2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12370962 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozankarakoc

İlk lig maçımıza 1,
Şampiyonlar Ligi grup kuralarının çekilmesine 6,
Transfer sezonunun bitmesine 11 gün kaldı...

Bilemiyorum Altan...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı SEBA

arkadaşlar Talisca Nasriyi takip ettiiğine dair yazılar var . instagram kullananlar bakabilir mi ?

Evet doğru

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu gidişle başkan transferin son günü özel uçakla tüm topçuları toplayıp getirecek. Malum özel uçak ucuz değil

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

Mbokani adı geçenler içinde sıcak bakmadığım isimlerdendi. Dame N'Doye ile kıyaslayanlar olmuş, N'Doye'den daha iyi fiziksel kalitesi ve topla ilişkisi. Yine de tam manasıyla tatmin etmiyor. 30 yaşında. Ekstra skor yapabildiği bir sezon yok. Fb'de bir dönem başarılı olan Niang, Sow gibi oyuncuların benzeri performans göstereceğini düşünüyorum. Gol sayısının geçen seneyi yakalayabilmesi için kenar forvetten ve orta alandan daha fazla gol katkısı gelmesine ihtiyaç duyarız.

Ayrıca 6 mil euro bonservis çok 30 yaşındaki vasat üstü oyuncuya.

Yine de tam manasıyla gömmeyelim. Güçlü, TSL stoperlerine üstünlük kuracak seviyede bir adam. Çok seveni de olacaktır.

Geçen sene başında Demba Ba'nın yerine alınıyor olsaydı çoğumuz daha sıcak yaklaşırdık. Biraz da Gomez ayarlarımızı bozdu. :)

Çevrimdışı ozankarakoc

Ben Nasri'nin geleceğine hiç inan(a)mayanlardanım...

Ama hep bir ağızdan 'disiplinsizliği yüzünden Şenol Güneş'i bezdireceğini söyleyen' kişilere de aynı ölçüde inanmıyorum.

Adam 12 senedir profesyonel futbol oynuyor. Sadece 3 takımda oynamış. Marsilya, Arsenal ve Manchester City.

Marsilya'da 4 sezonda 121 maça çıkmış,
Arsenal'de 3 sezonda 86,
Manchester City'de 5 sezonda 123...

Sezon başına maç ortalaması 28...

Ayrıca 6 yılda Fransa milli takımında 41 kez forma giymiş.

Bu kadar disiplinsiz, lanet bir adamın, bu kadar istikrarlı bir performans göstermiş olması mümkün değil... Bence o, dert edilecek son konu...

Umarım bir yolunu bulup alabiliriz.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Mbokani adı geçenler içinde sıcak bakmadığım isimlerdendi. Dame N'Doye ile kıyaslayanlar olmuş, N'Doye'den daha iyi fiziksel kalitesi ve topla ilişkisi. Yine de tam manasıyla tatmin etmiyor. 30 yaşında. Ekstra skor yapabildiği bir sezon yok. Fb'de bir dönem başarılı olan Niang, Sow gibi oyuncuların benzeri performans göstereceğini düşünüyorum. Gol sayısının geçen seneyi yakalayabilmesi için kenar forvetten ve orta alandan daha fazla gol katkısı gelmesine ihtiyaç duyarız.

Ayrıca 6 mil euro bonservis çok 30 yaşındaki vasat üstü oyuncuya.

Yine de tam manasıyla gömmeyelim. Güçlü, TSL stoperlerine üstünlük kuracak seviyede bir adam. Çok seveni de olacaktır.

Geçen sene başında Demba Ba'nın yerine alınıyor olsaydı çoğumuz daha sıcak yaklaşırdık. Biraz da Gomez ayarlarımızı bozdu. :)

Kimi alıcaksak bide yanında eto'yu ekleyin derim :D

Duyum filan değildir tahmin :)

Çevrimdışı SEBA

Keşke hücum hattı şöyle olsa

Shaqiri Nasri Quaresma

Mandzukic

Çevrimdışı T.Yapici

Çocuklar gibi seviniyorum yeminle. Gerçi 23 yaşındayım çokta büyük sayılmam ama neyse  :evillol: Bizimkiler twitterden Beşiktaş fotoğrafları, şampiyonluk kutlamalarının falan fotoğraflarını gönderiyor nasriye millet çıldırdı taktık hunileri  :evillol: :evillol: :ishock:
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Talisca nın son takip ettikleri

[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2016, 20:33:44 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Ersoy

Nasri de geliyo gibi nolur gerçekleşsin bu transfer.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Bishamon

Talisca nın son takip ettikleri

Herkesi takip ediyor yani bunlara pek dikkat etmemek lazım.

Çevrimdışı T.Yapici

Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı worns

Nasri bana büyük risk gibi geliyor. Evet geçen seneyi saymazsak çok büyük düşüşler yaşamadı kariyerinde ama geçen sene hem sakatlık sorunları yaşadı hem de bu sezona fazla kiloları nedeniyle takımdan kovularak başladı. Umarım kariyerine tekrar aynı seviyede devam etmeye isteklidir.

Yine de haberleri görünce insan heyecanlanmıyor değil. Büyük oyuncu.

Eğer gelirse tahminim kenar forvet olarak oynayacağı yönünde.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nasri nin profili ve son takip ettikleri

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir arkadaş istemiş onun için attım

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cagdas44

Nasri https://www.instagram.com/samnasri8/

Talisca https://www.instagram.com/andersontalisca/

ikiside henüz bizlik bir hesabı takip etmiyor

Şöyle bir düzeltme vereyim Taslica'nın takibi yeni değil

[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2016, 20:42:16 cagdas44 ]

mevzu herkesi takip etmesi değil ki biz nasri ile anlaşır anlaşmaz 20 dk önce nasriyi takip etmesi :)

Nasri Sosa'nın yerine mi düşünülüyor??

Nasri nin profili ve son takip ettikleri

Niangla DM'den konuşmadıysa bir şey bilmiyorum.Olacak bu iş galiba :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

mevzu herkesi takip etmesi değil ki biz nasri ile anlaşır anlaşmaz 20 dk önce nasriyi takip etmesi :)
Önemli bir soru da şu: Nasri takibe neden takiple karşılık vermedi?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı T.Yapici

Çevrimdışı kartal190321

atiba    oguzhan

oerezma     talisca    nasri

eto

bu kadro ligimiz için çok fazla olur.. geri dörtlü kaleci önemli değil iç sahada seyirci desteğiyle çoşar  bol gollü maçlar olur gibi..rakip takım kimi tutacagını markaj yapacagını bilemez  şaşkınlık yaşarlar :ishock:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Önemli bir soru da şu: Nasri takibe neden takiple karşılık vermedi?

aşkına karşılık vermiyor :D

Etiketler: