2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12385997 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

Ebubekirin menajer gelmeyecek demiş diye haber vardı ne kadar doğru bilmiyorum

Çevrimdışı sozkul

forumu okuya okuya geldim.. hadi gomezi sosayı anladımda bu töre ve ismail mevzusunu anlamadım

şenol güneş ismaili her oynattığında taraftarın sinirden bayılacak hale gelmesi, gökhan töreyi aradığın zaman ortadan kaybolması ve bir var bir yok futbolu

şenol güneş iyi hoşta bazen anlamakta zorlanıyorum

Kendini ifade yeteneğinin çok üst düzeyde olmadığı kesin, ama tümünü baştan okursan, şampiyon kadroyu kaybetmeyip üzerine bir iki transfer yapmalıydık demek istediği çok açık.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir yıl bununla idare edeceğiz artık kaldık ortada.
24 yaşında kariyerinde hiç bir başarısı olmayan adama bel bağlamak ne kadar doğru bilmiyorum, zaten çok yüksek ihtimalle kiralık alacağız bize yine faydası olmayacak seneye yine başka forvet bakacağız, 3 senedir forvet bakıyoruz her sene..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

Dünkü açıklamalardan sonra en ufak kötü gidişatta yönetimle hocanın arasındaki ipler daha da gerilir
İşler yolunda gitmezse tüm ihale basın yoluyla şenol güneşe yıkılır
Danışıklı dövüşte olabilir tam yönetimin eli rahatlamışken bu açıklamalar ilginç geldi bana.

Çevrimdışı Culpable

Sn  Necmi

Bursaspor ve oyunculari konusunda haklisiniz ona diyecek bir  soz yok
ama Karadeniz insanin konusmasinda  bazen kotu soz soylese bile art niyet aramiyacaksin

mesela havkirma diyorsa  bunu o insana kopek demek icin soylemiyor :)
karadenizli degilim bu arada

Biz farkli bir olusum farkli bir kulubuz
yillardir bu boyle oldu  yeri gelir oyuncudan cekeriz yeri gelir TD den cekeriz yeri gelir yonetimden cekeriz yeri gelir hakemlerden cekeriz

ama soyledigim gibi bu halimize bin sukur

samsun macinda 5 kirmizi karti izleyen birisi olarak hakem 1 penalti vermedi diye uzulmem sahsen :)
besiktas kendi icinde hicbir zaman zararli olusuma  izin vermedi bunu gecen mesajda  yazdim

Seba olmasaydi   kalkavan baskan olsa idi biz  belki CL de  final oynardik  yuzyilin transferlerini yapardik  Ama  su anki Besiktas olmazdi
rahmetli Seba ve sonrasinda  camiada  bu olusumlara musade etmedi edilmedi  insallah devamindada edilmez

bu olusumlara musade etmedigimiz icin
basin icin bir ornek : TD a dese B olaral algi yaratiyorlar  Oyuncu B dese  C demis gibi algi yaratiyorlar

Bize serdar  felan lazim degil
Su an imkani olsa yonetimin
saglam bir forvet
saglam bir forvet arkasi
2 tane de skora katki yapacak kanat oyuncusu almis olsalar
5 sene lige ambargo koyar bu takim

maclardan sonra  uzulurum  bazen uyku tutmaz   maclarin son 15 dakikasinda  kanser olur ust uste sigara yakarim
transfer zamani   dogumhanede bekleyen baba misali  haber beklerim
Ama bizler besiktasliyiz  bir besiktasli bilirki  bize  90 dakika rahat mac izlemek  Haram
bize transfer sezonu boyunca  rahatca  izlemek  yazilari okumak haram

Ben alistim artik bunlara genc arkadaslarda alisir  zamanla

Çevrimiçi Necmi

Brugge maçı Tolga'ya tepkilerin başladığı ilk maçtı, o maça kadar bu kadar büyük bir antipati yoktu Tolga'ya karşı.

Çoğu kişi Tolga'ya bizi 2 kere UEFA'dan eledi diye kızıyorlar, o maça kadar elememişti bizi UEFA'dan.

Buradaki Brugge maçını Tolga'yla birlikte taraftar da kaybettirdi, eğer takıma destek olsalardı çok rahat çevirebilirdik. 1 gol atarsan uzatmaya götürüyorduk, taraftar , oyuncular ve Biliç maçtan koptu.

İşin seyirci sayısında bitmediği gösteren en önemli kanıtlardan biridir o maç.
maç olimpiyatta oynanıyordu ne etkisi olacak taraftarın. ben topu görmüyordum
o günü hatırlıyorum çok tuhaf bir gündü maçtan öncede taraftarda bir heyecan yoktu
bazı maçlar olur ya daha oynanmadan kaybedeceğini hissedersin işte öyle bir maçtı
şu anda bile sıkıntısı bastı beni o maçın kaybedilmesinden herkes sorumlu aslında
en büyük sorumlu olimpiyat stadı mesela vodafone da oynasak aynı maçı mümkün değil
kaybetmeyiz olimpiyattaki hiç bir maçta takımla taraftar bütünleşemiyorki bu sene 3. olup uefaya kalmayı çok istiyorum
cl gruptan çıksak ne olur ondan sonra en fazla iki maç yaparız ama uefa içimden bir ses en az yarı final göreceğiz diyor.
cl den alacağımızı alıp ordan uefaya yürümek en mantıklı iş daha fazla puan kopartırız
daha iyi maddi gelir olur. bir kaç sene hedef bu olmalı gelecek 3 şampiyonluk kasaya 600 M koymak
demek cl uefa karmasıyla topladığımız puanlarla ikide kayıp sene silinecek 3. veya ikinci torbaya kadar yükselme ihtimali var
ekonomik rahatlıkta gelince kadro ona göre güçlenir ondan sonra cl hedefi koştururuz
kim bilir bu 3 sene içinde bir uefa kupası getirmekte işten bile değil aslında Başkanın dediği
gibi sevilladan hiç bir eksiğimiz yok aslında sadece ekonomik sıkıntıyı aşalım kafi
YD ile kaybolan yıllarımıza kahroluyorum.

Çevrimdışı yigitcan1903

Yalnız sosa konusunda diğer transferleri ne kadar etkilese de izlenen yol başarılıydı
Bizim istediğimiz rakamı almamız önemli
Diğer oyunculara da mesaj oldu

Çevrimdışı bjk4ever

Bu adam 10 basar şu anki defansa . Sayın başkan keşke sesimizi duysada alsa . Yada d.kiev vida bu da olabilir . Vida + bir miktar para ver gitsin Boykoyu.

Dün video araştırma yaparken . Jermain lens ile vida ayni takımda oynamış. İkisi gelse fena olmaz. 

Bu adamı alsak fena olmaz mı ? Kulupsuz

Hal Robson-Kanu

http://www.transfermarkt.com.tr/hal-robson-kanu/nationalmannschaft/spieler/65976

Ciddi ciddi 5-10 dklik 3-5 youtube videosunun bir oyuncunun kalitesi ve potansiyeli hakkinda fikir verdigini mi dusunuyorsun?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı yigitcan1903

Danışıklı dövüşte olabilir tam yönetimin eli rahatlamışken bu açıklamalar ilginç geldi bana.
Kimle kim arasında danışıklı döğüş anlamadım

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ciddi ciddi 5-10 dklik 3-5 youtube videosunun bir oyuncunun kalitesi ve potansiyeli hakkinda fikir verdigini mi dusunuyorsun?

Portodaki çocuğa harika diyenlerin çoğu da FM oynayan arkadaşlar zaten. FM'yi o oynayan arkadaşların yaşı kadar oynamışımdır belki, hayatın gerçeklerine göre yorum yapmak daha mantıklı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı rico_paşa

Günaydın arkadaşlar;

Ben kendi adıma transfer takibini bıraktım artık kalan sağlar bizimdir diyerekten Alanya maçına yoğunlaşıyorum.
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı linux

Her şeye muhalefetiniz . O defans oyuncusu gelsin . Her turlu bizim defanstan iyidir . Marcelo ve bu adam defans hattımız . Kale olur ama  arka kaleyi bilemem .

Çok kaliteli bir oyuncu keske yönetime iletebilme imkanımız olsa :money:

Çevrimdışı sozkul

Tolga'dan gıcık kapıyorum, kötü kaleci. Satndardı yok. biraz subjectif olacak ama mimiklerinden kaleciliğinden daha çok gıcık kapıyorum, ama farkındamısınız  ilk maçında Vodafone Arena'da Tolga'yı ıslıklama organizasyonu yapıyoruz sanki burada, inanamıyorum!
Yeni stadın büyüsünü kısa sürede söndüreceğiz.

Çevrimdışı tuncaboylu

maç olimpiyatta oynanıyordu ne etkisi olacak taraftarın. ben topu görmüyordum
o günü hatırlıyorum çok tuhaf bir gündü maçtan öncede taraftarda bir heyecan yoktu
bazı maçlar olur ya daha oynanmadan kaybedeceğini hissedersin işte öyle bir maçtı
şu anda bile sıkıntısı bastı beni o maçın kaybedilmesinden herkes sorumlu aslında
en büyük sorumlu olimpiyat stadı mesela vodafone da oynasak aynı maçı mümkün değil
kaybetmeyiz olimpiyattaki hiç bir maçta takımla taraftar bütünleşemiyorki bu sene 3. olup uefaya kalmayı çok istiyorum
cl gruptan çıksak ne olur ondan sonra en fazla iki maç yaparız ama uefa içimden bir ses en az yarı final göreceğiz diyor.
cl den alacağımızı alıp ordan uefaya yürümek en mantıklı iş daha fazla puan kopartırız
daha iyi maddi gelir olur. bir kaç sene hedef bu olmalı gelecek 3 şampiyonluk kasaya 600 M koymak
demek cl uefa karmasıyla topladığımız puanlarla ikide kayıp sene silinecek 3. veya ikinci torbaya kadar yükselme ihtimali var
ekonomik rahatlıkta gelince kadro ona göre güçlenir ondan sonra cl hedefi koştururuz
kim bilir bu 3 sene içinde bir uefa kupası getirmekte işten bile değil aslında Başkanın dediği
gibi sevilladan hiç bir eksiğimiz yok aslında sadece ekonomik sıkıntıyı aşalım kafi
YD ile kaybolan yıllarımıza kahroluyorum.

O stadın oraya yapılması tek kelimeyle eziyet, orada futbol oynanması aha büyük bir eziyet.

Ben stadı ve sahayı üniversite son sınıfta gezmiştim Spor ve Medya dersinde, Mayıs ayında rüzgardan birbirimizi duyamıyorduk.

Burada olimpiyat yapacağız, bir fizibilite yapalım diyen olmamış. O rüzgarda adam 100 metreyi 8 saniyede koşar, 5 bin sene de kırılamaz o rekor.

Hadi her yer rüzgar alıyor, bari 4 tarafını da kapatın değil mi? O da yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

Her şeye muhalefetiniz . O defans oyuncusu gelsin . Her turlu bizim defanstan iyidir . Marcelo ve bu adam defans hattımız . Kale olur ama  arka kaleyi bilemem .

Çok kaliteli bir oyuncu keske yönetime iletebilme imkanımız olsa :money:

Sevgili dostum, senle şakalaşıyor o arkadaşlar. @mylife1903 var ya, o aylardır söylüyor senin dediğin defans oyuncusunu (Raketçi) alalım diye.

Es kaza alsak, sevinçten kendini şaapar, camdan atar yani.

Çevrimdışı İhsan

Brugge maçı Tolga'ya tepkilerin başladığı ilk maçtı, o maça kadar bu kadar büyük bir antipati yoktu Tolga'ya karşı.

Çoğu kişi Tolga'ya bizi 2 kere UEFA'dan eledi diye kızıyorlar, o maça kadar elememişti bizi UEFA'dan.

Buradaki Brugge maçını Tolga'yla birlikte taraftar da kaybettirdi, eğer takıma destek olsalardı çok rahat çevirebilirdik. 1 gol atarsan uzatmaya götürüyorduk, taraftar , oyuncular ve Biliç maçtan koptu.

İşin seyirci sayısında bitmediği gösteren en önemli kanıtlardan biridir o maç.

Maçı canlı izledim:
Brugge maçında seyirci olarak sınıfta kaldık.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Portodaki çocuğa harika diyenlerin çoğu da FM oynayan arkadaşlar zaten. FM'yi o oynayan arkadaşların yaşı kadar oynamışımdır belki, hayatın gerçeklerine göre yorum yapmak daha mantıklı.

FM pek yanılmıyor yalnız.  :D

Adamların gönüllü scout ekipleri dünyanın her yerindeler, pek çok teknik direktör de onu ciddi bir kaynak olarak nitelendiriyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tolga'dan gıcık kapıyorum, kötü kaleci. Satndardı yok. biraz subjectif olacak ama mimiklerinden kaleciliğinden daha çok gıcık kapıyorum, ama farkındamısınız  ilk maçında Vodafone Arena'da Tolga'yı ıslıklama organizasyonu yapıyoruz sanki burada, inanamıyorum!
Yeni stadın büyüsünü kısa sürede söndüreceğiz.
Hayır abi öyle şey mi olur, benim kendi adıma söylemek istediğim inönüde aksi bir durumda olası tepkilere hazır olsun herkes diyorum, insanlar dolu çünkü. Belki sen de o maçta yer almışsındır bir anımı anlatayım seneyi tam hatırlamıyorum inönüde trabzonspor maçı maçtan günler öncede küfür etme ettirme organizasyonu yapıldı ne olursa olsun küfür edilmeyecek denildi, 80. dakikaya kadar hakem öyle doğradı ki bizim takımı ama ona rağmen tek bir küfür bile edilmedi en son 80. dakikada yine saçma bir şey yaptı hakem ve tüm tribünler aynı anda 30.000 kişi küfür etmeye başladı, anlatmak istediğim anlık şeylerin önüne geçemezsiniz hele de yıllardır birikmiş şeylerin önüne hiç geçemezsiniz o yüzden herkes çıksın aldığı maaşın hakkını versin.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Karabay

Şimdi sosa imzayı atar atmaz patır patır transferlerimiz patlayacakmı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Adamların gönüllü scout ekipleri dünyanın her yerindeler, pek çok teknik direktör de onu ciddi bir kaynak olarak nitelendiriyor.
Farkındayım, yıllardır oynadım hala oynuyorum ama bazı şeyler öyle olmuyor işte, elli tane adam sayarım sana orada muhteşem olup sonra ortada gözükmeyen.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı linux

Şimdi sosa imzayı atar atmaz patır patır transferlerimiz patlayacakmı.

Kaplar yağmur gibi gelecek  :halay:

Çevrimdışı mellfred

Sosa milana uçmuş yolu açık olsun. Son zamanların en karlı işiydi bizim için. Hem son sezonunda ciddi katkı verip şampiyonluğa imza koydu hem güzel para bıraktı. Ben kendisini çok sever üdüm. Zor olacak ama  Umarım yeri dolar

Çevrimdışı tuncaboylu

Farkındayım, yıllardır oynadım hala oynuyorum ama bazı şeyler öyle olmuyor işte, elli tane adam sayarım sana orada muhteşem olup sonra ortada gözükmeyen.

Ben yenilerine ısınamadım, arada bir açıp CM 01-02 oynuyorum.

Yeni data güncellemeleri çıkıyor 6 ayda bir, Fabri'nin bize geldiğini Nisan update'inde görmüştüm mesela.

Türkiye Ligi'ndeki yabancı sınırlamasını da kaldırdım. 3 saatte 1 sezon bitiyor, çok zevkli.  :D

Çevrimiçi Necmi

Tolga gecen sene antep maci haric net bir sekilde iyi veya ustun oynadigi 1 mac yok. Cogu macta vasat oynadi, iki akhisar macinda berbatti. Sonuc odakli yazmayi gectim; guven vermiyor. Oyuncular rahatlikla geri pasi atamiyor. Yan toplarda kalesinden cikma zahmetine bile girmiyor. Net bir sekilde takimin zayif halkasi. Gecen sene bosuna taraftarin cogu kale bos, Tolga'ya ragmen sampiyon olduk gibi yorumlar yapmadi.
Dikkatli okursan Volkan-Tolga kiyaslamasinda karakteri ayri tutun diye acikca yazdim. Salt performans olarak cogu BJKlinin Volkan'i Tolga'ya tercih edecegine eminim. Volkan mac alip FB'yi ayakta tutan kaleci iken Tolga kendisine ragmen takimin ayakta kaldigi kaleci. Tolga-Muslera kiyaslamasina cevap vermeme hakkimi kullaniyorum, benim acimdan gerek yok.
BJK oyuncusuna saygili ol, hakaret etme diye yazmissin. Benim postumdan hangi cumle'de Tolga'ya hakaret ettigimi quote'lamani bekliyorum, ona gore bilirim. Eger quote'layip gosteremeyeceksen de haksiz ithamdan dolayi bir ozur bekliyorum.

Tolganın güven vermediği konusuna katılıyorum zaten tolganın kaleciliğini savunmuyorum asla Beşiktaşın birinci
kalecisi olamaz benim tepkim volkanı üstün görmende ben eski volkandan bahsetmiyorum iki senedir kurtardığı bir maç
söylede bilelim tolga Beşiktaş kalesin geçtikten sonraki sürede iki kaleciyi mukayese edersen tolga açık ara fark atar
bunu tarafsız süzmen gerekiyor ön yargıyla değil bir şeyi unutma ben burda Tolgayı savunmuyorum Beşiktaşın oyuncusunu
savunuyorum. Yoksa ben Tolga alınırkende tepkiliydim herkes istiyordu kıyamet kopuyordu ts 5 M istemişti sanırım
herkes verin alın modundaydı yabancı tercihimizde ospinaydı ben bir yabancı kotamızı yakalım diyordum ospina
maç kazandırır. Geldiğinden beride tek bir gün bile kalede görmek istemedim ama burda kimseyede volkan gibi biriyle
mukayese ettirmem hakaret hiç ettirmem burası Beşiktaş forumu burda hiç kimsenin renkli oyuncuları övme özgürlüğü yok
burası o kadar demokratik bir yer değil beşiktaş oyuncularıyla mukayese tartışmaya açık değil
birde senin kullandığın kelime Beşiktaş oyuncusuna Ezik yakıştırması burda hakarettir ve karşılığı forumdan atılmaktir.
volkanla mukayesen bile aslında hakaret oluyor. Biz burda her tür eleştiriyi şahsına yaparız bunu renklileri örnek
göstererek yapmayız kişisel olarak beğenmeyebilirsin ama bir oyuncu bizim formamızı giyiyorsa renklilerden değerlidir
aslında herhangi bir şekilde renklileri tartışmak konuya dahil etmek bile bu forumda müsade edilmeyen bir şey
onların konuşulduğu tek bir başlık var diğer başlıklarda renkliler bizi ilgilendirmiyor aslında yeni üyesin diye
konuyu es geçtim yoksa bahsettiğin anda mesajını siler senide moderasyona alırdım bunu yapmak yerine
aslında yanıldığını anlatmaya çalıştım her mesajımdada uyardım seni ilk önce yeni üye olduğunu farketmedim
farkedince bilmediğini düşündüm  @bjk4ever

Çevrimdışı Çağatay

bayern deki zamanlarında guardiola nın klüp binasında bir yerde oturmuş önündeki laptopta fm nin açık olduğu bir resim görmüştüm.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Etiketler: