2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12370998 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kutay

Bugün gelse gelse Talisca kapı gelir ama o da çok zor
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı T.Yapici

Ne zamandır kullanmıyoduk Nasri gelirse tekrar takarız  :evillol:

Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı Bishamon

Talisca İstanbul'a gelmeden kap gelmez bence

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı cessolupus

transfer falan yapılacagı yok yarın alanyayı farklı yeneriz transfere gerek yok derler

Çevrimdışı artena_condari

Bu Nasri'nin £8.5 milyon maaşı var (34 milyon lira), nasıl verilecek acaba o maaş - gelirse?

Çevrimdışı mylife1903

Yok yanlış bir genelleme olmuş benim takip ettiğim kimse burada sayılan sebeplerden dolayı istemiyor bir tane tiple ilgili yazı görmedim ha bi tane gördüm o da tipinden dolayı istediğini yazmıştı  :evillol:
Aaaw @Serhat Akkaya sen beni banladin herhalde. Tipinden dolayi transfere karsi olan benim yahu. Kotu okuyon sen de cok kirildim. Mbokaniyi tipinden dolayi istemiyorum resmen facia. Ha bizim oyuncumuz olursa erkek guzeli degil ama esprili ve zengin, derim. Kandirilmisim halbuki cok sempatik derim.

Çevrimdışı bjk4ever

sen daha beşiktaşı çözememişsin sistem kişiler üstüne kurulu değil

şenol güneşin oynattığı sistemde forver 40-45 maç oynarsa en az 25 gol atar bunun kişilerle alakası yok

bunuda mı göremiyorsunuz.

O zaman Gomez'e niye 3-4 milyon veriyoruz. Pektemek oynasin 40 mac atsin 25 gol?
Bony ve Eto'o haric adi gecen hicbir forvet beni tatmin etmed.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı İhsan

nedemek ki bu :alala:

Eto'o: "Bilmediğiniz şeyler üzerine susmanız daha iyi. Bazı kapılar vardır ki açıldıktan sonra artık geri kapanamazlar... Adrenaline 💉💉💉💉"

Eto bilerek iki defa KAP dedi
Beklediğimiz 2 kap bunlarmıydı?

Kafayı yeriz yakında  :ebebe: :ebebe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı sallapati

Verin 2 milyon euro etoo yu alin.. O olmazsa 1 milyona aduriz i alin.. O da olmazsa 5 kaada gignac i alin.. Zenci atletik forvetler bize yaramaz.. Etoo yu haric tutuyorum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı abdusta

O zaman Gomez'e niye 3-4 milyon veriyoruz. Pektemek oynasin 40 mac atsin 25 gol?

Pektemek 2 maç üstüste oynayamıyorki,mutlaka bir yerini kırıyor

saygılar

Çevrimdışı s4rc4stic

L'equipe boş haber vermez..hayırlısı

Çevrimdışı cursedofdragon

transfer falan yapılacagı yok yarın alanyayı farklı yeneriz transfere gerek yok derler

2 tane stoperle mi oynucaz transfer yapılmıcakta :) Hatta 1 stoper Rhodolfo daha tam hazır değil tek marcelo var.Tosic sol bek.

Sırf moral bozmak için yorumlar yapılıyor burada herkes farkında :)
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2016, 18:40:49 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Blackmd1

Gignac alınamaz mı ?  :D
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2016, 18:44:06 Blackmd1 ]

Verin 2 milyon euro etoo yu alin.. O olmazsa 1 milyona aduriz i alin.. O da olmazsa 5 kaada gignac i alin.. Zenci atletik forvetler bize yaramaz.. Etoo yu haric tutuyorum

eto'ya niye para verelim 2 milyon € 1-2 gün sonra serbest kalıcak zaten antalya ödemeyi yapamadı free gelicek :)

Çevrimdışı Necmi

Bu Nasri'nin £8.5 milyon maaşı var (34 milyon lira), nasıl verilecek acaba o maaş - gelirse?
gomezinde 11 M€ maaşı vardı 3,5 M€ ya almıştık hatırlatırım

Boyko'dan boşalan yabancı koltuğuna ETO'yu yazalım free olarak :)

1 tane daha yabancı forvet alırız :) 

X,Eto,Cenk,Ömer

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Beşiktaş 35 yaşında kulübüyle itilaflı bir oyuncuya 2 milyon vermez . Kulübün öncelikle peşinde olduğu bence paradan çok senden takasla futbolcu koparmak. Sen 3 yıl binbir emek vererek bir takım kuracaksın sonra Fenerli bir adamın kurnaz taktikleriyle kendi takımından futbolcuları peşkeş çeker gibi takasla vereceksin. Bunun paradan çok saf yerine konulmakla alakası var. Adam bize saf muamelesi yapmaya çalışıyor .
1 milyo aduriz , 5 gignac ise gerçekle alakası olmayan farazi düşünceler .

Çevrimdışı sallapati

eto'ya niye para verelim 2 milyon € 1-2 gün sonra serbest kalıcak zaten antalya ödemeyi yapamadı free gelicek :)
O adam bulur bir yerden oder o maasi

Çevrimdışı tangaz

Aaaw @Serhat Akkaya sen beni banladin herhalde. Tipinden dolayi transfere karsi olan benim yahu. Kotu okuyon sen de cok kirildim. Mbokaniyi tipinden dolayi istemiyorum resmen facia. Ha bizim oyuncumuz olursa erkek guzeli degil ama esprili ve zengin, derim. Kandirilmisim halbuki cok sempatik derim.

@mylife1903 abi ilhanı tekrar futbola döndürelim tip 10 numara bu ferrarininde tipi 12 silindirli motor gibi güzeldi aslında  :bandit:

neyse ben gene kaçıyorum, anladın sen  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sallapati

Beşiktaş 35 yaşında kulübüyle itilaflı bir oyuncuya 2 milyon vermez . Kulübün öncelikle peşinde olduğu bence paradan çok senden takasla futbolcu koparmak. Sen 3 yıl binbir emek vererek bir takım kuracaksın sonra Fenerli bir adamın kurnaz taktikleriyle kendi takımından futbolcuları peşkeş çeker gibi takasla vereceksin. Bunun paradan çok saf yerine konulmakla alakası var. Adam bize saf muamelesi yapmaya çalışıyor .
1 milyo aduriz , 5 gignac ise gerçekle alakası olmayan farazi düşünceler .
Aduriz 35 yasinda ve seneye free.. Gignac 30 yasinda 2 sene sozlesmesi var.. Avrupada onun maasini odeyebilecek bizden baska klup bulamaz.. Avrupaya gelmek isterse gelir sl de oynar..

Çevrimdışı Kalyoncu

O adam bulur bir yerden oder o maasi

Hadi bunu buldu diyelim, önümüzdeki seneyi nereden bulacak :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Necmi

ne yapacak şenol hoca hastanedemi attıracak 25 gol :alala:

gomezinde 11 M€ maaşı vardı 3,5 M€ ya almıştık hatırlatırım

hatırlat abi hatırlat :D vergiyi de söyle 8 milyon € keş para kalmadığınıda söyle :D

Çevrimdışı linux

twitter duyumcuları yetmiyormuş gibi birde burda var . Arkadaşlar hani kap geliyordu ?  :s20: :s20: :s20:

Etiketler: