2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12357726 defa] 2016/17 Transfer Sezonu
O değil de akşam Şansal çıkacak yine ortaya 3-5 isim atacak bunlarla anlaşıldı diyecek ve buralar karışacak yerimizi alalım :)

Çevrimdışı tangaz

Manchester City; Joe Hart, Yaya Toure, Samir Nasri, Elaquim Mangala ve Wilfried Bony ile yollarını ayırma kararı aldı.

canım maviler güzel city  :icool:
5i bir yerde tüm eksiğimizi gediğimizi kapatır maşallah  :iblush:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı SEBA

Maçtan yarım saat önce keşke Samir Nasri'nin imza töreni olsaydı

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mangala,bony ve yaya 3'lüsü bile yeter

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bugün transfer beklemeyin maç var yarın yada pazartesi günü kap gelir :)
Yine isteğimizi kaçırıyorsun panpa her an kap bekliyorum ben maçtan öncede gelebilir

Çevrimdışı cursedofdragon

kalecimiz var almayız,toure bizi aşar :D

Nasri,mangala,bony kiralık olabilir :)

Yine isteğimizi kaçırıyorsun panpa her an kap bekliyorum ben maçtan öncede gelebilir

şimdiye kadar hiç öyle olmadı kanki inşallah olur nediyeyim :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Başkan Portekiz'e uçtu Aboubakr ve Talisca transferini bitirmek için.
Ebu bekirde opsiyon olacak mı ?

Çevrimiçi Samet Ç

Ebu bekirde opsiyon olacak mı ?

Olma ihtimali var Porto kadroda düşünmüyor.

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk'ün Samuel Eto'o'nun kulübe transferiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Borç alınarak oyuncunun peşin parasını ödenmiş. Eto'o transferinde sponsor falan yok. Firma, Antalyaspor'a borçlu. 1.5 milyon Euro olması gereken ödemenin 900 bin Euro'su yapılmış. Kulüp borçlandırılmış. Eto'o şu an satılırsa yüzde 50'si o firma, yüzde 20'si menajere gidiyor. Kulübün alacağı yüzde 30 gözüküyor" sözlerini kullanmasının ardından şok bir gerçek ortaya çıktı.

FIFA'nın 1 Mayıs 2015 tarihinde yürürlüğe giren transfer maddesiyle futbolcuların bonservisilerine 3. şahısların ortak olmayacağı kararı alındı. Yani bir futbolcunun transfer haklarında sadece oyuncu ve kulübün ana temel olduğu, 3. şahısların (şirket, kişi) transferlerde söz sahibi olmayacağı net bir şekilde karar bağlandı.

Bu kararın ardından Eto'o'nun sözleşmesinin talimatlara ters düşmesi çarpıcı bir gelişme olarak dikkat çekti.

Çünkü geçen yıl yürürlüğe giren bu maddeye göre futbolcunun bonservisine sadece kulüp sahip olabiliyor ve transferde muhattap yalnızca kulüp olabiliyor. Bu talimattan dolayı Eto'o'nun uluslararası transferi halinde FIFA, ulusal transferi olursa TFF devreye girebileceği ihtimali ortaya çıktı.

Kulüp, 3. şahıslarında dahil olduğu bir sözleşme yaparak hem FIFA hem de TFF talimatlarını ihmal etmiş duruma düştü. Bu durumda hem FIFA hem de TFF, 3. şahısları tanımayacağından dolayı Eto'o'nun bonservisiyle ilgili kulüp ne derse o olacak.

Antalyaspor'un FIFA'lık ya da TFF'lik olması halinde kırmızı-beyazlı kulüp talimatlara aykırı sözleşmesi nedeniyle ciddi ceza ile karşılaşabilir. Hukukçular, böyle bir durumda Antalyaspor'un transfer yasağı bile alabileceğini belirttiler.

Haber Kaynağı: Sporx

Çevrimdışı onurturan

Besiktasimiza hayirli olsun bu MP haberleri..
insallah yine sampiyonuz..
yunus emre hecmis olsun sana da cok bagirma aksam bademcik isi skintili..
mehmet ali sana da kirmizi yakismis ..
sosyal nasilsin iimisin  :evillol:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Antalyaspor'un FIFA'lık ya da TFF'lik olması halinde kırmızı-beyazlı kulüp talimatlara aykırı sözleşmesi nedeniyle ciddi ceza ile karşılaşabilir. Hukukçular, böyle bir durumda Antalyaspor'un transfer yasağı bile alabileceğini belirttiler.

Haber Kaynağı: Sporx

Etme bulma dünyası. Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurlarından oldular haberleri yok.

Çevrimdışı abdusta

Alıntı
Manchester City; Joe Hart, Yaya Toure, Samir Nasri, Elaquim Mangala ve Wilfried Bony ile yollarını ayırma kararı aldı.

Hepsiylede mustafa pektemek kontratları yapılmış

Oyuncu ücretinden fedekarlık etmiyor,klubude bir miktarını karşılamıyorum diyor..
son dakikaya kadar bekleyecekler ,Peki elden cıkaramazlarsa ne olacaklar?

Çin piyasasının açılması beklenecek..

Saygılar

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

Ilk kez vodafone arenaya girmenin heyecanini bir anlatabilsem varya...resmen elim ayagim titriyor..kapali alt da olcam..yanlizda olsam. Besiktasda herkezi ailen gibi görüyorum..insallah kazanan biz olcaz..konu dişi olduysa ozür dilerim..en büyük besìktassssss :halay:

Çevrimdışı can1903

Aboubakar'ın %37'si Porto'ya ait diğerleri fon.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı linux

olma durumu nedir ?

Çevrimdışı can1903

olma durumu nedir ?
Talisca ve Abou aynı anda açıklanır bence. Talisca 1.5 alacakmıs yıllık bu arada kaynak MÖzen.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı onurturan

boyle olunca almak daha mi kolay oluyor yoksa sikintili mi oluyor..

Çevrimdışı can1903

boyle olunca almak daha mi kolay oluyor yoksa sikintili mi oluyor..
Çetrefilli iş kiralarlar sözleşme detaylarını görmek lazım

Çevrimdışı linux

aslında talisca ve abubakar işimizi çok rahat görür .

ama nasride olursa tadından yenmez .Aslında nasriye pek ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum . (tamam vurmayın )

hiç değilse genç bir oyuncu alınabilir

Çevrimdışı can1903

aslında talisca ve abubakar işimizi çok rahat görür .

ama nasride olursa tadından yenmez .Aslında nasriye pek ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum . (tamam vurmayın )

hiç değilse genç bir oyuncu alınabilir
Nasri kanada düşünülüyor bence

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaşlar kale arkası bilet lazım 50 lira kes veriyorum.bi ögrenci kardeşe söz verdim ama bulamadık yardımcı olun bi be..
Para ile bilet almak da satmakta yasak bu forumda

Rica edersen eger forumda kombineli olup bu mac cezali olan bir abimiz biletini devredebilir ücretsiz olarak :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı onurturan

Çetrefilli iş kiralarlar sözleşme detaylarını görmek lazım
Çetrefilsiz iş sevmezük hemen alinmali..
talisca sozlesmesi de oyle olacak demisti dun bademli minjoş şekeri zaten..

Nasri kanada düşünülüyor bence

kanat artı forvet arkası.

Etiketler: