2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12361798 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

bu antalya yönetimi harbi aptal yüzde 50 sponsor yüzde 20 şahıs  yüzde 30 senin birde kalkıp şikayet diyorsun..sporsor kalkıp biz izin verdik etoya gitsin görüşsün diye kendi hakkımı beşiktaşa devredecem dese napcaklar...bu kadar aptalca  bir şikayet olmaz birşeyde çıkmaz..

ya yazdım ya abi işte :D

Korkuyorlar antalyasporun başkanı fenerbahçeli Eto'nun bize gitmesinden korkuyor :D

Neden bugüne kadar beklediler şikayet etmediler 21 ağustos'a 2 gün kaldı ödüyemiceklerini biliyorlar parayı o yüzden yapıyorlar :)

Bu saatten sonra ödeselerde birşey değişmez eto oynamaz artık orda.

Çevrimdışı saricasi

ahahaha buyur buradan yak . Hani nasri imza atıyordu  :bawling: :bawling: :bawling:

yine kandırdılar bizi  :money:

CSB
Fake bu hesap resmi degil yani nasri gelebilir :evillol:
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2016, 19:29:57 saricasi ]
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi Necmi

:photo:
ahahaha buyur buradan yak . Hani nasri imza atıyordu  :bawling: :bawling: :bawling:

CSB
:alala:
sen her duyduğuna inanırmısın  :bandit:

Çevrimdışı Bishamon

Biraz konu dışı olacak birinin iletilerini görememe/bloklama benzeri bir özellik var mı?

CSB

adamın hesabı çalınmış boyna küfürlü twitler atıyor hesap renkli birinin eline geçmiş.

Her gördüğüne inanma bu kadar :)

Çevrimiçi Samet Ç

Biraz konu dışı olacak birinin iletilerini görememe/bloklama benzeri bir özellik var mı?
Var. Kendi forum profiline gir orada arkadaşlar engelli listesi var oraya gir üyenin adını yaz engelle.

Çevrimiçi Necmi

ya yazdım ya abi işte :D

Korkuyorlar antalyasporun başkanı fenerbahçeli Eto'nun bize gitmesinden korkuyor :D

Neden bugüne kadar beklediler şikayet etmediler 21 ağustos'a 2 gün kaldı ödüyemiceklerini biliyorlar parayı o yüzden yapıyorlar :)

Bu saatten sonra ödeselerde birşey değişmez eto oynamaz artık orda.
benim duyduğum gelecek senenin parasınıda peşin vermek zorunda oldukları
geçen seneninkinide peşin vermeleri gerekiyormuş ama verememişler etoo alacaklarını
ve daha sonrakilerinede banka teminatı istiyormuş diye duymuştum dedikoduda olabilir.

Çevrimdışı fatih kayhan

Gerçek Ali naibi değil bu hesap troll

CSB

Umudunuzu kaybetmeyin kardeşlerim bugün daha bitmedi alın çayınızı için sigaranızı   :)
Ben elime sopa aldım seni arıyorum :)

Çevrimiçi Samet Ç

benim duyduğum gelecek senenin parasınıda peşin vermek zorunda oldukları
geçen seneninkinide peşin vermeleri gerekiyormuş ama verememişler etoo alacaklarını
ve daha sonrakilerinede banka teminatı istiyormuş diye duymuştum dedikoduda olabilir.

evet tam olarak öyle birşeydi abi.

:)

bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü hesabı :D  :evillol:

Çevrimdışı kartal190321

gelirse sadece talisca kapı gelir..alanya maçı bitmeden kap gelmez bence motivasyonu bozmak istemezler pazar günü güzel gelişmeler olabilir..sadece tahmin  :)
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Bishamon

Var. Kendi forum profiline gir orada arkadaşlar engelli listesi var oraya gir üyenin adını yaz engelle.
Teşekkürler.

gelirse sadece talisca kapı gelir..alanya maçı bitmeden kap gelmez bence motivasyonu bozmak istemezler pazar günü güzel gelişmeler olabilir..sadece tahmin  :)

Kaplar pazartesi patlıyabilir aynen yada pazar :)

Çevrimiçi Samet Ç

Nasri'nin KAP'ı pazartesi gelir ancak. Satın alma opsiyonu koymaya çalışıyormuş başkan anlaşmaya.

Nasri'nin KAP'ı pazartesi gelir ancak. Satın alma opsiyonu koymaya çalışıyormuş başkan anlaşmaya.

10-12 milyon € dan aşağıya olmaz tahminim :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

10-12 milyon € dan aşağıya olmaz tahminim :)
Başkan onu 5-7 arası bir şey yapar. Orta yolu bulur

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Nasri instagramda man City ibaresini kaldırdı diyorlar bi bakarmısınız ?

doğru mu ben kullanmıyorum.

Başkan onu 5-7 arası bir şey yapar. Orta yolu bulur

Bizim başkan alır :D

Çevrimdışı Jukebox

Nasri instagramda man City ibaresini kaldırdı diyorlar bi bakarmısınız ?

doğru mu ben kullanmıyorum.
Evet kaldırdı abi.

Çevrimdışı brkntcnr

Bjk Tv muhabiri Gürler Akgün Nasri' yi takiplemiş. Hayırlı olsun mu desekk :D  :D

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı linux

Etiketler: