2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371035 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Nasri instagram biosunu mu değiştirdi  :claps:
ayrıca simdi baktım niang (fbden aldıgımız) ve van persieyi takip ediyor

https://www.instagram.com/samnasri8/
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı LuceGel

nedemek ki bu :alala:

Eto'o: "Bilmediğiniz şeyler üzerine susmanız daha iyi. Bazı kapılar vardır ki açıldıktan sonra artık geri kapanamazlar... Adrenaline 💉💉💉💉"
Şair diyorki artık ya Beşiktaşınım yada kara toprağın  :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Bishamon

Gomez kalsaydı Nasri'nin paslarıyla 30 golü geçerdi...

Çevrimdışı cursedofdragon

ne yapacak şenol hoca hastanedemi attıracak 25 gol :alala:

:kop: :kop:

Çevrimdışı Necmi

Beşiktaş 35 yaşında kulübüyle itilaflı bir oyuncuya 2 milyon vermez . Kulübün öncelikle peşinde olduğu bence paradan çok senden takasla futbolcu koparmak. Sen 3 yıl binbir emek vererek bir takım kuracaksın sonra Fenerli bir adamın kurnaz taktikleriyle kendi takımından futbolcuları peşkeş çeker gibi takasla vereceksin. Bunun paradan çok saf yerine konulmakla alakası var. Adam bize saf muamelesi yapmaya çalışıyor .
1 milyo aduriz , 5 gignac ise gerçekle alakası olmayan farazi düşünceler .
düzelteyim 35 yaşındaki hiç bir oyuncuya bonservis ödemez. ihtimal dışı
adamlar etoo yu zaten kaptırdılar ellerinde değil artık bari Beşiktaştan para ve oyuncu
kapalım diye düşünüyorlardı başkan elinin tersini gösterince ne yapacaklarını bilemediler şaşkın ördek
gibi dalıyorlar suya

Eto'da geçer :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sallapati

Ben eto olayina hakim degilim.. Free gelme durumu varsa hemen gelsin.. Etoo bizde gol krali olur

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kalyoncu

Onu gomez düşünsün inşallah biz aramayız. Bende hep adriano,gökhan bekleriyle görmek isterdim gomezi

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Samir Nasri alkol sorunumu çözdüm derse Beşiktaş'lı olacak.
Forumda alkol sorunu olan iki kisi var biri @AmaralGürses digeri de forumun okuzu, magandasi @mylife1903 diye bir gerzek. Nasri gelsin cilingir sofrasina alirlar, alkolle problemi yoktur alkolun nasri ile problemi vardir.

Ben eto olayina hakim degilim.. Free gelme durumu varsa hemen gelsin.. Etoo bizde gol krali olur

var işte onu diyoruz bu ayın 20 si yada 21'ine kadar galiba parayı yatırmaları gerekiyor teminat vermişler oyuncuya.

Ki bu saatten sonra o parayı yatıramazlarda yatırsalar daha eto durmak istemiyor net bir şekilde belli oluyor :)

Eto %80-90 bizde diyebiliriz.

Çevrimdışı sallapati

Gomez bence son ana kadar sosayi bekledi.. Sosa kalsaydi gomez de donebilirdi.. Sosa zincirleme yakti bence takimi..

Forumda alkol sorunu olan iki kisi var biri @AmaralGürses digeri de forumun okuzu, magandasi @mylife1903 diye bir gerzek. Nasri gelsin cilingir sofrasina alirlar, alkolle problemi yoktur alkolun nasri ile problemi vardir.

nasri alkollü haliyle bile çok faydalı olur :D

Çevrimdışı linux

RadyoBilyoner
SON DAKİKA / Hakan Gündoğar: #Beşiktaş'ın yeni transferi Talisca bu akşam İstanbul'a geliyor.

6 minutes ago

Gomez bence son ana kadar sosayi bekledi.. Sosa kalsaydi gomez de donebilirdi.. Sosa zincirleme yakti bence takimi..

bence alakası yok gomez'in eşi yaktı gomez'i adam gitti ancak halen gittiğine üzülüyor sevinemiyor.

Verdiği röportajda çok belli oluyor.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Nasri gelene kadar kalsaydın bari onlarca sözden birini tutsaydın bari.. :bawling:

Sadece Beşiktaş

espiri amaçlıdır :D

Çevrimdışı Kalyoncu

Nasri müslüman değilmiydi abi öyle hatırlıyorum ben.

Çevrimdışı Jukebox

Umudunuzu kaybetmeyin kardeşlerim bugün daha bitmedi alın çayınızı için sigaranızı   :)

Çevrimiçi Samet Ç

Bizde müslümanız ama içiyoruz.  :)

:)

Çevrimdışı saricasi

Fabri
Gokhan    rhodolfo  marcelo (stoper)  adriano

Q7       Oguzhan    Atiba         Nasri

Talisca

Eto'o
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Necmi

ohoo sen kimi tanıyorsunki
sen olimpiyatta arabaların açılan bagajlarını görmedin :D

Etiketler: