2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12362476 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Nasri instegramdan man city kaldırdı twitter da ise samnasri8 di samnasri19 yaptı.

Bak bu twitterdeki numarasını 19 yapmasıda güzel bir detay bizde 8 numara veli kavlak giyiyor :D

DANS'a  Devam :D  :ishock: :ishock:

Çevrimdışı sosyalkartal

nasri hayırlı olsun dersem dayak yermiyim  :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı canU

Nasri yattı beyler geçmiş olsun

Çevrimdışı Jukebox

DEME DEME DEME SEN DEME ABİ AMAN!  :akuma:
Burada yazdıklarına inanan 1 kişi bile olduğunu sanmıyorum zaten.
Nasri yattı beyler geçmiş olsun
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Bishamon

Sana bir şey demiyorum ama lütfen atıp tutup duyum deyip gelme

Çevrimdışı abdusta

Eksiğimiz stoper
ancak ideal 11 lerde çogunuz Marcelo Antônio Guedes Filho yazmayor, yedek stopere alıyorsunuz
benim düşüncem hali hazırda Luiz Rhodolfo Dini Gaioto ivme kazanana kadar 1ci stoperimiz Marcelo Antônio Guedes Filho dır.

Benim beklentim sol ayaklı "Jérémy Mathieu"ayarında stoper transferi bekliyordum ama piyasada bize önerilenlerin uyum sorunu
olacagını ve vasat kalacaklarını dusunuyorum

bu nedenle iş Kenneth Josiah Omeruo transferiyle çözülüyor gözüksede eger Dusko Tosic stoper olarak degerlendirilecekse Şenol hocanın
işaret ettiği gibi sol bekde sayısal eksiğimiz var solbek-stoper oynayabilen bir yedek oyuncuya ihtiyacımız var

saygılar

Çevrimiçi Samet Ç

Öyle bir sistem olsaydı ilk kullanan ben olurdum ama maalesef yok.
Kendi forum profiline gir orada arkadaşlar engelli listesi var oraya gir üyenin adını yaz engelle.

Çevrimdışı Kuntz

Gomez'i imza töreni ve sonraki açıklamalarında pek mutsuz gördüm. Buradan özlemle bahsediyor gibiydi. Hanım köylü topçu istemiyoruz :D Taraftar için sıkıntı yok taraftar hanım köylü olabilir :D

Öyle bir sistem olsaydı ilk kullanan ben olurdum ama maalesef yok.

Profil>Forum Profili>Profili Düzenle>Arkadaşlar / Engelli Listesi>Engelliler Listesini Düzenle

Arkadaş Listeme Ekle

Üye: Nick Yaz > Ekle de

Çevrimdışı Kutay

Bu kadar tepki almana rağmen neden hala bu foruma giriyorsun abi  :alala:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Kuntz

Azmine hayranım.

Çevrimdışı artena_condari

Eksiğimiz stoper
ancak ideal 11 lerde çogunuz Marcelo Antônio Guedes Filho yazmayor, yedek stopere alıyorsunuz
benim düşüncem hali hazırda Luiz Rhodolfo Dini Gaioto ivme kazanana kadar 1ci stoperimiz Marcelo Antônio Guedes Filho dır.

Benim beklentim sol ayaklı "Jérémy Mathieu"ayarında stoper transferi bekliyordum ama piyasada bize önerilenlerin uyum sorunu
olacagını ve vasat kalacaklarını dusunuyorum

bu nedenle iş Kenneth Josiah Omeruo transferiyle çözülüyor gözüksede eger Dusko Tosic stoper olarak degerlendirilecekse Şenol hocanın
işaret ettiği gibi sol bekde sayısal eksiğimiz var solbek-stoper oynayabilen bir yedek oyuncuya ihtiyacımız var

saygılar

Aynen. Bence kanat ve hatta belki santrafor transferinden önce stoper meselesi halledilmeli(ydi) fakat sanki gölgede kaldı. Stoperin Necip iken Nasri'nin sende oynaması çok da anlam ifade etmeyebilir.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2016, 20:00:29 artena_condari ]

Çevrimiçi Samet Ç

Bu kadar tepki almana rağmen neden hala bu foruma giriyorsun abi  :alala:
Eğlendiği için olabilir.

Çevrimdışı EagleForce

Antalyaspor baskani fenere yaranacam diye abuk sabuk isler pesinde ama kimle dans ettiginin farkinda degil. Ugrasmaya degmez ama sosyal medyada linc edin beni diye kasiniyor. #antalyasporaantalyasporlubaskanistiyoruz  :D

Çevrimdışı linux

Çevrimdışı linux

arkadaşlar Talisca Nasriyi takip ettiiğine dair yazılar var . instagram kullananlar bakabilir mi ?

Çevrimdışı Orhan_

Biz galiba stopere bir bomba patlatacağız. Resmen unutturuldu orası. Tabi yeni transferlerin gelmesi, takıma adaptasyonu vs. derken 3-4 haftayı geçirmiş oluruz. Bu süre içinde Cenk'in geçen sene ki gibi gol yükünü çekmesi lazım. Derbiye tam takır çıkmamız lazım.

arkadaşlar Talisca Nasriyi takip ettiiğine dair yazılar var . instagram kullananlar bakabilir mi ?

Bizim başkan bunları askerde yaptıkları gibi herhalde bir yerde kamp'ta topluyor hepsini topluca getircek :D

Çevrimdışı RevivaL

Sabırsız olmamıza gerek yok, 10 gün içinde her şey bitiyor zaten. Ben işin bu tarafından bakıp rahatlıyorum  :evillol: :evillol:

Ben şimdi talisca,nasri ve eto'ya tamam gözüyle bakıyorum artık :D

1 stoper hatta 2 stoper 1 forvet daha bekliyorum :D

talısca nassriyi takibe almış.

Birisine baktırtdım doğruymuş :D

Çevrimdışı s4rc4stic

nasri ve talisca duran toplar pek şahane :halay:  bi de bu mbokani ceza sahasını shaquille o'neal gibi karartıyor :steamed:

Çevrimdışı Kuntz

Ben şimdi talisca,nasri ve eto'ya tamam gözüyle bakıyorum artık :D

1 stoper hatta 2 stoper 1 forvet daha bekliyorum :D

Son tahlilde şov yapacağız diyorsun yani :D

Etiketler: