2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12390897 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet57

Junuzovic-Sosa farkli oyuncular. Junuzovic'in belirli ozellikleri olabilir, ama bence Hernanes tipinde oyuncu lazim.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Hernanes,Belhanda,Junuzovic üçlüsünden birini seçme fırsatınız olsa hangisini seçerdiniz ?

Junu derdim ben. Gomezden sonra Alman kalitesine hayran kaldık ;)

Çevrimdışı Jukebox

Hernanes,Belhanda,Junuzovic üçlüsünden birini seçme fırsatınız olsa hangisini seçerdiniz ?
Junuzovic'i seçerdim ben.

Çevrimdışı onurturan

helal size be ne yazmışssınız.. okuyana kadar forest gump bitti  :claps:

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/alifuatduatepe/status/765641900678316032
hem muhtemel kadro diyor hemde yok saymışlar diyor
belki o muhtemel kadroyu yazan basın yok saymıştır. sanki kulüpler 11 oyuncuyla
lige başlıyor fio da bir gün bile antrenmana katılmamış oyuncuyu onbire yazacak değiller
herhalde

Çevrimdışı worns

Junuzovic.

Hernanes daha özellikli bir oyuncu olmasına karşın Junuzovic uzun süre, istikrarlı verim verebilecek bir oyuncu. Ayrıca takımdaki Brezilyalı sayısının daha da artmasını istemiyorum.

Belhanda ilk üçe giremez. :) Yıllardır başarılı bir performansını hatırlamıyorum. Oyundan kopan, skor katkısı formdayken bile düşük bir oyuncu. Türkiye'ye fena halde itelenmeye çalışılıyor uyanık olmak lazım.

Çevrimdışı sosyalkartal

Hernanes kapanmadıkça bu forumla bağım koparılamaz gelecek  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

helal size be ne yazmışssınız.. okuyana kadar forest gump bitti  :claps:
Abartısız 45 dk'dır okuyorum onur anca bitti uykum geldi okurken

Çevrimdışı Orhan_

Hernanes kapanmadıkça bu forumla bağım koparılamaz gelecek  :lol:

Bu kaçıncı :D?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hernanes sosadan daha iyi bir oyuncu güzel olur.

Çevrimiçi mayguntr

Kim gelir kim gider belli olmaz ama futbol takımının kesin olarak bir tane futbol direktörüne ihtiyacı var. F.Orman ilk geldiğinde işleri profesyönellere yaptıracaz diyordu, hoşuna gitti heral oyuncu izleyip almak şimdi hiç konusu geçmiyor. Hoca sabah diyo Sosa konusunu bilmiyorum, akşam Sosa italyaya gidiyor böyle saçma bir işleyiş olabilir mi ? Acilen Yönetim-Hoca arasında köprü olacak bir yapı kurulmalı yoksa , ne Şenol hoca, ne de F.Orman 2017'yi göremeyecek.

Kim gelirse gelsin takım ocaktan önce oturmaz.Geçirdiğimiz açık ara en kötü transfer dönemi.Allah bir daha yaşatmasın.Şu kayıpları vermesek geçen seneden daha kolay olacaktı şampiyonluk

Çevrimdışı oblomov

Ben transfer meselesi ve güncel durum hakkında bu arkadaşa katılıyorum :

https://eksisozluk.com/entry/62372825
ASAP

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

17 sene önce bugün hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dilerim.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onurturan

Amin ..
Ne kadar zaman geçmiş daha dün gibi aklımda  ufacık çocuktum haberlerden takip etmemize yaşamamamıza rağmen çok etkilemişti..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mekanları cennet olsun deprem öldürmez bina öldürür yusuf

Çevrimdışı murat baltacı

Çoğunluk geçen seneki şampiyonluğu feda döneminde atılan temellere bağladı ama o zamanki kadrodan pek bi oyuncu kalmadı takımda özellikle Türkiyede şampiyonluk lider,kaliteli,winner oyunculardan geçiyo bizdede geçen sene sosa ve gomezin olması önemliydi elbette sistemin işlemesinde atibanın bitmeyen enerjisi ozinin sıkışan maçlarda çilingir olmasının önemi var ama söylendiği gibi kolej takımı genç takım ligi sirkülase edecek falan abartılı yorumlardı.

Feda zamanından bi oğuzhanın faydasını gördük keşke o zamanki yapılanmada ozi gibi üç dört tane daha genç potansiyel oyuncu alınsaydı şimdi dört beş mevkide bu oyuncular olsa o zaman ligi sürkülase eder kolej takımı olurduk ama yapamadık bundan sonra kaliteli yabancı takviyelerle bu başarı sürdürülebilir.
sakho,hernanes,gomez hamleleri olursa ligi rahat götürürüz önümüzdeki sene ffp kıskacından çıkıyoruz eksikleri daha net oyuncularla giderebiliriz ama bu sene önemli en kötü ihtimal gil,eto alınıp işimizi görecek bi orta saha oyuncusu bulsak bile ligi götürebiliriz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Panjandrum

Senol Gunes'in aciklamalarini hayretle okudum. Bizi Galatasaray'la kiyaslayip sitem etmis. Adamin kafasindaki ilk 11'i yaziyorum:

Tolga (karadenizli) -ismail-serdar aziz-beck-ozan tufan-atiba-oguzhan (karadenizli)-olcay-kerim-yeni transfer (karadenizli olsa iyi olur)-eren derdiyok.

Allah'tan yonetimde kafasi calisan adamlar var da Senol Hoca'nin engin futbol bilgisine gore transfer yapip kadro kurmuyorlar. Kendisi sirf karadenizli diye hemsehri kontenjanindan forma verdigi Oguzhan'in mucize performansi ve Gomez'in aldigi derbiler sayesinde gelen sampiyonlugun gazina gelip konusuyor. Ben yonetimin yerinde olsam ffp kiskacinda olan bir takimin transfer yapilmiyor diye sizlanan teknik direktorunu ayni gun kapi onune koyardim.

Çevrimdışı onurturan

Senol Gunes'in aciklamalarini hayretle okudum. Bizi Galatasaray'la kiyaslayip sitem etmis. Adamin kafasindaki ilk 11'i yaziyorum:

Tolga (karadenizli) -ismail-serdar aziz-beck-ozan tufan-atiba-oguzhan (karadenizli)-olcay-kerim-yeni transfer (karadenizli olsa iyi olur)-eren derdiyok.

Allah'tan yonetimde kafasi calisan adamlar var da Senol Hoca'nin engin futbol bilgisine gore transfer yapip kadro kurmuyorlar. Kendisi sirf karadenizli diye hemsehri kontenjanindan forma verdigi Oguzhan'in mucize performansi ve Gomez'in aldigi derbiler sayesinde gelen sampiyonlugun gazina gelip konusuyor. Ben yonetimin yerinde olsam ffp kiskacinda olan bir takimin transfer yapilmiyor diye sizlanan teknik direktorunu ayni gun kapi onune koyardim.
allahtan yonetimin yerinde degilsin ozaman abi..
okumak degil de izlemeni oneririm..

Çevrimdışı mülkübey

Forvet hattımız Hernanes -gomez - golcü kanat olsa stoper Nigeryalı Ömer'e razıyım
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Bishamon

Tebrikler güzel saçmalamışsın

Çevrimdışı onurturan

Boyko da karadenizli oyuzden turkiye kupasinda oynadi onu untmussunuz @Panjandrum ..

Çevrimdışı Hunter1987

Şöyle bi bakıyorum da son zamanda forumda baya saçmalanmaya başlandı. Eskiden böyle değildi :(

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı Panjandrum

Cok abartiyorsunuz Senol Hoca'yi. Bu takimi Mustafa Denizli bile sampiyon yapti. Gecen yil 2003 ten bu yana Besiktas'in en iyi kadrosu verildi kendisine. (Guti simao fernandes demeyin uzerim). 3 Milyon euroluk butcesi olan kulupten 6 transfer isteyerek Sampiyonlar liginde alinacak maglubiyetler icin yonetimi simdiden hedef gosteriyor. Biz 10 yesek de takimin, hocanin, yonetimin arkasinda dururduk. Biliriz cunku bu sene gs ve fb nin 5 kati kadar kombine sattik, az da olsa kadrodaki genc oyuncularimiz, sampiyonlar ligi deneyimi kazanacak, seneye su ffp belasi bitecek, kadro ona gore yeniden planlanacak, yeni stad rakiplere cehennem olacak. Ama kendisi simdiden sizlanmaya baslamis. Siz ne derseniz deyin, hoca benim gibi dusunen taraftar kitlesinin sabrini tolga ile yeterince test etmisti. Simdiyse kredisini tamamen tuketti.

Çevrimdışı Egos

tabii ya ben de karadenizliyim, sen de karadenizlisin. gel öpeyim, hıh canım benim. hadi siz de karadenizli olun, herkes karadenizli olsun, hepimiz karadenizliyiz. vah zavallı sapıttı; üstüne varmayın, gidiyor... tehlikelidir, ısırabilir.

şenol güneş güzel konuşmuş. bunları iki ay sonra dese "neden zamanında konuşmadın hoca?" olurdu. şimdi soruldu, şimdi söyledi. ha iki ay önce dese "şimdi zamanı mı hoca!" da olurdu. iş işten geçmeden, tam zamanında, gereken dozajda.

Etiketler: