2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12383299 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Huntelaar gelse keşke baya gol atar :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

açığa vurmadan gizliden gizliden beklediğim isim kendisi zor transfer ama imkansız değil... Birde ismi duyulmamış olan var falan deyince heyecan yapıyor insan ister istemez.

ingiltereden gelicek dedikler için çok ta şey yapamıyorum   :iblush:

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

ingiltereden gelicek dedikler için çok ta şey yapamıyorum   :iblush:

belki öyle haber saldılar bilerek  :iblush:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı linux

Yav ne mbokanisi .

Çıldıracam artik  :s20: :akuma:

Çevrimdışı ekrembaser

bu kelle bir subliminal mesaj olabilir.

Premier liginde "kelle avcısı" lakaplı golcü var mı ?
Arkadaşlar sizi de kaybetmeyim kim çekecek 10 gün daha transfer sezonunu aklınıza mukayet olun😄

Çevrimdışı Orhan

Mbokani için olumsuz değilim hiç bence gayet iyi olur. Kim gelirse gelsin 21 inden sonra Eto da bizde olacagı için forvet konusunda opsiyonumuz geniş olur.

Çevrimdışı ekrembaser

bir de burada var

Yahu bu nedir ya gecenin ilerleyen saatlerinde +18 e geçecekler bu gidişle

Çevrimdışı Bishamon

Mbokani şaşırtma olabilir bence

Huntelaar gelse keşke baya gol atar :bandit:

keşke gelse en çok beyendiğim oyuncuların başında geliyor bizim takıma cuk diye oturur.

Geçen sene gomez mi huntelaar mı deseler direk huntelaar derdim çünkü çok seviyorum oyununu :)

Yaşı 33 ama 2 sene daha oynar :)

Çevrimdışı onurturan

abou bacar gelse nasıl olur sizce?

Çevrimdışı Tolga

keşke gelse en çok beyendiğim oyuncuların başında geliyor bizim takıma cuk diye oturur.

Geçen sene gomez mi huntelaar mı deseler direk huntelaar derdim çünkü çok seviyorum oyununu :)

2 sezon oynasın bu ligin tozunu attırır :icool:

2 sezon oynasın bu ligin tozunu attırır :icool:

sen nediyorsun tolga döktürür döktürür :D

Çevrimdışı Hamahakki

Bende şahsen marcel sabitzer hayranıyım.o kadar çok mail attım yönetime alın diye ama hiç ismi bile geçmedi.3-4 m euro civarı ve daha 22 yaşında.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı ardiles

Duyumcular fazla abartmasın en çok 3 kaliteli isim alabiliriz Stoper, santrafor ve kanatta oynayabilen forvet arkası başka alamayız alsak ta ŞL kadrosuna yazamayız kadrodan birilerini kesmemiz gerek serbest oyuncu sayımız malesef 15

Yerli statüsünde ilk 11 oynayabilecek 2 oyuncumuz var Tolga ve GG başka yok.

ŞL kadrosu;

Tolga

GG Rhodolfo Transfer Adriano

Atiba Oğuzhan

Q7 Transfer Olcay

Transfer

Şu kadroda 9 serbest oyuncu var. Geriye 6 oyuncu kaldı. Fabri Beck Marcelo Tosic Tolgay Cenk ile kadro doldu bu oyuncuları yazmak zorundayız. Tosic hem stoperi hem sol beki yedekliyor. Necip yerli statüsünde yedek ön libero, 3. kalecilik için yerli ucuz transfer yapılır. Pektemek satılmazsa 3. forvet yazılır.

Orta saha ileri üçlüsünün yedeği yok. İlk 11 oyuncularıyla rotasyon yapılır. Oğuzhan forvet arkasını, forvet arkası yeni transfer Q7 yi, Adriano ise Olcayı yedekler.

Şu halde dahi 3 yeni oyuncuya zar zor yer açarken 5-6 transfer olması mümkün değil.

Remy ya da Bony gelecek

Çevrimdışı linux

Madem mbokani gelecek . Onun yerine abubakar daha faydalı olmaz mi

Çevrimdışı Zafer55

Twitter de adam serdar sarıdağa "minnoş reyis" yazmış.Hep karıştı kafalar :halay:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben bu kadar gıcık transfer dönemi görmedim ya. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mellfred

Bahsedilen isim mbokani. Yarın geliyormuş. Talisca'dan bugün hiç haber çıkmadı yalnız

Bahsedilen isim mbokani. Yarın geliyormuş. Talisca'dan bugün hiç haber çıkmadı yalnız

değil :)

Twitter de adam serdar sarıdağa "minnoş reyis" yazmış.Hep karıştı kafalar :halay:

uzaydayız herkesin kafası karışık olur böyle şeyler :D  :evillol:

Cümletten iyi geceler  :bye: :bye:

Çevrimdışı onurturan

mbokani değil bence..

Çevrimdışı onurturan

size mbokani mi aboubacar mı deseler hangisini alırdınız beşiktaşa ?

Çevrimdışı yusufş

Samir nasri yi 1 günde unuttuk ama bence eğer gelirse en bomba transferimiz olur

Etiketler: