2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12356035 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Egos

sosa ve gomez'in en büyük artısı maç seçmemeleriydi. kayseri'de de oynadılar, ankara'da da, sivas'ta da. mario'nun ikinci yarının başında eskişehir maçına kadar hafif bir tökezleme dönemi oldu, sosa ligin ilk yarısı sendeledi; fakat ikisi de maç bırakmadı. hepimizin aklında benzer bir soru işareti var, iyi oyuncular transfer edilebilir, ama hava yakalanır mı? özellikle yeni gelecek yıldız statüsündeki futbolcular şampiyonlar ligi maçlarına mı ağırlık vermek isterler? motivasyonun sağlanmasında şenol güneş'in takıma aşıladığı karakter rol oynayacak. hiçbir hedefimizin küçümsenmemesi gerek, ama hedefler arasındaki seviye farkı da belli.

birbirine alışmış takımın, unvanı alan oyuncularla bir sezon daha tam kadro devam edememesi en çok "hırsı tüm sezona yayabilme"yi aşılması gereken bir engel haline getiriyor. zor olacak, farklı beşiktaşlar izleyeceğiz. eli tetikte bekleyen sürüsüyle beşiktaş düşmanı var, onlara fırsat vermemek için olumlu ve olumsuz eleştirileri önce kendimiz yapmalıyız. başkalarının yarattığı illüzyonlardan korunmamız için en etkili seçenek bu. bazı arkadaşlar çoktan duruma uyanmış ve yazılı olan haberlerin, eğer varsa, kayıtlarını izlemeden yorum yapmıyorlar; bu yaklaşımı genele yaymamız lazım; sonrası kendi aramızda fikir alışverişiyle kolayca çözülür.

Çevrimdışı Zafer55

Zaten yok, Sakaryaspor dönemlerinden de iyi bilirim kendisini..
İnsan sarrafıymışsın .
18-19 yaşındaki mustafayı daha 11-12 yaşlarındayken  iyi analiz etmişsin.

Çevrimdışı mylife1903

Nasri ile alakalı doğru noktalara değinmişsin Mehmet Ali. Bir futbolcunun adı ne olursa olsun hem şımarıklıklarıyla uğraşıp üstüne de 5 milyon avro verecek lükse sahip değil Beşiktaş. Nasri oyuncu profili olarak hocanın isteğine uyuyor . Solda oynayan içe kat eden gerektiğinde de forvet arkasında oynayabilecek versatil bir oyuncu. Hoca öncelikle solda oynayıp içe kat eden bir oyuncu istiyor. Hocanın genel bir tavrı da takımında oynayan oyuncuları bir bölge ile sınırlandırmak istememesi farklı maçlarda hatta maç içinde oyuncuların pozisyonunun değişkenlik göstermesi.
Nasri'den vazgeçerler muhtemelen . Nasri  hocanın istediği oyuncu tipine işaret ediyor.
@Onur Küçük abi bu "versatil" ne oli ne seein tedavisidir o anlamirem bu forum benim gibi okUzlere bohmiir, moderasyona ispik yapcaaham belki anama kufur edi

Çevrimdışı ardiles

Gomez ve Beşiktaşın karşılıklı menfaatleri oldu. O bize biz de ona değer kattık.

Bugün ayrıldık ve Beşiktaş senin aleyhinde konuşmuyor sen niye çıkıp Beşiktaşı ŞL. de 6 maç oynayabilecek takımların listesine koyarak rencide ediyorsun.

He olur çıkamayız ama senin hedeflerin daha mı gerçekçi? Wolfsburg bu sezon ŞL. ye katılım hakkı kazanacak seneye gruplara girecek gruptan çıkacak 2018 de 2. tur maçı oynayacakta sende fazladan 2 maç kadroda olacaksın!!

Çevrimdışı Fatih_

Alman NDR kanalında başın toplantısında konuştu.

"Şampiyonlar Ligi'nde oynamak hedefimdi, büyük kulüplerin hepsi golcülerini belirlemisti ve o takımlara gitme şansım yoktu. Bir diğer seçenekte CL de 6 maç oynamak fakat bir şey elde edememekti. Ben ileriki sezonları düşündüm ve potansiyel açısından  Wolfsburgu sectim..."

Açıklamasınin bir kısmı bu yönde. Yaz boyunca oyalayıp oynayan bir adama gösterecek ne saygım ne sevgim vardır.

Seneye Wolsburg ile şampiyonlar liginde eşleşip 4 atmak şart oldu, Allah büyük denk getirir mi getirir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Antrenman ve maclardan arta kalan zamanlarda Ozel harekatcilik yapip ekmek yediği vatani savunan adam gibi adam Quaresma !! :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2016, 16:21:13 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Berat

İnsan sarrafıymışsın .
18-19 yaşındaki mustafayı daha 11-12 yaşlarındayken  iyi analiz etmişsin.

Akıl yaşta değil başta malum.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

@Onur Küçük abi bu "versatil" ne oli ne seein tedavisidir o anlamirem bu forum benim gibi okUzlere bohmiir, moderasyona ispik yapcaaham belki anama kufur edi
@mylife1903 birçok pozisyonda oynayabilen çok yönlü oyuncu anlamına geliyor. Örneğin Pektemek'in ya da Köybaşı'nın nerede ne oynadığını bilmiyoruz. Neden? Çok yönlü oyuncular  :)
Biz Köybaşı'nı sahada izlerken 'Herhalde bu arkadaş bir taraftar. Yanlışlıkla sahaya inmiş . Sol tarafta dolanıyor' diyoruz . Öyle değilmiş işte  :)

Şaka bir yana birçok pozisyonda oynayabilen çok yönlü oyuncu anlamına geliyor versatil.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Pektemekte tam olarak bunu istiyor zaten. Sana hiçbir şey vermeyen adamın eline ne isterse onu veriyorsun. Beşiktaş'ta kalırsa oynayamayacağını, form durumunun çok düşeceğini, kontratının bitiminde çok düşük fiyatta alt seviyede bir kulüpte oynayacağını biliyor. Bugün ona teklif yapan Başakşehir 3 yıl sonra tamamen bitik Pektemek'e kontrat teklif etmeyecek. Pektemek için önemli olan Beşiktaş'tan götüreceği para.
Adamın daha 3 yılı var sanırım ve garanti parası 4.5 m € yapıyor.. Zararın neresinden dönersen kardır bence..bu parayıda fikret ormanın kendi cebinden vermesi gerek o da ayrı bi mevzu..

[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2016, 16:24:38 Uğur Uğurlu ]

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Umarım taliscada çok büyük tufaya gelmemişizdir.. Kap gelmedikçe insan tedirgin oluyor

Çevrimiçi Necmi

25 den 23 e düşüyoruz ceza nedeniyle, eksik iki  adamı homeground'lardan düşmemizi engelleyen bir kural var mı?
@sozkul  :upto:
Turk aklı çakallıkta üstümüze yok :evillol:
cl kalite demektir o nedenle sanmıyorumki bütün kadronu gençlerle doldurtsunlar
büyük ihtimal sayımız düştüğü için yerli sayısıda düşecek

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Adamın daha 3 yılı var sanırım ve garanti parası 4.5 m € yapıyor.. Zararın neresinden dönersen kardır bence..bu parayıda fikret ormanın kendi cebinden vermesi gerek o da ayrı bi mevzu..

Pektemek şu anda kulübü 'Madem benden kurtulmak istiyorsunuz .O zaman tazminatımı verin sözleşmemi feshedin' noktasına getirmek istiyor .Sezon başında her zamanki kurnazlığını yapıp 'Formayı tekrar alacağım' şeklinde kendini takıma yapıştırmaya çalıştı , gereken cevabı aldı . Şimdi elinde en makul seçenek tazminat koparabilmek olacaktır. Para işlerine gelince %100 profesyonel ama profesyonel gibi yaşayıp hareket etmeye gelince ortada yok.

Çevrimdışı kartal190321

transferde ismi geçen futbolcuları gördükçe başkan ve hocanın hedefinde şampiyonlar liginde başarılı olmak için kadro kuruluyor öncelik şampiyonlar ligi gibi..gelirse bu futbolcular ligde başka şampiyonlar liginde bambaşka bir takım seyredecez sanırım
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi kesin 5,5 mu alıyor kemiksiz?

Çıkan haberler o yönde, daha azına gitmezdi zaten. Takım vasat, şehir vasat, Avrupa Kupaları'nda yok.

Vida+Belhanda için Boyko+5 milyon teklif etmişiz.Rakamı yükseltirsek olur belki

Çevrimdışı T.Yapici

transferde ismi geçen futbolcuları gördükçe başkan ve hocanın hedefinde şampiyonlar liginde başarılı olmak için kadro kuruluyor öncelik şampiyonlar ligi gibi..gelirse bu futbolcular ligde başka şampiyonlar liginde bambaşka bir takım seyredecez sanırım

Transferlere bakıp yorumlamaya gerek yok aslında. Bugün basın toplantısında Şenol hoca açıkça söyledi Şampiyonlar liginde ezilmek istemediğini. O yüzden ben yönetime güveniyorum gereken yapılacak  :icool:
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı Zafer55

Umarım taliscada çok büyük tufaya gelmemişizdir.. Kap gelmedikçe insan tedirgin oluyor

Sanmıyorum.Hoca bugün toplantıda kendi oyuncusu gibi bahsetti.
 Belki fantezi peşindedir başkan... üçlü dörtlü kap falan bişey düşünüyor olabilir.

Çevrimdışı MrtBlgc

Alman NDR kanalında başın toplantısında konuştu.

"Şampiyonlar Ligi'nde oynamak hedefimdi, büyük kulüplerin hepsi golcülerini belirlemisti ve o takımlara gitme şansım yoktu. Bir diğer seçenekte CL de 6 maç oynamak fakat bir şey elde edememekti. Ben ileriki sezonları düşündüm ve potansiyel açısından  Wolfsburgu sectim..."

Açıklamasınin bir kısmı bu yönde. Yaz boyunca oyalayıp oynayan bir adama gösterecek ne saygım ne sevgim vardır.
Ya ne söylerse söylesin ben pek umursamıyorum. Şampiyonlukta çok büyük katkısı oldu ve gitti. Yolu açık olsun. Biz Şampiyonlar Ligi'nde 0 çeksek bile oranın havası farklı her futbolcu ne olursa olsun sürekli Şampiyonlar Ligine katılan bir ekipte oynamayı ister. Mario Gomez farklı bir tercihte bulunmuş ama pişman olup da umarım geri dönmek istemez.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Vida+Belhanda için Boyko+5 milyon teklif etmişiz.Rakamı yükseltirsek olur belki

@mehmetkorfez Şu haberlerin kaynagınıda paylaşın bizde bakalım arkadaşlar.

Çevrimdışı mylife1903

Bizim taraftarin Siyahi oyunculara ayri bir sempatisi var Demba ba nin + Olarak Musluman olmasi daha da Sevilmesine neden oldu

Ben ikisini de sevdim Gomez cok buyuk Golcü bu isin vizyonla alakası bence yok S.l den buyuk hedeflrden bahseden bir adamin bir anda Wolsburga imza atmasinin tek bir nedeni olabilir oda EŞ baskısı

Belliki Eşi Ulkesinde kalmasi icin baski yapmış ve istediğini elde etmiş bunun baska bir aciklamasi yok bana göre..
Kadin kondu gomeze yahu bildigim kadariyla genc bir kadin da degil aralarinda yas farki var. bir anne figuru oldu gomez icin eli terlikli bah dovereeem haaa

Çevrimdışı bjk4ever

Ne alaka, niye cebinden versin?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı mylife1903

Eş değil, para.

Gomez Wolfsburg'tan alacağı para, Fiorentina ile aynı, senelik 5.5 milyon euro. Paradan hiç fedakarlık etmedi. Senelik 1-5 2 milyon euro azına razı olsaydı, Gomez'in başka talipleri de çıkardı.

Yoksa aklı başında bir kadın Wolfsburg'ta yaşamak istemez. 2 kere gittim oraya, İstanbul'un bir mahallesi kadar bir yer. Bütün şehri baştan aşağı yürümen 1-1.5 saatini alıyor.

Koca şehirde bir tane alışveriş caddesi var, tarihi hiç bir şey yok. Bilim Müzesi ve Wolkswagen Sergisi. Hepsi o.

En yakın büyükçe şehir yarım saat mesafedeki Braunschweig, orasını da 2 günde bitirdik.

@mylife1903 diyordu ya "Villarreal denize uzak" diye, Wolfsburg'un en yakın denize uzaklığı 250 kilometre. (Ona da deniz dersen, Kuzey denizi)
Kadini kuzey denize sokup cikartsin gomez devamli, bu kadinlar 40indan sonra cokuyor ya, o hesap, sogugu yedikce genclesir. Benim hanim -30 -40 dinlemez her kis bir girer cikar denize, gomezinkine yegane tavsiyem budur. Tut gafasindan sok soguk sulara yok o oyle degildi o, hah buldum kizgin kumlardan serin sulara

Çevrimdışı mylife1903

yattığından yerden para kazanan adam (M.pektemek) yönetim, Teknik direktör ve taraftar tarafından istenilmediği ortada ama adamın umurunda değil sırf daha az para kazanacak diye ayrılmıyor ve bunu tüm ülke biliyor.
Takma kafana sen mustafacigim, derleeer derleeer diye sakinlestiriyormus meneceri

Çevrimdışı bjk4ever

Ya ne söylerse söylesin ben pek umursamıyorum. Şampiyonlukta çok büyük katkısı oldu ve gitti. Yolu açık olsun. Biz Şampiyonlar Ligi'nde 0 çeksek bile oranın havası farklı her futbolcu ne olursa olsun sürekli Şampiyonlar Ligine katılan bir ekipte oynamayı ister. Mario Gomez farklı bir tercihte bulunmuş ama pişman olup da umarım geri dönmek istemez.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten ileride kulube gelmek isterse ve alirsak bize de yaziklar olsun. Kendi ulkesinin liginde oynamak vs hakki eyvallah, ama kucuk dusurucu aciklamalariyla bence agir saygisizlik yapti. Bu saatten sonra kulubun kapilari kendisine kapilmali bence.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı ismail

Pektemek foruma girip okumazmi bu yazılanları ?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: