2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12364164 defa] 2016/17 Transfer Sezonu
Benim bildiğim yönetim 10 günde 4-5 transfer falan yapamaz.Resmen rezillik sinirlerim zıplıyor

Çevrimdışı DenizAnt

Çevrimdışı artena_condari

Ön bölge planlaması defansif kurgu için önemli. +2 takviye düşünülüyor ise ismi geçen her denklemde ön kenarlardan birinde Olcay oynar. Kerim - Aras ikilisinden biri de ıskartaya çıkar. +Santrafor tiplemesi de büyük önem kazanır. Velhasıl 11 gün minumum 4 pozisyon? (NULL)

Aras iyi oyuncu; Olcay'ın yerine sola çekilemez mi?

Çevrimdışı b.damatoglu

Gareth Bale kiralık geliyor.  Satın alma opsiyonu 1.3 mil euro

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş'ımızı şu isimlerle bile anılması gözlerimin dolması icin yeterli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Nasri konusunda ben çekimserim bjk için hayırlısı neyse o olsun

Çevrimdışı RevivaL

Eto eşyalarını topladı haberleri dönüyor

Çevrimdışı tuncaboylu

Benim bildiğim yönetim 10 günde 4-5 transfer falan yapamaz.Resmen rezillik sinirlerim zıplıyor
Bizim yönetim, senin bildiğin yönetimlere benzemez.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AmaralGürses

Gareth Bale kiralık geliyor.  Satın alma opsiyonu 1.3 mil euro

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

işte bu güzel oldu  :lol: :lol: kaynağı kıçı olan öküzlere güzel giydirmece

Çevrimdışı linux

sen mi ben mi çıldırıyorum valla . bi ts ye bakıyorum transferlerine bide bize.

Gs bile diarrayı zorluyor bizde halen bir şey yok . Düşün birde bu adam gs ye geldiğini  :bawling: :bawling: .

Cezayı biz mi aldık adamlar mı aldık belli değil .

Kaç gün oldu bir transfer olmadı .  :s20: :s20: :s20: . talisca bile gelmedi . En azından kap bari yapın

Çevrimdışı atalay

Aras iyi oyuncu; Olcay'ın yerine sola çekilemez mi?

Henüz Aras'ın ne vereceğini bilmiyoruz. Orada oyun alışkanlığı olan bir oyuncu var.

@atalay Rudy Gestede'yi izledin mi hiç işimize yarar mı ?

İzlemedim.

Çevrimdışı Bishamon

Quaresmadan etkilenen Ronaldo Perez'e beni bırakın Beşiktaş'a gideceğim dedi!

Çevrimdışı cursedofdragon

Bizim yönetim, senin bildiğin yönetimlere benzemez.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

THUG LİFE!

çok sert olmuş :D

Messi geliyor bonservisi 80 yılda taksitle ödeyeceğiz.Bir daha ki satıştan %200 pay.Messi futbolu bizde bırakırsa anlaşmaya göre tüm borçlarımızı Barcelona ödeyecek.Messi 3 golü geçerse Barcelona 10 milyon euro daha verecek.Yürü büyük başkan

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Murat özen manoelle ilgili girişimlerin devam ettiğini yazmış o da olumlu olur

sen mi ben mi çıldırıyorum valla . bi ts ye bakıyorum transferlerine bide bize.

Gs bile diarrayı zorluyor bizde halen bir şey yok . Düşün birde bu adam gs ye geldiğini  :bawling: :bawling: .

Cezayı biz mi aldık adamlar mı aldık belli değil .

Kaç gün oldu bir transfer olmadı .  :s20: :s20: :s20: . talisca bile gelmedi . En azından kap bari yapın

kardeşim sende nasıl birisin ben çözemedim seni.

Bi öylesin bi böylesin sende şizofrenik durumlar seziyorum :)

Çevrimdışı DenizAnt

Ön bölge planlaması defansif kurgu için önemli. +2 takviye düşünülüyor ise ismi geçen her denklemde ön kenarlardan birinde Olcay oynar. Kerim - Aras ikilisinden biri de ıskartaya çıkar. +Santrafor tiplemesi de büyük önem kazanır. Velhasıl 11 gün minumum 4 pozisyon? (NULL)

benim futboldan anladığım kadarıyla, fiziği yumuşak, tekniği ve yaratıcılığı yüksek, pres özelliği olmayan futbolcuları hem orta sahaya hem kanada serpiştirerek yapılan onbirlere bakıp gelene gidene 5 atarız hayalleri kurmak hep hüsranla sonuçlanmıştır. nasri, quaresma, oğuzhan, eto dörtlüsünün aynı anda sahada olacağı bir onbir çağdaş futbola uygun savunma yapamaz. kanatlara nasri-quaresma yerine kerim-aras da yazsak sonuç aynı. hem hücum hem de savunma yönü güçlü kanat ve orta sahaların da çok iyi para olduğu belli. o yüzden bu takımda olcay bir kanatta şart oğlu şart olacaktır yine.

Çevrimdışı mylife1903

işte bu güzel oldu  :lol: :lol: kaynağı kıçı olan öküzlere güzel giydirmece
Biri okuz mu dedi, geldim hemen.

Yok be abi bu bale gelmesin kil oluyurum cok sinir bir kasinti gelecekse temiz ronaldo gelsin herkes rahat etsin. Quaresma ile beraber oynarlar.

Quaresmadan etkilenen Ronaldo Perez'e beni bırakın Beşiktaş'a gideceğim dedi!

şimdi gelmese bile eninde sonunda ronaldo Beşiktaş'ta oynuyacak :)

2011 yılında geldiğinde kendi ağzı ile söyledi  :ok:

Çevrimdışı AmaralGürses

cincon coshueyi bitirmis biz daha anca ucuncu sise bırayı bitirmekle ovunuruz bu ne arkadas bir KAPa hasret kaldık.

KAPı gaptırmam diyecek bir tane duyumcu babayiğit aslan parçası yok mu şu forumda ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Biri okuz mu dedi, geldim hemen.

Yok be abi bu bale gelmesin kil oluyurum cok sinir bir kasinti gelecekse temiz ronaldo gelsin herkes rahat etsin. Quaresma ile beraber oynarlar.
% 45'e geçmiyorsun abi benim en sevdiğim şeylerdendir james rodriguezi alalım yakışıklı futbolcu kontenjanını doldururuz iyi olur

Çevrimdışı mylife1903

kardeşim sende nasıl birisin ben çözemedim seni.

Bi öylesin bi böylesin sende şizofrenik durumlar seziyorum :)
Iki kisi olabilir mi bu account, @cursedofdragon sen iyi renkli saptiyon bir tarasan da herkes rahat etse.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

cincon coshueyi bitirmis biz daha anca ucuncu sise bırayı bitirmekle ovunuruz bu ne arkadas bir KAPa hasret kaldık.

KAPı gaptırmam diyecek bir tane duyumcu babayiğit aslan parçası yok mu şu forumda ?
Dostum heikenende hojtur ama amsterdamı dene 3 tane içince gayet güzel yapıyor kap pazartesi gelir

Çevrimdışı linux

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

2 user dediler ya la  :halay: :halay: :halay:

araştırın bulamazsanız banlayın admin bana  laf atanları . hadi bakalım

Çevrimdışı mylife1903

% 45'e geçmiyorsun abi benim en sevdiğim şeylerdendir james rodriguezi alalım yakışıklı futbolcu kontenjanını doldururuz iyi olur

Hames kiralik olur aslinda soyle bir parlamasi lazim cocugun, sempatik bir cocuk ustelik bizim formaya yakisir.

Etiketler: