2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372819 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

evet talisca twitter ve ekşide gündem olmuş
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı matias_27

beni asıl üzen ne biliyormusunuz arkadaşlar lütfen bazı arkadaşlar özeleştiri yapsın artık.yazdığım tüm yazılarda başkanın önemini tarihimize adını altın harflerle adını yavaş yavaş yazdığını hep belirttim. ama en ufak bi sallantıda başkan istifa sesleri bile sanki yükselecekti yapmayın arkadaşlar başkan her zaman söyler tribünlerin içinden geldim beşiktaş taraftarının ruh halini en iyi ben anlarım hep der bu adama yazık etmeyelim gözbebeğimiz o bizim nolursa olsun
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı 38life

Talisca geliyor gibi. E nasri de gelecek biz nası bi hücum hattı kuracağız şimdi beni biri bi aydınlatabilir mi?
Sanırım Total ve mobil bir hücum hattıyla oynayacağız bu sene. Herkes her an her yerde olabilir herkes her an rol değişebilir. Tabi bu kaos hücumu olmamalı, planlı ve koordineli olmalı.

Çevrimdışı AmaralGürses

BASTIR BAŞKANIM BELİNE KUVVET

not: ya arkadaş üniversite okuduk işe girdik belli bir entellektüel seviyeye eriştik çok şükür kendi çapımızda ama nedense fb ve gs ye olan nefetim antipatım hiç bitmiyor acaba düşünüyorım 50 yaşına gelince çoluk çocuk sahibi olunca da böyle mi hissedeceğim? Yaşı büyük abilerimiz bu konuda aydınlatabilirse sevinirim.

saygılar

Çevrimdışı brkntcnr

Bu transferlerden biri Omeruo, diğeri Talisca ise 3. isim kim olacak. Eğer bu Nasri ise forvet?
En az 3 dendi. En fazla da 5.

Çevrimiçi Necmi

Bu transferlerden biri Omeruo, diğeri Talisca ise 3. isim kim olacak. Eğer bu Nasri ise forvet?
hiç bir yerden gelen listede omeruo yok

Çevrimdışı linux

babacar da gelse fena olmaz valla .

Mario gomezden gelecek 3.5 € .Başkan 1 yıllığına kiralasın . Daha sonrada satın alma opsiyonu 2 € olsun . Para vermeyelim .Hadi başkanım . sen bilirsin işini .

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sanırım Total ve mobil bir hücum hattıyla oynayacağız bu sene. Herkes her an her yerde olabilir herkes her an rol değişebilir. Tabi bu kaos hücumu olmamalı, planlı ve koordineli olmalı.
Burada da Şenol hpcamızın maharetli ellerine güveniyoruz

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Mangala,nasri,talisca,benteke olursa var ya  :ishock: :steamed: :steamed:
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı brkntcnr

Linç yemek istemem ama Nasri mi Lens mi derseniz ben Lens derim.

Çevrimiçi Necmi

En az 3 dendi. En fazla da 5.
5 olmaz kadromuzda o kadar yer yok

Çevrimdışı linux

kesinlikle bende lens derim .  :ok: :ok:

Çevrimdışı Kalyoncu

Lens transferinde fener araya girmiş,şaşırdıkmı hayır neyse para verip alsınlar

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Maksimum o abi bir de forvet alırlar kaparlar. Talisca - Nasri - Aboubakar - Omeruo.  Sosa gitti. Milosevic, Boyko da kiralanır yer açılır.

Çevrimdışı AmaralGürses

not: ya arkadaş üniversite okuduk işe girdik belli bir entellektüel seviyeye eriştik çok şükür kendi çapımızda ama nedense fb ve gs ye olan nefetim antipatım hiç bitmiyor acaba düşünüyorım 50 yaşına gelince çoluk çocuk sahibi olunca da böyle mi hissedeceğim? Yaşı büyük abilerimiz bu konuda aydınlatabilirse sevinirim.

saygılar İletiyi düzenle

Çevrimiçi Necmi

Mangala,nasri,talisca,benteke olursa var ya  :ishock: :steamed: :steamed:
benteke çok zor şu an 30 veren var liverpool yetersiz bulmuş kabul etmemiş
imkansız bir transfer o

Çevrimdışı Tolga

Gurbetçi oyuncular da gündemdeymiş Necmi abi belki 1 ya da 2 gurbetçi oyuncu da gelebilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

saygılar

Ayni ayni hic degismiyor  :lol: :lol:
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abi Boyko da giderse 5 kişilik boşluk oluyor yalnız...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kartalBaz

Lens transferinde fener araya girmis. Murat ozen acikladi.

Çevrimiçi Necmi

saygılar İletiyi düzenle

dahada artmaz umarım

Çevrimdışı OrhanAker

Beni de yaz :D lens için fenerde girmiş devreye :bandit:

Çevrimdışı brkntcnr

Murat Özen Gil de olmayacak gibi dedi. Stopere kimi alacağız acaba orası cidden büyük soru işareti. Anlaşılanlar var deniyor ama kim isim dönmüyor ortada.

Çevrimdışı matias_27

saygılar

bir psikolojik danışman olarak cevap vereyim bunu bilinçaltı ile açıklayabiliriz.misal eğerki 1968-1970 doğumlu olsaydın 1990 lı yıllara kadar bu nefret fb ve gs lilerde olacaktı. son 20 yılda başarı olarak çok geriye gittiğimiz için geride klama duygusu oluştu.eğerki bu başkan iyi yönetimine devam ederse uzun yıllar aynı duygular şuan ki çocuk ve genç fb ve gs lilerde oluşacak bu duygu . umarım aydınlatabilmişimdir arkadaşım ;)
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimiçi Necmi

Abi Boyko da giderse 5 kişilik boşluk oluyor yalnız...
giderse işte giderseye göre transfer yapılmaz

Etiketler: