hepsine 3'er 4'er yıllık 1.5-2 milyon maaş bağlayıp şampiyonluğu elimden kaçırıp birde üstüne zarar etmekten ve bu oyuncuların maaş yükünden kurtulmak için göndermeye çalışmaktan iyidir diyorum.

Sosa'yi 3.4 milyon euro'ya aldik, vasat mi? Sneijder 6 milyon euro bonservis bedeliyle alindi, vasat mi? 5-6 milyon euro ile bizi ligde sampiyonluga tasiyabilecek oyuncu gayet bulunur.
Ben kiralik oyuncuya karsi degilim, sadece cok yuksek kiralama bedelleriyle opsiyonsuz 3-4 oyuncu alinmasina karsiyim.
Mesela Nasri gelir max 1 milyon euro kiralama bedeli, max 4 milyon euro maas, max 10-12 milyon euro opsiyon, eyvallah.
Ama opsiyonsuz 3-3.5 milyon euro kiralama bedeli ve bir o kadar maasla gelecekse bence manasiz ve sacma olur.
Bu sekilde 3 oyuncu alsan direkt 10 milyon euro cope atmis oluyorsun.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı kartal190321

2016-2017 sezonu beşiktaşımıza hayırlı ugurlu olsun. inşallah kazasız belasız sakatlıksız bir sezon  yaşarız. sezon sonunda şampiyonluk nasip etsin allahım. bu arada taliscanın istanbula geldiği dedikodusu dönüyor sosyal medyada.akşamda maçı izleyecekmiş ne derece doğru bilemem
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa'yi 3.4 milyon euro'ya aldik, vasat mi? Sneijder 6 milyon euro bonservis bedeliyle alindi, vasat mi? 5-6 milyon euro ile bizi ligde sampiyonluga tasiyabilecek oyuncu gayet bulunur.
Ben kiralik oyuncuya karsi degilim, sadece cok yuksek kiralama bedelleriyle opsiyonsuz 3-4 oyuncu alinmasina karsiyim.
Mesela Nasri gelir max 1 milyon euro kiralama bedeli, max 4 milyon euro maas, max 10-12 milyon euro opsiyon, eyvallah.
Ama opsiyonsuz 3-3.5 milyon euro kiralama bedeli ve bir o kadar maasla gelecekse bence manasiz ve sacma olur.
Bu sekilde 3 oyuncu alsan direkt 10 milyon euro cope atmis oluyorsun.

Sosa, Gomez, Drogba bunlar hep fırsat transferi bana daha inandırıcı argümanlar ile gel. Dediğinde yanlış 10 milyon çöpe atıyormuşsun bu oyuncuları aldığın zaman şampiyon oluyorsun belki bu oyunculara 10 milyon veriyorsun ama sana getirisi en az 70-80 milyon Euro oluyor.

Şenol hoca mustafayı istemeyerek +1 kazandı fakat tolgayı kalede tutarak -1 kazandı  :evillol:

orası öyle ama tolga'nın oynayacağı garanti değil demesiyle +1 kazandı inşallah öyle umuyorum :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@yusuf koca abi eger Osmanli macina gitmediysen bu macta cezali degilsin maca gelebilirsin

Osmanli macina giris yapanlar Ceza aldi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı linux

eto  , abubakar , cenk , ömer nasıl olur arkadaşlar  :super:

Çevrimdışı yusuf koca

Çevrimdışı Darkeagle

Ben kaleci seçiminde Senol hocadan çok Mrmic e güveniyorum. Son karar Şenol hocanın tabi ama Mrmic te önemli faktör. Burada antrenman performanslarıyla diğer kalecilerin Tolganın önüne geçebilmeleri önemli. Sonuçta diğer iki kalecininde marka değeri Tolgadan çokta ileride değil.
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı linux

Ben kaleci seçiminde Senol hocadan çok Mrmic e güveniyorum. Son karar Şenol hocanın tabi ama Mrmic te önemli faktör. Burada antrenman performanslarıyla diğer kalecilerin Tolganın önüne geçebilmeleri önemli. Sonuçta diğer iki kalecininde marka değeri Tolgadan çokta ileride değil.

antrenman performansına göre fabri her türlü tolgayı geçiyor ama ne hikmetse kalede tolga beyimiz oluyor .

ben tolgayı kalede görmek istemiyorum . O istemsizce maça çıkışını istemiyorum . sayesinde kaç kupadan olduk  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Ripley

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk'ün Samuel Eto'o'nun kulübe transferiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Borç alınarak oyuncunun peşin parasını ödenmiş. Eto'o transferinde sponsor falan yok. Firma, Antalyaspor'a borçlu. 1.5 milyon Euro olması gereken ödemenin 900 bin Euro'su yapılmış. Kulüp borçlandırılmış. Eto'o şu an satılırsa yüzde 50'si o firma, yüzde 20'si menajere gidiyor. Kulübün alacağı yüzde 30 gözüküyor" sözlerini kullanmasının ardından şok bir gerçek ortaya çıktı.

FIFA'nın 1 Mayıs 2015 tarihinde yürürlüğe giren transfer maddesiyle futbolcuların bonservisilerine 3. şahısların ortak olmayacağı kararı alındı. Yani bir futbolcunun transfer haklarında sadece oyuncu ve kulübün ana temel olduğu, 3. şahısların (şirket, kişi) transferlerde söz sahibi olmayacağı net bir şekilde karar bağlandı.

Bu kararın ardından Eto'o'nun sözleşmesinin talimatlara ters düşmesi çarpıcı bir gelişme olarak dikkat çekti.

Çünkü geçen yıl yürürlüğe giren bu maddeye göre futbolcunun bonservisine sadece kulüp sahip olabiliyor ve transferde muhattap yalnızca kulüp olabiliyor. Bu talimattan dolayı Eto'o'nun uluslararası transferi halinde FIFA, ulusal transferi olursa TFF devreye girebileceği ihtimali ortaya çıktı.

Kulüp, 3. şahıslarında dahil olduğu bir sözleşme yaparak hem FIFA hem de TFF talimatlarını ihmal etmiş duruma düştü. Bu durumda hem FIFA hem de TFF, 3. şahısları tanımayacağından dolayı Eto'o'nun bonservisiyle ilgili kulüp ne derse o olacak.

Antalyaspor'un FIFA'lık ya da TFF'lik olması halinde kırmızı-beyazlı kulüp talimatlara aykırı sözleşmesi nedeniyle ciddi ceza ile karşılaşabilir. Hukukçular, böyle bir durumda Antalyaspor'un transfer yasağı bile alabileceğini belirttiler.

Haber Kaynağı: Sporx

hayret kimse yorum yapmamış bu haberle ilgili...eğer bu haberin içeriği doğruysa etoo beşiktaşa hayırlı olsun...
ps: antalya başkanının yaptığı pfdk başvuru atağı kontra olarak kendi kalesinde patladı. kendi ayağına kurşun sıkmak buna denir :)

hangi kulüp ne derse o olacak ben anlamadım?
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2016, 16:55:48 Ripley ]

Çevrimdışı Ayberk

Fabricio'nun antrenman performansı daha iyi olabilir ama hoca muhtemelen defansla olan iletişimlerini de değerlendiriyor. bu anlamda Tolgaya şans vermeyi uygun görüyor olabilir
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı mylife1903

Evet bir transfer sezonunun daha sonuna geldik, iyi kotu anilarimiz oldu birbirimizi cok kirmadik benim bu forumda yasadigim ilk tamransfer sezonuydu, zor oldu ama ismail ve mustafa beyden kurtulduk.
Artik transfer yapmasak bile yonetim mhk ve diger kurullara dikkat ederse kesin sampiyonuz.
Mustafa beyi ugurladigim icin su sn kafam kiyak kf1500 adli uzay gemisindeyim, uzaylilar tarafindan kacirildim.
Simdi onumuze bakma zamani, yapacagimiz ilk is takimimizi bugun ligin ilk macinda desteklemek. Herkes totemini yapsin, dusunu alsin. 3 sefer agza 3 sefer burna toplu igne basi kadar yer kalmasin. Statda olacak 40bin kartal gur sesiyle digerleri dualariyla ve totemleriyle desteklesin.
Isin uzmanlarina bir sorum olacak yd doneminden oyuncu kaldi mi takimda quaresmayi saymazsak?

Neyse gazamiz mubarek olsun

Yapam mi ulan avatari fikret orman?

Çevrimdışı bjk4ever

Sosa, Gomez, Drogba bunlar hep fırsat transferi bana daha inandırıcı argümanlar ile gel. Dediğinde yanlış 10 milyon çöpe atıyormuşsun bu oyuncuları aldığın zaman şampiyon oluyorsun belki bu oyunculara 10 milyon veriyorsun ama sana getirisi en az 70-80 milyon Euro oluyor.

First transferi demissin, ama firsati kovalamak ve gormek onemli olan zaten.
Asil senin soyledigin seyler klise. X milyon fazla harcayayim ama sampiyon kesin olurum sonra gelsin 100 milyon euro. Bunun boyle olmadigini defalarca gorduk, en somut ornegi gecen seneki BJK-FB yarisi iste. Ki zaten istatistiksel olarak 2 yil ust uste sampiyon olma sansin dusuk. 3 buyukler de her sene para harciyor, ama sonunda 1 sampiyon cikiyor. Default olarak sansin 33% zaten.
Asil bu tur abuk subuk kiralama bedellerini odeyip sampiyon olamazsak patlariz FB gibi.
Hicbir kiralik oyuncu kalmaz, 3-4 kilit mevkiide bosluk olur ve dolduracak transfer butcemiz olmaz bu seneki butceyi de kafadan kiralik bedeli olarak bitirdigimiz icin.
Kaldi ki sampiyon olsak bile kolay kolay 4 kilit mevkii dolmaz. Seneyi bizim ozel ffp anlasmamiz bitiyor, ama genel ffp kurallari hala gecerli. Bir yigin borc da olduguna gore bu da sinirli bir butce anlamina geliyor/gelecek. Seneye oyle 30-40 milyon euro harcayip 4-5 cok iyi oyuncu falan alabilecegimizi mi dusunuyorsunuz?
Bu sene abuk subuk kiralama bedelleri verip 1 seneyi kurtarmaya calismak buyuk hata olur.

[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2016, 17:14:53 bjk4ever ]

Evet bir transfer sezonunun daha sonuna geldik, iyi kotu anilarimiz oldu birbirimizi cok kirmadik benim bu forumda yasadigim ilk tamransfer sezonuydu, zor oldu ama ismail ve mustafa beyden kurtulduk.
Artik transfer yapmasak bile yonetim mhk ve diger kurullara dikkat ederse kesin sampiyonuz.
Mustafa beyi ugurladigim icin su sn kafam kiyak kf1500 adli uzay gemisindeyim, uzaylilar tarafindan kacirildim.
Simdi onumuze bakma zamani, yapacagimiz ilk is takimimizi bugun ligin ilk macinda desteklemek. Herkes totemini yapsin, dusunu alsin. 3 sefer agza 3 sefer burna toplu igne basi kadar yer kalmasin. Statda olacak 40bin kartal gur sesiyle digerleri dualariyla ve totemleriyle desteklesin.
Isin uzmanlarina bir sorum olacak yd doneminden oyuncu kaldi mi takimda quaresmayi saymazsak?

Neyse gazamiz mubarek olsun

Yapam mi ulan avatari fikret orman?

şu profil resmini tolga yapmanın zamanı gelmedi mi artık abi ?

Çevrimdışı Ayberk

Veli ve Necip olması lazım @mylife1903
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Etiketler: